amigdas.com

Cum de a crea un produs forjat cu mâinile tale

Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleAstăzi, mai multe și mai multe parcele de gradina nu sunt folosite ca sursă de venit, precum și cuvetei plus înconjurat de natură, în cazul în care vă puteți relaxa corpul și sufletul, bucurați-vă de cântecul păsărilor din și respira în arome de flori. Zona gospodăriei este căutată să echipeze astfel încât să aducă plăcere estetică. Arta artistica cu mainile proprii este conceputa pentru a deveni una din optiunile pentru decorarea spatiului si realizarea potentialului creativ.

Stiluri de potrivire

Arbori forjati, banci, arcuri si poduri Ele sunt foarte populare, deoarece cu ajutorul lor puteți aduce o varietate și note proaspete în aproape orice design peisagistic. Aceste elemente de decor permit autorilor să realizeze diverse idei creative și fantezii.

Stiluri de potrivireCu toate acestea, nu trebuie să uităm de conformitatea stilistică care trebuie respectată cu atenție. Probele selectate de produse falsificate nu ar trebui în niciun caz să scadă din stilistica generală a spațiului și a clădirilor situate pe acesta. Este necesar să se studieze cu atenție probele selectate de forjare a artei. În caz contrar, elementul selectat s-ar putea să nu se încadreze în imaginea de ansamblu și să pară străin, chiar dacă acesta este foarte frumos.

Ca regulă, produsele forjate sunt foarte bine combinate cu aproape orice tip de design peisagistic. Parcurile franceze și peluzele engleze acceptă cu ușurință acest stil, în plus, astfel de produse subliniază eleganța lor și, uneori, pretenția. Pentru stilul rusesc de decorare a parcelelor personale, elementele de decorare sunt la fel de caracteristice, de fapt, pentru colorarea italiană cu piscine din marmură și fântâni.

Un rol important îl joacă direct ornamentul, precum și numărul de elemente forjate din acesta. Abundența de tot felul de detalii mici, de design complicat și magnific nu va corespunde fiecărui stil. Stilul baroc este potrivit pentru un sit cu un teritoriu mare, unde casa și alte clădiri sunt realizate în același stil. În același timp, pentru un produs ușor și rafinat nu există restricții speciale. Se potrivește perfect în orice design.

Tipuri de produse forjate

Cele mai comune produse, care este obișnuit să decoreze un teritoriu de fermă, sunt:

 1. Garduri si porti. Ele arata deosebit de elegante si, uneori, de lux. Cu toate acestea, ei sunt însărcinați cu o misiune dificilă: împreună cu funcțiile estetice trebuie, de asemenea, să îndeplinească funcția de protecție.
 2. Mobilier de grădină (complet sau cu unele elemente forjate) - calitățile sale estetice, împreună cu rezistență și durabilitate nu vor lasa indiferente nici cele mai sofisticate cunoscători de frumusețe și eleganță.
 3. Tipuri de produse forjatePodurile din grădină, decorate cu modele îndoite, arată foarte elegant, rafinat și aristocratic. Dacă există un șanț sau un tobogan alpin pe teren, precum și o altă vegetație exotică, un element cum ar fi podul va efectua nu numai funcții decorative, ci și de protecție.
 4. Scările și tot felul de suporturi arată foarte rafinat, ele servesc drept decor pentru verandă și terasă.
 5. Arcuri și pergole. În zilele noastre acestea sunt folosite nu numai pentru a crea o zonă umbroasă retrasă, unde vă puteți relaxa și bucurați-vă de răcoarea într-o zi de vară fierbinte. Destul de des acționează ca un element arhitectural independent. Ele pot fi decorate cu tufișuri de trandafir și înconjurate cu viță de vie. Asta înseamnă că aceștia efectuează simultan mai multe funcții: estetice și practice.
 6. Mangale. Ce fel de odihna pe natura fara kebab shish? Dar nu toate brazierele se potrivesc organic în designul din jur. Pentru a veni aici, vin braziere forjate, care oferă o culoare extraordinară și confort pentru spațiul din jur. Aici vă puteți arăta imaginația, deoarece procesul de forjare artistică oferă o varietate de forme și intricacii ale complotului.
 7. Lumina de gradina va fi punctul culminant al designului terenului. Toate felurile de lumini care împodobesc pereții casei și sunt situate de-a lungul șenile vor crea o dispoziție romantică și vor aduce armonie în spațiul din jur.
 8. Pavilioane și copertine. Ele sunt de obicei plasate la o anumită distanță de casă sau lângă un iaz. Ele servesc ca un fel de zonă de recreere sau de izolare. Structura aerisită și ușoară aruncă un sentiment de sărbătoare și stabilește starea de spirit optimist. O varietate de copertine și copertine sunt concepute nu numai pentru a proteja împotriva ploii și zăpezii, dar contribuie și la crearea unei compoziții arhitecturale comune.
 9. Accesorii. Standurile de flori, statuetele forjate, suporturile pentru umbrele, lămpile de grădină, ciocănele și alte obiecte vor aduce, fără îndoială, culori la rutina gri. În plus, aceste accesorii și multe altele pot fi făcute cu mâinile tale.

Dar este atât de ușor să faci un produs fals cu mâinile tale acasă?

Confecționarea soiurilor

Confecționarea soiurilorMulți cred asta crearea proprie a produselor forjate aproape imposibil. Alții cred că nu este nimic greu în acest lucru, deoarece fierăria a existat mult timp și strămoșii noștri s-au angajat cu succes în ele. Cu toate acestea, pentru a face chiar și cel mai necomplicat element forjat pe cont propriu, este necesar să existe anumite abilități și, de preferință, experiență în această problemă dificilă. În plus, nu puteți face fără unelte speciale și cunoașterea proprietăților diferitelor metale.

Călcarea la cald este un proces consumator de timp și dificil care are loc pe smithies, iar acasă nu este aplicabil.

Fără condiții speciale, un analog al forjării la cald este potrivit - forjarea artei.

Procesul de fabricare a produsului

Va fi necesară crearea unei structuri sudate din metal, folosind profile metalice sau metalice. Ulterior, va fi decorat cu detalii ale forjării artei. nevoie de:

 • sursa de energie electrică;
 • Procesul de fabricare a produsuluisuprafață netedă, adecvată pentru asamblarea produsului;
 • Bulgară cu perii metalice, precum și cercuri de tăiere și de stripare;
 • un marker;
 • un ciocan;
 • două știfturi;
 • o funie indefinită;
 • mașină de sudat;
 • mască;
 • mănuși;
 • electrozi.

Rularea metalului este mai bine să utilizați o secțiune mică, deoarece va fi mai ușor să vă îndoiți fără a utiliza încălzire specială. Este necesar să alegeți în prealabil un desen. Nu alegeți schițe prea complexe. Deoarece este foarte dificil să lucrezi cu un astfel de material ca metalul, mai ales atunci când faci asta pentru prima dată. Metalul trebuie cumpărat cu o marjă (mică), înainte de a calcula nevoia. Trebuie remarcat faptul că lungimea unei bare metalice standard este de 6 metri.

Procesați cel mai bine metalul imediat, altfel acest lucru va fi mult mai dificil. Trebuie mai întâi să fie curățat de rugină, folosind o perie metalică, pusă pe un bulgară.

Apoi, va fi necesar să asamblați cadrul folosind o suprafață netedă pentru acest proces. Calculați dimensiunea acestuia pe suprafețele exterioare. Cusătura sudată va fi la fiecare colț al cadrului. Mai intai trebuie sa luati una din laturi pentru a evita rasucirea cadrului. Mai multe picături de sudură trebuie să fie picurate pe colțurile inferioare și superioare, apoi aliniați diagonala prin atingerea colțurilor nefavorabile. Apoi lipiți celelalte două colțuri.

Pe o suprafață plană pregătită anterior, se aplică un desen cu scală de 1: 1. Folosind o coardă vom măsura elementele imaginii, aplicându-le fiecăruia, în ceea ce privește un șablon. Astfel, știm lungimea la care va fi necesară tăierea barelor metalice.

Lucrări metalicePentru deformarea pieselor aveți nevoie de următorul dispozitiv: două știfturi trebuie să fie sudate la o distanță de 2-3 cm unul de celălalt. Cu ajutorul lor și cu ajutorul unui ciocan, este posibilă îndoirea tijelor de fier, în timp ce se concentrează pe șablon.

Când tijele sunt deja curbate, este necesar să se descompună și să se asambleze modelul pe șablon. Dacă sunt prezente părți suplimentare, acestea trebuie tăiate. După aceea, produsul este sudat alternativ de ambele părți. Defectele și defectele după sudare trebuie curățate cu atenție. Achizitionate in avans elemente decorative falsificate care vor decora baza, se va suda in locurile destinate acestora. În locurile de sudură, efectuăm o nouă mișcare.

Pentru un grund este cel mai bine să folosiți un grund alb, deoarece arată toate defectele. Vopseaua trebuie să aibă aceleași proprietăți ca grundul. Îmbătrânirea artificială sau aurirea va da un șic deosebit produsului, care, din exterior, arată foarte mult ca falsul.

Cei care și-au "împletit mâna" în această afacere, produsele sunt pur și simplu magnifice.

Grijă de produse forjate

Grijă de produse forjateProdusele forjate, ca oricare alta, aveți nevoie de îngrijire. Fiind pe stradă, aceștia sunt expuși la diferite influențe de mediu, care afectează în mod negativ aspectul lor. Este de dorit să le pată o dată la fiecare 2-3 ani. Este necesar să lubrifiați părțile de fricțiune ale porții, leagăne și porți. Astfel, acestea vor dura mult mai mult.

Pentru a rezuma, ar trebui remarcat faptul că toate ingenioasele sunt simple, așa cum spune proverbul binecunoscut. Dacă există dorința de a vă decora grădina de casă cu propriile mâini, ar trebui să o implementați cât mai curând posibil. Produsele forjate create de propriile mâini vor ajuta la crearea unei atmosfere confortabile și prietenoase, aducând culori strălucitoare vieții cotidiene.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Produse metalice forjate în design peisagisticProduse metalice forjate în design peisagistic
Cum să faceți un design peisagistic pe o suprafață dreptunghiularăCum să faceți un design peisagistic pe o suprafață dreptunghiulară
Idei pentru crearea unei decorațiuni festive a unei case cu mâinile taleIdei pentru crearea unei decorațiuni festive a unei case cu mâinile tale
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Idei interesante pentru decorarea cabanei cu mâinile taleIdei interesante pentru decorarea cabanei cu mâinile tale
Realizarea zonei suburbane cu propriile mâiniRealizarea zonei suburbane cu propriile mâini
Idei pentru decorarea interioară a balcoanelor cu mâinile lorIdei pentru decorarea interioară a balcoanelor cu mâinile lor
Idei pentru proiectarea pereților, care pot fi pur realizate cu mâinile propriiIdei pentru proiectarea pereților, care pot fi pur realizate cu mâinile proprii
Cum să rafinați o casă de vacanță cu mâinile taleCum să rafinați o casă de vacanță cu mâinile tale
» » Cum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com