amigdas.com

Montarea chiuvetei peste masina de spalat, fotografie

Calitățile funcționale ale combinării unei chiuvete cu o mașină de spălatO persoană se străduiește să utilizeze rațional un spațiu mic de baie într-un apartament standard și să așeze în el toate atributele vieții moderne. Una dintre soluțiile inovatoare a fost instalarea unei chiuvete pe mașina de spălat.

Spațiul de sub spălare este adesea inactiv și servește să nu colecteze sub el lucruri absolut necesare, iar deasupra mașinii de spălat nu veți pune nimic. Prin combinarea acestor dispozitive, o persoană obține o economie de spațiu.

Pro și contra de combinare

O descriere a argumentelor pro și contra unei chiuvete deasupra mașinii de spălatChiuveta este pusă cu succes pe mașina de spălat, doar un model special este ales în aceste scopuri. De asemenea, mașina trebuie selectată, prima care nu se potrivește. Există anumite subtilități o astfel de combinație.

Ca orice soluție tehnică, combinația dintre o chiuvetă și o unitate de spălare are pozitive și negative.

  • Avantajul principal este economisirea spațiului semnificativ. Fanii care stau în baie pot instala camera în loc de cabina de duș, iar spațiul eliberat îi va permite să se simtă mai bine în interiorul extins.
  • Chiuveta pentru amplasarea deasupra unității de spălare are o varietate neobișnuit de variată de soluții de proiectare, care vor crea un stil unic al băii.

Dezavantaje posibile:

  1. Dificultatea constă în alegerea unui sifon pentru o astfel de conexiune a chiuvetei. Aceasta este o soluție non-standard și pentru a găsi elemente ale fluxului în magazine, va trebui să vizitați un număr considerabil din ele.
  2. Dispozitivul de drenare a apelor uzate este amplasat orizontal și nu în jos, ceea ce facilitează în sine depunerea de săruri pe pereții conductei.
  3. Mașina de spălat de obicei are dimensiuni și unghiuri suficiente, care vor ieși din chiuvetă și vor împiedica mișcarea în jurul camerei.

Caracteristicile alegerii echipamentului

Numele chiuvetei pentru plasarea deasupra mașinii de spălat "liliac". ea Disponibil în diferite forme, cel mai adesea sub forma unui dreptunghi. Adâncimea este suficientă pentru spălare - 20 cm. Mulți producători străini de echipamente de uz casnic și sanitar produc astfel de truse pentru cumpărare împreună și instalare fără selecție lungă.

Dacă nici una dintre aceste opțiuni nu vă place, puteți alege să instalați separat două elemente, avantajul pieței moderne este plin de diferite modele.

Înainte de a cumpăra o chiuvetă, trebuie să vă asigurați că există un sistem de scurgere din centrul chiuvetei. Locația orificiului de scurgere deasupra suprafeței mașinii nu este permisă din cauza posibilității scurgerilor și șocurilor electrice. Pentru "crinul de apă" numai în acest caz sistem de curgere orizontală și chiuveta cu chiuveta laterală.

Tipuri de chiuvete pentru instalare deasupra mașinii de spălat
Descrierea cojilor după materialul de fabricațieAvantajele chiuvetelor lavandaDescrierea varietății formelor de coji ale criniilorCaracteristici ale desenelor pentru montaj deasupra mașinilor de spălatLista avantajelor localizării mașinilor de spălat sub chiuveteCerințe de bază pentru amplasarea chiuvetelor pentru copii pe mașinile de spălat
  • Ele diferă în materialul de la care sunt făcute. Există variante ceramice, faianță, cupru, oțel inoxidabil și piatră artificială și naturală.
  • Forma de "crini de apă" este foarte diversă. Producem modele simple de formă pătrată sau dreptunghiulară, ovală sau semicirculară. Dar uneori există contururi originale foarte complexe. Chiuveta poate fi extinsă din una sau două laturi sub formă de masă.
  • Unele au o gaură pentru instalarea unui mixer cu apă, în timp ce altele sunt proiectate pentru a fi atașate sub o robinet care iese din perete. Această opțiune este o baie foarte mică.
  • Unele nuferi au un canal de scurgere, nu orizontal, ci vertical. Această opțiune este posibilă cu o schimbare parțială a mașinii și a chiuvetei, când chiuveta este amplasată deasupra mașinii în parte.

Cum să decideți despre unitatea de spălare

Reguli pentru alegerea unui model pentru o mașină de spălat pentru instalarea chiuveteiPentru o astfel de plasare, criteriul principal este dimensiunile externe ale unității.

normal modele înguste Ideal pentru instalarea sub chiuvetă. Pentru o persoană cu o creștere înaltă, acest aranjament va fi convenabil. Dar pentru a nu fi prinși, trebuie să țineți cont de propriile dvs. preferințe și de confortul membrilor familiei.

Pentru copil este recomandat să cumpărați suporturi speciale, acoperite cu un material care nu alunecă. Dacă spațiul permite, puteți efectua o operațiune separată instalarea unei chiuvete pentru copii și ridicați-o pe măsură ce creșteți.

O mașină de spălat compactă este o alegere bună pentru instalarea sub chiuvetă. Singurul lucru important este - trebuie să faceți asta alegeți cu atenție producătorul și marca acestei tehnici. Astfel de mașini nu sunt reparate singure, iar dacă există o defecțiune, vor fi multe probleme.

Modelele încorporate de mașini de spălat sunt concepute pentru a fi amplasate în nișe de bucătărie sub blat, arată bine, dacă există mai multe dulapuri. Dacă este posibil, puneți în baie nu este un singur cadru, ci mai multe dulapuri adiacente.

Mașinile de spălat cu o așezare verticală a rufelor nu sunt potrivite pentru a crea o tandemă cu o chiuvetă înclinată, deoarece nu este posibil ca acestea să funcționeze.

Echipamentul este selectat ținând cont de parametrii spațiului de sub chiuvetă. Multe unități de spălare sunt acum disponibile în înălțime de până la 70 cm, iar adâncimea lor nu depășește 35 și 45 cm.

Cu ajutorul unui simplu calcul, se determină înălțimea chiuvetei viitoare. Pentru a face acest lucru, adăugați grosimea cochiliei la înălțimea mașinii și adăugați încă 20 cm. Aceasta va determina poziția înălțimii marginii chiuvetei.

Standardele de uz casnic determină înălțimea cochiliei în 0,8 m. Când primiți date de calcul pentru o comandă diferită pentru cazul dvs. specific, este necesară o revizuire a modelului mașinii pentru ușurința utilizării.

Mini-mașinile construite pot șterge simultan nu mai mult de 3 kg de haine, ceea ce nu este întotdeauna acceptabil pentru familiile cu un număr mare de membri. În acest caz, trebuie să instalați un standard unitatea de spălare îngustă, care va umple spațiul de sub mașină de scris și nu va ieși mult înainte.

Reguli pentru instalarea unei chiuvete pe o mașină de spălat

Finețea așezării chiuvetei peste mașina de spălatSe recomandă suprafața unității de spălare acoperiti complet cu o chiuveta, în caz contrar apa poate intra, ceea ce nu este foarte bun pentru siguranța în ceea ce privește energia electrică. Nu așezați țevile de scurgere direct deasupra cablajului electric al mașinii.

Conducta nu are deasupra mașinii de spălat, deoarece aparatul vibrează puternic când se spală spălarea, aceasta poate duce la o întrerupere treptată a integrității țevilor de scurgere. Lățimea chiuvetei este determinată pe baza confortului. Este de dorit ca marginea să iasă de la mașină de scris cu 4-5 cm, dar lățimea nu este recomandată mai mare de 60 cm.

Etajul în locul instalării mașinii de spălat nu ar trebui să aibă o pantă și nereguli. Alinierea se efectuează în timpul etapei de acoperire a pardoselii sau a covorașurilor de cauciuc speciale după ce a fost așezată podeaua.

Sink instalare

Descrierea procesului de instalare a chiuvetei peste mașina de spălatO atenție deosebită este acordată montajului chiuvetei peste mașina de spălat. Fotografiile secvenței de lucrări sunt disponibile pe Internet. Într-un set cu chiuveta trebuie să fie furnizate paranteze speciale, care sunt atașate la perete pentru a menține corpul carcasei.

Pentru a marca locul de atașare pe perete, atașați chiuveta și notați amplasarea șuruburilor.

La instalarea chiuvetei, definim centrul mixerului. Dacă se aprinde chiuveta și baie, atunci este mai bine să faceți o chiuvetă mică pe marginea ultimei.

Pentru a instala vasul, carcasa trebuie să rămână peste mașina, nu mai mult de 3 cm. După aceea găurile sunt forate pentru montarea de paranteze în perete. Bolțurile nu trebuie strânse strâns. Asigurați-vă că verificați instalarea orizontală a elementelor de fixare, montați un cârlig special care trage chiuveta la perete. După ce ați fixat-o cu un șurub, strângeți șuruburile până când vor merge.

Pentru a efectua corect asamblarea sifonului sub chiuvetă, aveți nevoie studiați cu atenție instrucțiunile. Sifonul este fixat până când este instalată chiuvetă. Furtunul ondulat, care este destinat eliminării apei uzate, este atașat la conducta de ramificație a carcasei și este fixat cu o clemă specială. Cel de-al doilea capăt este introdus în orificiul de drenaj.

Înainte de a instala chiuveta se efectuează un test de etanșeitate sifon. Apariția unei scurgeri este inacceptabilă și necesită corecție. Au pus garnituri suplimentare.

Conectarea mașinii de spălat este cel mai bine încredințată specialiștilor, dar cu o abilitate mică îl puteți face singur. Toate punctele de prindere a furtunului fixată cu cleme, astfel încât furtunul să nu se rupă sub presiune.

Instalarea mașinii este realizată până la capăt în profunzime. Dacă nu avansează, poți scoateți o nișă în perete pentru chiuveta de scurgere a canalului, ceea ce împiedică instalarea mașinii în poziția de proiectare.

Instalarea unității de spălare sub chiuvetă permite rezolva multe probleme în baie, ar trebui să utilizați această opțiune pentru a mări spațiul util.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocatăCum să deschideți o mașină de spălat, dacă aceasta este blocată
Cum se instalează o mașină de spălat vase într-o bucătărieCum se instalează o mașină de spălat vase într-o bucătărie
Motivele pentru care mașina de spălat nu se roteșteMotivele pentru care mașina de spălat nu se rotește
Cum de a alege dimensiunea unei mașini de spălatCum de a alege dimensiunea unei mașini de spălat
Cum să conectați corect mașina de spălat la canalul de canalizareCum să conectați corect mașina de spălat la canalul de canalizare
Masina de spalat automataMasina de spalat automata
Dacă mașina de spălat nu stoarce - cauzeleDacă mașina de spălat nu stoarce - cauzele
Recomandări pentru alegerea mașinii de spălatRecomandări pentru alegerea mașinii de spălat
Este posibil să se spele în adidașii mașinilor de spălat?Este posibil să se spele în adidașii mașinilor de spălat?
Masina de spalat cu blat de sub chiuvetaMasina de spalat cu blat de sub chiuveta
» » Montarea chiuvetei peste masina de spalat, fotografie
© 2021 amigdas.com