amigdas.com

Fabricarea de parbrize pentru corturile de iarna cu mainile proprii

Șurubelnițe pentru corturi de iarnăIce fishing este o ocupație de oameni reali, necesitând o atenție deosebită fiecărui detaliu. Timpul eliberat pentru plăcere nu poate fi umplut în nici un fel, deci este necesar să se blocheze cu înființarea taberei pe fugă. Ajunși, stabilit, începeți să vă răsturnați uneltele de pescuit ... Dar de multe ori există o situație în care vântul furios rănește rădăcinile de la rădăcini. În astfel de momente șurubelnițe de casă pentru corturile de iarnă vor veni la îndemână cât mai bine posibil.

Dezavantaje ale structurilor finite

Șurubelnițe pentru cort

Dispozitivele de fixare industriale au două dezavantaje serioase: prețul lor este în mod nejustificat ridicat, iar calitatea adesea lasă mult de dorit. Că există doar opțiuni de plastic, de scurtă durată, dacă nu să spun - de unică folosință. În sens literal - bani pentru vânt. Țigănos ajunge pentru cardul de credit de două ori, dar chiar și atunci pachetul promovat, testat in timp si lauda de zeci de proprietari fericit, nu merită cumpărare în cazul în care prețul este aproape de prețul său, de exemplu, cea mai mare cort.

Un alt caz extrem de "optimizare a procesului" este utilizarea unghiilor clădirii. Mai ieftin să nu gândiți. Dar nu totul este atât de neted. Tare bat și chertyhane lovit degete „maestru“ pentru mulți kilometri răspândite pe apă și forțat să păzească peștele râvnit. Mai rău încă smulge un astfel de atașament de gheață este imposibilă, acestea sunt lăsate fără să le pese de anvelope colegi pasiune, sau de contaminare a apei. O persoană decentă, o astfel de abordare, este inacceptabilă.

Rămâne să profite de experiența predecesorilor și să se răspundă la toate cerințele necesare, transformându-se în propria lor putere.

Tipuri și caracteristici ale dispozitivelor

Chiar și un astfel de design simplu are mai multe opțiuni. Să luăm în considerare fiecare dintre ele separat.

Miezul tubular tubular este fabricat în principal din aliaje de titan. Ciorchile ascuțite acționează ca un burghiu, înfipt fără prea mult efort. Bara transversală este similară cu litera "T" și se potrivește perfect împotriva mănușilor. Nu au existat dezavantaje:

  1. Șurubelnițe pentru corturi de iarnăMaterialele rutiere și tehnologia de fabricație sunt complexe. Extracția miezului pentru îndepărtarea excesului de gheață și tăierea crestăturilor pe stinger vor necesita uneltele și prelucrarea corespunzătoare. Deoarece trebuie să utilizați patru până la șase picioare, prețul va sări în consecință.
  2. Dacă nu puteți bară prima dată (mână alunecat, cracare crustă pe gheață în vrac, a existat dorința de a încerca norocul pe malul opus), porțiunea cav va fi în mod inevitabil, umplut cu zăpadă. A doua abordare va deveni complicată. Veți avea nevoie pentru a curăța canalul înfundat, în condiții meteorologice nefavorabile, mănuși pieloase pe o răceală, lipsa de timp este o chestiune de greu și enervant. Veți avea nevoie de mijloace suplimentare improvizate. Nu este întotdeauna eficient să bați echipamentul împotriva zăpezii ude și mânerul poate să nu fie suficient pentru întreaga lungime.

Cei care merită sunt toți răscumpărați: designul este îngropat, ca un cuțit în ulei. Ține strâns - nu rupe. Nu este înclinat, nu îndoit. Serveste aproape pentru totdeauna cu folosirea corecta.

Un șurub de construcție cu un diametru de aproximativ șapte până la opt milimetri (fără dificultăți în achiziționarea într-un magazin specializat), o mașină de spălat perpendiculară pe suprafața de lucru este sudată o bară transversală, care servește drept mâner. Astfel de inserții pentru un cort sunt de trei până la patru ori mai subțiri decât cele din titan, deci sunt potrivite pentru variantele cu una sau două locuri. Șuruburile, dacă este posibil, sunt înlocuite cu un burghiu la 6 unelte de acasă cu o sârmă zig-zag sudată pe călcâi ca mâner. "Starter curbei" improvizate, datorită amplitudinii crescute a rotației, protejează împotriva eforturilor inutile.

avantaje: ușurință, compactitate, ieftinătate, construcție totală (cu penetrare repetată, nu este necesară curățarea cavităților interne).

dezavantaje: fragilitatea comparativă, trebuie să calculam dimensiunea echipamentului și să ne concentrăm asupra stării de spirit a elementelor. Reducerea riscului de curbe în vânturile în rafale vor urma recomandările îngropa șurub pentru cea mai mare pălărie, dar în acest caz crește în timp ce pliere cort. Eforturile vor fi necesare mai mult.

Mediul de aur: același autodizolator, dar având o serie de caracteristici tehnologice care ne permit să vorbim despre utilizarea preferată a acestuia. Pentru mărimea și forța de exploatare se numește "grouse". Aspecte pozitive:

  1. Șurubelnițe pentru corturile de iarnă cum se faceHollow a lungul marginii șurubului servește ca un canal natural pentru extrudat pe suprafața de gheață este eliminată în cazul unei penetrării repetate sau pliere lagăr o canelură mănușă ca și în absența ei este posibilă în mod independent pentru polizor de ferăstrău.
  2. Diametrul de zece până la șaisprezece milimetri și designul fără sudură exclude posibilitatea spargerilor și falimentelor.
  3. Creșterea înălțimii filetului asigură aderența și capacitatea de a menține o greutate mare.
  4. Din moment ce "grousele de lemn" are dimensiuni standard, se poate lua în considerare opțiunea de utilizare a acesteia cu o șurubelniță.
  5. Înlocuirea barei T pe o buclă curbă este o soluție potrivită pentru fixarea carabinei. Variațiile care apar sunt asemănătoare semnului de întrebare "?" (Semicircle) în formă sau sunt complet închise în litera "o".

Pentru a monta șurubul, inițial groapa este recomandată pentru "evacuarea" mișcărilor progresive circulare. După aceasta, construcția trebuie să fie înșurubată cu un gradient de 30-45 de grade de cort.

Opțiuni alese

Șurubelnițe pentru corturi de iarnăEste în valoare în timp ce alegeți vorotyshey urmărirea prețurilor ridicate sau vă puteți limita la un dispozitiv auto-făcut cu investiții rezonabile? Merită să abordăm această problemă în mod conștient.

Pescuitul este o activitate relaxată, uneori durează o zi întreagă. Materializări de tip șurub și altele similare pentru multe ore solntsepoke încălzit semnificativ care conduce la topirea gheții și perturbarea brazdă adiacente, urmată de emisia inevitabilă de fixare. Pentru a vă proteja de o astfel de evoluție a evenimentelor, veți ajuta să ascundeți cârligele metalice cu materiale stocate (probleme inutile) sau zăpadă. Rămâne să-și amintească locația aproximativă, astfel încât să nu se poticnească și să poată ori de câte ori aveți nevoie pentru a găsi inventarul, astfel încât să nu blocheze gunoiul lăsat un corp preferat de apă.

Șurubul tubular din titan se află într-o situație similară cu cea a fraților săi mici cu răbdare - gheața care a umplut trecerea interioară servește ca o răcire naturală și sigură, iar muchiile mari ale șnecului sunt responsabile de prindere. Dacă aveți grijă de gaura intermediară și aranjați mânerele pe lateral, atunci gheața va ieși la găurire, iar curățarea completă este efectuată de un ramrod improvizat.

Bateți unul în celălalt - metoda este zgomotoasă, riscul de estompare a firului este crescut. Modul preferat de îmbunătățire a designului este de a preleva găuri individuale în zona de așchiere care îndepărtează o parte din gheață și facilitează curățarea. Pentru a crește capacitatea de alunecare, cleftul interior este lubrifiat cu antigel sau antigel. Utilizarea unui arzător cu gaz, dacă este inclusă în echipament, se justifică și el.

Pentru marginile ascuțite ale șuruburilor nu prind pe tot, izolație de sârmă cu diametrul necesar tăiat în tubul de 4-5 cm. Aceste capace din plastic sunt înșurubate pe firele izolate de ultimă oră și prevenirea martie rucsac, cort și degetele.

Realizarea de șurubelnițe de casă

Șurubelnițe pentru corturi de iarnăVersiunea Titanium necesită o sumă impresionantă de bani și investiții în timp, este mai ușor să o încredințeze meșteșugarilor avansați. Dar este, de asemenea, inacceptabil să rămânem fără fixări. Pentru prima oară și verificarea forțelor, trebuie să faci puțin.

Pentru fabricarea șurubelnițelor elementare, veți avea nevoie de șuruburi ШГ-10200 (piulițe hexagonale, oțel zincat, filet incomplet, vârf ascuțit), unghii și unelte acasă.

Sub pălărie, am făcut o gaură cu un burghiu. Încadrat în rolul barei transversale, cuiul este îndoit de două sau trei milimetri pe fiecare parte pentru a asigura stabilitatea în canelură, mușcă marginile ascuțite și tufoase, mănâncă burdurile. Dacă este necesar, aduceți vârful șurubului pe roata de șlefuire.

Pentru instalarea rapidă a cortului, pescari experimentați sunt sfătuiți să recurgă la un ciocan cu călcâi de cauciuc (folosiți astfel la montarea plăcilor). Singura lovitură fără sunet, după care fixăm fixarea prin înșurubare. Un instrument cu un recul moale nu va strica vopseaua, nu va sperie peștele și este util pentru ruperea burghiului.

Sunt oferite consilii, sunt primite recomandări. Merită o dată să se aibă grijă de alegerea echipamentului - iar acum cortul este fixat ferm pe zona care îi este încredințată. Rămâne să-i dorești mușcăturile neîncetate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o baie mobilă mobilăCe este o baie mobilă mobilă
Prindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnăPrindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnă
Alegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabilAlegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabil
Sfaturi pentru alegerea cizme de vânătoare pentru pescuitSfaturi pentru alegerea cizme de vânătoare pentru pescuit
Vazuzskoe Reservoir: trăsături de pescuit și recreereVazuzskoe Reservoir: trăsături de pescuit și recreere
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Cort lotus pentru pescuitul de iarnaCort lotus pentru pescuitul de iarna
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenziiCostum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
» » Fabricarea de parbrize pentru corturile de iarna cu mainile proprii
© 2021 amigdas.com