amigdas.com

Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă

Usi, baioneteÎntreprinderea "Shtykovsky Zavod" a fost înființată în 1995 și a început imediat să lucreze la producția de uși furniruite din lemn natural sau MDF. Întotdeauna cu motto-ul companiei a luat în considerare: "Calitate, fiabilitate, curățenie ecologică". Datorită faptului că întreprinderea are un ciclu complet de producție, aceasta poate garanta întotdeauna calitatea produsului în fiecare etapă de fabricație. Această caracteristică permite nu numai controlul înregistrării, uscarea, tăierea, formarea în produs, ci și dezvoltarea unor tehnologii unice de tăiere a materialului, ceea ce face posibilă reducerea costului produsului final.

Fabrica de azi

Datorită selecției unice a profesioniștilor, managerilor, managerilor, compania ocupă un loc de frunte în industria sa. Compania a reușit să câștige credibilitate și respect față de clienți. Firma se poate lăuda cu clienți obișnuiți care au cooperat mai mult de un an și nu și-au părăsit niciodată reclamațiile legate de produsul sau serviciul oferit.

Fața companiei este un serviciu de calitate

Fiecare client care a contactat compania poate obțineți o gamă completă de servicii:

 • Selecția ușilor interioareConsultarea managerului;
 • Măsurători și consultanță direct la locul viitoarei instalări;
 • posibilitate de fabricatie la dimensiuni individuale;
 • livrarea produselor finite prin transportul companiei;
 • interconectarea, geamurile și instalarea produsului;
 • serviciu de garanție.

"Nu urmăriți după cantitate, ci urmăriți calitatea"

Sticla ucraineneascăToate produsele pe care planta le produce, este prezentat în mai multe cataloage. Toate ușile au certificate de calitate europeană, deoarece planta îmbunătățește în mod constant podelele sale, gama de modele și modernizează facilitățile de producție. Dacă preferați clasicul englezesc, cum ar fi stilul aristocratic, atunci ar trebui să acordați o atenție deosebită ușilor interioare ale "Aristocratului". Ele nu se vor potrivi doar unui apartament sau unei case, ci vor adăuga și soliditate oricărui spațiu de birou. Veți primi un produs care are linii stricte și clare, un astfel de model va fi relevant pentru orice tendință de modă.

Dacă sunteți iubitori de sofisticare, de lux, apoi cumpărați-vă ușile seriei Napoleon. Ele diferă nu numai textura bogată, culorile interesante, ci și posibilitatea instalării vitraliilor în geamuri.

Pentru fanii stilului italian, care vă ajută să creați o atmosferă de confort, armonie, pace, trebuie să vă căutați modelul în seria "Riviera". Puteți obține nu numai un produs de calitate, dar, de asemenea, sublinia gust bun.

Pentru proprietarii care doresc să creeze un stil modern "Hi-tech", vă puteți familiariza cu modelele seriei "Veneția". Numărul minim de culori, decor - acesta este un indicator al unei filozofii înalte a proprietarului.

Multe stiluri dictează tendința modei. Dacă vă place să vă creați propria imagine unică și, pentru dvs., nu există canoane clare, atunci merită luate în considerare opțiunile propuse în seria "Fusion".

Tulburarea creativă, haotică, pentru unii, este un stat intern. Pentru a sublinia aceasta, pentru a crea armonie în afara și în interior va ajuta la seria "Stela". Aceste modele vor fi relevante în orice interior datorită liniilor lor simple.

De ce sunt încă uriașe ușile cu baionetă?

Ușile fabricii Shtykovsk au multe avantaje:

 1. De ce sunt atât de populare ușile baionetă?Pentru producție Se utilizează numai specii de lemn de valoare. Profesioniștii vor spune că astfel de uși ar trebui să fie masive și grele. Specialiștii întreprinderii au venit cu privire la modul de combinare a calității pomului și a greutății minime a produsului final. Ei au decis să stabilească producția de uși cu panouri și panouri. Cadrul de pe ușă este confecționat din lemn și este acoperit pe ambele părți de benzi MDF. Pentru a obține o performanță maximă de izolare a zgomotului, cartonul apăsat este plasat în interiorul produsului. Ușile sunt ușoare, ecologice, durabile și fiabile.
 2. Vizibilitatea vizibilă a integrității unui produs din lemn. Tehnologiile moderne de producție vă permit să lipiți o foaie de furnir pe suprafață, ceea ce oferă aspectul și designul excelent al ușilor baionetă.
 3. Ușile cu baionetă filate sunt realizate la orice asamblare, la cererea clientului. Pot fi inserții de sticlă, oglindă sau lemn, care sunt atașate la cadru. Nu vă temeți de deformări ale produsului sau ale elementelor sale plug-in. În acest scop, sa elaborat o metodă specială pentru prelucrarea lemnului, astfel încât să reziste fluctuațiilor de temperatură.
 4. O valoare excelentă pentru bani. Dacă trebuie să aveți grijă și să exploatați ușile uzinei Shtykovsk, acestea vor dura secole și vor păstra un aspect frumos.
 5. Experții noștri s-au gândit la proiectarea ușilor cu baionetă în miniaturi. Dacă este necesar să aranjați traversa și foaia de ușă, atunci în catalogul de mărfuri, puteți selecta întotdeauna mai multe modele. Alegeți un tramvai cu o ușă baionetă, nu numai că puteți maximiza iluminarea camerei, dar puteți adăuga și o notă de originalitate.
 6. Unele camere sau apartamente au construit în mezanin. Și aici experții au oferit o oportunitate de a crea armonie și stil. În catalogul de produse există mai multe modele de proiectare a ușilor baionetă într-o varietate de opțiuni.
 7. Alegeți o fereastră vitraliu, puteți fi siguri de performanța lor de calitate. Pentru desenarea unui ornament sau a unei imagini pe ușile baionetă se folosește un film care protejează suplimentar sticla de deteriorarea mecanică. Punctul culminant al fabricii Shtykovskiy a fost decorarea ferestrelor vitrate cu ajutorul pietrelor din marmură.

După alegerea ușilor uzinei din Shtykovsk, puteți fi siguri nu numai în ceea ce privește calitatea, fiabilitatea și originalitatea. Specialiștii vor putea instala ușile baionetă și vor conduce în mod regulat service de întreținere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelteUnelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelte
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Cabine de duș de producție rusăCabine de duș de producție rusă
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Suprafețele de masă din bucătăria companiei ikea: ani de muncă de calitateSuprafețele de masă din bucătăria companiei ikea: ani de muncă de calitate
Chiuvete și chiuvete de bucătărie de la BlancoChiuvete și chiuvete de bucătărie de la Blanco
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Volumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselorVolumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselor
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Avantajele panourilor de fațadă "alto-profil"Avantajele panourilor de fațadă "alto-profil"
» » Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
© 2021 amigdas.com