amigdas.com

Care ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografie

Ușa la baie ar trebui aleasă corect.Luând reparații, mulți se întreabă cum să aleagă ușile la toaletă și toaletă și dacă este posibil să se instaleze acolo produse de interior convenționale, mai degrabă decât speciale pentru băi. Și dacă, înainte ca ușile pentru instalarea în băi să nu difere de cele obișnuite, cu excepția dimensiunilor, acum ele sunt alese, bazându-se pe practicitate, ușurința de utilizare și conformitatea cu stilul general al camerei.

Articolul nostru este dedicat faptului, cum sa alegi structura usa dreapta pentru o baie și o toaletă, în plus, veți vedea o fotografie a exemplelor de utilizare a acestor sau a altor uși în băi.

Ce ușile sunt puse în baie: fotografii și opțiuni

După cum știți, în baie și toaletă există întotdeauna o umiditate ridicată, indiferent de prezența ventilației. În astfel de locuri pentru instalare Ar trebui să alegeți astfel de structuri care să fie rezistente la abur și umiditate, și în același timp vă va servi mult timp, păstrând aspectul original. În plus, aceste structuri trebuie să aibă caracteristici excelente de izolare termică și fonică.

Opțiunile pentru uși de baie
Un geam mare maturat este atractiv, dar este destul de scump.Un cadru din plastic cu inserții de sticlă este utilizat pentru a crea ușile moderne.Ușa cu două fețe vă permite să nu împărțiți camera cu o deschidere largă.Ușa glisantă a compartimentului ajută la evitarea complicațiilor cu aspectul.Ușa din lemn poate fi foarte elegantă.Usile din lemn masiv sunt solutii de elita.Ușile pot deveni o decorare a designului camerei.Pe ușile din sticlă sunt adesea pictate.

Cele mai potrivite opțiuni de instalare în baie și toaletă sunt după cum urmează:

 • Constructii din sticla - Ideal cu vedere exactă la rezistența la umiditate. Este, de asemenea, de remarcat faptul că sticla este rezistentă la deformare și nu se prăbușește sub presiune de umiditate și temperatură ridicată. Această opțiune este bună deoarece sticla este ecologică, igienică, are performanțe bune de izolare fonică și este capabilă să mențină căldura bine. Pentru producția de uși pentru baie este folosit sticlă puternică, care este aproape imposibil de rupt. Avantajul fără îndoială al structurilor de sticlă este acela că ele pot avea o varietate în ceea ce privește modelul și gradul de transparență a suprafeței. Uneori sunt decorate cu plastic, metal, mozaic etc. Sticla extinde vizual spatiul si il face mai usor si se potriveste si in orice interior. Singurul dezavantaj al acestei soluții este costul ridicat.
 • Puteți alege ușile din MDF, această soluție este economică.Constructii de usi din plastic pentru baie și toaletă. Avantajul plasticului este că acesta nu putrezeste și nu se deformează atunci când este expus la aer umed. Ele sunt ușoare, igienice, pot fi folosite mult timp, iar plasticul are caracteristici bune în ceea ce privește izolația termică și fonică. Datorită unei acoperiri speciale, plasticul imită diferite straturi de acoperire și, prin urmare, se va potrivi în orice interior. Gama de produse din plastic este bogată în soluții și forme de culoare și este soluția cea mai accesibilă pentru cei care nu își pot permite o sticlă sau lemn mai scumpe.
 • Usi din lemn Este o soluție clasică. Toată lumea știe că arborele nu-i place apa, totuși, cu tratament special cu înveliș antiseptic și lac, pot fi instalate în baie, dar, de preferință, departe de sursele de apă. De asemenea, pentru instalarea în băi este necesar să alegeți modele din lemn de înaltă calitate, cum ar fi fag sau stejar.
 • PAL sau MDF, acoperite cu laminat. Performanță bună pentru utilizare în locuri cu umiditate ridicată și costuri accesibile.

Ușile cu inserții de sticlă dau mai multă lumină.Nu se recomandă alegerea structurilor furniruite pentru baie sau toalete, deoarece este puțin probabil ca acestea să reziste la efectele temperaturilor ridicate.

În cazul în care intrarea în baie este lângă ușile bucătăriei sau camerei, atunci acordați atenție compartimentului pentru uși, astfel încât structurile uși din apropiere să nu interfereze cu deschiderea și închiderea reciprocă.

Ușa din baie trebuie să aibă aerisire sau degajare între sex și ei înșiși. Când le alegeți, acordați atenție nu numai materialului său, ci și fiabilității mânerilor și mecanismelor de blocare.

Care sunt caracteristicile instalării ușilor pentru băi

Instalarea modelelor de uși în baie sau toaletă are următoarele caracteristici:

 • Ușile din sticlă mată sunt potrivite pentru o baie.În imediata apropiere a instalării structurii ușii, efectuați un prag mic de 5 cm pentru a preveni inundarea întregii încăperi. De asemenea, ele trebuie să fie stabilite mai sus cu aproximativ 10 cm în comparație cu alte locuri.
 • Nu obțineți aceeași structură de ușă pentru toate încăperile din casă, deoarece în comparație cu ușile interioare standard, deschiderea în baie și toaletă are o înălțime de 190 cm, deci trebuie să potriviți ușile sau deschiderea.
 • De obicei, pereții din baie sau toaletă sunt subțiri, deci alegeți caseta corectă cu lățimea corectă. Ar trebui să fie mai gros decât pereții, nu mai mult de un an și jumătate centimetri.
 • Marginea interioară trebuie să se afle în același plan ca și peretele de baie din gresie. În caz contrar, peretele va trebui să fie făcut mai gros sau tăiat din cutia de piese inutile. Și apoi pentru a picta suprafața unui ferăstrău nu se dovedește calitativ, iar linia de tăiere va fi prea vizibilă, chiar dacă este acoperită.
 • Nu este de dorit să se taie excesul din cutia furniruită, deoarece furnirul rămas se va îndepărta rapid cu timpul.
 • În cazul în care interiorul cutiei conține ace acoperite cu MDF, atunci tăierea particulelor va face să se destrame.

extrem se recomandă să nu se efectueze niciun experiment cu privire la tăierea casetei la toate, și decalaje mari între pereți și plăci (de ordinul 1 sau 2 cm) pot fi sigilate cu gips.

Ce trebuie să faceți atunci când ușa este mai mică decât ușa

Ușile glisante economisesc spațiu.Dacă ușa dvs. în baie este mai mică decât ușa pe care ați cumpărat-o, luați în considerare faptul că nu orice ușă poate fi tăiată liber, deoarece nu fiecare ușă poate crește într-adevăr. Decideți-vă pentru voi, nu va fi important pentru dumneavoastră ca vârfurile fiecărei uși să nu fie la același nivel.

De obicei, intrarea în toaletă este lângă baie sau bucătărie, deci cu o creștere a deschiderii ușile la baie pot fi mai mari decât o intrare similară în toaletă sau bucătărie. Nu va arăta foarte estetic.

Și pentru a extinde ușa, puteți face următoarele:

 • Cu condiția ca cabina dvs. sanitară și tehnică să fie din gips, puteți să o faceți rapid cu un bulgar doar 10 minute. Dar amintiți-vă că va fi mult praf și că aveți nevoie de protecție împotriva ei. De asemenea, ipsos poate fi tăiat și un simplu fierăstrău, echipat cu dinți mari.
 • Dacă baia este asamblată din foi de azbest-ciment, o bandă de oțel poate trece peste deschiderea sa, care este un element al cadrului de forță. Dacă este tăiat, designul cabinei va slăbi. Acesta nu va cădea, dar va duce la numeroase fisuri, inclusiv crăpături pe țiglă. Prin urmare, dacă baia dvs. este exact așa, nu atingeți deschiderea și încercați să scurtați ușile.

Cum pot scurta ușa la baie

Usile din lemn sunt o solutie clasica.Faceți imediat o rezervare Puteți scurta numai ușile din lemn, pentru utilizarea ulterioară a căruia o astfel de procedură nu va afecta în niciun fel, precum și a unor astfel de tipuri de uși în care distanța de la marginea panoului la capătul inferior este mai mare decât aceeași dimensiune în partea superioară.

În astfel de cazuri, dacă ați văzut de pe fundul ușii, dimensiunile vor fi aproape identice. Este necesar să scoateți fasciculul inferior al ușii ramei, care a avut un efect de legare, dar imediat după îndepărtarea materialului de umplutură celulară din carton, acesta trebuie să fie lipit înapoi.

Și dacă scoateți bara inferioară, atunci prin aceasta slăbiți designul ușii, prin urmare, este mai bine să nu faceți acest lucru și să utilizați uși cu parametri din fabrică.

Amintiți-vă că blocurile, dotate cu încuietori, în astfel de usi ar trebui să fie tăiate cu aproximativ 10 cm mai jos de obicei, aceasta este pentru a se asigura că stilouri pe toate ușile din apartament au fost la același nivel.

Baie - un premis brut, este necesar să se ia în considerare la o alegere de usi.Când alegeți și instalați modele de uși într-o baie sau toaletă, asigurați-vă că acestea se deschid cu ușurință. Dacă structura este pliabilă, atunci este de dorit ca deschiderea să fie exterioară, dar, în același timp, asigurați-vă că atunci când vă deschideți, nu răniți pe nimeni. Ușile cu deschidere spre interior sunt mai bine instalate pentru băi spațioase.

Acum știți ce să căutați atunci când alegeți ușile pentru o baie sau o toaletă și sunteți conștienți de opțiunea care ar trebui preferată. Dar alegerea finală rămâne a ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Cum se instalează o toaletă în casă?Cum se instalează o toaletă în casă?
Jaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzătorJaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzător
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Funcționarea, instalarea și fotografierea rolelor pentru toaletăFuncționarea, instalarea și fotografierea rolelor pentru toaletă
Finisare baie și toaletă: opțiuni și fotografiiFinisare baie și toaletă: opțiuni și fotografii
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Dușuri igienice în toaletă: caracteristici de instalare și fotografiiDușuri igienice în toaletă: caracteristici de instalare și fotografii
» » Care ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografie
© 2021 amigdas.com