amigdas.com

Cum să faceți acest lucru cu tencuiala pereților cu panouri din plastic

Decorarea pereților cu panouri din plasticPlasticul a izbucnit foarte repede în construcția modernă și mulți preferă să folosească acest material pentru decorarea interioară. În ceea ce privește plasticul, există multe zvonuri și legende diferite și înainte de ao alege pentru decorare, este necesar să aflăm dacă toate informațiile sunt adevărate. În plus, acest articol descrie modul în care pereții sunt acoperite cu panouri din plastic.

  Plastic: adevăr și ficțiune

  Fapte adevărate

  1. Acoperirea pereților cu panouri din plastic este fezabilă pentru fiecare omPlasticul este inofensiv. Tehnologiile moderne au atins punctul în care panourile din PVC utilizate pentru decorarea încăperilor a devenit complet inofensiv pentru sănătate persoană. Dacă în producție s-au folosit compuși chimici anteriori cum ar fi cadmiu, azbest și alte substanțe toxice, acum toate aceste elemente otrăvitoare au fost abandonate. O astfel de producție face ca acest material să fie mai sigur și mai ieftin.
  2. Frumusețe. Inițial, decorarea din plastic era fără față și era potrivită pentru finisarea birourilor sau a altor spații nerezidențiale, dar timpul trecea și totul se schimba. Acum, peretele, acoperit cu panouri din plastic, poate arăta foarte frumos și "personal". Datorită tipăririi fotografiilor Orice tip de desen poate fi aplicat pe plastic, chiar și cu un efect tridimensional. Prin urmare, pentru a acoperi pereții cu panouri din plastic și a face-o foarte originală în termeni de design este realist.
  3. Materialul plastic este convenabil de utilizat în cazul în care alte materiale sunt foarte greu de utilizat. Datorită structurii panourilor din plastic și ușurinței instalării lor, plasticul poate fi folosit în orice loc complex, de exemplu, atunci când se plasează diverse pereți săraci, forme neregulate și alte delicii și trucuri arhitecturale.
  4. Mulți oameni cred că panourile din plastic nu sunt foarte fiabile, nu este adevărat. ei pot rezista unei anumite greutăți și atârnă pe televizorul din plastic, imaginea sau lampa este destul de reală.
  5. Plasticul este în concordanță cu tehnica. Indiferent de cât de rafinat este suprafața panourilor din plastic, va arăta organic ca grile de ventilație, prize sau un sistem separat. Prin urmare, se teme că peretele, acoperit cu panouri din plastic, va fi complet gol nefondat.
  6. Durabilitatea și fiabilitatea plasticului sunt într-adevăr reale. Da, material plastic moale și piercing sau rupe este destul de realist, dar cu grija corespunzătoare acest material poate servi de la zece la doisprezece ani. În acest caz, plasticul poate fi folosit în condiții de temperatură diferite - baie, toaletă, balcon.

  Mituri "plastic"

  1. Panourile pereților cu panouri sunt astăzi mai degrabă un element decorativPlasticul nu necesită condiții speciale din pereți pentru a fi îmbrăcați. În parte, acest lucru este adevărat, dar necesită condiții speciale pentru placarea materialelor plastice. La urma urmei, dacă eliminați materialele vechi și nu ridicați pereții, învelișul din plastic va pluti. Prin urmare, pereții trebuie încă să fie echilibrați.
  2. Este foarte ușor să coaseți pereții din plastic, iar competențele speciale nu sunt necesare aici. Acest lucru nu este adevărat, nu este o problemă pentru perete pereți cu plastic, dar va trebui să facă eforturi, va trebui să aibă grijă și pricepere, altfel nu veți obține un frumos perete acoperă cu panouri din plastic. Cu placarea va face față oricărui diletant, dar nici un diletant nu va face față calitativ acestei activități.
  3. Plastic igienic. Aproape orice publicitate "plastică" este plină de rapoarte că plasticul este igienic. Acest lucru nu este adevărat. Panourile din plastic nu există permeabilitate adecvată la vapori și rezistență la umiditate, ceea ce înseamnă că pereții acoperiți cu plastic nu respiră, ceea ce este rău pentru camerele de dormit. Pentru ei, placarea pereților cu plastic este doar parțial adecvată. În plus, frunzele de plastic strălucesc și polarizează lumina, medicina interzice utilizarea acestor materiale în camerele copiilor. Și ultimul lucru, în interiorul plasticului este gol, adică unele insecte se pot situa bine acolo. Cu toate acestea, panourile din PVC sunt hermetice, dacă nu pentru a rupe integritatea materialului, atunci nu se va întâmpla nimic teribil. Înainte de zidirea pereților cu panouri din plastic în zone cu umiditate ridicată și climat cald, merită să ne gândim că astfel de pereți ar putea apărea. Există o mulțime de videoclipuri, care sunt împușcate, deoarece panourile de plastic deteriorate sunt selectate păianjeni.
  4. Inflamabilitatea plasticului este un alt mit. Plasticul nu se aprinde din încălzire sau chibrituri, așa că vă temeți că lămpile cu incandescență vor stinge proastă panoul din plastic. Cu toate acestea, dacă încăperea este deja în stare de foc, atunci nu merită să așteptați ca pereții înveliți să rămână neatinși. La foc mare Panourile PVC arde și, în plus, produce substanțe otrăvitoare.

  Decorarea pereților cu panouri din plastic

  Pe Internet, o cantitate imensă de video despre cum să efectuați în mod corespunzător instalarea, așa cum se efectuează pe pante, ce fel de instrument este necesar. Acest articol oferă informații generale despre aceste probleme.

  instrument

  Pentru a instala singur panourile, aveți nevoie de instrumentul potrivit:

 • ferăstrău circular sau jigsaw electric;
 • capsator de construcții;
 • spatula pentru tencuiala;
 • nivel;
 • un ferăstrău pentru jigsaw;
Variante de decorațiuni de perete cu panouri din plastic
Variante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de pereteDecorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorVariante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de pereteDecorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorCum sa faci panouri de pereteVariante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de pereteDecorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorCum sa faci panouri de pereteVariante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de pereteCum sa faci panouri de pereteDecorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorVariante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de pereteDecorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorVariante de decorațiuni de perete cu panouri din plasticDecorarea proprietăților, folosind panouri din plastic de perete

Sfaturi pentru acoperirea pereților

Nu este foarte dificil să faci o piele de unul singur, trebuie să știi succesiunea corectă a acțiunilor, faceți treaba bine și citiți recomandările producătorilor de panouri. Cu toate acestea, schema generală de lucru pe acoperirea peretelui pentru orice panouri din plastic este aceeași.

 1. Dacă plasticul este adus dintr-o cameră rece, atunci este nevoie de cel puțin treizeci de minute pentru a se încălzi. Nu poți lucra cu materiale reci.
 2. Curățați cu atenție pereții - îndepărtați tencuiala veche, tapetul, plăcile și alte resturi. Placa trebuie să fie bine șlefuită pentru a îmbunătăți aderența.
 3. Dacă este necesar, tăiați panourile cu un ferăstrău sau cu un ferăstrău. În acest fel, ar trebui să fie localizat cu fața în sus.
 4. Un film care protejează materialul poate fi înlăturat după terminarea lucrului.
 5. Dacă panourile sunt montate pe cutie, atunci trebuie să utilizați șaibe termice speciale. Ele sunt necesare pentru a se asigura că atunci când învelișul de încălzire (vară caldă) din plastic nu zboară. plastic se extinde când este încălzit și dacă nu te gândești la materialul care va contracara extinderea, poți obține un finisaj decuplat. Puteți utiliza un profil flexibil special. De fapt, acesta este un scotch spumat pe ambele părți. Arată subțire, dar de fapt este un munte excelent.
 6. Pentru a instala fire sub panouri, pre-instalarea canelurilor din benzi speciale de plastic.

Elemente suplimentare:

 • Decorarea pereților cu panouri din plastic este utilizată pe scară largă în proiectarea spațiilorprofile de pornire și finisare. Acestea sunt instalate de-a lungul perimetrului camerei închise, în ele sunt construite plăci de plastic;
 • Colțurile interioare și exterioare sunt folosite pentru fixarea panourilor în colțuri;
 • Profilul de conectare este utilizat pentru a conecta două panouri diferite;
 • plinte;
 • Profilul combinat servește la instalarea simultană a unui profil și a unei plinte;
 • colț pentru colțurile de finisare.

Montare pe panou

Panourile din PVC au două fețe - una cu o raftă de fixare lungă, acest panou lateral este atașat la cutie, iar celălalt - cu un raft mic, asigură o legătură cu vecina.

Secvența de acțiuni la instalarea panourilor.

 1. Montarea plăcuțelor. Placarea este montat de-a lungul întregului perete și perimetru, cu suficient aranjament orizontal, treapta dintre lamele de la treizeci la cincizeci de centimetri. Căptușeala nu trebuie să stea, căci toate capetele trebuie să fie fixate.
 2. Pe cutie sunt fixate profilele de pornire și finisare.
 3. Prima placă este inserată în profilul inferior. Pentru a intra în profilul superior, tabla trebuie să fie ușor îndoită.
 4. Placa este pusă pe locul potrivit și fixată cu șuruburi sau capse.
 5. În mod similar, toate celelalte plăci sunt montate.
 6. Ultima placă este tăiată la dimensiunea dorită din partea laterală a raftului mare de montare.
 7. Ultima placă este pusă în nișa alocată pentru aceasta. Pentru a ascunde partea decupată Trebuie să îndreptați cu atenție raftul profilului de finisare și obțineți o placă sub ea. Această parte a procedurii se realizează cel mai bine împreună cu un partener.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Căptușirea tavanului cu panouri din plasticCăptușirea tavanului cu panouri din plastic
Panind balconul cu panouri din plastic cu propriile mâini - sfaturi și clipuri videoPanind balconul cu panouri din plastic cu propriile mâini - sfaturi și clipuri video
Panouri decorative de perete pentru decorarea interioară a caseiPanouri decorative de perete pentru decorarea interioară a casei
Placări de perete cu panouri din plastic cu mâinile tale: videoPlacări de perete cu panouri din plastic cu mâinile tale: video
Panouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montajPanouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montaj
Mai bine să tăiați balconul sau loggia din interior?Mai bine să tăiați balconul sau loggia din interior?
Panouri de bucătărie din plastic și de peretePanouri de bucătărie din plastic și de perete
Tipuri de panouri de perete pentru decorațiuni interioareTipuri de panouri de perete pentru decorațiuni interioare
Șorț pentru bucătărie din plastic: frumos și ieftinȘorț pentru bucătărie din plastic: frumos și ieftin
Tipuri de panouri-șorțuri pentru bucătărie și caracteristici ale șorțului din pvcTipuri de panouri-șorțuri pentru bucătărie și caracteristici ale șorțului din pvc
» » Cum să faceți acest lucru cu tencuiala pereților cu panouri din plastic
© 2021 amigdas.com