amigdas.com

Fabricarea diavolului mormyshka cu mâinile lor

Cum să atragă Diavolul cu mâinile taleÎn aproape fiecare iaz găsiți un biban. Acest prădător dungat este considerat un trofeu bun venit pentru mulți pescari, deoarece crește la o dimensiune impresionantă și, în același timp, mușcă în mod activ aproape pe tot parcursul anului. Dar dacă în vara peștele este bine prins într-o lovitură de filare și momeli tradiționale, atunci în iarna se aplică un diavol special de mormyshka.

Privire de ansamblu asupra capturii

Pescarii începători și maeștrii avansați caută balenele minke într-o varietate de unelte și căi. Dar sosirea sezonului de iarnă îi face să-și schimbe preferințele de vară, căutând ceva mai unic și funcțional. În cele mai multe cazuri, mormyshkas fără zăpadă sunt folosite pentru pescuitul de iarnă, ceea ce demonstrează o bună captare în orice condiții.

Bezmotylka devil - aceasta este o adevarata capodopera in industria pescuitului, care este practic Nu are concurenți în ceea ce privește eficiența pescuitului de biban. Fiecare fan al pescuitului are un astfel de mormyshk la dispoziția sa, deoarece știe cât de util este pentru sezonul de iarnă.

Diavolul poate prinde nu numai bibanul, ci și mulți alți locuitori din adâncuri, printre care:

 1. Cum face botulRoach.
 2. Plătică.
 3. Salau.
 4. Bersha.

Cu toate acestea, minke răspunde la o astfel de invenție mult mai intens decât alte specii de pește, astfel încât momeala este adesea numită "percuție".

În exterior, este un mormyshku în formă de picătură alungită, de aproximativ doi centimetri lungime, care este fixat pe linie cu un mic ringlet situat în partea superioară a momelei.

La celălalt capăt nu este un cârlig clasic, ci un teu cu margele multi-colorate. Foarte momeala poate fi vopsita in nuante diferite, în consecință - poate fi utilizat pentru diferite condiții de pescuit.

Pentru pescuitul pe rama este necesar să luați un marmaladă clasic abordare, care este echipat anterior cu un indiciu rigid mediu. În ceea ce privește linia, se obișnuiește aici să se acorde prioritate produselor de înaltă calitate și de încredere, o secțiune transversală de 0,1 până la 0,15 milimetri.

Simple multicolori diavoli mormyshkyAstfel de momeli fără speranță pot avea greutate, dimensiune și formă diferite, astfel încât în ​​arsenalul pescarilor experimentați există întotdeauna câteva momeli pentru orice ocazie.

Spre deosebire de începători, care preferă să cumpere totul în magazin, profesioniștii condimentați produc aproape întotdeauna un diavol mormyshka cu mâinile lor. De fapt, nu este dificil să se îndeplinească o astfel de sarcină, dacă există doar o dorință. Și dacă mai găsiți forme speciale, atunci puteți turna câteva zeci de produse fără a cheltui multă energie, energie și, cel mai important, bani.

Caracteristicile pescuitului fără înfășurare

Statutul de "captivant" este potrivit numai pentru momele care sunt făcute în conformitate cu cerințele cheie, precum și în mod corespunzător furnizate peștelui. Pur și simplu aruncați produsul în apă - nu este suficient, pentru că va rămâne o bucată de metal de neimaginat cu o croșetate tripla. Dar dacă "batiți" această bucată de metal prin aplicarea cablului corect, acesta va deveni deja un instrument ideal pentru găsirea pradă a trofeelor. Numai o abordare responsabilă va justifica eforturile depuse și va face eficacitatea pescuitului de iarnă.

Cum să pescui în mod corespunzătorÎn ceea ce privește jocul "diavol", atunci este cam o mișcare a momelei clasice de lingură. Principalele diferențe sunt doar în acest sensMișcările primelor sunt îndreptate în jos sau în sus, iar acest lucru este foarte atras de prădătorul dungat. În plus, mormyshk este aruncat în avans cu un dorn, după care acesta zboară spre fund. În absența mușcăturilor, tehnica se repetă.

Când momeala se ridică, i se dă o anumită animație prin a da din cap. Dacă nu faceți acest lucru, prădătorul în formă de dungi sau alți locuitori ai adâncilor vor realiza rapid că prada propusă este o capcană și că șansele unei reacții pozitive vor scădea. De îndată ce simți cea mai mică mușcătură, care poate fixa doar un semn, trebuie să efectuați imediat tăierea, altfel peștele pur și simplu nu va prinde pe cârlig.

Realizarea mormyshku, Este necesar să se schimbe în mod constant natura mișcării sale, folosind jerks rapid sau lent, extinderea sau scurtarea pauzelor între ele.

Dacă activitatea este zero, încercați să prindeți toate straturile de apă, deoarece în timpul iernii peștele poate menține orizonturi. Dacă aceste acțiuni nu dau rezultate, este mult mai rezonabil să schimbăm gaura și să nu pierdem în deșert timp prețios. Este important să rețineți că pescuitul de pește în timpul iernii este o ocupație dificilă și exigentă, la care trebuie să vă pregătiți corect.

Efectuarea mormyshki propriile mâini

Fiecare pescar însuși face cel mai bun mormyshkiFiecare pescar respectator are în arsenalul său mai multe soiuri de diavoli mormyshs. Cineva folosește produse achiziționate și cineva încearcă să le creeze cu propriile mâini.

Iar această din urmă opțiune are multe avantaje semnificative, printre care:

 1. Costuri accesibile.
 2. Diferite forme, greutate și joacă.
 3. Functionalitate.
 4. Catchability.

Nu toate modelele de magazin pot provoca un interes pentru un prădător dungat sau pentru alt pește, astfel încât, în unele cazuri, nu există altă cale decât să facă momeala din mijloace improvizate.

În prezent, mai multe metode sunt folosite pentru a face momeala acasă. Acesta este creat pe baza diferitelor materii prime, dar dacă vorbim despre produse de casă, atunci, de regulă, acestea sunt produse de staniu, de lipit sau de plumb care se pot topi cu ușurință sub influența temperaturilor scăzute.

Pentru a face o momeală, una dintre multele tehnici existente ar trebui să fie ghidat. Cineva din pescari pregătește o formă specială, în care se toarnă materialul, creând mai multe morminte în același timp. Alții iau lipire, lipirea tuturor detaliilor împreună, pentru a obține forma corectă. Există un alt grup de oameni care fixează pur și simplu două cârlige una de cealaltă, înfășurând firul de sus. Astfel, se obține o formă foarte neobișnuită a diavolului. Principalul lucru nu este să vă fie frică să arătați imaginația, deoarece acest lucru va face posibilă crearea unei momeală de aproape orice formă.

SIDA și materiale

Pentru fabricarea cu succes a ramei este necesar să se găsească astfel de materiale și unelte:

 1. Ce va fi necesar pentru diavolul mormyshkaO cantitate mică de staniu sau plumb.
 2. Câteva cârlige.
 3. Margele.
 4. Sârmă de cupru.
 5. Un bar din lemn.
 6. Sudarea la rece.
 7. Ac.
 8. Fier de fier.
 9. Folie.

Pentru fabricarea produsului este important să urmați un anumit ghid pas cu pas, o atenție sporită și echipamente de siguranță:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți cârlige de calitate cu o lungă prelungire, de care este mult mai convenabil să faceți tripleți. În acest scop, modelele cu numărul 3 sunt potrivite, în care ochiul se înțepă și se curăță zonele de lipire.
 2. Pe o piesă de lemn, trebuie să faceți trei crestături, adâncime de până la trei milimetri, care sunt plasate la un unghi de 120 de grade.
 3. În astfel de tăieturi, sunt introduse cârlige, astfel încât să privească în sus cu antebrațul.
 4. Apoi, trebuie să luați un fir subțire și să îl conectați strâns la structură în locul lipirii.
 5. Pe baza foliei, se creează o așa-zisă pâlnie și se pune pe cârlige astfel încât conul să fie așezat pe antebraț.
 6. În mijlocul pâlniei se toarnă staniu sau plumb. Principalul lucru este să îl umpleți complet, având grijă.
 7. După răcirea metalului, mormyshku-ul preparat trebuie obținut și prelucrat pentru a obține dimensiunea și forma dorită.
 8. Pentru a îmbunătăți atractivitatea produsului, este vopsit cu tonuri luminoase.

Tactica pescuitului de iarnă

Pescuitul în diavol în timpul ierniiÎn majoritatea cazurilor, pescarii merg la pescuitul de iarnă pentru a vâna o gălbui, care cochetează într-un mod special intens și adesea. Puteți prinde acest prădător dungat în multe feluri, dar mormyshka arată cea mai bună performanță. În acest caz, peștele nu este atras de produsul însuși, de culoarea, forma sau dimensiunea acestuia, și anume un joc specific executat în mod corespunzător. Trebuie să fie ascuțită și spasmodică, cu deviații ușoare față de axa verticală.

Dacă mișcările sunt netede, atunci musculatura nu poate fi observată. Parbrizul trebuie să se deplaseze de sus în jos sau să se miște în partea de jos, creând o imitație calitativă a mișcărilor prada vii, provocând formarea unui nor de turbiditate, care este întotdeauna de interes pentru locuitorii subacvatici.

Pescuitul în timpul iernii este întotdeauna problematic și mai ales dacă condițiile meteorologice sunt foarte grave și există un îngheț foarte rece pe stradă. O astfel de vreme rea afectează grav comportamentul bibanului, așa că adesea se ascunde în adâncuri, caută adăpost. Foarte des petrece mult timp acolo, fără a arăta pescarul până când nu se ridică semnul de temperatură.

În cazul în care gheața este foarte puternică, și începe foamea de oxigen în iaz Peștii vor merge masiv în depresiuni subacvatice, Marginile sau scufundările din ele. În cazul în care există suficient aer, minke se va adânci de multe ori în zonele de mică adâncime, în cazul în care există copaci și coji de porumb.

Se crede că gălbenușul excelează într-o vreme liniștită, fără vânt, când strada este puțin rece. În același timp, activitatea sa se poate schimba în mod constant și depinde de mulți factori. Desigur, este recomandabil să începeți pescuitul devreme dimineața, deși o mușcătură bună este posibilă după-amiaza și seara.

Sosirea sezonului de primăvară

Prinde pe un diavol mormyshka în timpul primăveriiOdată cu apariția primăverii, situația din rezervor începe să se schimbe în mod semnificativ. De îndată ce temperatura aerului începe să crească, iar locuitorii din adâncuri simt apariția căldurii, vor începe o adevărată revoluție și o dorință de a părăsi rapid adăposturile de iarnă pentru a satisface noul sezon. Și ultima gheață - este o perioadă foarte dificilă pentru pescuit fără o metodă de măcinare. În fiecare zi preferințele locuitorilor subacvatici se schimbă și încep să abandoneze fostele habitate, obiceiuri și preferințe alimentare.

Cu toate acestea, este în primăvară ca peștele și alți reprezentanți ai faunei subacvatice sunt prinși pe diavolul mormyshka incredibil de bine. Dar este important să se trateze corect alegerea culorilor, dimensiunilor și tehnicilor de cablare, acordând preferință unor nuanțe mai vii și mai vizibile, și, de asemenea, - joc mai atractiv. Unele dintre pescarii cu experiență susține că, într-un dispozitiv bun speciale se manifestă cu suspensie „cercel“, care este folosit în așa-numita locomotiva cu abur, care a găzduit un dispozitiv genial echipat cu un margele roșu și verde ca momeala de top.

Astfel de produse se completează perfect, crescând intensitatea mușcăturilor cu aproximativ jumătate. Cu cablajul obișnuit, "cerceoul" joacă foarte atractiv și majoritatea reacțiilor la momeală s-au întâmplat atunci când au fost ridicate.

Prinde racleta pe diavol la primăvara devremeCând prind pestii pe ultima gheață, diavolii nu au practic concurenți. Pot doar momeala "pepene verde" și "Rybinsk" atrage. Dar acest lucru nu este corect, deoarece depinde mult de condițiile meteorologice din regiune, de caracteristicile individuale ale rezervorului, precum și de obiceiurile și preferințele producției însăși.

Pentru a nu merge acasă cu mâinile goale și cu o dispoziție proastă, este important să abordați corect toate subtilitățile importante ale capturii, schimbării cablurilor, culorilor și a altor configurații posibile. Și cu cât se efectuează mai multe experimente, cu atât mai mari sunt șansele unei capturi bune. Principalul lucru nu este să se predea și să continue să lucreze, înțelegând toate deliciile unei astfel de lecții unice ca prinderea unui biban pe un diavol mormyshka.

Pescuitul altor specii de pești

Este important de menționat că, în afară de biban, alți locuitori din adâncimi reacționează bine la cască, mai ales dacă sunt mulți în iaz. De exemplu, puteți lua aceste tipuri de pești:

 1. Roach.
 2. Karas.
 3. Ruff.
 4. Plătică.
 5. Pike.
 6. Ticălosul.
 7. Plătică.
 8. Rudd.
 9. Și mulți alți reprezentanți ai faunei subacvatice, nu numai prădători, ci și specii pașnice. Apropo, specimene mari se întâlnesc cu această momeală mult mai des decât cu toate celelalte.

Caracteristicile Mormyshka sunt într-adevăr unul dintre cele mai uimitoare instrumente de pescuit care pot face pescuitul de iarnă din gheață nu doar fascinant, ci și productiv. Acest lucru se datorează faptului că jocul frumos și neobișnuit al bezmotlki este de interes extraordinar pentru toți locuitorii subacvatici. Și dacă vorbim despre biban, pur și simplu nu poate ignora o astfel de pradă, chiar dacă vremea este rea și înghețul este sever.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsițiCe mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsiți
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Prindeți un biban: ceea ce poate pescuii pește, secretele pescuituluiPrindeți un biban: ceea ce poate pescuii pește, secretele pescuitului
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Bezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâiniBezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâini
Bezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnăBezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnă
Efectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâiniEfectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâini
» » Fabricarea diavolului mormyshka cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com