amigdas.com

Efectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâini

Gvozdekubik mormyshka propriile mâiniMormyshka este o momeală artificială, special creată pentru pești. Subacvatic, atunci când se joacă cu o linie de pescuit, el imită mișcările larvei sau insectelor. Fără această adaptare, nu poate face nici un singur pescuit de iarnă. Atunci când pescuitul de mormyshke poate atașa diverse dispozitive care atrag atenția peștilor. Popular printre pescari foloseste mormyshka gvozdekubik.

Descrierea momelei

Avantajele folosirii mormyshkiMormyshka gvozdekubik se referă la tipul de "garoafe" de momeli și nu necesită atașamente. În loc de acesta, un cub de metal, sticlă sau plastic se blochează pe cârligele cârligului. Sub apă pe cârlig se află în poziția unui diamant și când jucați cu un semn, tija de pescuit începe să se miște. Când se balansează, cubul produce strălucire strălucitoare și creează un anumit șuierat. Sunetul de frecare pe un pahar de metal sau cub de plastic foarte bun atrage atenția peștilor.

Trebuie remarcat faptul că aceste mormyshki sunt un analog complet al mormintele unghiilor, singura diferență fiind aceea că unii au o minge pe cârlig, iar alții au un cub.

Beneficiile utilizării

Mormyshka gvozdekubik este ideal pentru pescuitul pe gheața primă și primăvara. Excelente pește de momeală când pescuiește la adâncimi diferite și este considerat una dintre cele mai captivante specii. Este bine pentru prinderea bibanului, roach-ului, ramei, albastrului, gusher-ului și a altor pești pașnici.

Unii pescari cred că peștele arată interes doar în cub, care, atunci când exprimă noduri reflecții în apa întunecată. Alții susțin că atrage un sunet emis de un croșetat atunci când lovește un cârlig în timp ce se joacă cu un semn.

Producerea de mormyshki proprii

Și cineva a observat că unghiul se poate mișca nu numai în direcția verticală, ci și în direcția orizontală, și asta atrage atenția peștilor. În acest caz, este dificil să se determine cine are dreptate, totuși acest tip de mormyshka este foarte atrăgător. Da, și de ce să mă sinucid cu astfel de lucruri, cu o mușcătură bună, trebuie să te bucuri de acest proces.

Ce pot prinde

Mormyshka prezentat este universal și, în afară de biban, multe specii de pești albi îl prind bine. Prin urmare, captura nu poate fi numai bogată, ci este reprezentată de o varietate de specii de pește prins. Dar procesul de prindere depinde în mare măsură de cât de bine este folosit mormyshka și de utilizarea sa corectă când este sub pescuitul cu gheață. Pentru ca peștele să se grăbească cu momeala, ar trebui să fie interesat de anumite mișcări ale mormyshka sub apă, care se poate face cu ușurință de către pescarii cu o istorie lungă.

Fabricarea pe mâini proprii

În procesul de a face o astfel de mormyshka acasă, nu este nimic complicat, deoarece are o formă simplă. În acest scop, sunt disponibile materiale diferite și disponibile din alamă, staniu sau tungsten. Acestea pot fi sârmă de cupru, electrozi de tungsten, role din rulment și multe altele.

Trebuie remarcat faptul că mormyshki-ul de tungsten este dificil de fabricat prin el însuși, deoarece acest metal se topește prost și, pentru a-l lipi, trebuie supus unui tratament galvanic.

Metode de pescuit cu mormyshki

Materialul optim este diferitele tije din plumb sau tablă, la care cârligul este lipit și vopsit.

La fabricație este mai bine să se aplice cârlige de 12 sau 14 numere și cuburi din alamă, sticlă, plastic sau tungsten. În cub trebuie să existe o deschidere prin care să poată circula liber pe cârlig de la antebraț la proeminența cu vârf și în timpul mișcării pentru a face o lovire.

Apoi, luați rulmentul acului, lăsați-l la dimensiunea dorită și selectați cârligul. Cârligul trebuie să fie mai lung decât rola, iar gaura din cub ar trebui să fie astfel încât să se poată mișca din colț.

Apoi, la cârligul preîncălzit, îndoiți brațul până la antebraț. Lungimea lagărului a tăiat tubul contracție și de la o parte facem tăieturi pentru fixarea rulmentului acului finit. Cârligul este fixat în secțiunea de capăt de cealaltă parte a tubului.

Înainte de a începe să lipiți, lagărul și o parte din antebrațul cârligului sunt tratate cu acid pentru o mai bună aderență, apoi partea anterioară și piesele sunt lipite. Momeala lipită trebuie să fie coborâtă într-o soluție cu săpun pentru a îndepărta acidul.

Cubul pe mormyshku este trecut printr-un cinga de cârlig pe care nu a zburat, se face dopul original. Pentru a face acest lucru, puneți o bucată mică de tub termocontractibil pe intepatura și fixați-o cu o flacără deschisă. Gvozdekubik făcut de propriile mâini, gata!

Modalități de capturare

Pentru pescuitul de acest tip de mormyshki utilizați mai multe postări:

  • „Dribling“. Tackle este ținut la un unghi de 70-80 grade și produce oscilații verticale. Frecvența lor nu trebuie să depășească 150-300 vibrații pe minut.
  • · "A văzut". Tija este susținută din partea inferioară la un unghi de 45 de grade și efectuează mișcări diagonale ca un ferăstrău pentru tăierea unui copac. Aceste mișcări sunt utilizate pentru a atrage și prinde bâjbâi.
  • "Herringbone." Cu acest tip de cabluri, mișcările orizontale sunt aplicate cu o creștere treptată în sus sau pe un nivel.
  • "Pendulul". Mișcările de mișcare se efectuează cu vârful dispozitivului.
  • „Pas“. Mormyshk este ridicat de jos în jos prin mișcări scurte și ascuțite în sus cu mici decalajuri. Se folosește în principal în cazul pescuitului de biban într-o perioadă inactivă.
  • "Dealul". În această variantă de realizare, momeala este ridicată lent pentru o perioadă scurtă de timp și apoi, de asemenea, scăzută.

Punctul important este selectarea corectă a capului. El trebuie să ia în considerare greutatea momeală și alte condiții de pescuit. Cea mai bună opțiune este o lovitură făcută dintr-un izvor metalic de ceas.

Tactici de pescuit

Procesul de pescuit începe întotdeauna cu alegerea unui loc în care, în opinia dumneavoastră, peștele se comportă destul de activ. Dacă doriți în gaură poți arunca momeala, deși acest lucru nu este necesar. Dacă nu există mușcături în locul ales, trebuie să găuriți găurile într-un alt loc și să-l căutați până când peștele începe să fie prins.

Mormyshka sicriu

La coborârea peștelui, mușcătura se poate opri pentru o perioadă scurtă de timp, prin urmare, peștele pecat trebuie îndepărtat rapid din apă. Specii de mormyshka de mai sus este preferată de biban în păduri subacvatice, și roach, care atrage culoarea de argint sau de aur de momeală. Cu utilizarea acestei momeală în vară, aproape toată mușcătura de pește, dar pe cuiul colorat în întuneric.

În absența mușcăturii, nu schimbați imediat mormyshku, poate motivul se află în joc greșit de momeală, și peștele nu răspunde la ea. Puteți încerca să puneți o momeală de altă culoare. Mormyshka fabricate corespunzător, în majoritatea cazurilor, funcționează întotdeauna fără întârziere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Pescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windlessPescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windless
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Bezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâiniBezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâini
Cum sa faci o barca de pescuit pentru pescuitul de iarna cu mainile taleCum sa faci o barca de pescuit pentru pescuitul de iarna cu mainile tale
Mormyshkas de tungsten de casă pentru pescuitul de iarnăMormyshkas de tungsten de casă pentru pescuitul de iarnă
Bezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnăBezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnă
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
» » Efectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâini
© 2021 amigdas.com