amigdas.com

Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie

Selectarea unei perdele pentru o baieMai recent, în băile compatrioților noștri, puteați întâlni doar perdele simple din polietilenă. Astăzi situația se schimbă și tot mai mulți oameni dau preferință modurilor moderne de decorare a băii. Astăzi, piața include perdele pentru baie de material, plastic, vinil, sticlă. Ele nu numai că ajută la protejarea încăperii de apă, ci și la îndeplinirea funcțiilor decorative. În acest material, vom lua în considerare produsele din sticlă, și anume - perdelele de sticlă culisante pentru baie.

Sticlă sau plastic: ce să alegeți

Nu este un secret pentru nimeni că atunci când pulverizează procedurile de apă, spray-urile cad adesea pe podea. Obținerea unei cantități mari de apă pe o podea nu poate transforma doar într-un patinoar periculos, ci provoacă și conflicte cu vecinii, deoarece o băltoacă de pe podea se transformă rapid în picături pe tavan. Pentru a evita astfel de probleme, este necesar instalați o perdea în baie.

Mulți consumatori aleg perdele glisante pentru baie. Dar ce material să alegeți - plastic sau sticlă? Fără îndoială, ecranele din plastic pentru baie se disting printr-un preț democratic. În plus, au o greutate mică, instalarea unor astfel de structuri poate produce o singură persoană. Dar plasticul zgârieturi și crăpături rapid. Perdelele de sticlă pentru baie diferă și un preț mai mare și calitatea corespunzătoare.

Avantajele și dezavantajele jaluzelelor din sticlă

lua în considerare avantajele jaluzelelor din sticlă:

 1. Perdele de sticlăDurabilitate. Sticla nu va dura numai ani, dar va păstra și aspectul său, nu va face nor și nu va sparge.
 2. Forța de aderență. Pentru a produce perdele, se folosește sticlă călită rezistentă la impact.
 3. Grijă. Ecranele sunt ușor de curățat cu unelte speciale.
 4. Igiena. Cortina are acoperire antibacteriană.
 5. Securitate. Chiar dacă paharul se rupe, fragmentele sale nu cauzează vătămări grave.
 6. Estetica. Suprafața de sticlă poate fi transparentă, mată, colorată, ondulată, cu un model. Poate avea înălțimi diferite - până la tavan sau în creșterea unei persoane, se termină într-o muchie uniformă sau în formă. Pentru a convinge într-o varietate de opțiuni va ajuta fotografia.
 7. Sortiment larg. Există o alegere nu numai în ceea ce privește aspectul, ci și în tipul de construcție.

Se potrivește perfect perdele transparente de alunecare Pentru persoanele care se simt incomode în spații închise. Geamul transparent nu vă permite să vă simțiți aglomerat, în plus, puteți alege o versiune a pânzei de sticlă care acoperă doar o parte din baie.

Printre deficiențele se poate identifica în primul rând prețul ridicat, cererea comparativă de îngrijire.

Soiuri de jaluzele de sticlă

Există mai multe soiuri de produse. Cortina pentru baie este un ecran care este atașat de perete și de părțile laterale ale cadă. Cu calea deschiderii le puteți împărți în:

 • Pliere (pe balamale sau balamale);
 • glisante (pe ghidaje);
 • Suspendat (pe principiul unei uși obișnuite);
 • rotativ.

Una dintre cele mai populare soluții - o cortină de sticlă pentru cadă este alunecoasă.

Selectarea jaluzelelor din sticlă culisantă

Orb în baia de sticlăO perdea de sticlă vă va dura de mulți ani, deci aveți nevoie ia ecranul în serios. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității produsului, deoarece încercarea de salvare a materialelor poate duce la probleme mai târziu.

Gândiți-vă cu atenție la structura perdelelor de sticlă alunecoase. Numărul lor poate varia de la două la șase. Depinde de dimensiunea cadă și preferințele personale. Cel mai adesea se instalează modele duble, dar pentru băi mari merită luate în considerare opțiunile cu un număr mare de pliante.

Perdele glisante deschideți cu role speciale, fixat în interiorul cadrului. Pentru a vă asigura că umezeala nu deteriorează cadrul, toate fitingurile trebuie să fie realizate din materiale inoxidabile.

Pentru a crea o atmosferă confortabilă în baie, puteți combina diferite tipuri de sticlă - mată, transparentă, tonificată, modelată. Totul depinde de gustul și dorințele dumneavoastră.

Soluții texturate și color

Să încercăm să înțelegem varietatea de soluții texturate și color pentru perdelele de sticlă culisante. Fotografiile arată că geamul se potrivește perfect în orice interior. Pentru producerea ecranelor utilizate în mod obișnuit sticlă clară și mată. Nu uitați că îngrijirea geamului transparent va dura mai mult timp, iar suprafața mată fură și scade lumina, ceea ce poate necesita iluminare suplimentară.

Pentru a adăuga o notă de originalitate în cameră, puteți acorda atenție colorării sau texturii. De exemplu, este posibilă o combinație de sticlă clară și opacă, un panou cu un șablon modelat sau un model care ecouază ornamentul de pe placă.

Completați decorul cu ajutorul unor panouri colorate care se potrivesc cu culoarea pereților, combinate cu suprafețe opace și transparente. Un accent bun poate fi un desen pe sticlă. Poate fi atât un ornament, cât și o imagine de complot.

Pentru decorarea structurilor de sticlă culisante pot fi utilizate film autoadeziv. Acordați atenție calității "autocolantului", nu trebuie să exfoliați chiar sub influența apei.

Perdele de alunecare din sticlă - o modalitate frumoasă și practică de a decora baia și datorită varietății de soluții texturate și color, ele sunt potrivite pentru orice baie.

Perdele de sticlă pentru baie
Perdele pe baieDezvoltare orb pentru baieCum de a alege o umbră în funcție de dimensiuneOrb pentru baiePerdele de sticlă pentru baieMecanismul perdelelor de alunecareGlisante din sticlăBaie cu perdele de sticlăCompartiment de sticlă pe baiePerdele pentru baiePerdele glisante pe baieJaluzele pentru bai
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Perdele-filete în interiorul clădirilor: fotografiePerdele-filete în interiorul clădirilor: fotografie
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Are perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografieAre perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografie
Cornișe flexibile pentru decorarea camerei cu perdeleCornișe flexibile pentru decorarea camerei cu perdele
Perdele pliate - soluția originală pentru decorarea ferestrelorPerdele pliate - soluția originală pentru decorarea ferestrelor
Accesorii frumoase și originale pentru băi. fotografieAccesorii frumoase și originale pentru băi. fotografie
Design baie cu duș și fotografie de diferite opțiuniDesign baie cu duș și fotografie de diferite opțiuni
Perdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lorPerdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lor
Bar pentru perdele în baie: alegerea tijei cortineiBar pentru perdele în baie: alegerea tijei cortinei
Care dintre ele să aleagă tija de perdele pentru perdelele din baieCare dintre ele să aleagă tija de perdele pentru perdelele din baie
» » Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
© 2021 amigdas.com