amigdas.com

Tapițerie ușa dermantinom propriile mâini

Cum să înveliți ușa cu dermantinomulUșa din față este "fața" casei, precum și protecția acesteia. O ușă bună ar trebui să protejeze de oaspeți neașteptate, să asigure nivelul necesar de izolare fonică, să nu lase aerul rece să treacă și în același timp să arate demn. Cele mai bune sunt ușile metalice și din lemn acoperite cu încălzitoare cu aceste sarcini. Dar costul lor este destul de mare, dar există o soluție bună la problemă - să coaseți ușa singură. Cel mai popular material pentru aceasta este dermantina cu cauciuc spongios sau izolație ca încălzitor.

Se pare că tapițeria ușilor cu dermantinom cu mâinile tale este o exagerare, dar există un videoclip pe Internet care vă permite să înțelegeți foarte repede principiul muncii. În răspunsurile la aceste videoclipuri, se exprimă adesea opinia că aceasta nu este doar o bună oportunitate de a consolida izolația termică și fonică a apartamentului, ci și cea mai bună cale reînnoiți foaia de ușă, dacă ea a pierdut vederea, fără a cheltui o grămadă de bani și a salva instalarea unui nou. Cei care au folosit deja sfatul video cu privire la arma ușa, și cu propriile sale mâini să-l izoleze, ei spun că este destul de ușor și nu necesită mult efort, iar rezultatul lasă chiar și cele mai exigente proprietari satisfăcuți.

Dermantin este o alegere excelentă pentru ușile de tapițerie

Decuparea ușilor cu dermantinomMaterialele pentru acoperirea ușilor cu mâinile lor sunt multe, dar una dintre cele mai bune este dermantina - un înlocuitor de piele, care nu și-a renunțat la pozițiile sale de mulți ani. Este un material durabil și nepretențios, este ușor de curățat, arată bine și dă aspectul estetic orice ușă. Este fabricat din țesătură de bumbac acoperită cu un strat de nitroceluloză. Există două tipuri de dermantină - prima nitroceluloză este aplicată pe o parte, în a doua - la ambele. Al doilea tip nu poate fi folosit pentru tapițerie.

Dar acum în magazine există o selecție largă de dermantine de primă tip, atât interne, cât și străine, pentru fiecare gust. Puteți alege cu ușurință tipul corect de acoperire. În plus, prețul său este destul de accesibil. Nu este greu sa lucrezi cu dermantina, ca sa poti incepe tapițeria cu mainile tale fara teama.

Printre avantajele piele de piele:

 • preț scăzut cu o calitate suficient de ridicată (dermantina modernă uneori nu se deosebește de pielea naturală);
 • fără contracție;
 • simplitatea întreținerii (este suficient să ștergeți cu o cârpă umedă);
 • toleranță excelentă la schimbarea temperaturii și umidității fără pierderea calității;
 • excelente proprietăți de izolare termică și termică;
 • o varietate de culori și texturi.

Dar merită să se menționeze despre neajunsurile kozhzama. Din păcate, deteriorarea acestui material nu este atât de ușor de rezolvat de propriile mâini, Este necesar să modificați întreaga acoperire. De asemenea, dermantinul nu este potrivit pentru tapițeria ușilor de intrare în case particulare sau cabane, unde se găsesc la soare. Din lumina soarelui, materialul se arde și devine inutilizabil, tapițeria lenjeriei trebuie schimbată.

Ce este necesar pentru tapițerie

De asemenea, pentru izolarea automată, este posibil să aveți nevoie de următoarele:

 • Ce instrumente sunt necesare pentru tapițerieizolație,
 • elemente de fixare,
 • un capsator de construcții și capse cu o lungime a piciorului de 8-10 mm,
 • șurubelniță,
 • cuțit,
 • ciocan,
 • clește,
 • foarfece,
 • perie,
 • Adeziv - în cazul unei uși metalice.

Tapițeria pentru tapițeria dermatină este a unghii cu cap mare sub culoarea materialului. La vânzare există o selecție foarte bună de astfel de unghii cu pălării pentru aur, argint, colorat.

Ca izolație (strat inferior) este de obicei de 1-2 cm grosime de spumă (în afară de aceasta se vinde foi de dimensiune 1x2 m în două, care este foarte convenabil pentru tapițerie) sau mai scumpe, dar, de asemenea, o Izolon calitate mai bună. În majoritatea magazinelor de construcții, puteți găsi seturi speciale pentru uși de tapițerie, care au deja tot ce aveți nevoie pentru a lucra cu propriile mâini.

Vă rugăm să rețineți că principiile de tapițerie din lemn și panza de metal sunt diferite. Dar, în orice caz, achiziționați materiale cu o marjă - cel puțin 12 cm pentru ușile din metal, 15 cm - pentru ușile din lemn.

Cum să tăiați o ușă de lemn dermantinom

Tapițeria ușilor cu dermantinomTapițerie usi din lemn dermantinom cu mâinile lor nu necesită mult timp și experiență. Un mic videoclip de pe web, dedicat tapițeriei acestui material, va contribui la rezolvarea acestuia în cel mai scurt timp posibil.

Mai întâi de toate scoateți ușa de la balamale, scoateți încuietorile, mânerele, accesoriile, părțile în exces și tapițerie veche, dacă este cazul, curățați pânza de murdărie, praf și grăsime. Apoi puneți frunza ușii pe o suprafață plană (podea, masă sau banc de lucru).

Așezați materialul de căptușeală pe foaia ușii și fixați-l cu un capsator sau cuie convenționale.

Tăiați dermantina, fără a uita cotele de 15 cm pe fiecare parte.

Distribuiți cu exactitate dermatina pe panza, împăturiți și fixați marginea superioară, apoi faceți același lucru pe pereții laterali simultan din ambele părți, trăgând materialul.

Pentru încălzirea ușii pune spuma sau Izolon, astfel încât acesta să iasă puțin pe coasere și formează o pernă atunci când Opțiuni culoare va catarama, ce se extinde de la marginea ușii de 5 cm, elemente de fixare de blocare. Faceți aceleași role pe părțile laterale ale foii de ușă. Rolurile trebuie să aibă aceeași grosime pe toată lungimea lor. Coborâți locația la o înălțime de 1,5-2 cm de la podea.

Asigurați-vă pielea. Atunci când veți tunde pânza în continuare, asigurați-vă că dermantina este întinsă în mod corespunzător, în caz contrar se pot forma creturi.

În cele din urmă, puteți decora tapițerie. Folosiți panglici și unghiile, ele pot fi folosite pentru a reprezenta diamante, pătrate și alte forme, „trage“ o vinietă, puteți trage panglica sau decorative cablurile în cruce Opțiuni culoare și fixați la fiecare 10 cm. Asigurați-capitonarea individualitate, cu propriile lor mâini nu este atât de dificil, este în valoare de doar pentru a arăta imaginația.

Așezați mânerele și încuieturile în poziție. Așezați ușa pe balamale.

Tapițerie dermantinom usi metalice

Cum la ușăSpre deosebire de ușile din lemn, dermantina este atașată la ușile metalice cu adeziv.

De asemenea, este scoasă din balamale, așezată pe o suprafață plană, scoate mânere, încuietori și alte accesorii. Apoi urmați acești pași:

Aplicați adezivul de-a lungul marginilor foii de ușă, fixați încălzitorul pe el.

Când adezivul se usucă, aplicați o nouă porțiune a adezivului pe partea superioară a părții frontale a lamei, fixați-o pe dermantin. Apoi, acoperiți suprafața rămasă cu adeziv și dermantin. Aveți grijă ca nici o distorsiune și riduri să nu se formeze pe dermantin.

Când adezivul se usucă complet, îndepărtați excesul de material.

Instalați încuietori și mânere. Așezați structura ușii pe balamale.

Dacă ceva părea incomprehensibil în algoritm, consultați ajutorul video, în care este descris în detaliu și arată cum să acoperiți ușa metalică cu mâinile lui dermantin.

Când lucrarea este finalizată, va avea o ușă mare de încredere, protejarea proprietății de zgomote externe, rece, intruși și, astfel, diferă aspect elegant.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola o ușă într-o casă privatăCum de a izola o ușă într-o casă privată
Cum de a izola ușa de intrare metalică?Cum de a izola ușa de intrare metalică?
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege un tip de izolație pentru pereții din exteriorul și în interiorul caseiCum de a alege un tip de izolație pentru pereții din exteriorul și în interiorul casei
Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din fațăCum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Ce fel de izolare pe tavan este mai bine să alegi pentru acasă?Ce fel de izolare pe tavan este mai bine să alegi pentru acasă?
Cum se face izolarea casei de lemnCum se face izolarea casei de lemn
Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestoraSigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora
» » Tapițerie ușa dermantinom propriile mâini
© 2021 amigdas.com