amigdas.com

Placi de baie: specificații și fotografii

Placi frumoase în baieExistă o mulțime de opțiuni pentru finisarea instalațiilor sanitare, cu toate acestea, până în prezent, țiglă rămâne cel mai căutat material pentru căptușeală suprafața băilor. În prezent, cea mai bună opțiune pur și simplu nu există.

O selecție imensă de produse, care este prezentată de producători în diverse colecții, vă permite să alegeți o țiglă pentru fiecare gust și culoare. Prețurile au un segment diferit, de la cele mai ieftine la cele foarte scumpe. Firește, prețul pentru produsele de calitate nu poate fi prea scăzut și, dacă cumpărați, de asemenea, bunurile celebrului brand, atunci chiar mai mult. Desigur, acest lucru nu înseamnă că puteți cumpăra plăci bune numai de la companii bine-cunoscute. Există multe mărci mai puțin populare care produc plăci excelente la un preț accesibil. Cel mai important lucru în alegerea produselor din colecțiile propuse, ia în considerare criteriile pe care trebuie să le potrivească plăcile. Aceasta este ceea ce vom lua în considerare în articolul nostru.

Utilizarea plăcilor ceramice: caracteristicile acestora

Placi de baie

În plus față de proprietățile tehnice, acest material de finisare are o estetică. Este destul de ușor să eliminați diferite tipuri de poluare și divorțuri de la ea. Aici este, de asemenea, necesar să se includă mucegai și ciuperci, care sunt specifice pentru a forma pe orice suprafețe neprotejate. Nu se pot fixa pe o faianță netedă pentru baie. Nu vă faceți griji cu privire la faptul că mucegaiul sau ciuperca pot acoperi gresie din interior. Faptul este că un agent special - lipici, cu care se realizează instalarea plăcilor, conține elemente de utilizare antifungică și antibacteriană.

Placile ceramice sunt folosite nu numai pentru băi și toalete. Acest material de finisare este folosit pe scară largă pentru a crea bucătării și coridoare interioare. Există, de asemenea șabloane modelate, cu ajutorul cărora se așeză podeaua și în camerele de zi, este oarecum mai scump pentru preț, totuși, aplicându-l în baie, poți face o adevărată capodoperă.

Exemple de decorare a băilor cu plăci ceramice
Placi frumoase în baiePlaci de baiePlaci de baiePlaci frumoase în baiePlaci de baiePlaci de baiePlaci frumoase în baiePlaci de baiePlaci de baieInteriorul băii cu dalePlaci frumoase în baiePlaci de baiePlaci de baieInteriorul băii cu dalePlaci frumoase în baiePlaci de baiePlaci de baiePlaci frumoase în baieInteriorul băii cu dalePlaci de baie

Atunci când decorați pereții și podelele cu dale, este necesar să luați în considerare următoarele nuanțe:

 • pentru pereți este permisă utilizarea unei plăci subțiri, care este utilizată pentru podele, dar nu în alt mod;
 • în mod categoric este interzis să se așeze pe podea și să se placă pereții cu aceeași țiglă;
 • plăcile de pardoseală trebuie să aibă o marjă de siguranță excelentă, să nu alunece. În caz contrar, vă puteți răni;
 • atunci când decorați interiorul băii, este necesar să se creeze perfecțiune și exhaustivitate;
 • Pentru a crea un design solid, trebuie să adăugați decorațiuni auxiliare.

În cazul în care culorile luminoase sunt folosite în aranjamentul de băi, aceasta va indica extravaganța proprietarilor apartamentului, dar utilizarea tonurilor ușoare și restrânse va accentua natura calmă. Cu alte cuvinte, designul camerei reflectă adesea lumea interioară a ocupantului apartamentului. Ieftin pentru plăcile de preț pentru baie pot fi potrivite pentru reparații cosmetice, permițându-vă să dați camerei un aspect frumos, estetic.

Caracteristici ale designului de dale

Placi de baieAtunci când alegeți un design, vă puteți pierde cu adevărat în varietatea de tipuri și forme de plăci ceramice. Producătorii publică cataloage, în care sunt oferite diferite versiuni ale produselor, diferite tipuri de colecții de țiglă, ale căror prețuri pot fi fie cele mai ieftine, fie cele mai scumpe, în funcție de exclusivitatea produselor. Decorul frumos al exteriorului plăcii vă va permite să alegeți orice opțiune pentru potențialul dvs. cumpărător. Cei care iubesc clasicii vor prefera să utilizeze o formă dreptunghiulară sau pătrată a plăcilor, care este pictată în tonuri calme.

Pentru cei cărora le plac opțiunile originale, există posibilitatea de a alege din colecțiile producătorilor, o faianță pentru o baie cu margini ondulate. În plus, această țiglă ar trebui să conțină culori neașteptate.

Dacă un client potențial are dorința de a decora interiorul băii în stilul original, atunci trebuie să vizitați un magazin specializat, unde există o selecție largă de colecții la prețuri diferite. Întreaga gamă de plăci va fi oferită spre examinare în catalog. Managerii salonului vor oferi noutăți ale colecțiilor, vor ajuta la alegerea celei mai potrivite variante atât în ​​ceea ce privește caracteristicile tehnice, cât și prețul.

Cum se evaluează calitatea plăcilor?

Placi frumoase în baieMajoritatea oamenilor cred că decorul plăcii pentru baie este foarte important, dar cel mai important este calitatea produselor. În acest moment trebuie să ne oprim în momentul cumpărării unei plăci. destul de Este rară găsirea unui material defect, dar totuși apar și acești factori. Atunci când alegeți o faianță, acordați atenție faptului că suprafața produsului este netedă, iar imaginea de pe acesta este clară și fără defecte. În plus, piesa în sine ar trebui să fie puternică și nu fragilă.

 1. Suprafața netedă a plăcilor. Trebuie spus că baia ar trebui să fie selectată plăci absolut plate. Totuși, în condiții reale, acest lucru nu se întâmplă niciodată. Prin urmare, trebuie să alegeți cea mai acceptabilă opțiune. Datorită folosirii unui pătrat, puteți alege o țiglă cu cele mai drepte unghiuri. În cazul în care nu există astfel de obiecte, atunci rigiditatea unghiurilor trebuie determinată prin aplicarea reciprocă a plăcilor la baie. Pentru a determina netezimea suprafeței, este necesar să puneți două fețe în față și să vedeți etanșeitatea și golurile. Prin urmare, cu cât defectele sunt mai puține, cu atât mai bine vor fi achiziționate plăcile. Când cumperi plăci Merită să privim din afară, unde imaginea ar trebui să fie clară. În acest caz, numele și marca trebuie să fie clar vizibile.
 2. Rezistența produsului. De exemplu, un potențial proprietar plăcea țiglă pentru o baie, atunci nu ar trebui să-l cumpere imediat, chiar dacă prețul este foarte atractiv. Mai întâi trebuie să-i determini duritatea și puterea. E destul de greu de făcut. dar orice piesă are o caracteristică comună, astfel încât să puteți afla caracteristicile calitative. Dacă țigla a fost reciclată, atunci va fi fragilă. Atunci când tehnologia de producție este rupt, culoarea de pe partea inferioară a plăcii va fi inegală, iar suprafața însăși va străluci. Caracteristicile de calitate ale plăcilor pot fi determinate prin zgârierea spatelui unui obiect ascuțit.
 3. Desenată pe o faianță. Când clientul achiziționează o piesă și vede că arată necorespunzător. Ea are linii de grăsime, atunci nu ar trebui să cumpere o astfel de țiglă. Acesta este un alt indiciu că o astfel de țiglă a fost produsă cu încălcarea progresului tehnologic. Chiar și ar trebui să fie deja alertați cumpărător potențial. În cazul în care piesa are defecte, este mai bine să refuzi să o cumperi, chiar dacă prețul este foarte atractiv. Amintiți-vă - mizerabilul plătește de două ori. Sprijinind prețul, cumpărătorul poate obține un produs de calitate slabă, care va aduce multe inconveniente în instalarea și frustrarea cu procesul de reparare propriu-zis.

Care sunt criteriile pentru produs?

Principalele puncte pe care trebuie să alegeți o țiglă.

 1. Placi de baieRezistența la apă. În cazul utilizării unei încăperi cu un nivel ridicat de umiditate, este necesar să alegeți o țiglă cu o rezistență ridicată la umiditate. Acoperirea acestuia nu trebuie să absoarbă umezeala. Această regulă se aplică probelor de podea și perete. În aceste cazuri este mai bine să folosiți produse glazurate, care va face față repulsiei umidității.
 2. durabilitate. Trebuie spus că în timpul lucrărilor de reparații în interiorul băii, timpul de execuție poate fi întârziat. Prin urmare, atât pentru podea, cât și pentru perete Este necesar să alegeți un material mai bun, care va servi foarte mult timp. Acest lucru trebuie făcut pentru a nu trebui să reîncadrați totul, iar prețul pentru astfel de servicii este atât de ridicat.
 3. putere. Materialul instalat în camera interioară trebuie să facă față sarcinilor zilnice și să nu fie deteriorat de obiectele care cad pe el. Prin urmare, principalele proprietăți ale rezistenței vor fi rezistența la deteriorarea mecanică. Acest lucru ar trebui să fie ghidate atunci când alegeți o copertă. Pe podea pot fi așezate plăci cu un vârf ridicat care va face dificilă alunecarea și evitarea posibilelor leziuni.
 4. Rezistență la substanțe chimice. Imediat înainte de a cumpăra plăci de baie, aveți nevoie Determinați rezistența sa la compuși agresivi, deoarece este destul de des când se curăță detergenții și alte mijloace care pot dăuna anumitor tipuri de materiale.
 5. Estetic aspect. Pentru a obține un aspect foarte prezentabil în camera interioară a cadă, trebuie să alegeți materialul potrivit. Va trebui să-i mulțumească ochilor stăpânului său de mai mulți ani. prin urmare este mai bine să alegeți tonuri neiritante cu modele elegante. Este mai bine să alegeți cele care sunt la modă. Principalul lucru este să țineți cont de preferințele individuale.
 6. Compatibilitate ecologică. Dacă există o oportunitate de a achiziționa plăci scumpe, atunci ar trebui să fie doar materiale naturale. În jurul nostru și atât de mult negativ, deci chiar dacă de data aceasta plăcile naturale vor satisface aspectul proprietarului. Pe paginile electronice ale acestui site puteți comanda doar o astfel de țiglă. La urma urmei, se bazează pe argilă de înaltă calitate, fără vapori nocivi. Tehnologia producției ecologice este ceva mai complicată decât de obicei, astfel că prețul unei astfel de plăci va fi ușor mai mare.
 7. Ușurința de operare. Dacă se observă acest lucru, podeaua trebuie să fie ușor de spălat, iar placa și murdăria nu trebuie să rămână pe ea. Bacteriile nu ar trebui să se reproducă pe ea. Trebuie spus că finisarea băii cu gresie merită atribuită unui eveniment responsabil. Prin urmare, acoperirea de calitate poate fi achiziționată la acest magazin.

concluzie

Placi de baiePentru a face o renovare calitativă a băii, trebuie să luați în serios alegerea plăcilor. Pentru asta poți pentru a vizita saloanele specializate sau pentru a vedea fotografiile de pe Internet diverse colecții de la producătorii de plăci. Prețul produselor va depinde de calitatea produsului, de gradul de conștientizare a mărcii și de caracteristicile tehnice pe care le posedă această plăcuță.

În ultimii ani, brandurile spaniole au devenit foarte populare. Prețul pentru astfel de plăci ceramice va însuma aproximativ 1500-2000 de ruble pe metru patrat. Există, bineînțeles, colecții, ale căror costuri pot ajunge la 4000 ruble pe metru pătrat, dar nu toți cumpărătorii își pot permite astfel de bunuri.

Tigla producției interne va fi de mai multe ori mai ieftină la un preț, deoarece costul său nu implică costuri suplimentare costisitoare (vamă, transport, etc.). În acest caz, calitatea produselor este toate cerințele tehnice necesare.

Dacă situația financiară vă permite să cumpărați produse scumpe și de înaltă calitate, nu reduceți prețul, rezultatul reparației vă va mulțumi mai mult de un an. Costul unor astfel de reparații este ridicat, deci nu va trebui să schimbați designul încăperii pentru un timp, așa că plătiți prețul pentru calitate, puteți uita de problemele și modificările din această cameră de mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Tipuri de plăci de plafon în fotografie de reparații moderneTipuri de plăci de plafon în fotografie de reparații moderne
Colțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baieColțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baie
Idei de design baie cu dale ceramice. fotografieIdei de design baie cu dale ceramice. fotografie
Fotografia finisării plăcilor de baie: designul căptușeliiFotografia finisării plăcilor de baie: designul căptușelii
Placi de vinil din cuart: caracteristici produse pvc, prețPlaci de vinil din cuart: caracteristici produse pvc, preț
Placi de finisaj pentru bai, fotografiePlaci de finisaj pentru bai, fotografie
Placi din lemn în baiePlaci din lemn în baie
Placi în baie - tipuri și caracteristici ale mortaruluiPlaci în baie - tipuri și caracteristici ale mortarului
Caracteristici, culori și dimensiuni ale monterreyului metalicCaracteristici, culori și dimensiuni ale monterreyului metalic
» » Placi de baie: specificații și fotografii
© 2021 amigdas.com