amigdas.com

Sanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâini

Sanie pentru pescuit în timpul ierniiUn pescar experimentat diferă de un simplu iubit de faptul că în casa lui puteți găsi o mulțime de echipamente de pescuit. Dacă merge la pescuitul de iarnă, atunci cu siguranță va avea nevoie nu numai de un cort, de tija de pescuit și de gheață, ci și de săniile speciale, pe care le poți face singur. principal caracteristicile modelului

iar complexitatea acesteia depinde de natura pescuitului și de oportunitățile financiare. Dar saniele scumpe, încă nu devin, pentru că puteți folosi materiale pe care le puteți găsi în hambar.

Mutarea pe gheață și pe gheață

Volokushi pentru pescuitul de a cumpăra.Dacă doriți să ajungeți foarte departe, atunci mașina nu va merge acolo, deci trebuie să vă gândiți la mijloacele potrivite pentru livrarea de echipamente speciale. Mutarea pe suprafața gheții nu este la fel de ușoară cum pare. Această problemă poate fi rezolvată cu sănii. Pentru unii pescari, ei devin chiar un paradis pentru nopți și odihnă, deoarece pentru extragerea unui specimen de trofeu, uneori durează câteva zile pentru a fi departe de casă.

Dacă doriți să faceți o sanie pentru pescuitul de iarnă pe cont propriu, atunci merită să vă pregătiți diverse adaptări și materiale, printre care merită remarcat:

  • Panouri de pin.
  • Nazhdachku.
  • Masina de gaurit.
  • Adeziv special.
  • Jigsaw electric.

Instrucțiuni detaliate

Sanie-racletaÎn rolul alergătorilor pot apărea două panouri, care trebuie folosite mai întâi. Busola va ajuta la desenarea jumătății de cerc, care sunt tăiate cu ajutorul unui ferăstrău. Pentru a fixa bare speciale pe șine, sunt create găuri. Conexiunea lor trebuie făcută folosind sonde rotunjite mod de lipire. Proiectul creat ar trebui să fie întărit din spate și în fața alergătorilor, în acest scop se fixează benzi încrucișate pe bolțuri. Designul ar trebui să arate frumos, astfel încât, după ce lipiciul sa uscat, merită tăiat.

Cum sa faci sanie pentru pescuitul de iarna - tipuri, materialeSaniele de pescuit ar trebui să aibă exact un scaun, deoarece poate fi furnizată o placă. În zona de instalare a cutiei de echipament, este necesar să se realizeze caneluri pentru conectarea cu rolele. Pentru a face consolidarea structurală, pe partea din spate a schiurilor trebuie să lipiți barele. În zonele de curbură ale traverselor din partea inferioară, este necesar să fixați banda de oțel cu șuruburi.

Înainte de asamblarea completă, structura trebuie luată în considerare pentru a verifica corectitudinea conexiunilor. Dacă există părți care au fost anterior făcute, merită se acoperă cu lac rezistent la apa. Astfel de sanie, după finalizarea lucrării la crearea lor, trebuie să fie verificate pentru putere. Pentru a face acest lucru, toate echipamentele trebuie ambalate în interior, deoarece nimeni nu dorește ca produsul să nu reușească în cel mai important moment.

Crearea saniei din aluminiu

Sania pentru pescuit ar trebui să fie nu numai funcțională, ci și destul de ușoară, deoarece uneori, cu ajutorul lor, o persoană trebuie să navigheze pe gheață, ceea ce se poate sparge. Pentru a crea o sanie de aluminiu, merită luată o foaie material adecvat și profilul. Parametrii trebuie să fie selectați în funcție de dimensiunea instrumentelor care urmează să fie transportate și de parametrii cutiei de pescuit. Proiectul constă din trei părți, și anume:

  • Alergători.
  • În partea de jos.
  • Două pereți laterali.

Lucrarea va necesita un instrument de îndoire. Puteți face cu colțuri de metal, precum și kiyankoy. Părțile laterale trebuie să fie create și consolidate, peretele din spate fiind realizat în același mod.

Cel mai recent fundul de aluminiu. Este necesar ca marginile saniei să fie în siguranță, pentru că acestea sunt îndoite. În plus, ele fac, de asemenea, schițe. Ele pot fi fabricate dintr-un profil de aluminiu. Pentru a îndoi schiurile a fost mai ușor, în unele locuri merită luate fante. În ultima etapă trebuie să colectezi saniele. Pentru aceasta se folosesc piulițe, șuruburi și șuruburi pentru conectarea metalică.

Finalizarea saniei din plastic

Sindrile din fibră de sticlăSunt făcute astfel de construcții sub forma unui jgheab, diferă în greutate mică, pot supraviețui efectului temperaturilor scăzute și pot avea dimensiuni diferite. Dar astfel de sanie are un minus: nu au o fixare pentru funie. Corecția acestui defect este lăsată pe umerii pescarului.

Spectacole speciale de sanie pot fi completate prin echiparea lor fixări adecvate. Pentru a face acest lucru, perimetrul a forat numărul necesar de găuri în care puteți introduce un cablu din metal cu dispozitive speciale de fixare.

Pentru a instala o frânghie specială pe partea frontală a produsului, este bine să puneți 2 șuruburi pentru ochi, iar coarda va fi fixată pe carabine. Elementele de fixare a bolțurilor trebuie să fie așezate cu ajutorul unor piulițe, care diferă în ceea ce privește rezistența și viteza de fixare. Această rafinare a saniei pentru pescuit demonstrează că, pe parcursul mai multor ani de utilizare, sistemul de prindere nu eșuează.

Sarcini pentru pescuit, puteți crea cu propriile mâini, ele pot fi completate în orice moment. Deoarece îmbunătățirile, de exemplu, acționează înapoi, și chiar trunchiul și chiar elementele decorului. O astfel de sanie durabilă poate deveni o opțiune bugetară și o alternativă excelentă față de modelele fabricii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabilAlegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabil
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Cum sa faci un cort pentru pescuitul de iarna cu mainile taleCum sa faci un cort pentru pescuitul de iarna cu mainile tale
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
» » Sanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâini
© 2021 amigdas.com