amigdas.com

Spălați mașina de spălat: fotografia

Salvarea spațiului în baiePlanificarea corectă a amplasării elementelor interioare ale băii vă permite să economisiți o mulțime de spațiu liber. O mulțime de spațiu este ocupat de mașina de spălat, deci cel mai adesea în apartamentele unei zone mici se poate vedea instalat sub chiuvetă. Articolul este dedicat acestui subiect.

Dar fiecare întreprindere are aspectele sale pozitive și negative.

Pro și contra

deficiențe

 • Cum se instalează o chiuvetă pe o mașină de spălatSifonul are un formular non-standard. Setul cu chiuveta nu include elemente similare. Pentru a găsi echipamentul necesar va fi nevoie de multă răbdare, ceea ce va fi din nou necesar atunci când înlocuiți sifonul cu unul nou.
 • Proiectul de drenaj poate duce la înfundare. Stoke îndepărtează apa orizontal, nu în jos, ceea ce duce la stagnarea apei și blocări frecvente.
 • Neplăcere când se mișcă. Colțurile proeminente ale mașinii de spălat împiedică libertatea de mișcare prin baie. De asemenea, confortul este redus atunci când se utilizează tehnica.

avantaje

 • Cel mai evident avantaj este economisind spațiu liber într-o cameră mică. Cel mai adesea, nisa sub chiuveta nu are funcționalitate tangibilă, cu aceeași abordare rațională acest loc devine util.
 • Chiuvetele sunt vândute, proiectate special pentru această soluție. Chiuvetele sub mașina de spălat se disting printr-o varietate de modele, inclusiv design și formă, care pot conferi interiorului camerei caracteristici individuale spectaculoase.

Echipamentul necesar este ales având în vedere dimensiunea cofurii și spațiul de dedesubt. Astăzi, este produsă o gamă destul de largă de astfel de modele mini, cu o înălțime de 60-70 cm, adâncimea variază între 34-43 cm.

La ce înălțime trebuie să atașez o chiuvetă? Acest lucru poate fi calculat dintr-o formulă simplă. Îndoiți înălțimea chiuvetei și a mașinii, adăugați la acest număr aproximativ 20 cm. A fost obținută distanța de la podea la partea superioară a carcasei.

După cum a arătat practica, cea mai confortabilă pentru utilizarea unei chiuvete este o înălțime de 80 cm - această cifră este aleasă ținând cont de înălțimea persoanei medii. Dacă cifra dvs. este semnificativ diferită de numărul dat, atunci acesta este un motiv bun Pentru a revizui modelul selectat al mașinii de spălat sau pentru a schimba înălțimea suportului sub chiuvetă.

Mașinile de spălat mini pot stoca nu mai mult de 3 kg de rufe. Pentru o familie mare, de regulă, acest model nu se potrivește, astfel că ei încearcă de multe ori să se uite la dispozitivele standard. Gama de alegere devine mult mai mică, deoarece numai o mașină îngustă care nu se extinde dincolo de chiuvetă se va potrivi în această nișă.

Imagini ale chiuvetelor de deasupra mașinii de spălat
Săriți regulile de selecție a mașinii de spălatChiuveta deasupra mașinii de spălat este utilizată pentru a fi instalată în baieProiectarea unei băi miciCaracteristicile instalării unei mașini de spălat sub chiuvetăProiectarea unei băi miciSăriți regulile de selecție a mașinii de spălatBancheta neobișnuită se scufundă deasupra mașinii de spălatInstalarea mașinii de spălat sub chiuvetăChiuveta deasupra mașinii de spălat este utilizată pentru a fi instalată în baieProiectarea unei băi miciChiuveta deasupra mașinii de spălat este utilizată pentru a fi instalată în baieSăriți regulile de selecție a mașinii de spălatInstalarea mașinii de spălat sub chiuvetăProiectarea unei băi miciCaracteristicile instalării unei mașini de spălat sub chiuvetăChiuveta deasupra mașinii de spălat este utilizată pentru a fi instalată în baieInstalarea mașinii de spălat sub chiuvetăProiectarea unei băi miciBancheta neobișnuită se scufundă deasupra mașinii de spălatSăriți regulile de selecție a mașinii de spălat

Spală "crinul de apă" deasupra mașinii de spălat

Cranii de crin pentru instalarea deasupra stiaruluiChiuveta care este instalată deasupra mașinii de spălat se numește "crin". Cel mai adesea acest aparat are o adâncime de cel mult 20 cm și are forma unui pătrat. unele dezvoltatorii străini ai modelelor produc seturi speciale pentru băi mici, inclusiv o mașină de spălat și o chiuvetă ideală pentru ea. Desigur, un singur produs poate fi de asemenea selectat, deoarece piața este plină de mașini de spălat și de instalații sanitare, atât străine, cât și interne.

Înainte de a cumpăra un crin, trebuie să vă asigurați că aveți sistemul de drenare necesar. Nu trebuie să fie amplasată deasupra suprafeței mașinii de spălat, deoarece acest aranjament este plin de un risc crescut de șoc electric. În încăperile cu umiditate ridicată, astfel de sisteme nu ar trebui utilizate. Toate cojile de crin sunt echipate cu un sistem sigur de scurgere.

Bidoanele moderne sunt echipate cu un sistem de drenare diferit, pot fi vertical și orizontal. Firește, în acele cazuri în care fluxul este îndreptat către podea, apa va pleca mai repede. Dar pentru chiuveta mașinii de spălat este prevăzut un sistem de drenaj orizontal, care implică o atenție mai mare pentru a evita blocajele.

Tipuri de coji de lavandă

La prima vedere, s-ar părea că crini-crini de apă nu au nici o diferență, dar totuși nu sunt asemănători unul cu celălalt, vezi fotografia. Ele diferă:

 • prin formă. Împreună cu modele pătrate, există modele în forma unui dreptunghi, un semicerc, unele au chiar și o linie de capricioasă, și echipate cu partea de masă montate;
 • prezența unei găuri pentru mixer. Unele produse sunt echipate cu această gaură, altele nu. Modele care nu au o gaură similară, concepute pentru o baie foarte mică, Atunci când scurgerea este localizată cât mai aproape posibil de perete;
 • scurgere. După cum sa menționat deja, direcționează fluxul de apă în jos, care este cel mai bun, pentru a evita blocajele, cât și pe orizontală, ceea ce duce la economia de spațiu sub chiuveta.

Montarea chiuvetei peste masina de spalat

Instalarea obiectelor sanitare de acest tip implică propriile particularități și nuanțe:

 • Montarea chiuvetei peste mașina de spălatdeducând dacă conducta de canalizare situată pe peretele unei mașini de spălat, lățimea învelișului nu trebuie să fie mai mică de 58 cm distanță Cu excepția cazului în țeavă lățime minimă de 50 cm .;
 • Pentru a evita perturbarea conexiunilor conductelor de evacuare împotriva vibrațiilor, acestea trebuie scoase din incintă;
 • Bowlul cochiliei trebuie să aibă o parte superioară (vizieră) proeminentă de cel puțin 5 cm, care va proteja suprafața unității de cădere;
 • Sistemul de drenaj este scos de mașina de spălat;
 • Când instalați o mașină de spălat sub chiuvetă urmați izolarea tuturor firelor de la pătrunderea umidității pe ele. Din acest motiv, ar trebui să optați pentru produsele "crini de apă", deoarece au boluri largi;
 • Nu uitați să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a instala mașina de spălat, care trebuie atașată la produs.

Montarea bolului

Setul de coji de nufăr de producție internă include paranteze pentru fixarea obiectelor sanitare pe perete. Dacă se întâmplă așa că nu i-ai găsit, atunci ar trebui să contacteze orice magazin, unde veți obține cu siguranță. Producătorii străini oferă elemente de fixare de un fel ușor diferite, ele fac parte și din kit.

Lucrul la instalarea chiuvetei peste mașina de spălat începe cu un marcaj pentru dispozitivele de fixare. Dacă bătrânii se pot descurca pe deplin cu funcțiile lor, atunci este necesar să le lăsați, pentru că la un moment dat totul se făcea de-a lungul veacurilor, astfel încât acestea să rămână cea mai fiabilă opțiune.

Următorul pas va fi "montarea" bolului. Distanța dintre chiuvetă și mașină ar trebui să fie de aproximativ 3 cm Dacă un mixer este montat pe două unități de obiecte sanitare, verificați libera circulație a macaralei de la baie până la chiuvetă. Când se iau în considerare toate nuanțele, este necesar să se marcheze și să se găsească găurile pentru șuruburi. Șuruburile nu se strâng strâns, lăsând un spațiu de 5 mm. Sunt atașate paranteze.

Mai departe, în gaura, care este situată pe spatele vasului, este atașat cârligul de metal furnizat, acesta asigură o instalare fiabilă a cochiliei pe perete. Cârligul este fixat cu un șurub, apoi strângeți șuruburile care fixează brațele la opritor. Zidul îndepărtat al bolului este tratat cu un agent de etanșare cu silicon.

Sifon de instalare

Înainte de asamblarea și instalarea sifonului, citiți instrucțiunile. Sifonul este fixat înainte ca chiuveta să fie complet fixată. Furtunul de evacuare a apei este atașat la sifon clema este purtată pe partea de sus, care este necesar pentru a asigura forța. Reduce, de asemenea, posibilitatea de rupere a comunicațiilor. Apoi furtunul ondulat este fixat la canalizare.

Când toate condițiile sunt îndeplinite, structura trebuie verificată pentru scurgeri. Dacă există o scurgere, este necesar să strângeți îmbinările și asigurați-vă că garniturile sunt în poziție.

Deci, ideea de a instala o mașină de spălat sub chiuvetă neagă problema lipsei de spațiu într-o cameră mică de baie. O precizie corectă a instalației servește ca o garanție a funcționării îndelungate și fără probleme atât o mașină de spălat, cât și o chiuvetă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează o mașină de spălat vase într-o bucătărieCum se instalează o mașină de spălat vase într-o bucătărie
Cum se conectează o mașină de spălat vaseCum se conectează o mașină de spălat vase
Cum de a alege dimensiunea unei mașini de spălatCum de a alege dimensiunea unei mașini de spălat
Cum să conectați corect mașina de spălat la canalul de canalizareCum să conectați corect mașina de spălat la canalul de canalizare
Masina de spalat automataMasina de spalat automata
Dacă mașina de spălat nu stoarce - cauzeleDacă mașina de spălat nu stoarce - cauzele
Masina de spalat cu blat de sub chiuvetaMasina de spalat cu blat de sub chiuveta
Suport pentru chiuvetă în baie: tipuri de elemente de fixare și montare pe pereteSuport pentru chiuvetă în baie: tipuri de elemente de fixare și montare pe perete
Se scufundă deasupra mașinii de spălat: cazare și fotografiiSe scufundă deasupra mașinii de spălat: cazare și fotografii
Cum să conectați în mod corespunzător mașina de spălat vaseCum să conectați în mod corespunzător mașina de spălat vase
» » Spălați mașina de spălat: fotografia
© 2021 amigdas.com