amigdas.com

Autospeciale de ridicare foarfece pentru autoturisme cu mâinile lor

Ridicare pentru mașinăPentru reparația și întreținerea vehiculelor este nevoie de un ascensor. Acest design este conceput pentru a fixa masina si ridicarea acesteia la o anumita inaltime, ceea ce asigura accesul la suspensie, viteza de rulare si multe alte elemente ale vehiculului. Un astfel de design este adesea întâlnit la stațiile de întreținere, mai puțin frecvent în garajele private datorită costului ridicat. Dacă doriți, puteți face o ridicare auto-făcută pentru mașină. Acesta va costa relativ ieftin și aproape deloc inferior modelelor achiziționate pentru performanță.

Alegerea designului cel mai potrivit

Pentru început, trebuie să decideți ce tip de construcție va fi creat. Pentru a face acest lucru, este suficient să acordați atenție elevilor de origine fabrică - acestea sunt baza principală în crearea unei structuri auto-făcute.

Cele mai răspândite sunt:

 1. Cum să faci un liftMecanisme de ridicare cu două suporturi. Ele sunt găsite în aproape toate atelierul de mașini. Pentru a crea forța, un astfel de mecanism poate avea un mecanism electromecanic sau electro-hidraulic. Versiunea de casă a designului are, de regulă, un mecanism electromecanic, deoarece este mai ușor de realizat.
 2. Există variante cu mai multe rafturi. Ele diferă doar prin faptul că distribuie sarcina mai eficient.
 3. Tipul de construcție tip foarfece este reprezentat de o platformă cu un sistem de pârghii. Un astfel de ascensor poate avea de asemenea o transmisie electromecanică și hidraulică, prin care se va transmite forța.

Apropo de ridicarea mașinii se disting următoarele tipuri de construcții:

 1. Fork.
 2. Foarfeca.
 3. Platforma.

Forța poate fi transferată dintr-un șurub, un lanț sau o unitate hidraulică.

Ar trebui creat un autopropulsor pentru o mașină cu propriile mâini, ținând seama de faptul că structura trebuie să fie în siguranță și să fixeze în siguranță vehiculul. Nu uitați că în timpul executării oricărei lucrări comandantul se află sub un vehicul a cărui greutate este mai mult de o tonă.

Dificultate în a face liftul

Vehiculul instalat poate fi rupt din următoarele motive:

 1. Modelul ascensoruluiGreutatea vehiculului exercită o sarcină pe care unitatea sau dispozitivul de acționare nu poate rezista.
 2. Mecanismul de blocare nu funcționează corect.
 3. Dispozitivul de susținere nu rezistă sarcinilor exercitate.
 4. Suporții la lift sunt incorect localizați sau fixați.

Dificultățile producției apar datorită faptului că unele elemente constructive nu pot fi făcute de către sine. Un exemplu este șuruburile de plumb într-o mare măsură. Prin urmare, rareori faceți o foarfecă cu propriile mâini. Desenele desenelor realizate de multe ori asigură crearea unei mașini de înclinare, care este mult mai ușor de realizat. Dispozitivele de ridicare cu desenele personale, dacă este necesar, pot fi descărcate pe Internet, dar merită să se țină cont de faptul că majoritatea detaliilor vor fi achiziționate, din cauza cărora costul construcției finite nu va scădea. În plus, va fi necesar să se calculeze puterea tuturor elementelor utilizate.

O astfel de activitate poate fi realizată exclusiv calitativ de un inginer care are o vastă experiență. În cazul în care se iau în considerare erori la momentul calculelor, este probabil ca mecanismul de ridicare să nu reziste la sarcină. Prin urmare, în absența încrederii că abilitățile și cunoștințele vor fi suficiente pentru implementarea unui proiect complex, este mai bine să se creeze mecanisme mai puțin complexe care să aibă o fiabilitate mai mare.

Crearea unui lift

Cu mâinile, mașina se ridică în garaj pot fi făcute după cum urmează:

 1. Cum să utilizați ascensorulCrearea suporturilor se face folosind colțuri de oțel, care sunt ciocănite într-un perete cu o capacitate mare de rulare. La colțuri se pune o placă cu grosimea de un centimetru, care este înșurubată.
 2. Transmisia forței va fi efectuată cu ajutorul unei cutii de viteze cu melc. Astăzi se poate întâmpla foarte des, deoarece un astfel de mecanism a fost folosit anterior pentru a crea o varietate de dispozitive. În gaură se fac găuri pentru lanț, după care se trece și se închide. O cheie este pusă pe arborele de ieșire al cutiei de viteze.
 3. Pe arborele de ieșire este purtat un asterisc, potrivit pentru lucrul cu lanțul folosit.
 4. În placă sunt create două deschideri pentru a trece lanțul, care se va termina cu un cârlig de oțel.

Acest design este cel mai potrivit pentru ridicarea motorului și a altor unități grele. Pentru a ridica vehiculul este potrivit într-o măsură mai mică.

În concluzie, observăm că pentru a crea cu materiale improvizate un dispozitiv clasic de ridicare, care se găsește în SRT este aproape imposibil. Pentru a lucra cu șasiul sau cu partea inferioară a mașinii, puteți crea o mașină de înclinare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instalatii de foraj pentru sonde de forajInstalatii de foraj pentru sonde de foraj
Mufă pneumatică: descriere, avantaje și sfaturi de alegereMufă pneumatică: descriere, avantaje și sfaturi de alegere
Cameră de vopsea pentru mașiniCameră de vopsea pentru mașini
Cum sa faci o remorca cu mainile tale in functie de desenele pregatiteCum sa faci o remorca cu mainile tale in functie de desenele pregatite
Cum să faci o poartă de garaj pentru tineCum să faci o poartă de garaj pentru tine
Lamele de rulare: caracteristici și fotografii ale construcțieiLamele de rulare: caracteristici și fotografii ale construcției
Folosirea motocicletelor: tipuri, caracteristici, creație de către mâini propriiFolosirea motocicletelor: tipuri, caracteristici, creație de către mâini proprii
Instrucțiuni pas cu pas despre cum să ridici casa cu o mufă cu mâinile taleInstrucțiuni pas cu pas despre cum să ridici casa cu o mufă cu mâinile tale
Mașină pentru producția de blocuri cu mâinile lorMașină pentru producția de blocuri cu mâinile lor
Porți la garaj cu mâinile lorPorți la garaj cu mâinile lor
» » Autospeciale de ridicare foarfece pentru autoturisme cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com