amigdas.com

Tavane întinse: fotografie de plafoane albe lucioase

Cum de a alege tipul de plafonTavane întinse - o soluție destul de comună în prezent. Printre selecția imensă de finisaje de tavan, opțiunea de design tensionat este cea mai optimă din punct de vedere al practicității, stilului și atractivității economice.

Stretch tavanele sunt lucioase, mat și satin. Wide și o scală color a performanței lor. Firește, majoritatea oamenilor preferă clasicul - alb. Dar, în funcție de stilul camerei, cu excepția albului, alegeți alte culori - de la nuante clasice de pastel, până la culori strălucitoare.

În articolul nostru veți găsi multe fotografii de probe tavane suspendate ca culori luminoase albe și satin lucios, vom discuta despre beneficiile unor astfel de structuri, descrie suprafețele în detaliu, și veți învăța cum de a alege culoarea potrivita pentru tavan, în unele camere.

Constructii stratificate - fotografie interioare

Acest tip de structură de tavan are astfel de caracteristici Avantaje cheie:

 • durabilitate (acestea pot fi folosite timp de aproximativ 10 ani);
 • ușurința de operare și ușurința curățării stratului de murdărie;
 • absența pe plafonul stretch a unui mediu favorabil pentru apariția ciupercilor și microbilor;
 • aspect excelent.

Pentru a crea o structură de tavan de tensiune, luați un film puternic și întindeți-l pe cadrul instalat. Astfel, suprafața arată foarte frumoasă și are o suprafață perfect plană. Pentru producția de folie se folosește:

 • pânză;
 • PVC.

Iar textura tavanului este împărțită în lucios, mat și satin. Glossul este textura cea mai solicitată a structurii. Suprafețele echipate cu luciu au cea mai strălucitoare suprafață și pot decora orice cameră.

Caracteristicile suprafețelor lucioase

Tavan lucios cu mâinile taleMai multe plafoane lucioase într-un alt mod numit lac. Sunt o cârpă netedă, cu o oglindă sau o suprafață lucioasă. În același timp, coeficientul de reflexie atinge uneori aproape 90%, datorită cărora camera pare vizibil mult mai mare, indiferent de culoarea stratului de acoperire - alb sau altă culoare.

Designurile lucioase sunt perfecte pentru camere mici, cu un plafon mic. De asemenea, cu ajutorul unei astfel de soluții lucioase, puteți realiza tot felul de experimente cu designul camerei și a spațiului acesteia, încorporând chiar și cele mai îndrăznețe fantezii.

De regulă, pe lângă apartamentele obișnuite, plafoanele lucioase instalate în astfel de spații ca:

 • case de tara;
 • discoteci și cluburi;
 • restaurante;
 • alte unități.

Cu toate acestea, singurul dezavantaj semnificativ al suprafeței lucioase poate fi numit faptul că este foarte vizibil cusătură, pe alte tipuri de pânză nu este vizibilă.

Cum arata ca suprafetele lucioase din tavan in acest interior sau interior, puteti vedea pe fotografiile propuse.

Descrierea structurilor de tensiune mat

Cum de a alege o structură de plafonSpre deosebire de plafoanele lucioase, mat sunt mai multe calm și liniștitor, indiferent dacă au o nuanță albă sau altă culoare. Ele se vor potrivi perfect în interiorul locurilor de odihnă. Cu toate acestea, este foarte descurajat să le instalați în bucătărie, deoarece suprafața mată are muchii aspre și înlăturarea tocului va fi extrem de dificilă.

Matte tavane - această soluție nu este pentru fanii de experimente îndrăznețe cu design, care este mai bine să alegeți o suprafață lucioasă. Dar ele se încadrează perfect în interiorul clasic, care nu are un interval de timp.

Suprafețele mată nu o reflectă, ca lucioase, ci, dimpotrivă, creați un cui pentru extraglize. Totuși, cu ajutorul lor puteți ascunde defectele suprafeței și puteți face avantaje cheie, acestea vor transmite în mod clar culoarea pe care ați ales-o. De asemenea, ele sunt durabile și au o calitate ridicată a execuției.

Suprafața tavanului mat - o alegere excelentă pentru locurile de abundență de stuc, antichiar sau tot felul de obiecte decorative interioare. În fotografie puteți vedea opțiunile pentru aplicarea lor.

Satin stretch plafoane și fotografie

Dacă doriți să selectați ceva între prima și a doua opțiune, atunci alegeți plafonul din satin. Ca mată, are o suprafață perfect plană de culoare uniformă, dar este folosit pentru performanțele sale vopsea mai scumpe, prin care suprafața are un efect de orbire, desigur, nu în asemenea măsură încât în ​​suprafețe lucioase. Suprafața satinului nu reflectă obiectele.

Satin neted, având o strălucire matasoasă, va deveni un ornament al oricărei soluții interioare, atât în ​​designul alb clasic, cât și în alte soluții de culoare.

Particularitatea plafonului din satin este că arată diferit în condiții de iluminare diferite. În lumina zilei, nuanțele sunt de aspectul original, iar când sunt artificiale, ele vor apărea mai ușoare.

Dacă doriți o soluție originală, puteți alege o suprafață de tavan sub forma unui cer înstelat din satin. Cum pare - puteți vedea pe fotografiile atașate.

Ce tip de suprafață de plafon să alegeți

Tipuri de acoperitoare de tavanÎn ceea ce privește caracteristicile tehnice, toate cele trei tipuri de structuri de tensionare a plafonului sunt aceleași, sunt ecologice, servesc mult și sunt sigure pentru sănătate. Cu toate acestea, designerii recomanda să fie ghidat de astfel de considerații atunci când alegeți acest tip de plafon stretch pentru camere diferite:

 • dacă camera este prea mică, este mai bine să alegeți structuri de tensiune lucioase în combinație cu tapetul tapetat, deci va părea mai mare;
 • dacă petreceți timp cu familia în sufragerie, vizionați emisiuni TV sau citiți cărți, vă recomandăm să alegeți plafoane din satin;
 • în cazul în care camera de zi este un loc pentru petreceri zgomotoase și adunări, atunci alegerea dvs. este cu siguranță luciu;
 • plafoanele lucioase decoreaza perfect hol, baie sau bucatarie, dar in bucatarie nu se recomanda instalarea plafoanelor de nuante inchise, este mai bine sa alegeti alb sau usor;
 • pentru un dormitor și alte locuri pentru relaxare se recomandă să alegeți plafoanele mat și satin, deoarece cele lucioase vor fi prea agresive.

Cum să aveți grijă de plafoanele întinse

Tavanele întinse periodic trebuie curățate cu un burete moale, umezit în apă. Dacă este necesară eliminarea unei poluări grave, aplicați-o detergent convențional, având o consistență lichidă, dar este important să nu conțină alcool, acizi și alte substanțe corozive.

Din când în când, plafoanele întinse trebuie șterse cu un burete moale umed. Dacă aveți nevoie pentru a scăpa de poluare mai grave pe pânză, puteți utiliza un detergent lichid convențional, principalul lucru este că nu conține diverse componente agresive, de exemplu, alcooli sau acizi.

Ce determină costul tavanului stretch

Cum sunt tipurile de plafoaneFirește, există o mulțime de oferte pe piață, fiecare dintre ele diferă una de cealaltă în ceea ce privește valoarea, uneori chiar semnificativă. Pe ce factori depinde costul stretch tavan, să aflăm:

 • textura structurii tavanului. Tavanele matte sunt considerate cele mai acceptabile din punctul de vedere al costului, apoi sunt satinate, iar cele lucioase sunt cele mai scumpe. Cu toate acestea, unii producători au excepții, iar în linia de produse, satinul va costa mai mult decât luciul;
 • culoarea scării. Firește, indiferent de textură, plafonul alb va fi mai ieftin decât cel de culoare;
 • lățimea pânzei - cu cât este mai largă, cu atât este mai mare costul ei, în ciuda umbrei și texturii;
 • cunoașterea mărcii;
 • materiale de construcție.

Caracteristicile soluțiilor color

Varietatea culorilor în desenele acestei texturi sau acele texturi arată diferit. De asemenea, pe sortimentul de nuanțe, producătorul influențează, unul oferă o soluție și al doilea - altele.

Pe un exemplu de cei mai mari producători dăm exemple de prezență a anumitor nuanțe, în funcție de textura lor:

 • plafoanele lucioase au cea mai mare paletă de culori și au până la 100 de nuanțe diferite pentru fiecare gust;
 • Structuri satinate - aproximativ 10 nuanțe;
 • mată - minimum de culori, nuanță albă și alte culori pastelate.

Cum de a alege culoarea potrivita pentru un plafon stretch (exemple foto)

Firește, culoarea albă clasică se potrivește mult cu toată lumea, mulți doresc să aleagă ceva special pentru plafonul lor, dar că această decizie nu pare a fi sfidătoare. Designerii cred că culoarea aleasă depinde de starea de spirit a întregului interior al camerei. De asemenea, atunci când alegeți o culoare Aveți grijă la schema de culori a zidurilor și podelei.

Deci, ce culori pot fi potrivite pentru decorarea suprafețelor tavanului:

 • Ce îngrijire necesită un plafonalbul este cea mai populară culoare. Ajută la relaxare și calmare. Nu se recomandă alegerea unei culori albe în cazul în care pereții din cameră sunt și albi;
 • verde este mai bine să alegi când îți este greu să te calmezi și să găsești echilibru. Nu alegeți nuanțe puternice;
 • maro - perfect pentru un interior în stil clasic, această soluție poate fi testată dacă doriți să oferiți lux camerei dvs.;
 • Culoarea neagră dă rigoare și modernitate camerei. De asemenea, poate fi diluat cu acele sau cu alte elemente ale decorului, dacă în interior există prea mult negru.

În fotografie puteți vedea exemple de aplicare a fiecărei culori a structurilor de tensionare, astfel încât vă va fi mai ușor să alegeți această gamă de culori direct pentru sediul dvs. Dacă nu sunteți mulțumit de oricare dintre nuanțele uniforme și doriți mai mult - puteți să comandați un specialist Decorarea tavanelor, dar va fi foarte scump.

Acum, că știi ce sunt plafoanele, cum să le ridica pentru o anumită cameră de culoare și textură, și pot găsi cu ușurință exact ceea ce va decora camera dumneavoastră cât mai bine posibil.

Tavane întinse și varietatea lor
Cum de a alege tipul de plafonAcoperirea plafonuluiSuprafața lucioasă a plafonuluiPlafon maturat și grijă de elStretch tavan în bucătărieStructura plafonului netedTipul tavanelor întinseCe tavan este mai bunGlossy sau matStretch tavan în dormitorStructura mată a plafonuluiStretch tavan și caracteristicile saleStretch tavan în camerăVedere panoramică modernă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Secretele și fotografiile de tavane întinse pe două niveluri în bucătărieSecretele și fotografiile de tavane întinse pe două niveluri în bucătărie
Desene și fotografii pe tavane întinse: tipuri și caracteristiciDesene și fotografii pe tavane întinse: tipuri și caracteristici
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Tavane intinse pentru dormitor: specificatii si fotografiiTavane intinse pentru dormitor: specificatii si fotografii
Stretch tavanele designului Saras - stil și calitateStretch tavanele designului Saras - stil și calitate
Fotografie de tavane întinse în baieFotografie de tavane întinse în baie
Variante de tavane întinse pentru camera de zi - coperta fotografieVariante de tavane întinse pentru camera de zi - coperta fotografie
Miscarea designerului. Fotografie de plafoane stretch multi-nivelMiscarea designerului. Fotografie de plafoane stretch multi-nivel
Tavane intinse din satin. Fotografia de satinTavane intinse din satin. Fotografia de satin
Design modern de plafoane intinseDesign modern de plafoane intinse
» » Tavane întinse: fotografie de plafoane albe lucioase
© 2021 amigdas.com