amigdas.com

Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră

Arcușuri decorative pentru proiectarea apartamentelorArcurile deschise au intrat ferm în designul interior al casei sau al biroului. Chiar și în timpurile antice, arcul a fost asociat nu numai cu trecerea spre viitor, fie cu o procesiune triumfătoare. Piatra decorativă din decorarea acestui element arhitectural oferă arcului chiar mai mult rafinament și șic.

Designerii oferă o varietate de moduri de a termina arcade. Printre acestea, deosebit de elegant și elegant arata: mulaje de ipsos, panouri din lemn și elemente forjate. Astfel de combinații se vor potrivi perfect în orice stil al camerei și vor sublinia individualitatea sa. Dar nimic nu se poate compara cu frumusețea și durabilitatea pietrei. Aceasta este ceea ce ia asigurat primatul în decorarea deschiderilor arcuite. dar piatră naturală astăzi este foarte scump. Prin urmare, analogii artificiale sunt din ce în ce mai folosite pentru a decora arcade.

Care este mai bine: piatra artificiala sau naturala?

Ce piatră să alegeți pentru decorarea arcadeiBineînțeles, fanii tuturor lucrurilor naturale vor prefera materialul natural. Chiar și valoarea lui nu va fi motivul pentru a renunța la plan. Desenele arcuite foto, finisate cu piatră naturală, în reviste și pe Internet, arată cât de multă frumusețe și eleganță le adaugă interiorului. Foarte neobișnuit în textură și suprafață, cum ar fi pietrele gresie și piatră de coajă. Și marmura este apreciată datorită culorii sale neobișnuit de delicate și a modelului complicat.

Arcuțele din apartament, decorate cu granit, arată neobișnuit de maiestuoase și mai bogate.

Dar nu vă lipsiți atenția și analogul decorativ. Are multe avantaje în comparație cu cele naturale, dintre care cel mai important este costul. Un om artificial este mult mai ieftin decât unul natural. Dar, în același timp, el poate imita absolut orice rasă.

Piatra decorativă este făcută din materiale ecologice, cum ar fi argila expandată și piatra ponce. Și pentru a obține culoarea dorită, amestecul adăugați un pigment special. După ce materialul a trecut prin uscare și ardere, rezistența sa nu este inferioară omologului natural. Și greutatea unei astfel de pietre este de câteva ori mai mică, ceea ce reprezintă, de asemenea, un plus semnificativ.

Instrumente de finisare

Este demn de remarcat - pentru a realiza decorarea arcului cu piatra artificiala, nu sunt necesare abilitati speciale. Dar unele instrumente sunt utile pentru tine:

  • un ferăstrău bulgar sau de mână pentru a tăia o piatră;
  • șmirghel;
  • cuțit de construcție;
  • daltă;
  • ciocan.

Pietre decorative necesare pre-tăiat în bucăți mici, astfel încât să nu se suprapună procesul.

Secvența de lucru

  1. Cum să decorați un arc cu propriile mâiniDeci, înainte de a începe finisarea arcului cu o piatră artificială, o mulțime de lucrări fotografice din care puteți găsi în orice catalog interior, trebuie să pregătiți o suprafață de lucru. Ar trebui să fie curățat cu atenție de praf și să faceți mici incizii. Deci, compoziția lipiciului se va menține mai bine.
  2. Acum trebuie să pregătiți o compoziție de lipici sau "unghii lichide", pe care va fi fixată piatra. Plasarea plăcilor trebuie să înceapă de la baza arcului. În acest caz, adezivul se aplică numai pe perete. Țiglă trebuie să fie presată strâns, pentru a evita formarea de aer între adeziv și material.
  3. Nu vă grăbiți, este mai bine să vă mișcați treptat rând după rânduri de pe ambele părți ale arcului, apoi dați materialului o înțelegere. Doar după aceasta puteți începe să lucrați cu o rotunjire.
  4. Când toată lucrarea cu piatra este terminată, este necesar să lăsăm arcul în această formă pentru câteva zile și abia apoi să mergem la lucrarea de umplere a cusăturilor. Deci nu distrugeți țigla și mutați-o.

După cum puteți vedea, nu este nimic dificil în acest tip de muncă. Totuși, trebuie să te adaptezi.

Avantajele finisării arcului cu o piatră decorativă

Piatră decorativă în decorarea arcului are multe avantaje. El nu numai că adaugă o întorsătură în interiorul apartamentului, dar, de asemenea, ajută să dea intrarea în cameră un stil special și monumentalitate. Dar această versiune are și o componentă practică. Usa este un loc prin care oamenii si animalele trec. Deci, se murdărește foarte mult. Pietrele decorative vor contribui la evitarea acestei situații. Pe lângă faptul că acest material este perfect curat, are și o textura destul de interesantă, pe care nu se vor observa pete.

Finisajul decorativ al arcului are multe variante care se potrivesc perfect oricărui interior. Multe fotografii sunt o dovadă a acestui fapt. Puteți alege un material care imită o cărămidă sau o mică pietricică și puteți alege un design pentru granit.

Metode de decorare

Arcuri și metodele lor de proiectareDesigur, puteți pune o piatră decorativă și întregul perete, care este adiacent arcului. Dar cel mai adesea răspândit numai rândul lateral în jurul arcului.

Cu ajutorul diferitelor imitații de piatră, puteți crea o varietate de variații la intrarea în cameră. Astfel, arcul de granit va imita intrarea în vechiul castel, iar arcurile de culoare verde deschis vor deveni asemănarea cu intrarea în grota de mare. Ceea ce doriți să vedeți în casa dvs. depinde de dvs.

Trebuie remarcat faptul că utilizarea combinație de imagini de fundal și zidărie puteți crea o panoramă din clădirea distrusă și orașul din spatele ei. Dar nu numai această versiune a decorului poate fi aplicată. Este o chestiune de gust și de imaginația ta.

Și, cel mai important, nu supraîncărcați interiorul, dacă finisajul arcului este planificat din piatră. Acest lucru va duce la crearea unui efect al pretentiozității. Întregul proiect al unei încăperi similare, dacă conține mai mult de un element de piatră, va cântări. Dar, dacă aveți un șemineu în casa dvs., trebuie să fie terminat în același stil cu arcul. Împreună vor crea un ansamblu armonios, trădind casa un farmec și o căldură deosebită.

Arcuțele decorative din apartament
Ideea de proiectare a arculuiArcul din apartament este finisat cu o piatrăCe material să alegeți pentru finisarea arculuiDecorarea arcului cu o piatră de mâinile taleArch și designul săuCum pot face un arcArhitectura decorativaSoluție arc decorativăCum să decorezi arcul cu o piatrăFinisaj arc de piatrăDecoratiuni ornamentale de arcuriPiatră pentru finisarea arculuiModel arc pentru apartamentArcul decorativ în apartamentFinisaj decorativ al arculuiVariante arcuiteMateriale de finisare pentru arcCum de a decora un arc
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce arata o piatra artificiala intr-un interior?Ce arata o piatra artificiala intr-un interior?
Cu pereții cabanei cu piatră naturalăCu pereții cabanei cu piatră naturală
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Arch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografiiArch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografii
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Piatra artificiala pentru decoratiuni decorative ale fatadeiPiatra artificiala pentru decoratiuni decorative ale fatadei
Decorarea ușii cu o piatră decorativă cu o fotografieDecorarea ușii cu o piatră decorativă cu o fotografie
Grinzi de gips-carton: design și fotografieGrinzi de gips-carton: design și fotografie
Fotografie de seminee din piatra, finisajeFotografie de seminee din piatra, finisaje
Cărămidă decorativă pentru decorațiuni interioareCărămidă decorativă pentru decorațiuni interioare
» » Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră
© 2021 amigdas.com