amigdas.com

Descriere și fotografii de uscătoare de haine pe balcon

Avantajele folosirii uscătorilor de haine pe balcoaneÎn ciuda faptului că mașinile de spălat din noua generație pot fi spălate și uscate hainele, tot trebuie să-l agățați în aer. Cel mai bun loc pentru asta este balconul. Lenjeria, uscată în aer, dă întotdeauna prospețime și moale.

Pentru a plasa un spațiu mic pe balcon sau loggia o mulțime de haine sau suspendați uscarea lenjerii de pat mari, în mod necesar, să aibă grijă de uscător. Cablurile standard, întinse în mai multe rânduri de-a lungul balconului, au fost de mult un lucru din trecut.

Din ce în ce mai des, ele sunt înlocuite pe loggii prin îndoirea uscătoarelor ușoare, care se întind doar la momentul potrivit, iar restul nu este împiedicat să utilizeze balconul în alte scopuri. Uscătoarele de fotografie pentru spălarea diferitelor modificări pot fi găsite în cataloagele producătorilor din magazinele de hardware.

Tipuri de uscătoare moderne pentru balcon

Descrierea metodelor de amplasare a uscătoarelor pe balcoanePentru uscarea hainelor pe balcon există două opțiuni pentru introducerea echipamentului de uscare. Fiecare dintre ele are propriile neajunsuri și avantaje.

Scaune în aer liber implică fixarea cadrului prin șnururi întinse cu îndepărtarea perimetrului balconului. Este pentru uscarea hainelor că această opțiune are un avantaj incontestabil, că rufele sunt bine suflate de vânt și se usucă într-un timp scurt.

Spațiul balconului este întotdeauna gratuit pentru alte lucruri. Ca dezavantaj, se poate observa că ploaia este prelungită prin uscare. Îmbrăcămintea umedă poate provoca probleme vecinilor din partea de jos, sub formă de lacrimi pe ferestrele spălate.

Uscătoare interne sunt situate în interior, pot fi atașate la pereți și tavan. Varietatea de modele moderne vă va ajuta să alegeți opțiunea dorită pentru proprietarii apartamentului.

Subdiviziune după material

  • Aluminiu este suficient de puternic și ușor. Se recomandă alegerea opțiunii atunci când cadrul este fabricat din aluminiu, iar corzile sunt fabricate dintr-un alt material. Aluminiu are o proprietate rea pentru a murdări locurile de contact cu rufele în gri. Acest lucru se datorează oxidării sale rapide în aer. Costul unui uscător de aluminiu vă permite să-l cumpărați pentru toată lumea.
  • Fabricate din oțel inoxidabil sunt mai durabile, dar sunt de mare valoare. Adesea se face o variantă în care șirurile sunt fabricate din aluminiu, dar apoi uscătorul are dezavantajele descrise mai sus. Oțelul inoxidabil în sine nu este supus oxidării, iar uscătorul realizat dintr-un astfel de material corespunde în totalitate calităților consumatorului.
  • Uscătoarele de oțel au performanțe ridicate, dar pentru o perioadă scurtă de timp. În comparație cu oțelul inoxidabil, acestea sunt mult mai rapide la coroziune și distrugere în aerul proaspăt. Prelungește în scurt durata de viață a stratului de acoperire cu materiale polimerice.
  • Uscătorii din materiale plastice funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp fără distrugere, au un cost mic. Dezavantajele includ scăderea în greutate și pierderea elasticității după un timp.
Tipuri de uscătoare de haine pe balcon
Lista de avantaje ale uscătoarelor de haine pentru podeleCaracteristici de design ale uscătoarelor de lenjerie de pereteDescrierea tehnică a uscătorului de construcțieDescrierea tipurilor de uscătoare de tavan pentru hainele de pe balconO listă a avantajelor utilizării unui uscător de liane pe balcon

Uscător de podea

Caracteristicile structurilor de podea ale uscătoarelor electriceAcest tip unic de uscător nu necesită fixare permanentă pe designul balconului. ea descompus și colectat dacă este necesar. În dimensiune, produc uscătoare de dimensiuni mari, multi-nivel, care sunt proiectate pentru o cantitate mare de rufe.

Suficiile mici de compact sunt de asemenea disponibile pentru vânzare, permițându-vă să atârnați câteva haine pentru o singură persoană în același timp.

Adesea sunt fabricate din plastic, dar există opțiuni costisitoare pentru utilizarea în echipamente combinate oțel și plastic. Cazul în astfel de modele este fabricat din oțel inoxidabil, iar cadrul este realizat din oțel de înaltă rezistență. Astfel de modele pot rezista până la 20 kg de rufe. Pentru agățarea convenabilă atât a obiectelor mari cât și a celor mici, sunt alese avioane și clape speciale.

Dezavantajele sunt că uscarea hainei pe balcon se face sub linia de schimb de aer și încetinește procesul de îndepărtare a umidității.

Versiunea cea mai avansată din punct de vedere tehnologic a structurii podelei este opțiune electrică. Cadrul este încălzit de la rețeaua de alimentare la 50 de grade și scurtează foarte mult timpul de uscare a lucrurilor. Această opțiune este sigură pentru copii, acestea nu pot fi arse. Pe vreme rece, utilizarea unui uscător electric este cea mai justificată.

Unitatea de spălare a pereților

Modelele sunt împărțite în tipuri, prin mărirea suprafeței și prin plierea într-un dispozitiv compact.

Pentru a selecta, trebuie să să țină cont de dimensiunile balconului și capacitatea de a rezista acestei sau a cantității de rufe.

  • sisteme de perete pliabile;
  • echipamente de alunecare;
  • Proiecte "Lift" (versiune pe perete);
  • uscătoare electrice de perete.

Variante pliabile de uscare pe perete

Cea mai comună opțiune este un uscător pliabil pentru balcon, care constă din două părți. Unul dintre ele este un tambur cu frânghii înfășurând, care este fixat ferm pe peretele lateral. A doua parte este scoasă din prima și este pusă pe cârlige situate pe peretele opus. În mod obișnuit se plasează de la 4 până la 6 șiruri de caractere.

După utilizare, ele sunt scoase din cârlig și trase în tambur opus. Acest lucru se face automat. Acest design este aproape invizibil atunci când se fixează pe pereți, este convenabil de utilizat și practice în toate privințele. Suflatorii îndoiți sunt ieftini, instalate pe balcoane mici și loggii, ușor de folosit pentru femei.

Dezavantajele includ o greutate redusă. Frânghiile sunt înclinate în timp, dar cele mai recente modele sunt echipate cu un mecanism de tragere. Cazul din plastic se poate sparge în timp. Există anumite inconveniente pentru uscarea lenjeriei de pat mari.

Uscător de perete

Avantajele și dezavantajele acordeonului pentru îmbrăcăminteEste adesea comparată cu un acordeon sau o consolă. Acest echipament este fabricat din oțel sau oțel inoxidabil și este proiectat pentru o mare greutate de îmbrăcăminte. Este un acordeon, din mai multe țevi, asamblate împreună cu nituri mobile.

În forma extinsă, distanța dintre benzi va fi de aproximativ 9 cm, ceea ce va face mai ușor să închideți lucrurile.

Puteți instala o structură de perete în diferite locuri din apartament, se îndepărtează într-o singură mișcare. Pot fi atribuite neajunsuri inconvenient agățat lenjerie de pat.

Uscător "lift"

Opțiune ideală uscarea hainelor pe spatiul balconului. Oferă atașament la perete și tavan. Designul include benzi metalice care sunt protejate de un strat anti-coroziv pentru a proteja distrugerea.

Ele sunt foarte ușor de scăzut pentru a facilita agățarea de haine. Puteți instala la orice înălțime, chiar și un copil îl poate folosi. Cu acest uscător, puteți plasa până la 18 kg de îmbrăcăminte umedă la un moment dat.

Uscător cu încălzire electrică. Puterea acestui echipament este comparabilă cu cea a unei singure lămpi cu incandescență. Cavitățile dispozitivului din interior sunt umplute cu un lichid cu o conductivitate termică ridicată. Pentru a instala un uscător electric montat pe perete, este necesar să asigurați împământarea cu o priză specială.

Tipuri de uscătoare de tavan

Descrierea sistemului de uscare pliabilă pentru spălătorieEchipamentul poate fi detașabil și staționar. Unii oameni sunt plictisiți în mod constant cu un dispozitiv suspendat deasupra capului, astfel încât să puteți pur și simplu să îl scoateți și să-l uitați până la următoarea utilizare.

Toate variantele de tavan ale uscătoarelor funcționează pe același principiu, ele diferă numai prin modul de fixare și mărire a dimensiunilor.

Uscătorul pentru alunecare este în principiu similar cu alunecarea peretelui. O parte conține bobină cu frânghii, și cârligele sunt atașate la cel de-al doilea. Astfel de desene sunt adesea prevăzute cu role mici pentru o pliere ușoară. Atunci când este pliată, este compactă și invizibilă, nu necesită mult efort pentru a lucra cu ea.

Versiune pliabilă a echipamentului

Numărul de tuburi variază de la 4 la 8, brațele sunt întărite pe paranteze și ușor sunt extinse în lungime, care permite o mulțime de a crește zona utilă pentru rufe. Unele modele sunt extinse în lățime, altele sunt mărite în toate direcțiile, totul depinde de spațiul pentru uscarea dorită.

Ele sunt fabricate din materiale diferite, costul și puterea echipamentului, frânghiile, durabilitatea depind de acesta.

Tipul uscătorului "liana"

Întreaga construcție constă din tuburi goale, șiruri metalice și limitatoare. Când utilizați un astfel de uscător, pe rufe nu apar niciodată petele și rugina. Pentru a închide hainele, nu este nevoie să stați pe standuri și scaune, tubul picătură până la nivelul mâinii ridicate. După ce au atârnat, se suie.

Pentru a alege uscătorul potrivit pentru tavan, trebuie să acordați atenție producătorului și țării. Pentru a oferi mai multă preferință interne sau europene producători.

Obțineți un design solid și durabil poate fi, alegerea pentru a achiziționa un model de oțel inoxidabil. Costă mai mult, dar nu trebuie schimbat la fiecare 3-5 ani.

Instalarea modelelor moderne de uscătoare pe balcon va facilita viața multor gospodine și nu va strica imaginea interioară a balconului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un uscător de haine în aer liberCum de a alege un uscător de haine în aer liber
Sfaturi pentru repararea și proiectarea balconului în apartament, fotografieSfaturi pentru repararea și proiectarea balconului în apartament, fotografie
Uscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabilUscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabil
Proiectarea unui balcon din interior - proiectarea ideilor cu o fotografieProiectarea unui balcon din interior - proiectarea ideilor cu o fotografie
Glazura de loggii și balcoane: preț și fotografieGlazura de loggii și balcoane: preț și fotografie
Cum puteți decora balconul cu propriile mâini - fotografieCum puteți decora balconul cu propriile mâini - fotografie
Ce fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografieCe fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografie
Efectuarea de balcoane mici: idei pentru designEfectuarea de balcoane mici: idei pentru design
Reparați balconul cu propriile mâini. Fotografii și videoclipuriReparați balconul cu propriile mâini. Fotografii și videoclipuri
Alegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finiteAlegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finite
» » Descriere și fotografii de uscătoare de haine pe balcon
© 2021 amigdas.com