amigdas.com

Dușuri igienice în toaletă: caracteristici de instalare și fotografii

Dispozitivul unui duș micNu se cunoaște totul despre ceea ce este un duș igienic pentru o toaletă. Un astfel de dispozitiv ca bideu este mai cunoscut și comun, dar are un dezavantaj semnificativ - dimensiunile acestuia, astfel încât să îl puteți instala numai într-o baie mare. Dar, cu un duș igienic, totul este mult mai simplu - poate fi instalat lângă toaletă sau construit direct în acesta, transformând toaleta într-un complex igienic complet.

În articolul propus, veți învăța mai detaliat ce este un duș igienic și ce fel de cabină este împărțită, studiați caracteristicile de instalare ale acestui aparat sanitar și vedeți fotografiile de dușuri igienice în diferite tipuri de toalete.

Beneficiile unui duș igienic în toaletă

Înainte de a lua în considerare clasificarea unui astfel de dispozitiv ca un duș igienic și caracteristicile instalației sale, să aflăm mai întâi și apoi este necesar.

Nu este un secret faptul că cei mai curați și mai curat oameni cred că procedurile de apă sunt o parte integrantă a oricărei proceduri de igienă, inclusiv o vizită la toaletă. Acesta este motivul pentru care în hoteluri costisitoare și un restaurant practic fără toalete fără bideuri.

Trebuie remarcat faptul că bideul este cea mai bună opțiune pentru igiena personală, dar instalarea acestuia lângă toaletă în majoritatea toaletelor standard este imposibilă datorită dimensiunilor sale mari. Prin urmare, dacă doriți să faceți proceduri de apă chiar la fața locului, cea mai bună opțiune este instalarea unui duș de igienă.

Baia combinat poate părea că acest lucru nu este necesar, pentru că dușul sau baia sunt situate în apropiere de toaletă, dar datorită acestui suflet nu ai timp suplimentar pentru a naviga prin baie acolo și înapoi, precum și pentru băi separate duș și lucru nu fungibil .

Avantajele acestui dispozitiv, ca duș igienic, sunt după cum urmează:

 • economisind spațiu, este perfect chiar și pentru cele mai mici încăperi de toaletă;
 • economisind timp pentru igiena personală;
 • economii semnificative de costuri, deoarece o astfel de soluție va costa semnificativ mai puțin decât același bidet;
 • condiții mai bune pentru curățarea băii;
 • posibilitatea spălării rapide a toaletei pisicii sau a vasului pentru bebeluși cu ajutorul unui furtun cu un astfel de dispozitiv;
 • simplitatea îngrijirii copiilor mici;
 • conveniența în punerea în aplicare a igienei personale pentru persoanele în vârstă și persoanele care au oportunități limitate;
 • atunci când utilizați anumite modele, nu este nevoie să folosiți hârtie igienică.

Clasificarea opțiunilor de duș igienice

În ceea ce privește aspectul și aplicarea, dușurile igienice sunt împărțite în următoarele categorii:

 • Micul duș confortabilbideu pentru toaletă - acest dispozitiv preia o duză încorporată în toaletă, care este localizată direct pe corp sau pe un niplu alunecător. Pentru a furniza apă unui astfel de dispozitiv, trebuie să instalați un furtun separat și un mixer. Se vinde separat sau este grupat;
 • capac-bidet - designul este un capac pentru o toaletă cu un duș încorporat și este remarcabil pentru mobilitatea sa. Este potrivit pentru orice tip de vas de toaletă și poate fi luat de unul singur atunci când vă deplasați sau călătoriți. Există atât modele electrice, cât și cele neelectrice. Primele au un dezavantaj semnificativ - ele nu pot fi utilizate în absența electricității. De asemenea, astfel de modele pot fi echipate și loțiuni suplimentare sub formă de uscător de păr sau funcție de încălzire pentru apă;
 • perete de duș - pentru a dispune de un astfel de sistem, ar trebui mai întâi să cumpărați un mixer special fără a se împrăștia. De asemenea, de la un duș obișnuit, acest lucru este diferit prin faptul că recipientul de udare este mai mic și echipat cu o supapă de închidere. Când instalați un duș igienic în perete în timpul reparației toaletei, nu trebuie să uitați de necesitatea alimentării cu apă rece și caldă. Când instalați un duș pe o toaletă deja stând, este mai bine să utilizați o tee care are o priză la o conductă de apă rece, un duș și un bol de toaletă odată. Uneori, în recipientul de udare este instalat un încălzitor împreună cu un termostat, datorită căruia este posibilă reglarea temperaturii apei o dată și nu revenirea la această întrebare. Un suport de perete este inclus în acest duș, care este atârnat la distanță de mixer, astfel încât acesta să fie convenabil de folosit;
 • duș igienic cu chiuvetă - dacă zona toaletei este mare, puteți instala o chiuvetă separată cu un mixer care constă dintr-o cană de udare și un furtun de duș. Oprirea supapei de oprire după oprirea lucrării nu este suficientă, este necesar să se suprapună apa de pe mixer. Dacă există o scurgere pe ea, nu o să uitați cu siguranță, altfel apa va continua să intre în chiuvetă. De asemenea, avantajul neîndoielnic al acestui tip de construcție este prezența unei chiuvete suplimentare, în care puteți spăla mâinile direct în toaletă.

Instalarea unui duș igienic în toaletă cu propriile mâini

În mod firesc, procesul și caracteristicile instalării echipamentului de duș pentru toaletă depind de tipul său, fiecare dintre ele fiind enumerate mai sus. Deci, unele tipuri de instalare au nevoie efectuarea unor lucrări de reparații majore, iar alte structuri pot fi instalate astfel încât pereții să rămână intacte, iar distribuția conductei de apă nu va trebui schimbată.

Cum se instalează un vas de toaletă

Cum se instalează un duș

Acest design este stabilit prin analogie cu o toaletă simplă, cu excepția faptului că trebuie să aduceți în plus apă și să puneți mixerul. Racordarea conductei de apă se realizează în așa fel încât să se aleagă:

 • atașați conducta de apă rece la supapa cu bilă și apoi la furtunul flexibil;
 • conectați ambele țevi la mixerul ascuns, apoi apă caldă va veni de la duză;
 • conectați-le la termostat, unde puteți fixa regimul de temperatură dorit al apei.

De asemenea, structura poate fi în picioare și nu se deosebește de un vas de toaletă convențional sau agățat, apoi rezervorul este montat în perete.

Instalarea bideiului pe toaletă

Cum se instalează un dușCe să-ți dotești la toaletă cu un bidet, ai nevoie efectuați următoarele acțiuni:

 • închideți supapa de închidere, opriți alimentarea cu apă a rezervorului și scurgeți apa din acesta;
 • scoateți furtunul de alimentare cu apă;
 • îndepărtați capacul vechi al toaletei;
 • pune o tee;
 • Instalați un furtun care îl va conecta la rezervor;
 • introduceți un șurub în capac, apoi un bolț în placă;
 • conectați-o cu partea principală a structurii;
 • fixăm partea principală a structurii și inserăm șuruburile în găurile de pe toaleta;
 • le rezolvăm mai jos cu ajutorul sigiliilor și șaibelor din plastic;
 • ne întoarcem nucile;
 • conectați structura la teșitură și verificați alimentarea cu apă.

Instalare de duș igienic de perete

Este posibil să instalați singur cabina de duș de tip perete, dacă urmați instrucțiunile din instrucțiunile atașate acestuia. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru acest lucru. În setul de duș în aer liber pentru un perete include următoarele elemente:

 • cană de udare;
 • furtun;
 • placă pentru fixare;
 • leykoderzhatel;
 • schemă de instalare.

Dacă instalați construcția pe conducte, puteți lua orice mixer cu o priză de furtun.

Deci, un capăt ar trebui să fie înșurubat pe furtun la mixer, iar al doilea este atașat la recipientul de udare și introdus într-un suport special pe perete. Pentru a vă asigura că designul v-a servit cât mai mult timp posibil, nu uitați de întreruperea regulată a apei după oprirea dușului, indiferent de model. În caz contrar, furtunul și ștuțul de închidere din recipientul de udare, care va ceda în mod constant la presiunea apei, foarte curând nu va putea să funcționeze corect.

Și dacă nu sunteți sigur că membrii familiei dvs. vor închide în mod constant apă în spatele vostru, atunci este mai bine nu puneți butonul de oprire, dar atunci trebuie să faceți totul manual cu ajutorul unor mânere de mixer, dar acest lucru nu este foarte convenabil, dar nu va exista scurgeri de apă.

Pentru fabricarea structurii de perete se utilizează materiale inoxidabile, care sunt pre-prelucrate. De asemenea, în gamă puteți găsi modele "pentru aur" sau "pentru bronz".

Potul de udare este realizat din plastic, care este acoperit cu un strat subțire de crom, deși uneori puteți vedea cutii de udare metalice. Acesta include duze din cauciuc, care sunt necesare pentru direcționarea jetului de apă și astfel încât apa să nu străpunge în jurul camerei.

Furtunul este, de asemenea, adesea din material plastic, dar pentru a se proteja împotriva zgomotelor frecvente este adesea echipat cu inserții speciale de metal.

A atunci când alegeți modele, unde există un mixer în complex, este mai bine să alegeți cu cartușele încorporate, care apoi vor fi ușor înlocuite cu altele noi.

Cum se instalează o cabină de duș cu o chiuvetă

Duș igienicProcesul de instalare este practic la fel ca și instalarea unei chiuvete convenționale, totuși veți avea nevoie de un mixer suplimentar cu un duș și un duș igienic. Și dacă aveți deja o chiuvetă, puteți înlocui ușor mixerul.

În toaletele mici, chiuveta poate fi așezată în rezervorul de scurgere sau în unghi.

Mixer pentru acest design constă în:

 • pârghie;
 • spout;
 • ieșire suplimentară pentru apă amestecată, unde furtunul este conectat.

Proiectul funcționează după cum urmează: în timpul deschiderii apei de la robinet Spoutul merge mai întâi la chiuvetă, dar dacă apăsați butonul de pe mânerul de duș, se comută și se duce în toaletă.

După cum se poate observa din acest material, dușurile igienice pot fi permise indiferent de dimensiunea toaletei și a altor parametri ai acesteia. Modelele de vânzare sunt diferite, puteți alege cel mai potrivit pentru dvs. și vă puteți bucura de condiții confortabile atunci când efectuați proceduri de igienă.

Dușuri igienice și varietăți
Cum de a alege un duș ecologicSoluția modernă în baieSet igienicAccesorii pentru baieCrane de baieDuș igienicDispozitivul unei cabine de dușSet de robinete de dușRobinet convenabil pentru procedurile de igienăMacara pentru procedură
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendateCum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendate
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Cum să alegeți un scaun confortabil pentru scaunul de toaletăCum să alegeți un scaun confortabil pentru scaunul de toaletă
Toaletă cu raft pe castron - cum să alegiToaletă cu raft pe castron - cum să alegi
Alegerea unui scaun pentru toaletă pentru un copilAlegerea unui scaun pentru toaletă pentru un copil
De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?
Duș igienic în toaletă: vederi și fotografiiDuș igienic în toaletă: vederi și fotografii
Toalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuriToalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuri
Chiuveta mică pentru o toaletă micăChiuveta mică pentru o toaletă mică
» » Dușuri igienice în toaletă: caracteristici de instalare și fotografii
© 2021 amigdas.com