amigdas.com

Porți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblare

Porti si porti pentru case de taraPorțile de lemn și o poartă sunt cartea de vizită a proprietarilor unei case de țară. De la cum arată poarta din lemn, puteți judeca gusturile proprietarului, bunăstarea și admirația acestuia. Cu cat sunt mai precise portile cu poarta, cu atat impresia mai buna pe care proprietarul o face asupra vecinilor si cunoscutilor.

Astăzi vă vom spune cum să construiți o poartă din lemn cu mâinile și porți de lemn. Fotografii de obiecte similare pe care le puteți găsi pe Internet, de asemenea, unele sunt prezente în articol. Datorită acestor fotografii, veți putea decide ce fel de poarta de lemn doriți să faceți pentru situl rural.

Porți și porți din lemn cu mâinile lor

Desigur, porțile și porțile pot fi făcute nu numai din lemn, ci și din alte materiale. Există deja o alegere pentru dvs., ceea ce vă convine mai mult. Dar dacă nu aveți experiență și intenționați să faceți pentru prima dată o poartă cu un wicket, atunci este mai bine să alegeți un copac, materialul are o serie de avantaje:

 • lemn nepretențios în ceea ce privește prelucrarea;
 • disponibilitatea materialelor;
 • ușurința utilizării;
 • produse din lemn finite arata mereu elegant si frumos.

Mai jos sunt cateva fotografii ale probelor, care pot arata ca porti si porti de lemn si cum pot fi decorate cu mainile proprii.

Selectăm unelte și instrumente pentru lucru

Practic oricine poate face o poarta din lemn sau o poarta cu mainile proprii, chiar daca nu exista o astfel de experienta. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la lucru, aveți nevoie pregătiți un astfel de set de instrumente:

 • Ce material este potrivit pentru porțiruleta de construcții;
 • creion;
 • niveluri sau unghiuri;
 • Șurubelniță (șurubelniță);
 • șuruburi autotubulare;
 • un ferăstrău pentru tăierea unui copac;
 • în cazul în care cherestele urmează să fie prelucrate;
 • răzătoare;
 • plumb și foraj;
 • resturi;
 • Beton pentru amestec și componente pentru amestec.

În plus față de unelte, va trebui să instalăm porți și porți de lemn materiale de constructii:

 • grinzi de lemn cu sectiuni diferite pentru stalpi si rame;
 • Rafturi sau garduri pentru acoperirea carcaselor;
 • șuruburi metalice;
 • copertine;
 • buclă.

Lucrări pregătitoare înainte de asamblare

Porti si porti pentru casa de vacantaÎnainte de a cumpăra cherestea, asigurați-vă că stabiliți ce înălțime va avea poarta și care va fi dimensiunea porții. Amintiți-vă că pentru fiabilitate, pilonii au nevoie aprofunda în pământ aproximativ un metru.

Dacă doriți să vă construiți propria poartă "pentru veacuri" cu propriile mâini, este mai bine să faceți sprijinul nu din lemn, ci din beton, cărămidă sau metal. Și pentru a maximiza durata de viață a poliilor de lemn, acestea sunt impregnate cu un antiseptic înainte de instalare, iar partea subterană cu rășină sau mastic bitum.

Locul de instalare a porții și a porții ar trebui pregătit, de asemenea, în avans:

 • scoateți pietre mari;
 • slăbiți bucățile groase și nivelul solului;
 • dacă este nevoie, faceți un marcaj pentru plasarea suporturilor utilizând un cordon întins între știfturi.

Cu propriile mâini pentru a pune stâlpi în monoterapie va fi foarte dificil, prin urmare este recomandabil să invitați un asistent, astfel încât să puteți păstra pilonii și betonul în același timp.

Plitele sunt atârnate pe poarta numai după ce betonul sa uscat complet, iar suporturile din partea superioară sunt cel mai bine fixate cu un fascicul comun orizontal, ceea ce nu va permite polilor să se răsucească sub greutatea ușilor.

Cum se instalează corect stalpi de lemn

Mesajele sunt instalate în felul următor:

 • cu ajutorul unui sărac, săpăm o gaură pe metru;
 • distanța dintre fețele plasate unul față de celălalt de către planurile posturilor ar trebui să fie puțin mai mare decât lățimea porții, care se situează în intervalul de aproximativ 120 cm;
 • În partea de jos a groapă, umplem nisipul cu 5 cm și aruncăm multă apă pentru contracție;
 • turnați molozul la 5 cm;
 • Partea subterană a stâlpilor este arsă cu un arzător de gaz sau cu un suflantă, sau toți stâlpii pot fi tratați cu un antiseptic pentru al proteja de putregai;
 • puneți un stâlp pe linia plumbului, umpleți groapa cu moloz și tampon;
 • Baza trebuie umplută cu mortar de ciment lichid cu nisip. Cu cât această soluție este mai puternică, cu atât mai repede puteți începe instalarea pietrei.

Asamblarea porților porții

Cum se asamblează o poartă de intrarePorțile de tipul "sweep" includ două brațe și o poartă, care trebuie să fie plasate pe partea laterală a pliantelor sau să fie una dintre piesele sale. În funcție de design și dimensiune, trebuie să faceți un schelet.

Pentru a asambla rama pliantelor, trebuie să beți bucăți de lemn de jigsaw de lungime necesară. Un cadru din lemn quadrangular este fixat cu unghii de lemn atunci când găuriți găuri în capetele grinzilor, unde sunt introduse nagalele procesate.

Când cadrul ramei este gata, fixați jumperii cu șuruburile zincate orizontal sau diagonal.

Cum sa faci un cadru din lemn pentru un wicket

Pentru a ridica pătratul, trebuie mai întâi să-i aduni baza. Mai întâi, puneți cadrul, apoi coaseți-l cu lamele, ceea ce va crea platforme rigide triunghiulare, care sunt necesare pentru a contracara încovoierea ramificației și deformării.

Barele sunt așezate pe întreaga suprafață plană, apoi marcarea se face. Tăiați lungimea dorită, care corespunde lungimii porții, și verificați cadrul pentru plasare. Toate părțile ramei din lemn sunt conectate, acestea vor fi fixate cu ajutorul șinelor. În prezența bavurilor sau a suprafețelor inegale de pe un baldachin de lemn, acestea pot fi corectate cu un avion.

Caracteristicile pielii porții

Poarta poate fi făcută solidă sau latticată. Dacă doriți să fie așezate pe rama o placă solidă din lemn, cu lamele, se aplică linii de tăiere. Dacă gheața din partea de sus are o formă semicirculară, puteți utiliza compasurile pentru marcare.

Și pentru a realiza o poartă de lemn din lemn, fiecare rake este tăiat individual folosind o riglă sau o ruletă. Trebuie efectuate întreruperi maximă netedă și clară. Și pentru a colecta în final toate elementele designului, este de dorit să luați șuruburi speciale din lemn.

Caracteristici de montare a elementelor de fixare și supape

Elemente de mecanisme de fixare și alunecareUltima etapă a lucrărilor noastre este instalarea elementelor de fixare și a supapelor. Deci, copertinele trebuie atașate direct la cadru.

Verificați dacă poarta poate fi închisă în siguranță. Dacă se deschide, înseamnă că ceva a fost făcut greșit. Eliminați problema și puteți pune lacăte de uși și balamale de blocare.

Pentru fixarea porții și a porții, este mai bine să folosiți fitingurile fabricate din oțel inoxidabil sau anodizate.

Pentru a fixa poarta în stâlpul de cărămidă, trebuie să lăsați două bucle la exteriorul porții în timpul fazei de fabricație. Iar la barele orizontale de pe portiere sau gulere, partea superioară a balamalei trebuie atașată cu ajutorul șuruburilor.

Pentru a atașa o poartă sau poarta la o coloană de metal, azbociment sau beton, trebuie să utilizați ansamblul suspensiei de la cârlig, jug și nuci. Pentru suspendarea porților de lemn cu mâinile lor, astfel de unități au nevoie de două.

Robinete pentru porti din lemn

Cum sa decorezi o poarta de intrareFiind o poartă pentru porțile de lemn, puteți folosi un fascicul simplu, care la un capăt trebuie introdus în ochi pe un pol și la joncțiunea lambelor de care aveți nevoie puneți cele două paranteze. La sfârșit, bara trebuie introdusă în ochiul celui de-al doilea post. Din interior, poarta poate fi complet închisă cu ajutorul unei încuietori de blocare.

Dacă doriți să asigurați o conexiune mai rigidă între porțile porților sau o parte cu un porțelan, puteți lua bucăți de țevi galvanizate, dar acestea trebuie să fie de diferite diametre, astfel încât să poată intra într-un altul:

 • lungimea ambelor segmente trebuie să fie de 20 cm;
 • diametrul trebuie să fie aproximativ în raport de trei sferturi la unu;
 • Sudarea într-un suport printr-o tăietură va servi ca un mâner al supapei;
 • iar clemele trebuie să fie fixate pe vestibuli orizontali prin intermediul unor cleme bazate pe tije de oțel.

Dacă doriți să puneți încuietoarea pe poartă, lângă mânerul supapei de închidere trebuie să puneți o buclă, puteți lua aceeași bară ca și pentru clemă. Este important ca încuietoarea să poată acoperi și mânerul supapei.

De asemenea, supapa de închidere poate fi echipată cu un nod care va bloca un obturator închis. Dacă poarta este echipată cu un cadru, unitatea este atașată la aceasta, dacă nu, conducta este condusă în pământ și o blocare este atașată la ea.

Pentru a face ca poarta și poarta să pară mai atractive, pot fi pictate. Pentru a începe, trebuie să fie tratate cu soluție antiseptică și apoi acoperite cu aplicarea externă a lacului. Cel mai bine este să folosiți un lac de yacht care are o bază poliuretanică, este mai durabil decât omologii mai ieftini. Suprafața trebuie acoperită lac în cel puțin două straturi.

După cum sa menționat deja la începutul materialului, avantajul lemnului ca material de construcție este costul său accesibil, viteza de fabricare a produselor pe baza acestuia și minimul de instrumente folosite la prelucrarea lemnului.

Desigur, toate acestea fac din copac cel mai comun material de construcție care este utilizat în construcția de construcții suburbane. În fotografie putem vedea aspectul estetic, deoarece poarta din lemn arată foarte frumoasă și atractivă.

Dar, împreună cu avantajele evidente, copacul are dezavantajele sale, ca material de construcție:

 • scurta durata de viata a produselor din lemn. Astfel, porțile și porțile din lemn nu pot dura mai mult de 5 ani, totul depinde de schimbările de temperatură și de condițiile meteorologice;
 • nivel ridicat de pericol de incendiu;
 • Poarta din lemn nu este un obstacol foarte grav pentru hoții care doresc să se îndrepte spre teritoriul domeniului tău.

Desigur, în fotografie produsele din lemn sunt foarte atractive, totuși porțile din lemn nu vor fi durabile și nu întotdeauna practice. Toate la discreția dvs. și dacă nu vă este frică și doriți să vă amenajați curtea cu porți de lemn cu un pătrat, puteți să vă duceți în siguranță la muncă.

Porți și porți din lemn cu mâinile lor
Proiectul de porți frumoase și porți pentru reședințe de varăRealizarea porții cu mâinile talePorti si porti pentru case particulareCum să decorezi frumos intrarea în casăConsumabile pt. Porti si portiPorti si porti pentru cabaneCum să faci o poartă frumoasă singurCum se face o intrare în casăCe să faci o poartăPorti si porti din lemnPoarta de intrare și poartaPorți de pe un copacMateriale pentru productia de portiPorți și mecanisme de poartăCum sa faci o poarta de intrare
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o portiță swing pentru a daCum de a alege o portiță swing pentru a da
Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecteOpțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Portițe din țevi de profil: producție și fotografiePortițe din țevi de profil: producție și fotografie
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Porți și porți din metal: montaj și fotografiePorți și porți din metal: montaj și fotografie
Porți la garaj cu mâinile lorPorți la garaj cu mâinile lor
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Poarta din profil metalic: instalare și fotografiePoarta din profil metalic: instalare și fotografie
Facem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și deseneFacem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și desene
» » Porți din lemn și o pătură cu mâinile lor: fotografie și asamblare
© 2021 amigdas.com