amigdas.com

Uleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și altele

Artizanat dintr-un ferăstrău cu lanțEi bine, tu și Kulibin! Așa au numit în glumă cei care au o mare imaginație și abilitate să o transpună în realitate. Astfel, puteți remodela aproape orice lucru (sau o parte dintr-un lucru), schimbând astfel scopul propus. Și, de asemenea, pentru a permite mecanismului rupt să trăiască oa doua viață. Puteți face aproape totul de la un pieptene la un avion. Vom analiza în detaliu ce se poate face de la un ferăstrău cu lanț.

Crearea unei fabrici de cherestea

Destul de o soluție simplă - ușor de schimbat, mai precis, îmbunătățirea scopului de ferăstraie cu lanț, crearea unei fabrici de cherestea. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să sudați un cadru de țevi, colțuri și fitinguri, și în el un cărucior în mișcare. Apoi asigurați căruciorul la caroserie cu șuruburi și piulițe, având grijă să nu se zdrobească carcasa din plastic. Coaste de ghidare ar trebui să fie netedă și destul de puternică, astfel încât muchia de tăiere să nu vibreze. Astfel, ferăstrăul se mișcă, iar logul datorită greutății sale rămâne nemișcat. Plăci plate (sau bare) obținute, pregătite pentru prelucrare ulterioară.

Atunci când construiți o casă, o astfel de micro-plantă va economisi o mulțime de bani, în plus, după finalizarea construcției se poate vinde în condiții de siguranță.

Efectuarea unui snowmobil

Cum sa faci un snowmobilAici lucrurile sunt mult mai serioase. Partea principală a snowmobilului va fi "inima" lanțului de ferăstrău - motorul său care conduce "nava de desert cu zăpadă". Dar, în afară de asta, trebuie să stați pe ceva, să vă țineți la ceva și să gestionați cumva totul.

Să analizăm în detaliu schema și principiile sistemului motor al dispozitivului pe care l-am inventat. Desigur, este posibil ca această construcție să fie pusă în mișcare prin intermediul mecanismelor de rotație translatoare, însă această abordare o va complica în mod nejustificat, dând mult timp. O soluție mult mai potrivită - Un motor cu reacție, adică împingând "nava" noastră, va fi un ventilator cu ajutorul aerului și a unui motor îndepărtat de la lanț. Cel mai bine este să faceți un motor pentru o astfel de casă de la ferăstrăul cu lanț "Ural".

Volanul este deșurubat de pe o bicicletă veche, conectată la schiurile de sprijin, astfel încât întregul segment de control să se rotească sincron. Pentru a alimenta benzina pe volan din motor, un cablu este tras în sus.

Schiurile de sprijin din spate, motorul și ventilatorul sunt sudate pe cadru. Apoi atașați șaua, scoasă din motocicletă (va fi mai convenabilă decât bicicleta). Și chiar mai bine - "fotoliul" mașinii. Acum este posibil, în picioare la snowmobilul de înaltă calitate creat și înfundat într-un zâmbet, să citez clasicul: "Și ceea ce rusul nu-i place să conducă rapid?".

Moped de la un ferăstrău cu lanț

Cum sa faci o rochie de casăMerită, de exemplu, în subsolul unei biciclete vechi și uitate. Sau invers - aproape o nouă frumusețe montană. Dar nu chiar vrei să te deranjezi cu mișcări de rotație ale picioarelor. Și de ce să nu-l transformi într-un moped? Această problemă poate fi rezolvată pur și simplu prin atașarea motorului de la lanțul "Prietenie". Cu propriile mâini pentru a face un astfel de design nu va fi dificil.

Mai întâi, este fixat sub motorul șa. Apoi, va taie pedale, înlocuind locul de atașare cu un asterisc pe treapta de viteză care, la rândul său, este conectat cu circuitul motorului, care sunt atașate deasupra ei. Pentru un rezervor de gaz este mai bine să sudați cadrul, apoi să îl înșurubați împreună cu rezervorul de pe bază. Viteza de alimentare cu benzină va regla din nou cablul care merge de la motor la cârma. Nu interferează într-o astfel de conductă de evacuare pentru a nu simți nervii celor în jurul cărora veți trece. Este mai ușor să faceți așa: o bucată de țeavă este umplută cu vată minerală, apoi conectați-o la motor la punctul de evacuare a gazelor și montați-o pe cadru.

Crearea unui cultivator

Cu mâinile lor, dacă se dorește și este necesar, este posibil să se creeze mașini agricole. Cea mai mare cerere pentru proprietari de terenuri este folosită de blocurile motoare (după tractor, desigur). Mai ales printre cei care au terenuri mici.

La montarea cultivatorul cu motor (cultivator) de ferăstraiele cu lanț importantă putere întrebare, care ar trebui să fie suficient pentru a muta întreaga unitate și de la sol, astfel slăbite. Pentru o astfel de idee, lanțul "Ural" sau "Taiga" este cea mai bună alegere.

Motoblock-ul de casă colectează aproximativ (exactitatea este necorespunzătoare) astfel:

  • se face un cadru;
  • este atașat de el un motor cu rezervor de benzină;
  • semi-axele sunt sudate (pe care se vor menține roțile);
  • la semi-axe se montează un reductor cu ajutorul cuțitelor de cultivare și cu ajutorul angrenajelor și lanțurilor trecem rotația de la motor la cutia de viteze.

Ca rezultat, o tehnică absolut viabilă se va dovedi. Și, în comparație cu un motoblock făcut de om, cu economiile cumpărate este evident.

În mod similar, dacă există o dorință, este destul de fezabil să se facă o mulțime de mecanisme diferite utile în economie:

  • Ce pot face de la un ferăstrău cu lanțbulgară;
  • pompă;
  • foraj;
  • troliu;
  • barca cu motor din vag,
  • și multe alte lucruri.

Pentru a începe să faci ceva cu mâinile tale, ai nevoie de două lucruri: să crezi în tine și să te concentrezi pe rezultatul final. Apoi totul va merge ca un ceas. Un alt punct important pentru "medicii de tehnologie": nu renunta la cazurile in care ceva nu merge bine. Puteți să vă întâlniți întotdeauna, să începeți de la început și să faceți bine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mini-gater: varietăți de modele de proiectare manualăMini-gater: varietăți de modele de proiectare manuală
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Avantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemnAvantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemn
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Snowplower de la un ferăstrău cu propriile mâini și mașină plusSnowplower de la un ferăstrău cu propriile mâini și mașină plus
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Autovehicule de snowmobile cu mâinile lorAutovehicule de snowmobile cu mâinile lor
Ferăstrău de disc: cum să vă faceți propriile mâiniFerăstrău de disc: cum să vă faceți propriile mâini
Dispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile propriiDispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile proprii
Crearea de taiere electrică a ramurilor cu mâinile propriiCrearea de taiere electrică a ramurilor cu mâinile proprii
» » Uleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și altele
© 2021 amigdas.com