amigdas.com

Cum să faci un verandă pe cont propriu într-o casă privată - tehnologie, fotografie

Cum sa faci un pridvor la intrareMulți proprietari construiesc case cu soclu înalt, care este justificată de caracteristicile structurale ale clădirii, o zonă dificilă de teren sau climă cu o mulțime de zăpadă în scădere în iarna. Pe de o parte, aceasta implică costuri suplimentare, iar pe de altă parte - deschide oportunități fără precedent pentru a crea un design individual al intrării în casă. Fotografiile unor asemenea aripi originale pot fi văzute în cataloage și pot alege o opțiune diferită de intrarea vecinului.

Designul pridvorului trebuie să fie realizat în combinație cu alegerea caracteristicilor de proiectare care determină caracteristicile funcționale de performanță.

Variante ale pridvorului dispozitivului

Tip exterior de verandă

Această opțiune este folosită uneori pentru o casă privată. Porc, de fapt, este o zonă deschisă cu pași. Nu este prevăzută balustrada la o astfel de pridvor, deoarece înălțimea unei astfel de intrări este nu mai mult de trei sau patru pași. Platforma din fața intrării nu este protejată de un baldachin sau acoperiș.

Se utilizează un tip deschis de verandă dacă un verandă urmează zona verandei. Nu este recomandat să aranjați o intrare fără baldachin dacă casa se află în zone umede și ploioase.

Intrare interioară

Verandă a unei case de țarăPentru a proteja persoana care intră pe ușă este o casă țărănească acoperită. Fotografii ale numeroaselor opțiuni vorbesc despre posibilitatea de abordare a designului cu o mare parte a imaginației. Acoperișul baldachinului deasupra pridvorului poate juca rolul unui accesoriu extravagant sau poate deveni punctul culminant final pe fațada unei case de țară.

Designul unei intrări în interior este soluția cea mai eficientă practică și economică. De foarte multe ori nu se poate face un verandă acoperită, deoarece zona din fața intrării intră sub marginea generală exterioară a acoperișului, sau deasupra intrării există un balcon. Un baldachin frumos este aranjat atunci când intrarea în casă este situată pe partea casei private. În unele cazuri, acoperișurile independente de pe verandă pot fi extinse până la limitele parcării din carport în fața casei sau într-un mic loc confortabil de odihnă.

Clădire tip verandă într-o casă privată

În această versiune a pridvorului sunt prevăzute pereți de închidere sau panouri luminoase. Rolul capacului superior poate fi un balcon deasupra pridvorului sau un acoperiș comun. Datorită rezultatului suplimentar care a fost închis din cauza vremii nefavorabile, suprafața utilă a caselor de țară mici se extinde.

Într-un spațiu închis, combinat cu un pridvor, aranja un focar de gătit în timpul verii, locul de primire a prietenilor, face un foișor romantic, o terasă umbrită. O astfel de versiune închisă va proteja în mod fiabil vizitatorii de vreme și va proteja pașii și zona de verandă de distrugere. Pentru construirea pereților solizi este necesar să se realizeze o fundație care să elimine trasarea ulterioară.

Materiale pentru proiectare

Dacă vorbim despre alegerea materialului pentru proiectarea pridvorului, trebuie remarcat faptul că fotografia exterioară pare cel mai bine, unde compoziția de intrare este compusă din acele componente care au fost folosite în dezvoltarea designului exterior al casei.

Intrarea de la un copac

Portieră la o casă privatăPentru casele din lemn, pridvorul din lemn este ideal. O astfel de structură, cel mai adesea, nu necesită un dispozitiv de bază. Versiunea deschisă a clădirii se va concentra pe pași masivi și pe balustrade frumoase. Dar totuși sunt recomandate pașii din lemn sub baldachin.

Arborele este foarte bine combinat cu siding moderne. Balustradele sunt realizate din același lemn sau combinate cu detalii și modele metalice forjate. Rafturile baldachinului pot fi masive sau luminoase cu sculpturi și podoabe cu figuri din lemn. Materialul este foarte ușor de colorat în diferite culori, ceea ce extinde în continuare zborul designerului.

Ca element structural, este foarte potrivit pentru dispozitivul pridvorului jurnal și grindă, Materialul ideal din Rusia este zada. O verandă frumoasă va arăta prezentabilă și va adăuga măreția nu numai casei, ci și stăpânului ei. Materialul natural pliabil este foarte convenabil în decor și este supus unei varietăți de metode complexe de procesare.

Pentru a proteja structurile din lemn de distrugere și deformare de la umiditatea variabilă, ar trebui să fie tratate cu impregnări moderne, care în trecere vor proteja lemnul de decădere și diverse gunoaie.

Salon metalic

Portieră cu elemente metaliceDesignul pridvorului metalic implică o combinație rezonabilă cu alte materiale. Metalul în sine este considerat cel mai durabil. Cu un tratament corect și corect, acesta nu poate fi corodat, Nu rugină și nu este supusă tragerii. Pereții din metal, treptele și șinele nu cântăresc prea mult și aproape că niciodată nu este necesară construirea unei fundații.

Metalul este foarte organic combinat cu lemn și sticlă. Detaliile forjate vor da solemnitatea și grandoarea compoziției de intrare, astfel de detalii vor arăta rafinate pe fațada pietrei, lemnului și plasticului modern. Ca pași puteți folosi materiale naturale, cum ar fi marmura sau granit, dar puteți ridica finisajul cu o piatră artificială, asemănătoare aspectului cu un analog scump. Fotografii de diferite modele și combinații de materiale sunt prezentate în diferite cataloage de design modern.

Având alegerea ca verandă a unei variante forjate de fabricație, proprietarul unei case de țară trebuie să aibă răbdare, pentru că munca este lentă, și dacă este și o comandă individuală, atunci nu există o producție previzibilă. Dar, de îndată ce elementele individuale sunt gata, adunarea însăși nu va dura mult timp.

Extensii de beton

Acesta este cel mai economic tip de dispozitiv portic. Este aplicată în stilul minimalismului și servește de mulți ani gazdele ca un ascunzător. Protejate în acest fel, veranda arată monolit și întregul produs. Este amenajat în case din cărămidă și piatră, iar ferestrele de sticlă pot fi folosite ca ornament, care pot fi făcute în formă arcuită. Pentru construcția acoperișului utilizați o placă metalică de culori saturate. Executarea pereților extensiei pridvorului din beton necesită construcția unei fundații masive.

Verandă de piatră

Stone PorchStilul clasic al designerilor de exterior a fost întotdeauna evidențiat cu ajutorul unei intrări masive fundamentale. Forma pridvorului de cărămidă poate fi strictă, dar prezența pe fațadă a protuberanțelor originale, ferestrelor, arcilor și semicoloanelor va permite ca structura anexei să repete stilul general al structurii suburbane și să sublinieze individualitatea sa.

Combinația originală cu metal și decorarea pentru ceramică face posibilă transformarea structurii private într-o cameră frumoasă și confortabilă. Utilizarea plăcilor metalice, instalarea lămpilor laterale staționare și a balamalelor va permite ca veranda să devină parte integrantă a casei.

Pardoseala din piatră și cărămidă are o durată lungă de viață. Rezistența sa la schimbări de temperatură, îngheț și umiditate nu va pierde aspectul său frumos și nu va mai rămâne neschimbată pentru mult timp. Ca stâlpi ai unui baldachin se pot instala coloane din cărămizi de fațadă sau cu piatră. Un astfel de adăpost masiv este destul de scump, dar a servit mai mult de o duzină de ani.

Pereti usori din policarbonat

Pentru a aranja gardul pridvorului și aranja baldachinul este foarte simplu, folosind folii din policarbonat pentru acest scop. O astfel de protecție se va potrivi perfect în multe stiluri ale exteriorului casei și va ajuta la protejarea pridvorului și a vizitatorilor de vreme. Policarbonatul se potrivește bine cu tencuiala decorativă și netedă a pereților exteriori, arată favorabil cu fațade articulate din materiale polimerice moderne, culoarea policarbonatului poate fi în ton sau în contrast cu finisajul.

Policarbonatul se referă la materiale translucide, cu care este ușor și convenabil să lucrați. Este atașat unui cadru din metal. Construcția forjată poate fi încadrată ca o parte separată a fațadei sau pur și simplu o bază inconspicuoasă pentru foi. Această transluență a materialului este adesea folosită pentru a umple pavilioanele, terasele și verandele combinate cu pridvorul.

Proiectarea pridvorului

Proiectarea pridvoruluiPentru a elabora un proiect pe hârtie, trebuie să determinați mărimea și locația principalelor părți structurale ale clădirii:

 • numărul și înălțimea treptelor;
 • înălțimea și poziționarea mâinii;
 • lățimea, lungimea și forma șnurului;
 • dimensiunea site-ului;
 • prezența și amplasarea pereților laterali.

La proiectarea unei clădiri este necesar să se respecte anumite principii și reguli:

 • zona din fața intrării este, de obicei, aranjată la nivelul fundației generale a casei;
 • lungimea platformei din fața ușii, ținând seama de pasul de la nivelul său este de 1,2-1,6 m;
 • Lățimea benzii de rulare nu trebuie să fie mai mică de 30 cm, iar înălțimea fiecăruia nu este mai mare de 15 cm;
 • partea inferioară a vizorului este instalată la cel puțin 20-30 cm deasupra capului ușii de intrare;
 • lățimea pridvorului pentru trecerea unei persoane este luată în limitele a 70-90 cm, pentru trecerea a două persoane această mărime crește la 1,3-1,5 m;
 • dacă pridvorul are mai mult de trei trepte, atunci în mod necesar puneți balustrada în înălțime de la 0,9 la 1,1 m.

Puteți să țineți cont întregul plan de construcție, dar mai eficient veți descrie toate desenele pe hârtie, indicând toate dimensiunile și indicând detaliile tehnice:

 • atunci când se construiește stratul superior al pridvorului, trebuie să se țină seama de faptul că grosimea acestuia nu trebuie să ridice suprafața mai mult de 5 cm sub nivelul de deschidere al ușii de intrare, care, conform normelor de siguranță, se deschide spre exterior;
 • dacă se dorește executarea subsolului pentru extindere, nu uitați de instalarea izolației de umiditate dintre fundație și pereți;
 • pentru deschiderea ușoară a ușii, realizați un tampon cu lățimea corespunzătoare, în funcție de situația în care se află ușa dublă sau unică;
 • este necesar să se ia în considerare amplasarea structurii în raport cu teritoriul adiacent, aleile, paturile de flori, traseele;
 • iluminatul de noapte este aranjat neapărat și, dacă numărul de trepte este mai mare de trei, atunci trebuie fixate două corpuri de iluminat astfel încât umbra să nu interfereze cu vizionarea înălțimii;
 • Vizorul, de regulă, este realizat la o distanță de 40 cm mai mare și mai lung decât zona de verandă din fața ușii.

Soluție de design elegantă

Alegerea stilului verandelorAlegerea lui, sugerată de designeri experimentați, în ansamblu depinde de proprietarul casei. Fiecare popor avea propriile sale tradiții secrete în proiectarea spațiului de intrare în fața ușii.

Veche direcție rusă presupune o intrare înaltă la casă, a fost aranjată pe suporturi puternice și grele, lățimea ei însemnând spațiu. Decorate cu modele și elemente sculptate, figuri de animale și păsări pe balustrade masive. Venind pe o astfel de pridvor, gazda părea maiestuoasă.

Clasicii presupun prezența obligatorie a unui baldachin înclinat simetric. Șinele sunt realizate în forme simple de balustre de formă rotundă, uneori în variante scumpe și complexe aranjează sculpturi. Etapele sunt mai potrivite din materiale naturale sau artificiale, care arată natural.

În stilul "Patio" amenajați o terasă complet deschisă, intrarea în care se desfășoară pe treptele pridvorului. Pe ea este viața de zi cu zi a locuitorilor casei, există o masă, jocuri pentru copii și o odihnă de după-amiază într-un scaun balansoar.

Europenii construiesc un pridvor la domiciliu în stilul de eleganță, înălțimea nu ar trebui să fie un șoc care vine oaspeții, piatra maiestuos și nobil materiale, cărămidă, țiglă. Arborele este rar folosit în finisarea acestei direcții.

Stil francez, dimpotrivă, permite aplicarea în decorarea a numeroase elemente decorative. Un exemplu este o ușă cu geamuri în care sticla este divizată vizual în pătrate folosind șine subțiri. Picioarele sunt realizate sub formă de pânză de răchită, decorată cu vase de flori agățate. Materialele sunt aplicate la cald, ceramică, inserții de cărămidă.

Indiferent de stilul de proiectare sau de maestru ales al casei, trebuie amintit faptul că utilizarea de materiale de calitate pentru o lungă perioadă de timp se va prelungi perioada de construcție, și fotografii ale tuturor generațiilor se vor face pe veranda casei tatălui său.

Verandă într-o casă privată
Decorarea pridvoruluiO intrare frumoasă în casăVerandă în casăStilul pridvorului unei case de casăParchetul din lemn al caseiCum de a desena un verandăPorch în formă modernăProducerea de balustrade și trepte pentru pridvorClădirea cu porțiDesign verde modernVerandă și decorarea eiVerandă la casăCum de a alege un proiect de verandă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casăCum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casă
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de designDecorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
Grupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografiiGrupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografii
Facem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemnFacem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemn
Cum sa faci un pridvor de beton cu mainile taleCum sa faci un pridvor de beton cu mainile tale
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Portieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variantePortieră din metal în casa privată - producție, fotografie de variante
Facem propria noastră pridvor într-o casă privatăFacem propria noastră pridvor într-o casă privată
» » Cum să faci un verandă pe cont propriu într-o casă privată - tehnologie, fotografie
© 2021 amigdas.com