amigdas.com

Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografie

Polietilenă orbităPerdelele pentru baie sunt achiziționate nu numai pentru a proteja podelele, pereții și mobilierul de apa stropitoare. Un astfel de accesoriu este un element decorativ integral al designului băii. Din această cauză este foarte important să alegeți perdelele potrivite, având în vedere textura și culoarea lor, care ar trebui să se potrivească cu stilul ales al unei astfel de camere. Piața modernă este reprezentată de un bogat sortiment de o mare varietate de perdele, care pot fi monofonice, cu diverse ornamente, modele și alte elemente.

Pervaze din polietilena

Pentru baia cel mai adesea folosit perdele din polietilenă. Deși producerea unui astfel de material nu este prietenoasă cu mediul, acesta protejează suficient baia de apa care curge. Peretele din polyethena pentru baie, cu fotografii din galeria de mai jos, pot fi de diferite texturi și culori, deci pentru designul de baie este suficient de ușor să alegi opțiunea potrivită.

Pe lângă proprietățile bune de protecție, un astfel de material nu își pierde aspectul original sub influența umidității.

Există dezavantaje în polietilenă:

  • nu este considerat suficient de puternic;
  • foarte bine, absoarbe murdăria.

Perdelele din polietilenă devin repede inutilizabile: sunt foarte ușor rupte și este imposibil să le curățați de mucegai sau murdărie. Cu toate acestea, datorită costului lor scăzut, ele sunt foarte populare. Utilizând astfel de perdele, puteți schimba adesea interiorul băii la o mică sumă de bani.

Perdele de vinil

Structura perdelelor în baieAstfel de produse sunt fabricate din PVC. Ele sunt destul de practice datorită rezistenței PVC-ului, sunt destul de greu de rupt, pe lângă faptul că sunt rezistente la diferite contaminanți și se spală foarte ușor. Puteți spala astfel de perdele în mașinile de spălat la o temperatură de 40 de grade. La spălare chiar și utilizarea de clor, pentru calitatea de perdele nu face nici o influență. Cu toate acestea, este important să rețineți că, atunci când spălați, nu puteți utiliza modalități precum rotirea și uscarea. Perdelele de vinil tolerează foarte mult efectul temperaturilor ridicate, astfel că nu se recomandă călcarea acestora.

Perdele de la astfel de materiale, fotografii din care puteți vedea mai jos, excelent proteja baia de la scurgeri de apă. Perdelele din vinil pot servi până la trei ani. În comparație cu perdelele din plastic, costurile de vinil sunt mult mai scumpe, dar persoanele cu venituri medii le pot permite. Astfel de perdele sunt perfecte pentru oamenii care prețuiesc produse de calitate.

Cele mai recente modele de perdele de vinil pentru baie sunt fabricate din fire Teflon, datorită căreia seamănă cu fețe de masă foarte frumoase și sunt și mai durabile.

Perdele rigide

Cum de a alege o cortinăAcestea sunt cele mai potrivite perdele pentru o familie în care unii membri ai familiei pot petrece mult timp în baie, în timp ce alții preferă să utilizeze un duș. Aceste perdele vă permit să transformați baia într-o cabină de duș. Ele sunt realizate din rame de aluminiu și sunt fabricate direct din țesătură, pentru producția pe care o utilizează plastic, sticlă călită sau policarbonat. Din motive de securitate, este mai bine să cumpărați foi de policarbonat. Sticla securizată, deși are bune proprietăți anti-șoc, dar ca urmare a unei lovituri puternice se poate împrăștia în bucăți mici și poate răni o persoană.

În funcție de metoda de procesare Perdelele rigide pot fi:

  • transparente;
  • nuanțat;
  • au o acoperire mată;
  • au inserții de scutece.

În plus, perdelele rigide sunt pivotante, alunecoase și pliabile.

Modelele culisante pot avea un număr diferit de uși, în funcție de aspectul și lungimea băii. Montați construcția de la primul perete la celălalt.

Aceste perdele au dezavantaje. Deoarece materialele de etanșare sunt utilizate pentru instalare, mucegaiul poate apărea după o anumită perioadă de timp. În plus, dacă utilizați cârpe opace, atunci este necesar să instalați iluminare suplimentară.

De asemenea, în băi se poate instala perdele, ecrane. Ei se pot plia pe deplin până la perete, dacă este necesar. Avantajele lor includ:

  • proprietăți excelente de protecție;
  • ușurința de pliere;
  • compactitatea;
  • frumos aspect.

Dar acest design are un dezavantaj semnificativ - nu este prea puternic. Dacă apăsați accidental ecranul sau înclinați-l, dispozitivele de fixare se pot rupe.

Perdele de sticlă

Sticla este remarcabil în contact cu apa de orice duritate și poate fi curățată cu mijloace speciale și fără ele. Urmele de pulverizare a apei în acest caz sunt excluse. Alegeți un design de sticlă pentru cei care apreciază fiabilitatea și durabilitatea.

Perdele de sticlă pot fi alunecând și oscilați. Suprafața pliabilă din sticlă nu este prevăzută. În plus, ecranul de sticlă poate fi încadrat, fără ramă și combinat.

În structura de cadru, sticla rezistentă la impact sau policarbonat este cuprinsă într-un cadru din aluminiu. Rampele de cadru mobile și imobile se alternează într-un sistem de alunecare. Acest orb protejează complet baia de apa prin stropire.

În construcția fără rame, panoul de sticlă se deplasează de-a lungul ghidajului în lateral. Ușile fixe sunt realizate din sticlă groasă, mobilă - subțire.

Construcția combinată este o singură canelură fixă ​​fără cadru și un al doilea fixat cu balamale pe ea, având o funcție de deschidere pivotantă.

Perdele pe fereastra din baie

Tipuri de cadă cortinăBăi cu o fereastră sunt destul de rare în apartamentele urbane, dar pentru case particulare nu este neobișnuit. Alegeți perdele pentru că o astfel de baie nu este destul de ușoară. Făcând o fereastră în baie, ține cont de momentul în care ar trebui să fie în armonie cu interiorul camerei.

Pentru o fereastră, utilizați în principal jaluzele sau role. Astfel de perdele au o varietate de culori și modele și se amestecă bine cu interiorul general.

De asemenea, pentru fereastra de baie, perdelele din țesături sunt excelente, dar într-o astfel de cameră trebuie să existe ventilație și extragere. Fereastră foarte elegantă din vitralii. Desenarea la cererea clientului se efectuează fie. Lumina, refractată prin vitralii, face camera foarte luxoasă.

concluzie

Dacă doriți să faceți ceva nou, proaspăt și original în baie, puteți schimba perdelele vechi la cele noi care au un design mai original sau sunt fabricate dintr-un alt material. Un astfel de accesoriu elegant trebuie să fie prezent în orice baie.

Perdelele din baie
Perdele moderne în baieCum de a alege o cortină în baieNuante frumoase de perdeleAlegerea unei perdele în baiePerdele într-o baie de sticlăExemplu de perdele pentru baieCum de a alege o cortină în baieCuloarea și structura perdelei pentru baieOrbiți în cadă cu un modelO versiune frumoasă a perdelelorOrbiți pentru o baieDe unde să alegiTipuri de perdele pentru baieVariante de perdele de dușMaterial pentru perdeleCaracteristici de perdele pentru baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să atarni în mod corespunzător și frumos perdeleCum să atarni în mod corespunzător și frumos perdele
Cum de a alege perdele pe usa?Cum de a alege perdele pe usa?
Cum de a alege perdele pentru bucătărie în stilul de ProvenceCum de a alege perdele pentru bucătărie în stilul de Provence
Design de perdele în bucătărie: sfaturi de experți și galerie fotoDesign de perdele în bucătărie: sfaturi de experți și galerie foto
Perdele-filete în interiorul clădirilor: fotografiePerdele-filete în interiorul clădirilor: fotografie
Perdele în sufrageria de la ferestrele cu ușă de balcon, fotografiePerdele în sufrageria de la ferestrele cu ușă de balcon, fotografie
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
Perdele pe fotografia de bucătărie cu ușă de balconPerdele pe fotografia de bucătărie cu ușă de balcon
Design baie cu duș și fotografie de diferite opțiuniDesign baie cu duș și fotografie de diferite opțiuni
Perdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lorPerdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lor
» » Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
© 2021 amigdas.com