amigdas.com

Foto și tipuri de încuietori de ușă

Blocare ușă pentru ușăPentru a vă asigura că orice ușă frontală garantează securitatea casei, este necesar să aveți grijă de disponibilitatea accesoriilor de calitate. Și vorbim nu numai despre balamale, ci și despre castelul însuși. Astăzi, o mare varietate de încuietori sunt disponibile în vânzare. Pentru a face alegerea corectă, trebuie să înțelegeți principalele clasificări și nuanțe.

Ce trebuie să știți despre blocarea ușii?

Principala sarcină a oricărei blocări este protecția împotriva ruperii. Pentru a evita penetrarea intrușilor, este important să verificați calitatea mecanismului de blocare. Este vorba despre elementele și materialele sale constitutive.

Unii oameni preferă opțiunile universale care sunt potrivite pentru aproape orice ușă fiabilitatea lor este minimă. Acest lucru trebuie să fie întotdeauna amintit atunci când alegeți un castel. De asemenea, ar trebui să se țină seama de faptul că sortimentul de dispozitive de închidere pentru ușile din lemn este întotdeauna mai larg.

Pentru a face alegerea corectă, nu este suficient să studiem produsele fotografice. Este necesar să se înțeleagă scopul proiectării. Deci, se pot crea încuietori pentru următoarele:

 • uși blindate blindate;
 • ușile din oțel ușoare;
 • structuri din aluminiu;
 • usi din lemn.

Tipuri de produse prin mecanism de blocare

Clasificarea principală a încuietorilor este tipul de mecanism de blocare folosit. Este pe ea depinde de confortul de utilizare, precum și de fiabilitate.

 • Blocați mecanismul de blocareproduse supralumina. Diferența lor principală este deschiderea printr-o mișcare liniară, posibilă datorită prezenței unei chei cu tăieturi oblice. Acest element, prezentat în fotografie, este destul de greoi, pentru că va fi incomod să-l purtați cu dvs.
 • Soiuri electronice. Le puteți gestiona folosind o combinație specială. Trebuie introdus pe panoul corespunzător. Este, de asemenea, posibilă utilizarea unei chei magnetice. Unii experți consideră că astfel de încuietori de ușă, prezentate în fotografie, cele mai fiabile. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că un tehnician experimentat poate înșela electronica.
 • Blocarea codurilor. Singurul avantaj al unor astfel de modele este lipsa cheilor. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că butoanele pot fi șterse sau blocate în timp. Un astfel de defect pe care îl va observa imediat atacatorul, ceea ce înseamnă că acesta va pătrunde cu ușurință în locuință.
 • Blocări încuiate. Acestea sunt considerate o opțiune clasică. Așa cum se poate observa în fotografie, este prezentat un nucleu masiv cu mai multe plăci de cod. Este aproape imposibil să spargeți un astfel de produs, totuși, dacă doriți, veți putea să ridicați o cheie principală.
 • Mecanisme cilindrice sunt considerate cele mai comune. Ele diferă în complexitatea de a alege cheia master, precum și dimensiunea compactă, astfel încât nu este dificil să poarte o cheie.

Tipuri de încuietori de ușă după metoda de instalare

Această clasificare este familiară pentru toată lumea.

 • Lacătele sunt cele mai simple. În consecință, hacking-ul nu va fi dificil. Din acest motiv, astfel de structuri nu sunt instalate pe ușile de intrare. Această opțiune poate fi adesea găsită în hale și în alte clădiri în care obiectele de valoare nu sunt stocate.
 • Încuietorile deasupra capului sunt, de asemenea, considerate insuficient de fiabile. Ele sunt folosite numai din cauza integrității foii de ușă, care se poate observa în fotografie. Cu toate acestea, este important de observat faptul că, prin utilizarea unui astfel de mecanism de închidere, aspectul ușilor se va deteriora. În plus, aceste încuietori nu sunt concepute pentru uși metalice.
 • Soiurile mortise sunt populare datorită instalării lor ascunse. Este de remarcat faptul că astfel de structuri vor constitui o barieră suplimentară față de calea atacatorului.

Sunt mulți consumatori fiabilitate și mecanismul de blocare. De fapt, această caracteristică va fi identică, astfel încât să puteți alege cu siguranță o încuietoare pe fotografie, bazându-vă pe propriile gusturi și pe alți factori.

Detalii importante și nuanțe

Atunci când cumperi o încuietoare, ar trebui ia în considerare câteva puncte importante.

 • Detalii și elemente ale încuietorilorNumărul de bare transversale trebuie să fie de cel puțin 4, iar raza lor și aria de acțiune - cel puțin 20 cm. În același timp, aceste elemente trebuie să fie realizate dintr-un material durabil care nu poate fi tăiat cu un ferăstrău metalic.
 • La fel de important este și rulmentul sub dispozitivul de fixare al mânerului ușii. Dacă este, mecanismul de blocare va dura mult timp.
 • Nu este necesar să economisiți pe astfel de produse, după ce toate produsele cu adevărat de încredere nu pot costa ieftin.
 • Pentru ușa de intrare a locuinței sunt necesare cel puțin 2 încuietori, care diferă în ceea ce privește designul. Opțiunea optimă va fi o combinație de soiuri soval și cilindrice. De asemenea, puteți prefera o soluție cu două sisteme, datorită căruia unul dintre mecanismele de blocare va avea o poartă cu mâner rotativ.
 • Un alt element important este căptușeala din oțel călit. Un astfel de detaliu nu trebuie salvat, deoarece opțiunile ieftine au o funcție exclusiv decorativă.
 • Dacă doriți, puteți instala un mecanism de blocare cu o cheie care are protecție împotriva copierii. Cu toate acestea, este important să rețineți că, chiar dacă există o carte de trecere corespunzătoare, comandantul nu este întotdeauna de acord să facă o cheie dublă.

Alegerea unei încuietori de ușă, mulți oameni să acorde atenție numai modului în care este instalat și aspectul. De fapt se recomandă fabricantului. Companiile care oferă produse de calitate au un certificat care indică materialul, clasa de fiabilitate a produsului și alte caracteristici importante.

Tipuri de încuietori pentru uși
Blocare ușă modernăLăcate funcționale pentru ușiTipul de încuietori pentru ușile de intrareCe tip de blocare ar trebui să aleg?Blocarea ușilorMecanismul încuietoriiTipuri de încuietoriBlocări moderne la ușile de intrareAlegerea unei încuietori de ușăCum funcționează Smart LocksCe blocare este potrivită pentru o ușă metalicăCum de a alege o încuietoare fiabilă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioareLecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Ce sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lorCe sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lor
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
» » Foto și tipuri de încuietori de ușă
© 2021 amigdas.com