amigdas.com

Master-clasa de tricotat covor de la saci de gunoi

Cum să te legi singurDesigur, multe case au pungi de plastic vechi. Toți sunt pentru ceva de care avem nevoie. Și dacă pachetele ar pune doar încărcături moarte? În acest caz, există o mare oportunitate de a le folosi cu profit, dar în același timp va avea ceva de făcut în timpul liber.

Pe Internet puteți găsi multe lucruri interesante din lumea articolelor artizanale. Una dintre direcțiile de lucru cu țesătură este covoare de tricotat. În cazul nostru, nu este vorba numai de tricotat, ci și țesături pentru o baie, o toaletă, un hol, un balcon.

Mats din saci de gunoi

În primul rând, înainte de a începe să lucrați la fabricarea covoarelor, trebuie să pregătească fire. Puteți utiliza ambele pachete vechi și noi. Pentru fabricarea firelor din saci de gunoi, este necesară respectarea anumitor reguli:

 • Pungile din polietilena vin în densități diferite. Lucrul este cel mai convenabil cu materialele care sunt mai puțin dense.
 • Pentru fabricarea firelor de fire, pachetele sunt tăiate în benzi. Cu cât densitatea este mai mică, cu atât este mai mare banda: lățimea obișnuită de 3 centimetri. Pungile de gunoi cu densitate mare pot fi tăiate în benzi cu o lățime de 1-1,5 centimetri.
 • Înainte de a începe de tricotat, merită să faceți un produs de probă (eșantion) pentru a ști cât de convenabil este să lucrați cu fire.
 • Pentru incepatori este recomandabil sa incepeti tricotarea din pachete cu un volum de 50 litri sau mai putin. Cu timpul, când abilitățile vor fi mai mult, puteți merge la pungi de polietilenă cu un volum mai mare. Acest lucru se datorează faptului că capacitatea mai mare depinde întotdeauna de densitatea crescută.
 • Materialul subțire nu poate fi folosit nici pentru că produsul asociat se dovedește a fi urât - nu păstrează forma.

Realizarea de fire din pungile de gunoi

Acum continuați direct pentru a crea fire în sine.

 1. Caracteristici de covoare de tricotatFirele sunt fabricate din benzi de polietilenă fasonate. Benzi sunt tăiate din pungi și conectate una la cealaltă. Lățimea benzilor trebuie să fie aceeași și să nu depășească 2-3 centimetri.
 2. Pentru confortul și accelerarea procesului de fabricare a firelor, sacii sunt stivuite și tăiate cu foarfece de-a lungul unei rigle. Lățimea tăieturii trebuie marcată în prealabil. Numărul de colete trebuie să fie astfel încât să fie ușor de tăiat; aproximativ 5 bucăți într-o grămadă, este testat de experiență.
 3. Fâșiile tăiate sunt lame de inel și nu sunt tăiate de-a lungul, ci peste. Mânerele și partea inferioară a sacului sunt tăiate. Punga de gunoi nu are mânere: înseamnă că numai partea inferioară este tăiată.
 4. Fâșiile tăiate-inele sunt conectate între ele prin oricare dintre aceste două metode:
 5. Banda tăiată este așezată pe a doua, astfel încât să treacă prin inel, ambele capete fiind întinse spre laturi, tragându-l într-un nod. Se pare un fir dublu, care se înfășoară într-o minge.
 6. Fiecare bandă este trecută prin inelul precedent și prin inelul său. Astfel, două benzi sunt fixate, următoarea este fixată la ele și se obține un fir după altul. Firele rezultate sunt laminate într-o încurcătură.

Un punct important în tricotarea covorului cu mâna este că pachetele destinate creării firelor trebuie să fie nu numai moi, ci și mată. Articole croșetate croșetate, astfel încât grosimea firului trebuie să corespundă numărului său.

Master-clasa de tricotat croșetat croșetat

Pentru tricotat de obicei se utilizează cârligul 6 sau 8. Pentru cei care știu să tricot, această afacere nu va fi dificilă:

 • o bază este formată din bucle de aer;
 • lanțul rezultat este legat de coloane fără croșetat;
 • forma de produs are un gust de tricotat.

Pentru a înțelege modelul de tricotat din saci de gunoi, să ne uităm la două exemple de clasă de master pentru a face un covor. Apoi, toată lumea alege o opțiune potrivită pentru el însuși.

Numărul opțiunii 1

Cum să legați un covor de un sac de gunoiTricotarea unui covor din pachete începe cu un set de 6 bucle de aer. Buclele colectate sunt colectate într-un cerc și în acest fel continuăm să tricotăm într-un cerc:

 • Prima coloană este tricotată fără croșetat și 1 buclă de aer;
 • apoi 3 bare;
 • prin 3 linguri. 1 buclă de aer din nou.

Coloanele fără croșetat croșetat de bucla din față a cârligului rezultat.

Este necesar să se colecteze 60 de bucle într-un cerc, după care puteți începe următoarea serie:

 • mai întâi crochete 10 coloane fără croset și 8 bucle de aer;
 • apoi există 8 coloane fără o croșetare peste buclele de aer;
 • repetăm ​​începutul: 10 coloane fără bucle de croșetat și aer.

Astfel, legăm întregul cerc. Cercul ar trebui să arate ca o roată de mare cu șase grinzi.

În acest caz, 2-3 bucșe sunt legate în fața fiecărei croșete. În partea superioară a fasciculului, se adaugă o buclă de aer pentru a obține o rotunjire.

Rezultatul tricotării va fi un cerc care prezintă o floare. Deci, covoare tricotate din pachete sub forma unei flori sau a unui cerc. Orice tricotat poate face acest lucru cu propriile mâini.

Numărul opțiunii 2

Această versiune a clasei de master este diferită în sensul că mai întâi fragmentele individuale sunt tricotate, care apoi sunt unite. O altă diferență în forma pătrată a produsului.

Schema acestui covor din pachete este după cum urmează:

 • Un exemplu de covoare de tricotatÎn primul rând, formați 3 bucle de aer și închideți inelul 1 într-o coloană. Următorul pas va fi 2 baruri cu croșetat. 3 coloane cu 1 croșet și 3 bucle de aer - aceasta va trebui repetată de două ori.
 • În al doilea rând tricot 3 bucle, cu cusături croșetat podomom- aer sub Arcul rândului provyazyvayutsya 3 coloana precedentă cu sc, 3 bucla de aer, o coloană cu 3 1 1 nakidom- se potrivesc apoi bucla de aer. Această tricotare se repetă de două ori.

Sfârșitul seriei va fi următorul: 3 bare și 1 cap, 3 bucle de aer, 2 stâlpi cu croșetat, conectați prin 1 coloană fără croșet, închizând începutul rândului cu capătul.

Doar tricot 3, 4 și 5 rânduri. Rezultatul a fost un pătrat.

Finisate fragmente de fire celofan sunt conectate printr-un fir. Pentru aceasta, marginile a două pătrate realizate manual și croșetat sunt aliniate împreună cu coloanele fără croșetat.

Pătraturile în culori sau într-un model de șah sunt îmbinate în benzi cu lungimea necesară. Apoi, benzile sunt îmbinate în conformitate cu principiul de îmbinare a pătratelor.

Gata de pungi gata legat în jurul perimetrului:

 • primele două rânduri sunt coloane tricotate fără croșetat;
 • tricotat de 3 rânduri - aceasta este o coloană cu 3 croșete este legată printr-o buclă de 2 rânduri, o buclă este sărită;
 • coloana de legătură este legată, iar apoi se repetă modelul de tricotat al celor 3 rânduri. Astfel, se face numărul necesar de rânduri.

Cerințe pentru covoare legate manual

Cum să legați un covor de un sac de gunoiToată lumea care face ceva pentru ei înșiși, încercați să obțineți produsul calitatea și durabilitatea. Este la fel cu covoarele din saci de gunoi.

 • covorașele din polietilenă trebuie să fie rezistente;
 • Dacă produsul este destinat a fi folosit ca așternut în fața ușii de intrare, atunci trebuie să rețină toată murdăria pe sine;
 • Toate soiurile de covoare nu trebuie să adune umiditate și praf;
 • Produsul trebuie să fie astfel încât să poată fi spălat cu ușurință, ca să nu mai vorbim doar să-l scuturați;
 • siguranța mediului este un moment important și, prin urmare, pachetele cu miros nu pot fi utilizate;
 • prețul este un punct important, deoarece acesta a fost inițial destinat să facă un produs cu buget redus;
 • lucrurile ar trebui să fie frumoase, totul depinde de fantezia și priceperea mașinii de tricotat, adică de unul singur.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tricotat pentru începători: cum să legați o croșetat lusTricotat pentru începători: cum să legați o croșetat lus
Ce să ia mama viitoare cu ea în spital?Ce să ia mama viitoare cu ea în spital?
Scopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și mediiScopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și medii
Caracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plasticCaracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plastic
Cum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile taleCum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile tale
Cum sa faci un covor de pompomuri cu mainile tale?Cum sa faci un covor de pompomuri cu mainile tale?
Efectuați o saltea de baie pentru propriile mâiniEfectuați o saltea de baie pentru propriile mâini
Sling autobuze cu mâinile lor - un accesoriu de modaSling autobuze cu mâinile lor - un accesoriu de moda
Țesătură manuală cu mâinile taleȚesătură manuală cu mâinile tale
Clasa master pe lucrul de lucru: un covor pentru copii cu ace de tricotat conform schemeiClasa master pe lucrul de lucru: un covor pentru copii cu ace de tricotat conform schemei
» » Master-clasa de tricotat covor de la saci de gunoi
© 2021 amigdas.com