amigdas.com

Portieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variante

Garduri metalice ale pridvoruluiNu se poate imagina nici o casă modernă fără pridvor. Datorită acestui fapt, este asigurat accesul convenabil la sediu. În plus, această structură asigură protecția ușii de intrare de la precipitații și praf. În acest articol vom lua în considerare cum să construiți o verandă metalică cu propriile mâini.

Lucrări pregătitoare

Este cel mai bine să începeți procesul de ridicare a pridvorului metalic de la schițare. Pentru aceasta este necesar să se utilizeze instrumente de măsurare. Ei vor trebui să măsoare toate dimensiunile de care aveți nevoie. Apoi pe hârtie trebuie să creați un desen al viitoarei structuri. Cineva ar putea avea o întrebare: pentru ce este un desen? Dacă aveți în fața ochilor o schiță a construcției viitoare, atunci procesul de construcție va continua rapid. Dacă desenul este deja acolo, atunci acesta va permite calcularea corectă a cantității de material.

materiale

În prezent, în timpul desfășurării lucrărilor de construcție a pridvorului, se utilizează o varietate de materiale. Inelul poate fi:

  • din cărămidă;
  • din lemn;
  • din metal.

Dacă în planurile voastre de a construi un verandă în casă sau în baie, atunci când ați făcut o alegere în favoarea construcției de metal, acesta va oferi un aspect elegant și aerisit. O pridvor din metal poate fi ușor construit cu mâinile tale.

Cum se determină dimensiunea pridvorului

Cum de a alege un material pentru a face verandaUnul dintre elementele principale ale pridvorului metalic este scara. Dacă vorbim despre dimensiunea sa, atunci ele pot varia de la 0,8 m până la 1,0 m. După ce ați făcut o alegere în favoarea unei scări metalice pentru o pridvor de 80 cm, trebuie să știți că o singură persoană o poate folosi cu confort. Dacă sunteți mulțumit de designul de 1 m, atunci doi oameni pot merge imediat dintr-o dată.

Un punct important este numărul de pași pe scări. Experții recomandă ca numărul lor să fie ciudat. Acest lucru se explică prin faptul că majoritatea oamenilor sunt confortabili începând și terminând mișcarea cu același picior. Nuanțele sale se referă la unghiul scărilor. Este de dorit ca el să nu fie mai abrupt decât 45 de grade. Gradul minim nu trebuie să fie cel puțin 26.

Dimensiunea pasului pridvorului privat poate varia de la 12 cm la 20 cm. În ceea ce privește lățimea lor, acestea trebuie să fie de cel puțin 25 cm. Pentru a se conforma cu o anumită pantă, măsuri ar trebui să fie aceeași înălțime. Abaterile în ambele părți sunt permise nu mai mult de 5 mm. Se pot găsi pașii unul pe celălalt, dar numai la o distanță de cel mult 30 mm.

Cu toată seriozitatea, este necesar să se abordeze determinarea dimensiunilor platformei superioare. Ar trebui să fie astfel încât atunci când deschideți ușa nu există bariere. Locurile pentru deschiderea sa ar trebui să fie suficiente. Partea inferioară a structurii ușii trebuie să fie la 5 cm deasupra nivelului platformei.

Fundația sub pridvor

Ca orice structură, o verandă de metal nu se face fără fundație. Deși greutatea structurii este mică, dar, cu toate acestea, este mai bine să aveți grijă de fundație.

Dimensiunile fundației

În timpul construirii fundației, este necesar să se abordeze corect sarcina de a alege adâncimea plasării sale. Ar trebui să fie localizat sub adâncimea de îngheț cu 30 cm. Vorbind în legătură cu zona metropolitană, adâncimea medie ar trebui să fie la un nivel de 1,4 m. Dacă locuiți în casă în mod constant, iar temperatura acestuia nu scade sub 10 de grade Celsius, apoi adâncimea fundațiilor poate fi redus.

Puteți să o reduceți în următoarele cazuri:

  • Dacă podeaua este construită pe soluri naturale, adâncimea este redusă cu 30%;
  • Reducerea adâncimii cu 20% este acceptabilă dacă dispozitivul de podea este executat pe bușteni;
  • Pentru o podea montată pe grinzi, adâncimea este redusă cu 10%.

Înainte de începerea lucrărilor, va fi inutil să aflați unde se află masa de apă subterană pe site-ul dvs. Este foarte puțin probabil ca el să cadă sub fundație. Cu toate acestea, dacă acest lucru sa întâmplat, atunci în acest caz va fi necesar să se lucreze pentru a devia apă din casă.

Etape de lucru privind instalarea fundației sub pridvor

Balustrade și balustrade din metalPrima etapă este fundație. La efectuarea lucrărilor, este necesar să se țină seama de perna de piatră zdrobită de nisip, care va fi așezată pe fundul ei.

A doua etapă este așezarea unei perne din nisip și moloz. Lucrarea începe cu plasarea unui strat de nisip. În timpul așezării nisipului pe fundul grosului, acesta este în mod periodic stropit și udat. nisip de grosimea stratului trebuie să fie de 10 cm. Peste este necesar să se stabilească moloz, strat ar trebui să aibă o grosime de 5 cm. Dimensiunile pernei de nisip și pietriș trebuie să fie mai mare decât fundația dimensiunea de 15 cm pe toate laturile.

Următoarea etapă este realizarea de cofraje din lemn. Când îl creați, trebuie să folosiți materialele cu grosimea de cel puțin 2 cm ca material principal, lungimea lor nu trebuie să depășească 20 cm. Materialul folosit nu trebuie să fie uscat. Pentru lucru este necesar să se folosească plăcile planate pe o parte. La colțurile bazei, ar trebui să fie așezate cârligele și apoi un șnur este întins peste ele. Apoi, de-a lungul întregului perimetru, la intervale de 1 m, Ele sunt atașate în continuare la panouri folosind cuie. Lungimea lor ar trebui să fie suficientă pentru a fi îndoită în jos. Cu o înălțime a fundației de 20 cm, instalați-o în spațierea distanțierului.

Următoarea etapă este consolidarea. ea precede munca de turnare. La armare se utilizează profil de armare A-III. Alegerea trebuie făcută în favoarea tijelor cu un diametru de 12 mm. Mai întâi, armarea se leagă de ținta pasului de 200 mm. Trebuie observat atât în ​​direcția longitudinală, cât și în cea transversală. Punctele de intersecție trebuie conectate. Pentru a asigura fiabilitatea bazei, grilele superioare și inferioare vor fi suficiente.

După finalizarea armăturii, ele trec direct la betonare. Ar trebui să știți că structura metalică a scării ar trebui să fie ușor încastrată. La turnarea betonului, nu lăsați mai mult de 30 cm în partea de sus. Când structura este instalată, este necesar să umpleți site-ul cu beton în partea superioară. Când lucrările de turnare sunt finalizate, este necesar să se scape betonul golurilor. Pentru asta poți utilizați vibratorul. Dacă nu, atunci poți să faci cu o cârpă obișnuită. Când bulele de aer sunt îndepărtate din beton, materialul este acoperit cu un film. Acum trebuie să așteptați până când va obține puterea de care aveți nevoie. De obicei durează o săptămână. În acest timp, designul nu trebuie atins.

Lucrează pe metal

Un verandă metalică este un design care constă din:

  • scări;
  • balustrade;
  • vizor.

Ce fel de rulare este folosit pentru o scară metalică?

Îmbrăcăminte metalicăDe obicei când faci scări pentru pridvorul unei case particulare sunt utilizate două canale, care formează baza scării. Alături de ele vor fi sudate laminate, care vor acționa ca pași. Foarte diverse pot fi proiectarea pașilor. Vom lua în considerare una din construcțiile de mai jos:

Pentru fabricarea treptelor este necesar să se ia un colț egal. Apoi, este necesar să tăiați materialul rulat conform dimensiunilor cerute, luând în considerare lungimea cusăturii sudate. Apoi colțul este sudat de-a lungul conturului.

După aceasta, luăm următoarele colț tăiat și sudați unul de celălalt de-a lungul conturului. Acum acest colț pe contur este sudat pe canal. Astfel, se realizează instalarea unghiurilor pe două canale.

Apoi, trebuie să conectați pașii care rezultă. Partea superioară a elementelor în formă de L este îmbinată printr-un colț cu unghi egal, care este sudat de-a lungul conturului la două elemente. Atragem atenția asupra faptului că trebuie să li se alăture rafturile în interior. Cornerul se alătură etapelor finalizate, însă numai rafturile se află afară.

Pașii finali pot fi umpluți cu materiale care pot fi folosite de oricine. Este permisă alegerea placajului sau a lemnului. Șuruburile cu șuruburi automate sunt folosite pentru atașarea materialului la metal. De asemenea, este necesar să aplicați un lipici pe o bază siliconică în timpul lucrului. Sau puteți folosi un adeziv pe lemn.

Montarea balustradelor

Cum se instalează o verandă metalicăDacă pridvorul are o scară cu mai mult de trei pași, atunci va necesita un balustradă cu balustrade, care va asigura siguranța. Ar trebui să știți că înălțimea lor ar trebui să fie de cel puțin 90 cm. Pentru fabricarea lor, puteți utiliza o varietate de laminare.

Una dintre opțiunile pentru crearea lor implică instalarea la vârful stâlpilor de țevi dreptunghiulare. În partea superioară și inferioară a rafturilor este necesară sudarea țevilor cu diametru mai mic. Tubul superior va acționa ca un braț. Spațiile formate între cele două țevi pot fi umplute cu orice rostogolire. De asemenea, pasul poate fi orice. Când lucrările de construcție sunt finalizate, este necesar să se acopere metalul cu o compoziție pentru protecția împotriva coroziunii. În acest caz, clădirea va dura mult timp.

concluzie

Veranda este un element important al designului casei. Poate acționa ca element decorativ. Dacă aveți nevoie să protejați ușa de intrare de umezeală și praf, atunci pentru a aranja o verandă metalică este cea mai bună alegere. Lucrarea în procesul de creare a acesteia este destul de simplă, astfel încât să o puteți face singuri. Costul de cumpărare a materialelor este mic, există, de asemenea, puțin timp pentru a crea un design. Folosind materiale de înaltă calitate, după terminarea lucrărilor, veți primi o clădire frumoasă care va aloca locuința dvs. pe fundalul caselor învecinate.

Portieră dintr-o casă privată din metal
Îmbrăcăminte și balustradă din metalFabricarea unui pridvor metalicBalustradă metalică pentru pridvorFereastra de fier într-o casă privatăPortieră la o casă privată din metalPortieră dintr-o casă privată cu mâinile taleProduse din metal pentru pridvorProduse metalice pentru pridvorȘine de garaj metalicPortieră metalică pentru o casă privată
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de designDecorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
Vizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalareaVizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalarea
Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile taleCum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale
Grupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografiiGrupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografii
Cum sa faci un pridvor de beton cu mainile taleCum sa faci un pridvor de beton cu mainile tale
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Montarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâiniMontarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâini
Facem propria noastră pridvor într-o casă privatăFacem propria noastră pridvor într-o casă privată
» » Portieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variante
© 2021 amigdas.com