amigdas.com

Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii

Panouri pvc pentru baiePână în prezent, puteți găsi un număr mare de materiale de construcție pentru finisarea băii. Panourile din PVC sunt foarte populare printre acestea, potrivite pentru încăperile cu umiditate ridicată și modificări abrupte de temperatură. Panourile din plastic au o varietate de culori, un cost redus și multe alte avantaje.

Panouri PVC pentru băi: caracteristici și soiuri

Produsele din PVC sunt panouri cu perforare interioară și imprimate pe partea din față cu un model. Panourile din plastic sau căptușeala sunt O opțiune excelentă pentru finisarea suprafețelor în baie. Cu ajutorul lor, puteți transforma nu numai interiorul, ci și economisi bani renunțând la plăci scumpe.

Avantajele panourilor din PVC

  • Panouri din plastic de perete în baiematerialul are o rezistență la umiditate și nu este susceptibil de deformare. Produsele au încuietori speciale, care se fixează când sunt instalate. Ca urmare, se formează o rețea continuă, care împiedică intrarea umezelii în spațiul dintre suprafață și căptușeală;
  • O gamă largă de culori vă permite să creați orice interior în baie;
  • Captuseala PVC are durabilitate, durabilitate si greutate redusa;
  • instalarea produselor este destul de simplă. Ele pot fi instalate vertical, orizontal și chiar din orice unghi;
  • Captuseala din PVC este usor demontabila si inlocuita;
  • în comparație cu alte materiale, costul panourilor din plastic este destul de scăzut.

Dezavantajele produselor din PVC includ ușurarea lor ecologică, aspectul ieftin și formarea fisurilor după impactul asupra lor.

Panouri PVC pentru baie
Panouri de perete din PVC în baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plasticPanouri de perete din PVC în baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plasticPanouri de perete din PVC în baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plasticPanouri de perete din PVC în baieCum se montează panouri din PVC pe pereții din baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plasticPanouri de perete din PVC în baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe pereții din baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plasticPanouri de perete din PVC în baieInstalarea panourilor din plastic din PVC pe tavan în baiePanouri PVC din plastic

Culori și dimensiuni

Piețele de construcții și magazinele online oferă o gamă largă de texturi și soluții color diferite pentru produsele din PVC.

Privind fotografiile din catalog, se pot vedea versiuni de panouri unice sau produse care simulează textura cărămizilor, marmurei, lemnului. În plus, căptușeala PVC poate fi decorată cu modele urbane, motive japoneze, pești, flori și multe alte tipuri de desene. Opțiunile monocrom pot fi mat, fără vopsea, sau lucioase, vopsite. Desenul pe produse din plastic este aplicat cu ajutorul unui film termic sau prin metoda tipărită. Există panouri cu imitație de oglindă, care sunt mult mai puternice decât oglinzile de aceeași grosime.

Dimensiunile garniturii de plastic pentru finisarea pereților și plafonului băii:

  • grosime de la optzeci la o sută douăzeci de centimetri;
  • lungime de la doi ani și jumătate până la șase metri;
  • lățimea de la zece la treizeci de centimetri.

În plus, se fabrică produse PVC fără sudură, a căror lățime este de două sute cincizeci de milimetri.

Panouri fără sudură

Pvc panouri de perete pentru baieÎn prezent - acesta este unul dintre cele mai frecvente și mai populare materiale. Ele sunt folosite pentru o reparație economică, rapidă, curată și pentru a obține un interior atrăgător. Panourile din plastic fără sudură au o gamă largă de soluții și accesibilitate.

Practic toate produsele având o lățime de două sute cincizeci de milimetri sunt clasificate ca fiind fără sudură. ei nu au caneluri de legătură, se potrivesc strâns împreună, lăsând lacunele cât mai neînsemnate.

Lățimea relativ mare a produselor permite utilizarea mai puținului material pentru a finaliza suprafața. Accelerează și simplifică procesul de instalare. Greutatea și dimensiunile materialului nu cauzează dificultăți în procesul de utilizare și inconveniente suplimentare. Panourile fără sudură sunt de obicei prezentate în cea mai largă gamă și la cele mai atractive prețuri.

Selectarea panourilor din PVC: fotografie

Sortimentul de produse din plastic pentru baie include modele de diferite dimensiuni, metode de aplicare a vopselei și articulațiilor. În vânzare pot fi foi, laminate, buclat, cu trei secțiuni și multe alte panouri din PVC.

Atunci când alegeți un material de finisare din material plastic, trebuie mai întâi să determinați modelul și culoarea.

Pentru o baie mică arăta vizual mai voluminos, ar trebui să alegeți culori deschise. Uneori, o combinație de mai multe culori poate reuși. Pe fotografie puteți vedea opțiunile de design. Culorile saturate închise pot fi folosite pentru spațiul global.

Pereții pot fi decorați cu culoarea obiectelor sanitare, a mobilierului sau a echipamentelor.

Finisarea baie cu panouri din plastic pvcÎn baie se recomandă instalarea panourilor PVC cu un model, care se aplică prin transfer termic. Având o înaltă definiție, imaginile sunt rezistente la influențele chimice și mecanice. Astfel de suprafețe pot fi curățate și spălate, fără teama de a deteriora modelul.

Pentru spații umede, ornamentele și proeminențele sunt nedorite. Mizeria va fi înfundată în fisură și poate apărea mucegaiul.

Achiziționați panoul ar trebui să fie o marjă, deoarece unele panouri în colțuri trebuie să fie tăiate. prin urmare este necesar să se măsoare suprafața și să determine cantitatea potrivită de material plastic de construcție. Nu uitați să scăpați dimensiunile ușii.

Calitatea produselor din plastic poate fi determinată independent. Ar trebui să existe cât mai multe bucăți încrucișate în căptușeală. Atunci când se comprimă marginile cu două degete, este permisă o mică deformare. Plank nu ar trebui să explodeze sau să se spargă.

Când se îndoaie partea extremă a unghiului din spate, nu trebuie să existe nici o mișcare.

Finisarea băii cu panouri de perete din PVC

Panouri de perete din PVC pentru baieInstalarea garniturii din plastic este destul de simplă. Pregătiți suprafața înainte de a începe lucrul nu este necesară. Toată inegalitatea existentă va dispărea de pe panouri. Strângeți produsele din PVC pe baza ghidajelor din plastic.

Pe trei niveluri diferite, pe orizontală, cu ajutorul unor dibluri și a unor șuruburi autoportante. Instalați căptușeala ar trebui să fie din colțul din afară al intrării. Placa este tăiată în înălțime și în colțul fixat de ghidaje folosind șuruburi cu auto-filetare. Panourile de perete ulterioare sunt introduse strâns "cap la cap" în capătul celor precedente. Între ele nu ar trebui să existe lacune. La fixarea produselor, este necesar să se controleze finețea cusăturilor și orizontală. În colțurile plăcii sunt tăiate la dimensiuni, și Lacune sunt ascunse cu ajutorul unui profil de fringing sau unghiuri speciale, care completează proiectarea întregului finisaj.

Pentru a evita intrarea umezelii, se recomandă ca îmbinările și colțurile să fie acoperite cu material de etanșare. Între panouri și baterii sau șina de prosop încălzită, lăsați un spațiu de trei până la patru centimetri. În caz contrar, plasticul din acest loc poate fi deformat.

Finisarea suprafețelor băii cu panouri din PVC este unul dintre cele mai democratice tipuri de decorațiuni. Instalarea lor este elementară și ea însăși produsele sunt destul de ieftine. Așa cum se poate vedea în fotografie, design-ul cu ajutorul lor poate fi, de asemenea, destul de acceptabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce determină prețul panourilor din plastic pentru perețiCe determină prețul panourilor din plastic pentru pereți
Cum se fixează panourile de perete MdfCum se fixează panourile de perete Mdf
Căptușirea tavanului cu panouri din plasticCăptușirea tavanului cu panouri din plastic
Panouri decorative de perete pentru decorarea interioară a caseiPanouri decorative de perete pentru decorarea interioară a casei
Panouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montajPanouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montaj
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Plafoane din panouri pvc cu mâinile propriiPlafoane din panouri pvc cu mâinile proprii
Mai bine să tăiați balconul sau loggia din interior?Mai bine să tăiați balconul sau loggia din interior?
Panouri din plastic în baiePanouri din plastic în baie
Aplicarea panourilor laminate din pvcAplicarea panourilor laminate din pvc
» » Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii
© 2021 amigdas.com