amigdas.com

Șaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găini

Avantajele băuturii mamelonuluiO privire neplăcută când puiul sau carnea de pui a devenit umedă. Spectacolul nu este doar neplăcut, ci și periculos, deoarece puii ude pot muri. Pentru a păstra așternutul în coșul de pui uscat, puteți face un băut arc cu propriile mâini. Va da întotdeauna păsării șansa de a bea multă apă dulce.

Merită să înțelegeți că puiul are de două ori mai multe șanse de a bea ca și furajele. Păsările, care nu au acces liber la sticla de apă, încep să se îmbolnăvească. Deseori puii se vor urca cu picioarele într-un castron de mâncare și apoi se vor face baie într-un bazin de apă. În acest fel veți obține un terci complet, în care se găsește un pui și așternutul său.

O astfel de ordine de acțiune nu va fi plăcută proprietarului, care trebuie să curețe așternutul și să schimbe apa. Pentru a elimina această mizerie, puteți face un băutură mamelon cu propriile mâini.

Băutura de bătăi cu mâinile tale: sfaturi pentru a face

Condiția principală pentru o băutură corectă este aceea că pasărea poate doar să-i bată nasul și să prindă picături. Următoarele modele de băutori corespund acestor cerințe.

 1. Sifon.
 2. Nipple.
 3. Vid.
 4. Cupa bebelușului.

Asemenea adaptări nu ar trebui să permită găinilor să meargă liber pe apă și să împrăștie murdăria. Există o serie de cerințe specifice pentru băutori, care trebuie luați în considerare.

 1. Alimentare automată cu apă pentru păsări de curte.
 2. Ce este băutura convenabilă pentru mamelonUmplerea constantă a apei în timpul zilei.
 3. Dispozitivul trebuie fixat pe perete sau ridicat pe un suport.
 4. Un bol de băut trebuie să fie o construcție ușoară și solidă.
 5. Vasul de băut trebuie să fie bine fixat pentru a împiedica rotirea și vărsarea apei.
 6. Materialul pentru fabricarea băuturii poate fi plastic. Dar, în același timp, nu ar trebui să fie pictat și nu ar trebui să existe muchii ascuțite pe ambele părți.
 7. Containerul trebuie să fie practic în îngrijire.

Tipuri de băuturi proprii

Înainte de a începe să faceți un castron pentru păsări, trebuie să vă familiarizați cu toate tipurile de structuri. Unele dintre ele sunt diverse în modelele lor, altele sunt prea practice. Dar mai des la vânzare este posibil să se întâlnească câteva variante de băutori moderni. Pentru ei este necesar să purtați niplu, vid. Și mai sunt și pahare și sifon.

Mulți fermieri ca băutori pot folosi un recipient pentru a bea. Cea mai simplă modalitate de a bea un castron făcut de dvs. este un bazin (galvanizat sau emailat). Plăcile din plastic pot fi de asemenea potrivite pentru băutori. Dar, în ciuda faptului că mulți fermieri folosesc bazine și boluri, acest mod de a hrăni o pasăre de apă are o serie de dezavantaje.

 1. Este necesară schimbarea regulată a apei.
 2. Structura este înclinată.

Chiuvetele deschise nu sunt potrivite pentru adulți. Acestea pot fi aplicate numai la puii de găină.

Consumatorii de sifon au o fiabilitate bună. Ele conțin puțină apă și sunt create pentru a da o cantitate mică de pasăre. Structura poate consta din: un geam, un palet și un sistem de sifoane.

Sfecla bea cu maini proprii

Aprovizionarea cu apă automată, economisirea banilor și respectarea regulilor de igienă reprezintă principalele avantaje ale unui băutură mamă pentru găini. Puteți utiliza o găleată ca un container. Dar componenta principală este picătură counter, care funcționează pe o echipă de pui.

Accesorii pentru prepararea alcooluluiCel mai simplu sistem de alimentare cu apă este un mamelon. Nu este dificil să faci un sistem de niplu pentru un începător. O opțiune primitivă poate fi o găleată suspendată, cu șuvițe care ies din partea de jos. Astfel, dispozitivul funcționează din rezervor. Poate fi cumulativ sau flux.

În scopul de a face o mamelon pentru puii cu propriile mâini, trebuie să aveți grijă de disponibilitatea de instrumente adecvate în avans.

 1. Veți avea nevoie sfarcurile pentru animale tinere și pui de găină. Avem nevoie de 3600. Dacă vorbim despre persoane adulte, atunci va fi nevoie de aproximativ 1800. Astfel, acesta va fi un indicator al sectorului serviciilor.
 2. Veți avea nevoie, de asemenea, de un pătrat și rotund țeavă din plastic. Ar trebui să aibă caneluri interne cu o grosime de douăzeci și doi de milimetri.
 3. Fișe de capăt cu un adaptor pentru conectarea la autostradă ar trebui de asemenea să fie prezent.
 4. În plus, poate fi necesar furtun flexibil pentru realizarea căptușelii.
 5. juguri pentru o baldachinã, þevile pot veni, de asemenea, la îndemânã pentru aceastã afacere.
 6. burghie vor fi necesare cu o secțiune transversală de nouă milimetri. Este posibil să aveți nevoie de un robinet pentru filetare în 1/8 inch.

Dar nu contează ce accesorii trebuie instalate pe băut. Cursul de instalare se va desfășura în următoarea ordine:

 • Fabricarea de băutoriInițial, este necesar să se efectueze marcarea țevii.
 • Din partea canelurilor trebuie să faceți o mică gaură.
 • Trebuie să tăiați firul.
 • Este necesar să înșurubați mamelonul.
 • Capetele structurii sunt închise și sunt instalate eliminatorii de picături.
 • Ultimul pas este de a fixa structura pe perete și puteți efectua alimentarea cu apă.

Este de remarcat faptul că cel mai bine este să cumpărați sfârcuri europene, deoarece acestea au un ordin de mărime mai mare decât al nostru. Tubul din plastic și hardware-ul de montare sunt de asemenea ușor de cumpărat. Este de remarcat faptul că conducta va fi îndoită de la capete, marcarea se face.

Localizarea mameloanelor trebuie să fie de treizeci de centimetri. Apoi, trebuie să găuriți găurile și să înșurubați panglica de legătură în ele. Verificarea etanșeității conexiunilor și furnizarea apei din rezervor reprezintă, de asemenea, un pas important. În această variantă, farfuria poate fi farfurioare sau fund din sticle de plastic. Astfel de cupe vor ajuta la asigurarea unei așternuturi uscate.

Cupa de auto-consumare pentru pui

Prima variantă a unui vas de băut, realizat de mâini proprii, este un băutură de mamelon. Vă oferă o altă versiune alternativă a altei mașini de băut auto. Această metodă se realizează pe bază de recipiente de sticlă cu volume diferite. De regulă, pentru a construi acest design, trebuie să luați o navă și să o întoarceți cu un gât. Apa trebuie să se scurgă din ea, pe măsură ce vasul este golit.

Apa va fi reținută datorită diferenței dintre presiunea suprafeței vasului și interiorul sticlei din partea de sus. De îndată ce nivelul apei scade în ceașcă, aerul va intra în sticlă, care va fi determinată de cantitatea de apă. Un astfel de bețiv este capabil să facă chiar și un copil. Pasărea este un animal curios. Prin urmare, banca se poate urca fără probleme și poate ocupa poziția de lider. Alte păsări, după ce au observat acest lucru, vor începe să lupte pentru campionat pe loc de pptpexibuytyli. Prin urmare, este mai bine să alegeți un design stabil ca băutură.

Destul de des ferma folosește sticle sub apă. Astfel de rezervoare de cinci litri sunt în fiecare curte. Acest vas ușor și transparent este ideal pentru băut. Mai întâi trebuie să luați un bazin de plastic obișnuit, cu laturi mari. Astfel, laturile vor fi la nivelul gâtului puiului. La un nivel de până la cincisprezece centimetri trebuie să găuriți o gaură. În forma completă, coborâți pelvisul. Astfel, apa curge și umple golul dintre recipient și peretele vaselor. Se pare că va fi deasupra nivelului gaurii necesare.

Există un uscător de mașini pentru găini. Pasărea bea apă și nivelul picăturilor din bazin. Apoi, se face o deschidere în peretele sticlei. Sticla va fi alimentată în mod constant cu aer și presiunea se va schimba. Astfel, apa va curge în bazin. Capacitatea de cinci litri este suficientă pentru a da zece pui de apă.

Efectuarea unei mașini pentru găiniO altă versiune a mașinii este de asemenea făcută din sticle, dar are un design diferit. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați două sticle de sub apă de diferite dimensiuni. Deoarece este o pasăre mare, capacitatea este ideală pentru opt și cinci litri. Astfel, puii trebuie să ia cinci și trei litri. Fiecare recipient trebuie strâns cu un dop.

De la un container mare trebuie să tăiați o farfurie pentru apă (înălțime nu mai mare de cincisprezece centimetri). Cel de-al doilea container trebuie să fie răsturnat și introdus într-un alt dop. Puneți-i împreună. Pe un mic container, trebuie să găuriți o gaură sub marginea cupei.

Bolul pentru păsări este foarte simplu:

 • Containerul este umplut cu apă. Plută și o ceașcă sunt înșurubate de sus.
 • Gaura reține și containerul este montat pe perete.
 • Deschiderea se deschide și apa intră în castron. Se formează un vid în partea superioară a recipientului.

Astfel, puteți crea o altă opțiune pentru a bea puii. Suspendarea se recomandă pentru a aranja partea inferioară pentru a fixa sticla.

Există multe alte modele pentru a face o varietate de băutori pentru găini. Toată lumea poate alege cel mai de succes. La urma urmei, este posibil ca acest design să devină independent pentru toată lumea. În acest caz, puteți să luați întotdeauna materiale improvizate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandăriCuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandări
Opțiuni pentru prepararea de pui pentru puii propriiOpțiuni pentru prepararea de pui pentru puii proprii
Cage pentru pui mana proprieCage pentru pui mana proprie
Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?
Cum sa faci un alimentator de pui cu mainile taleCum sa faci un alimentator de pui cu mainile tale
Cum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile taleCum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile tale
Aviator pentru pui și găini: construirea unei plimbări cu mâinile lorAviator pentru pui și găini: construirea unei plimbări cu mâinile lor
Cum sa faci alcoolii pentru puii de manaCum sa faci alcoolii pentru puii de mana
Cum sa faci un bol de bere pentru iepuriCum sa faci un bol de bere pentru iepuri
Hrănire pentru găini făcute de mâiniHrănire pentru găini făcute de mâini
» » Șaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găini
© 2021 amigdas.com