amigdas.com

Chiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografie

Soiuri de scoici cu bordurăMai recent, pentru a vedea cada sub chiuveta în baie a fost posibilă numai în cazuri izolate. Majoritatea proprietarilor de case au considerat că achiziționarea unui astfel de dispozitiv este o risipă lipsită de bani. Dar datorită progresului, tendințele s-au schimbat și toată lumea încearcă să folosească spațiul în baie cu o eficiență maximă. Prin urmare, alegerea mobilierului sa schimbat în direcția practică și funcționalitate, și nu numai componenta estetică a chiuvetei din baie.

O chiuvetă cu o bordură în baie nu îmbunătățește cu ușurință designul interior, dar în mod semnificativ economiseste timp in cautare de substante chimice de uz casnic și produse de igienă, care sunt amplasate convenabil pe rafturi și nu se află în diferite colțuri. Tot ceea ce aveți nevoie pentru curățare rufe sau de îngrijire pentru igiena personală ascunde într-o bucată confortabil și funcțional de mobilier, plasate sub chiuveta din baie.

Alegerea unei chiuvete cu o bordură ar trebui în primul rând să se bazeze pe stilizarea generală a încăperii, precum și pe dimensiunile lucrurilor care vor fi stocate în baie. Prin urmare, alegerea materialului, a culorilor și a formelor de mobilier depinde în primul rând de preferințele ocupanților apartamentului. Dar, în plus față de funcționalitatea din spatele cabinetului vor fi ascunse de la ochii umane conducte urgente sanitare.

Soiuri de chiuvete cu dulap de baie

În primul rând, mobilier de baie ar trebui să fie convenabil și practic. Prin urmare, funcționalitatea acestor dispozitive în stadiul de dezvoltare este studiată în detaliu de către fabricile de producție. Acest lucru se datorează faptului că fiecare detaliu, chiar și în cazul plasării periuțelor de dinți, trebuie luat în considerare, îmbunătățind astfel calitatea și confortul unui astfel de produs. Până în prezent, există trei modele de bază ale chiuvetei cu un dulap în baie, în funcție de caracteristicile de design ale produsului:

 • construcția unghiulară ca în fotografie;
 • chiuveta suspendată fără bordură;
 • mobilier de exterior sub chiuveta.

Construcțiile suspendate ale chiuvetelor sunt foarte convenabile pentru a economisi spațiul băii, în special în timpul procesului de planificare. Sunt frumoase integrați în orice design interior și se potrivesc chiar și în spațiul minim, fără a schimba confortul în procesul de utilizare a chiuvetei.

Pentru a maximiza economisirea spațiului în baie, sunt instalate structuri de colț, care sunt suficient de elegante și originale. Și dacă fixați o oglindă deasupra unei astfel de chiuvete, camera de baie crește vizibil ușor, subliniind încă o dată interiorul general.

Modele populare de chiuvete cu bordură

Modelul unei chiuvete cu o bordurăÎn ceea ce privește instalarea oricărui design al chiuvetei în baie, alegerea modelului dispozitivului sanitar ar trebui să se facă pe baza caracteristicilor spațiilor și poate subdivizați prin anumite tipuri.

 1. Chiuveta consola este alcătuită dintr-o chiuvetă suspendată care este montată pe un perete. La astfel de modele este posibil să se transporte și un chiuveta de colț. Acestea sunt foarte ușor de utilizat și ocupă un minim de cameră în cameră. Dar, în același timp, pentru o astfel de spălătorie nu puteți ascunde o conductă urâtă de apă și alte comunicații.
 2. Tulip - fără lavoare, plasate pe un piedestal așa cum se poate vedea pe fotografii inscrise. Acest design este avantajos pentru dispozitivul consola câștigă pentru piciorul decorativ, care, împreună cu o chiuvetă ca o floare poate ascunde sifonul de conducte de apă și alte sisteme de comunicație.
 3. Chiuveta integrată este o chiuvetă construită direct în dulapul de baie sau complet cu o masă. Această bordură, așezată sub chiuvetă, nu va deghiza ușor conductele de scurgere, dar va permite, de asemenea, depozitarea diferitelor obiecte de baie pe rafturi. Iar datorită unei mese de lucru larg confortabile, va exista spațiu suplimentar pentru igiena personală.

Trebuie remarcat faptul că cele mai populare Chiuvetele integrate într-un cub standard cu două uși. Aceasta este versiunea cea mai practică și funcțională a mobilierului pentru băi, în care pot fi ușor cazați diverse lucruri. În același timp, la fel ca majoritatea altor modele de chiuvete, chiuvetele cu un piedestal pot diferi atât în ​​culoare cât și în dimensiuni.

Materiale pentru realizarea unei chiuvete cu o bordură

De ce material face shellul?Este considerat materialul obișnuit și, în același timp, cel mai popular pentru realizarea chiuvetelor într-o baie faianță sau porțelan. În același timp, al doilea material este mult mai scump, deși mai practic. Faianța, la rândul ei, este zgâriată cu ușurință, iar pe suprafața sa este crăpată în procesul de exploatare.

De asemenea, sunt populare chiuvetele din oțel inoxidabil, care sunt montate direct pe bordură. Astfel de produse sunt foarte durabile și practice. În plus, oțelul se potrivește perfect cu designul băii, realizat în stilul minimalismului sau hi-tech.

Dacă luăm în considerare chiuvete de sticlă, care au aparut pe piata sanitara nu cu mult timp in urma, vor transforma interiorul baie intr-o capodopera a artei de design. În ciuda faptului că sticla nu este prea obișnuită în fabricarea dispozitivelor sanitare, aceasta arată foarte elegantă și originală. Deși totul depinde de preferințele proprietarului și a ocupanților apartamentului.

Recent, chiuvetele cu o bordură în baie au câștigat popularitate largă și aceasta este o explicație destul de logică. Acest accesoriu nu este ușor să faciliteze viața unei persoane, dar, de asemenea, subliniază armonios stilizarea reparațiilor.

Shells cu o bordură - aceasta este o modalitate destul de practică de a rezolva problemele de depozitare a produselor chimice de uz casnic, a conductelor de mascare și a sistemelor de instalații sanitare. De foarte multe ori astfel de bucăți de mobilier sunt echipate cu rafturi și sertare convenabile, care conțin toate mijloacele necesare pentru igiena personală a unei persoane.

Printre altele, astfel de mobilier vă permite să curățați baia. În același timp, valoarea sa este disponibilă persoanelor cu orice nivel de venit. Chiuveta modernă cu o bordură este o combinație armonioasă de forme, culori și materiale, dintre care cele mai populare sunt chiuvetele ceramice albe.

Cu toate acestea, popularitatea în fiecare zi câștigă și chiuvete metalice cu o bordură, vase de sticlă sau produse din marmură. În același timp, toate au același design: o robinet și o bordură, astfel încât proprietarul apartamentului va trebui să aleagă dispozitivul potrivit, în funcție de preferințele individuale.

Caracteristicile alegerii de noptiere sub chiuveta

Chiuvetă încorporatăDin cauza sortimentului imens de bucăți de mobilier sub chiuvetă în baie, mulți proprietari se pierd atunci când aleg designul potrivit. La asta, atunci când alegi o noptieră potrivită sub chiuvetă este important să respectați anumite reguli.

 1. Piesă de mobilier pentru a se potrivi în stilul de baie trebuie să decidă cu privire la designul general al camerei. De exemplu, în cazul în care toate elementele din baie sunt realizate din materiale moi si obiecte sanitare cu dulap elegant, strict cu unghiuri ascuțite va arata ca, cel puțin, nepotrivit.
 2. În exercitarea baie în stil clasic, care se caracterizează prin materiale de căptușire specifice, cu nuanțe de argint și de aur, precum și elemente ale oțelului inoxidabil de instalare filetat sau tabelele de ceramică nu vor fi combinate cu luxul și bogăția de reparații generale.
 3. Soluția optimă atunci când alegeți mobilierul în baie va fi achiziționarea unui piedestal, combinat cu designul general și materialele utilizate în repararea spațiilor.
 4. În plus față de componenta estetică a bordelui sub chiuvetă, este important să se țină seama de nuanțele tehnice ale fabricării acestor mobilier. O mare importanță în confortul și siguranța cabinetului este asigurată de fitinguri de înaltă calitate.
 5. Toate fitingurile de la balamale la mânerele ușilor trebuie să fie realizate din materiale practice și necorosive. Este necesar ca produsele din metal să nu ruineze, pierzând recursul original.

Este de o mare importanță și funcționalitatea sediului. De exemplu, dacă baia este echipată cu podele calde, atunci nu este nevoie de un substrat rezistent la apă sub bordură. Este mai bine să alegeți o chiuvetă cu o noptieră pe picioare. Nu va fi încălzită de pe suprafața podelei, va permite curățarea sub ea și va fi bine ventilată, ceea ce este suficient de important pentru încăperile unde există un nivel ridicat de umiditate.

Dacă luăm în considerare caracterul practic al mantalei cu un piedestal, atunci când este selectată ar trebui să fie ghidate de preferințele personale. De exemplu, în cazul în care casa este o mulțime de copii mici, care sunt în permanență haine pata, apoi o soluție interesantă ar fi o noptiera cu coș de rufe montate, datorită cărora va economisi spațiu în cameră.

Pentru băile cu spațiu liber limitat, sunt potrivite modelele de colț de noptieră sub chiuvetă, care sunt foarte compacte și confortabile. Ei bine, dacă astfel de mobilier are rafturi, reglabile în înălțime, care vor găzdui orice substanțe chimice de uz casnic.

Decizia inițială este noptieră compactă pe roți, care se deplasează ușor în orice loc convenabil. Dar în astfel de mobilier nu va fi posibil să instalați o chiuvetă și, prin urmare, va trebui să folosiți o chiuvetă articulată.

În primul rând, atunci când alegeți o chiuvetă adecvată cu o bordură, este important să treceți de la cerințele pentru funcționalitatea unui astfel de dispozitiv. Acesta poate fi atât un depozit pentru multe trivia de uz casnic, cât și un ecran decorativ care ascunde o conductă de apă și alte sisteme de comunicații de la ochii unei persoane.

Alegerea unui loc pentru instalarea unei bombe sub o chiuvetă

Cum de a alege un loc pentru o chiuvetăÎn plus față de cumpărarea unei chiuvete cu o bordură, ca în fotografie, este important să alegeți cea potrivită loc pentru plasarea sa în baie. Este recomandabil să instalați o astfel de structură pe vechiul loc de fixare a chiuvetei. Dar acest lucru nu este posibil în toate cazurile, deoarece de cele mai multe ori renovarea în baie este însoțită de o reamenajare a spațiilor.

Prin urmare, pentru a determina locația bordelui sub chiuveta este importantă chiar și în stadiul de instalare a conductelor de apă și a sistemului de canalizare, ceea ce este foarte important din mai multe motive.

 • Locul pentru instalarea unei chiuvete cu o masă de noptieră trebuie selectat în funcție de dimensiunile mobilei. Pur și simplu, în stadiul lucrărilor de reparații în baie, trebuie să împărțiți camera în zone în care va fi amplasată această unitate sanitară.
 • Majoritatea dulapurilor sunt echipate cu rafturi și, prin urmare, este important să se ia în considerare amplasarea țevilor de țevi de apă din conducta de apă, care pot interfera cu instalarea de mobilier. Prin urmare, trebuie să luați în considerare această opțiune atunci când alegeți o chiuvetă cu un dulap în baie.
 • Același lucru este valabil și pentru conducta de canalizare. Dacă trece prin podea, este necesar să dotați dulapul și rafturile sale cu orificii pentru furtunul ondulat care conectează sistemul de canalizare cu sifonul chiuvetei.

Prin urmare, atunci când distribuirea de comunicații în baie, este important ca toate conductele au trecut împreună într-un singur pachet - aceasta va permite taierea unei găuri în bordură.

Calitatea și estetica - criteriul pentru alegerea produselor

Calitatea și alegerea cojilorChiuvetele cu un dulap în baie ar trebui să combine atât componente estetice cât și funcționale. Atunci când le alegeți, trebuie să profitați la maxim și practic, dar să nu uitați de caracteristicile externe. Cu ajutorul unei chiuvete cu o bordură, puteți comanda depozitarea obiectelor de uz casnic și ascunde ceea ce nu este necesar pentru a vedea ochiul uman.

Pentru a cumpăra o chiuvetă funcțională cu o bordură, ai nevoie amintiți-vă calitatea materialului, utilizat în fabricarea sa. Trebuie să fie rezistent la umezeală, care este prezentă constant în astfel de încăperi. Și având în vedere că, chiuveta aproape compoziția centrală a băii, atunci apariția pe piedestalul mucegaiului sau putregaiului nu-i va da o atracție.

Vreau să observ că primul lucru pe care oamenii îl acorde atenției când intră într-o baie este chiuveta. Până în prezent, există o gamă destul de largă de materiale pentru fabricarea unui astfel de dispozitiv sanitar, începând cu marmură și oțel inoxidabil și finisând toate ceramica obișnuită. O varietate de forme și culori vă permit să implementați orice soluții de design.

Mai multe variante de chiuvete cu o bordură
Cum să luați o chiuvetă într-o baie micăVarianta de lavoar pe colțTipuri de cochilii încorporateChiuveta in forma modernaDesign chiuveta încorporatăChiuveta pentru baieForma și mărimea cochilieiAlegerea mobilierului pentru baieIdeea de a ascunde o cochilieChiuveta și noptieraDulap modern cu chiuvetă încorporatăDulap cu chiuvetaChiuveta construită în noptierăCum sa alegi mobila pentru baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Cum se instalează o chiuvetă încorporată în blatul din baieCum se instalează o chiuvetă încorporată în blatul din baie
Cabinet pentru spălarea setului de bucătărieCabinet pentru spălarea setului de bucătărie
Masina de spalat cu blat de sub chiuvetaMasina de spalat cu blat de sub chiuveta
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Instalarea unei bordură cu chiuveta cu mâinile proprii într-o baieInstalarea unei bordură cu chiuveta cu mâinile proprii într-o baie
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Coșuri pentru rufe în baie: plastic, răchităCoșuri pentru rufe în baie: plastic, răchită
Spălați mașina de spălat: fotografiaSpălați mașina de spălat: fotografia
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
» » Chiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografie
© 2021 amigdas.com