amigdas.com

Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baie

Descrierea avantajelor dulapurilor de baieVremurile când baia era plină doar cu un set de articole sanitare și o oglindă, sunt un lucru din trecut. În prezent, producătorii oferă o gamă largă de mobilier de calitate pentru această cameră: rafturi, dulapuri, dulapuri. Dar dacă această cameră nu este mare?

Apoi, puteți instala un dulap agățat, care este mobilier practic și ergonomic. Acesta va conține multe lucruri compacte necesare, accesorii cosmetice și tot felul de brățări fără a compromite spațiul util al unei încăperi mici.

Dulapuri pentru baie, fotografie

Proprietățile funcționale ale soiurilor de dulapuri de baieDulapurile moderne de baie cu o varietate specială nu diferă. Nu, cu culori, machete diferite, dimensiuni și diferențe similare, nu există probleme.

Vorbind de mici varietate de mobilier de baie, avem în vedere varietatea de dulapuri, care diferă unele de altele, nu numai în culoarea și dispunerea de rafturi, dar, de asemenea, aspectul.

În acest sens, toate dulapurile de baie pot fi împărțit în patru tipuri:

  • Standard.
  • Corner.
  • Orizontală.
  • Mirror.

Pentru a înțelege mai bine caracteristicile lor funcționale, luați în considerare fiecare tip în detaliu.

Variante de dulapuri de baie
Caracteristicile tipului standard de dulapuri agățateAvantajele rafturilor pentru cortine pentru baieDescrierea caracteristicilor de performanță ale tipurilor orizontale de dulapuri de baieFuncțiile dulapurilor cu oglinzi în baiSugestii pentru designeri cum să aleagă tipul și stilul dulapurilor agățate pentru baie

Versiune standard

Un astfel de dulap agățat diferă în claritatea formularelor, prin urmare, aparține categoriei clasice. Modelele vă permit să introduceți în ele esențiale pentru adoptarea procedurilor de igienă. Ele sunt pentru cei care au cea mai mare valoare de funcționalitate, mai degrabă decât estetică.

Culoarea acestei dulapuri este de obicei albă, puneți-o deasupra chiuvetei sau a băii. Modelele sunt echipate cu uși glisante sau oscilante. Există opțiuni cu o oglindă încorporată. În interior sunt deseori rafturi sau sertare.

Că lucrul arăta bine, lățimea acestuia ar trebui să corespundă lățimii bombei sau blatului de la chiuvetă. Este mai bine să cumpărați un dulap de baie cu acest kit. Mărimile de mobilier standard pentru baie sunt diferite. Lățimea lor repetă dimensiunea cochiliei, înălțimea variază în intervalul de 80-90 cm.

Construcția colțurilor

Mobilierul de baie cu balamale poate fi unghiular, practic nu ocupă un spațiu util, în care avantajul său incontestabil. Astfel de dulapuri pot fi amplasate în oricare dintre cele patru colțuri ale camerei.

Modele combinate perfect cu chiuveta de colț. diferi practică și comoditate. Echipate cu două uși înclinate, nu au sertare, dar sunt mândri de rafturile pentru depozitarea diferitelor mici lucruri.

Designul dulapurilor de baie are forma unui trapez sau a unui triunghi. De obicei, înălțimea acestora variază de la 80 la 90 de centimetri, adâncimea construcției este de 26-35 centimetri. Modelele de colț completează perfect orice stil al soluției de proiectare, însă aceste forme nu sunt întotdeauna spațioase.

Dulap orizontal

Proiectarea oblică a dulapurilor agățate pentru baie este cea mai modernă versiune mobilier de cameră. Diferența față de versiunile anterioare este că înălțimea acestor produse nu depășește 40 de centimetri. Cu toate acestea, lățimea lor poate ajunge la lungimea întregului perete pe care sunt instalate.

Înălțimea mică a dulapurilor în baie este foarte convenabilă pentru utilizare, ele sunt proiectate astfel încât utilizatorul să nu aibă nevoie să ajungă pentru rafturile superioare pentru obiectul dorit.

În plus, noul design al deschiderii ușii foarte convenabil de utilizat. Tipul sistemului de rulare implică tragerea ușilor în sus, în timp ce acestea sunt ținute în poziție deschisă de cilindrii hidraulici ai mecanismelor de suspensie. Deschiderea ușilor are avantajele sale, constând în siguranță, economie de spațiu și ușurință în utilizare.

Tipul de oglindă

Dulapul pentru baie poate fi oglindit. Un astfel de design sa dovedit de partea pozitivă, deoarece are caracteristici de funcționare convenabile. Un dulap de perete în baie de acest tip are un avantaj important, și anume funcționalitatea.

Aceste modele de dulapuri combină două funcții importante. La urma urmei, este foarte practic să ai un spațiu pentru depozitarea consumabilelor cosmetice și imediat o oglindă pentru ras sau machiaj. În astfel de cazuri toate lucrurile sunt ascunse în spatele ușilor, oglinda accentuează interiorul individual al camerei.

Important! Stilul băii mici va fi subliniat de oglinda încorporată, care exclude reinstalarea acesteia într-un alt loc al camerei.

Materiale si accesorii pentru mobilier

Companiile de mobilier folosesc de obicei următoarele materiale pentru fabricarea dulapurilor agățate:

  • Lista de materiale pentru fabricarea dulapurilor de perete în baicopac;
  • sticlă;
  • din plastic;
  • aliaje din oțel inoxidabil;
  • mdf;
  • rezistent la umiditate.

Structurile din lemn sunt la modă astăzi și foarte popular. Pentru protecția împotriva umezelii, aceștia sunt tratați cu mijloace inovatoare speciale.

Materialul MDF este mai solicitat opțiune democratică. Suprafața este tratată cu mai multe straturi de grund și apoi vine rândul smalțului rezistent la umiditate.

Prin tehnologia construirii de PAL rezistent la umezeală acoperită cu melamină rezistentă la umiditate. Marginile materialului sunt protejate prin etanșarea benzilor de la efectele nedorite ale umezelii, efectul căruia provoacă umflarea și decăderea ulterioară a straturilor interioare ale materialului.

Accesorii pentru dulapuri de baie sunt diverse ghiduri, mecanisme de ridicare, mânere, elemente de fixare, cârlige. Cea mai bună opțiune, având în vedere specificul camerei, este cromată. La urma urmei, aceste produse au un excelent rezistență, fiabilitate, durabilitate.

Datorită caracteristicilor lor calitative, ușile sunt bine închise, precum și funcționarea în siguranță a dulapurilor cu balamale.

Varietate de stiluri

Caracteristicile stilurilor dulapurilor de baieCasetele cu balamale în băile moderne sunt realizate nu numai într-o versiune albă clasică. Pentru cei care iubesc stil rustic cu siguranță ca mostrele de lemn, care subliniază perfect farmecul unui design special.

Alegerea high-tech, cum ar fi materiale din oțel inoxidabil dulapuri de baie, care sunt completate de inserții în oglindă și de iluminat interesant.

Modele pentru baie Italian și englezesc include o sculptură ornamentată din lemn, desene interesante, designul original al ușilor din sticlă. Astfel de modele sunt întotdeauna realizate cu o calitate ideală și sunt practice.

În orice caz, indiferent de opțiunea pe care o preferați, un lucru este important, mobilierul ar trebui să fie în armonie cu nuanța texturată a plăcilor și, de asemenea, să răspundă stilului general de design al camerei.

Alegeți modelul pe care îl doriți, dați preferință producătorilor experimentați care au feedback pozitiv din partea clienților. Încercați să acordați atenție nu numai apariției produsului, ci și unor caracteristici precum caracterul practic, rezistența la apă și calitatea materialului, din care se fac dulapuri agățate.

Având în vedere informațiile de mai sus, veți găsi cu siguranță o opțiune excelentă pentru mobilierul de baie, ceea ce va mulțumi nu numai frumusețea, ci și funcționalitatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilierMecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilier
Fatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masaFatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masa
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Cazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturiCazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturi
Construcția unui dulap din ghips carton cu mâinile propriiConstrucția unui dulap din ghips carton cu mâinile proprii
Cabinet, spațiu încorporat sub scări, design fotoCabinet, spațiu încorporat sub scări, design foto
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
Alegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finiteAlegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finite
Mobilier pentru balcoane și loggii: principiul de alegere și exemplele de fotografieMobilier pentru balcoane și loggii: principiul de alegere și exemplele de fotografie
Dimensiune standard cabinet de bucatarieDimensiune standard cabinet de bucatarie
» » Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
© 2021 amigdas.com