amigdas.com

Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor

Cum sa alegi usa dreaptaAstăzi, ușile din aluminiu au devenit foarte populare pe piața construcțiilor. Aceste modele sunt prezentate într-o gamă imensă, ele sunt excelente pentru instalarea în încăperi diferite. În fotografie puteți vedea astfel de uși instalate în cabane moderne, stilul "modern".

În prezent, există o cerere foarte mare pentru astfel de desene sau modele. Popularitatea lor este foarte mare datorită mai multor avantaje:

 1. Rezistență ridicată;
 2. durabilitate;
 3. Izolare fonică excelentă;
 4. Din punct de vedere al mediului;
 5. Aspect frumos;
 6. Rezistent la schimbările de temperatură;
 7. Nu este nevoie de îngrijiri speciale.

Desigur, astfel de dispozitive au o serie de deficiențe. Acestea includ:

 1. Cost ridicat;
 2. Masă mare;
 3. Lipsa modelelor standard.
 4. Fiecare design este făcut la comandă.

Cu toate acestea, astfel de deficiențe nu sunt nimic în comparație cu calitățile pozitive. De aceea, aceste dispozitive au devenit atât de populare.

specie

Tipuri de usi din aluminiuAluminiu tip coupe. Acest proiect se referă la un grup non-standard. Ele pot fi montate ca ușile unui dulap, instalate în încăperi mici și în loc de ușile interioare.

Usile de intrare din aluminiu sunt utilizate pe scară largă în ultimii ani. În rețeaua globală puteți vedea numeroase fotografii ale acestor dispozitive. Datorită greutății lor scăzute, ele nu exercită prea multă presiune asupra balamalelor, astfel încât durata lor de viață este măsurată în decenii.

Și astfel de structuri reprezintă o protecție fiabilă a casei de țară. Pentru a crea etanșeitate, este instalată o garnitură specială în ușile de intrare din aluminiu.

Usi interioare, din aluminiu, a fost găsită în acele încăperi în care există umiditate ridicată sau fluctuații ale temperaturii constante. Acestea includ:

 1. Piscine;
 2. bani;
 3. băi;
 4. Sauna.

La astfel de dispozitive din aluminiu, care pot fi văzute în fotografie în numeroasele directoare ale site-urilor internet, au servit de mai mulți ani, ele sunt echipate cu accesorii speciale.

Usi de aluminiu tip swing au sporit puterea și sunt destul de practice, în special în condițiile domestice. Trebuie menționat faptul că aproape orice construcție din aluminiu aparține instalațiilor de prevenire a incendiilor. Prin urmare, astfel de dispozitive din aluminiu sunt instalate într-o varietate de locuri:

 1. Complexe sportive;
 2. Instituții administrative;
 3. supermarket-uri;
 4. Spații profesionale.

În fotografie puteți vedea întruparea unei fantezii de design. De exemplu, ușile de intrare din aluminiu, decorate cu sticlă colorată. Astfel de desene sau modele sunt considerate o capodoperă modernă.

Acest design poate fi decorat cu ferestre frumoase vitralii și geamuri originale cu geamuri duble.

Detalii uși de aluminiu

 1. Soiuri de usi din aluminiuCadru cu încălzire. De obicei, grosimea cutiei nu depășește 7 centimetri.
 2. Stofa este de asemenea echipată cu un cadru încălzit. Poate fi făcută din panouri sandwich. Grosimea este de obicei de 5 centimetri.
 3. Etanșarea se face în jurul perimetrului cutiei. Ușa devine etanșă, acționează ca un izolator de zgomot.
 4. În unele cazuri, unitatea de sticlă este instalată. Poate fi făcut dintr-un geam triplex sau din sticlă blindată. Astfel de pachete pot avea una sau două camere.
 5. Pentru astfel de dispozitive din aluminiu, sunt adecvate orice încuietori. Dar datorită greutății reduse, este de dorit ca șuruburile de blocare să fie instalate de-a lungul perimetrului comun.
 6. accesorii;
 7. Vizualizarea ochilor:
 8. Pentru o protecție mai bună, numărul de bucle trebuie să fie de trei pe fiecare parte.
 9. Pragul este realizat din profile speciale și este echipat cu un material de etanșare gros.

Cum de a face alegerea corectă a ușilor din aluminiu?

Pentru o alegere competentă este necesar ia în considerare câteva puncte importante:

 1. numire;
 2. Metoda de deschidere;
 3. cost cu o schimbare;
 4. Tipul castelului.

Trebuie să spun că, în conformitate cu caracteristicile de design, dispozitive de aluminiu sunt realizate din profile diferite. Poate fi de două tipuri:

 1. la rece;
 2. Cald.

Cele calde sunt echipate cu o inserție termică din poliamidă, care separă cele două straturi ale profilului. Ca urmare, aerul cald rămâne în cameră. Această opțiune este cea mai potrivită pentru apartamentele rezidențiale și spațiile de uz casnic.

Profilul "rece" este mai potrivit pentru încăperile în care nu există încălzire. Ele pot îndeplini perfect rolul partițiilor interne. Mecanismul de blocare poate fi instalat de orice tip. Este nevoie de spațiu liber și de preferințe personale.

Costul ușilor din aluminiu

Prețul ușilor din aluminiuExistă multe nuanțe diferite influența asupra prețului construcției de aluminiu.

Cele mai ieftine sunt ușile cu aripi. Ușor mai scumpe se estimează alunecarea, iar cele mai scumpe au devenit dispozitive automate.

Dacă vă uitați la profil, "frigul" este mult mai ieftin decât ușile, al cărui design include aluminiu "cald". Motivele pentru această diferență sunt destul de ușor de înțeles. Proprietățile funcționale și caracteristicile de proiectare sunt foarte diferite.

În plus, costul este afectat complexitatea întregii structuri, mărimea ei. Acești doi factori au o mare influență asupra formării prețului final.

Foarte scumpe sunt ușile din aluminiu, în care ușile sunt realizate prin tăierea cu diamant. Ele vor decora spațiul de birou, camerele de zi și magazinele. Bineînțeles, costul lor este foarte ridicat, însă funcționarea pe termen lung și confortul sporit justifică acest preț.

Să facem un rezumat puțin. Structurile de aluminiu pot fi operate pentru o perioadă îndelungată fără reparații. Ele au un aspect spectaculos și o fiabilitate ridicată. Apartament cu o ușă similară va deveni un protector sigur împotriva intrușilor. Va fi mereu cald și confortabil.

Uși din aluminiu
Avantajele ușilor din aluminiuCaracteristicile ușilor din aluminiuCum se asamblează ușaUși cu sticlăCum sa alegi usile din aluminiuDescrierea ușilor din aluminiuUsi de intrareCarcasa din aluminiuUsi din aluminiuCum sa faci usile din aluminiuIntrare principală - ușă din aluminiuCum se instalează ușile din aluminiu
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Panouri decorative de perete pentru decorarea interioară a caseiPanouri decorative de perete pentru decorarea interioară a casei
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Ușă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeriUșă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeri
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
» » Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
© 2021 amigdas.com