amigdas.com

Jucarii pentru pisici proprii

Jucării din materiale improvizateUn pui mic în casă este un adevărat miracol nerestrăvit. Dacă nu are jucării speciale, el va ruina tapițeria canapelei tale și se va juca cu pantofii. Nu trebuie să cheltuiți bani și să cumpărați jucării într-un magazin de animale de companie, ele pot fi construite cu ușurință în casă, petrecând doar câteva minute. Animalele de companie nu contează, nu au cumpărat o jucărie sau au făcut-o singură, deci este mai bine să economisiți bani și să faceți jucării de dragoste pentru pisoii înșiși. În acest articol vom descrie în detaliu

, cum să faci un centru de divertisment de la mijloace improvizate.

Jucarii din carton

Jucarii pentru pisici cu ajutorul cartonului obișnuit necesită costuri minime de timp și vă rugăm să vă pet-ul mai mult decât orice trinkets din magazin. Vă aducem la cunoștință mai multe moduri:

  1. Cum sa faci o jucarie pentru o pisicaLabirintul interactiv. Pentru a construi un centru de divertisment de la o cutie obișnuită de carton nu este dificil, cu această sarcină se va confrunta cu orice. Ai nevoie doar de o cutie de carton și de foarfece. Deci, cum face pisica martisor cu propriile sale mâini din cutia de carton: alege o cutie cu capac scăzut, potrivit chiar si ambalajul de pizza, face găuri, astfel că a alunecat un pisoi laba, umple o cutie de preferat trata animalele de companie. Asta este - deversarea este gata.
  2. Casa este un tunel. Veți avea nevoie de o cutie de carton de dimensiuni medii. Acoperiți capacul cu o bandă adezivă, decorați-o cu panglici strălucitoare, care vor atrage atenția pisicii dvs., pe laturi făcând găuri astfel încât animalul să se poată urca înăuntru. În cutie este recomandat să puneți obiecte pentru joc, de exemplu, bile de ping-pong durabile sau dopuri de sticlă de vin. O astfel de stație de jocuri va avea animalul dvs. de gust. Pisicile adora cutii de carton.
  3. Cum sa faci o jucărie pentru pisici: Utilizarea role de hârtie igienică, se taie o bucată groasă de carton, role lipici de hârtie igienică pe ea în poziții diferite, și a pus într-o lucruri atractive pentru pisici, care vor încerca să intre în joc.

Jucarii moi

  • Jucarii cu mainile propriiMouse cu catnip înăuntru. Orice pisică visează în secret o jucărie atât de neobișnuită. Pentru a coase o astfel de jucărie pentru animalul dvs. de companie, este suficient să aveți doar o mică experiență de a lucra cu un ac și fir. Veți avea nevoie de următoarele: modelul - materialul din care se va face mouse-ul, umplutura, menta uscată, țesătură nețesută, fir și aproximativ o oră de timp liber. Modele: este necesar să se taie marginile, burta, urechile, coada, tăiați banda de material, când piesele sunt gata, acestea vor fi cusute doar, lăsând o mică deschizătură pentru ambalare și coadă. Când mouse-ul este cusut, deșurubați-l pe partea din față și umpleți-l cu bumbac și menta, pentru a distribui uniform umplutura în interiorul jucăriei pentru pisică, folosiți un creion simplu. Apoi, introduceți coada și coaseți. Ochii și nasul pot fi brodate sau pur și simplu pictate. Toate - jucăriile sunt gata, le puteți înmâna animalelor de companie sau le puteți lăsa lângă un castron pentru a le mânca.
  • O jucărie făcută din șoseta unui copil. Se întâmplă adesea că o șosetă de la un cuplu este întotdeauna pierdută undeva, dacă aveți o astfel de situație, nu vă grăbiți să aruncați a doua - puteți face o jucărie excelentă pentru animalul dvs. de companie singur. Pur și simplu umpleți cu bumbac și obiecte de rugină în interiorul șosete și legați-l cu un nod. Pisica ta va fi fericita.
  • Încurcătura de fire. Fiecare trusă care are o pisică știe cum le place să se joace cu fire. Dă-ți bucuria de animale - o încurcătură de fire nedorite. Sfârșitul este recomandat pentru a fi ascuns în mod corespunzător, astfel încât să nu se relaxeze în timpul jocului. Această divertisment va atrage atât pisicile cât și pisicile adulte.
  • De la tricouri vechi puteți să vă distrați foarte mult pentru animalul dvs. de companie, tăiați tricourile de diferite culori în benzi subțiri, aliniați-le și legați-le împreună.

Alte jucării

Cum sa faci o jucarie pentru o pisica - este foarte usor chiar si un copil sa faca fata acestei sarcini.

Ce să faci o jucărie pentru o pisicăPisicile sunt foarte îndrăgostite de toate rufele și zgomotele, vă rugăm să vă pisica de companie - face-i o zuruitoare. Pentru a crea divertisment pentru pisoi, veți avea nevoie de: un borcan, lăsat de sub medicamente, margele și alte obiecte, creând o bandă de ruj și scotch. Borcanul trebuie să fie curățat și scos din acesta, dacă este disponibil, apoi - se toarnă mărgelele din interior și se închide borcanul cu un capac strâns înfășurat cu bandă de scotch. Acest lucru este pentru a se asigura că pisica nu a putut obține conținutul și înghiți.

Construcția următoarei jucării pentru pisică cu propriile mâini nu va dura mult timp: veți avea nevoie de un fir și de un ou de sub surpriza kinder. Faceți o deschidere în ouă și întindeți firul, asta-i tot. Trageți doar firul, pisica va reda subiectul.

Ar trebui să țină cont de vigoarea pisicilor și să facă jucăriile cât mai ferm posibil, încercați să nu vă lăsați animalul în timpul jocului fără supraveghere. Pentru a vă asigura că animalul dvs. nu este plictisit, nu trebuie doar să faceți jucării pentru tine, dar și să participe la jocuri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce poți da o fată în 2 aniCe poți da o fată în 2 ani
Cum să dezactivați o pisică să muște și să arunce? Cauze și consecințeCum să dezactivați o pisică să muște și să arunce? Cauze și consecințe
Cum sa alegi un complex de joc pentru o pisicaCum sa alegi un complex de joc pentru o pisica
Cum să dezvolți un copil în 6 luniCum să dezvolți un copil în 6 luni
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
Ce să dai o fată timp de trei ani, alegerea unui cadouCe să dai o fată timp de trei ani, alegerea unui cadou
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Ce să dai un băiat de un an: idei de cadouriCe să dai un băiat de un an: idei de cadouri
Top 10 jucării dăunătoare pentru copiiTop 10 jucării dăunătoare pentru copii
Cage pentru chinchilla de mâini propriiCage pentru chinchilla de mâini proprii
» » Jucarii pentru pisici proprii
© 2021 amigdas.com