amigdas.com

Echipamente pentru producerea plăcilor din cauciuc cu mâinile lor

Cum se face placa de cauciuc?Producția de plăci din așchii de cauciuc poate fi considerată o afacere profitabilă. Acest lucru se datorează profitabilității acestui produs și unui mediu competitiv scăzut. Cererea ridicată pentru acest produs se explică prin durata de viață îndelungată, în comparație cu alte materiale. Spre deosebire de alte tipuri de acoperiri de pavaj, plăcile din cauciuc se disting prin suprafața antiderapantă și rezistența la îngheț. Această calitate le permite să găsească o gamă largă de aplicații.

Echipamentul modern vă permite să produceți plăci de înaltă calitate, care nu se vor sparge de căderi de temperatură și vopsea. Instalarea corectă a plăcilor permite trecerea prin precipitații naturale, ceea ce reprezintă un avantaj incontestabil. O astfel de acoperire va rămâne curată și uscată în timpul ploii sau a zăpezii de topire.

O gamă largă de produse și gama de culori vă permite să alegeți dimensiunea și culoarea dorită. Pentru a aranja zona de joacă, puteți aplica țigle cu o varietate de desene. Eliberarea acestor produse la domiciliu acasă cu mâinile lor poate fi considerată o versiune de încercare. Crearea unei plăci în acest fel durează mult timp și vă permite să produceți un număr minim de produse.

Aplicarea plăcilor din cauciuc

Cel mai adesea, această acoperire este utilizată:

 • În cazul în care utilizați plăci din cauciucCând se aranjează zone pentru copii.
 • La stabilirea teritoriului grădiniței.
 • La construirea stadioanelor: capacul de cauciuc este așezat pe terenurile de fotbal și baschet.
 • Pentru decorarea teritoriului din apropierea iazului.
 • Pentru amenajarea teritoriului țării.

Puteți vinde produse prin intermediul companiilor private, rețelelor comerciale de construcții, organizațiilor de construcții. În plus, acoperirea poate fi făcută manual.

Caracteristicile de producție

Prețul produselor finite este luat din calcul materialele folosite. Cele mai multe ingrediente au fost utilizate în producția de plăci, cu atât mai scump va costa în formă finită. Prețul mediu de vânzare cu amănuntul al plăcilor colorate finite poate fi de aproximativ 1500 ruble pe metru pătrat.

Atunci când fabricați produse din așchii de cauciuc, trebuie să respectați cu strictețe tehnologia de producție:

 1. Cum sa faci o placi de cauciucEtapa pregătitoare. În acest stadiu se efectuează lucrări pentru îndepărtarea pieselor metalice ale anvelopelor. Mai mult, prelucrarea mecanică se realizează folosind tehnologii criogene pentru a produce miezuri de dimensiuni de 1-4 mm.
 2. Etapa pregătirii amestecului. Folosind un amestecător de amestec amestec de cauciuc, vopsea și adeziv la o masă omogenă. Această tehnologie vă permite să obțineți o țiglă de diferite culori.
 3. Etapa finală. Cu ajutorul unei prese de vulcanizare, masa pregătită are forma și grosimea necesare în funcție de grosime și dimensiune. În acest scop, se utilizează metoda de presare la rece sau la cald. Prima metodă permite creșterea productivității. Cel de-al doilea ajută la îmbunătățirea producției de produse.

Utilizarea metodei de presare la rece permite obținerea de produse de înaltă calitate cu o bună rezistență la influențele externe. Produsele primesc o densitate ridicată, rezistență și flexibilitate.

Echipamente și preț

În ciuda tipului de producție, fie că este vorba de o afacere privată sau producția industrială, veți avea nevoie cu siguranță de echipament pentru producția de plăci din cauciuc.

Echipamentul pentru fabricarea plăcilor din cauciuc include de obicei:

 • Unde se aplică plăcile din cauciucMixer pentru fâșii de cauciuc. Se mai numeste si mixer de constructii. Este necesar un mixer pentru a pregăti o masă omogenă din componentele originale: crumbă de cauciuc, vopsea, adeziv pe bază de poliuretan. Un astfel de dispozitiv permite într-un timp scurt să se conecteze toate ingredientele într-o masă omogenă fără a folosi forța fizică a lucrătorului. Acest dispozitiv poate fi considerat cel mai scump. Puteți cumpăra acest dispozitiv pentru 1800000 de ruble.
 • Ecran vibratoare. Acest dispozitiv este un sistem de rețea. Acest dispozitiv este utilizat pentru a separa miezurile de cauciuc în fracțiuni. Costul mediu al acestui echipament este de 130.000 de ruble.
 • Presă hidraulică. Această mașină este necesară pentru producerea de plăci de formă cerută. Pentru a produce plăci de diferite tipuri, trebuie să achiziționați forme diferite. Această mașină va costa aproximativ 300.000 de ruble.
 • Mașină de găurit. Acest dispozitiv vă permite să realizați găuri pentru fixarea materialului finit. Pentru cantități mari de lucru, puteți achiziționa echipamente pentru 500.000 de ruble.

Cât costă o bucată de cauciucCa un echipament suplimentar pentru plăci de cauciuc va necesita achiziționarea unui dulap termic, platforma pentru un mixer, masa de turnare, standuri pentru fixarea plăcilor.

Achiziționarea întregului echipament pentru producția de dimensiuni medii, luând în considerare livrarea și adaptarea la locul de muncă, va costa aproximativ 2 000 000 de ruble. Dar producția nu va începe dacă nu există materii prime. DProducția va necesita o crumbă de cauciuc, vopsele și adezivi.

Costul mediu al unei tone de jetoane de cauciuc este de 19.000 de ruble. În funcție de alegerea presării (metoda rece sau caldă), costul lipiciului va fi de la 140-200 ruble pe kilogram. Pentru a produce plăci multi-colorate, va trebui să cumpărați coloranți. Prețul pentru 1 kg de colorant variază în limitele a 80-190 ruble.

Selectarea unei camere

Deschiderea de producție cu drepturi depline nu va funcționa fără prezența camerei necesare în dimensiune. Dimensiunea sa este determinată de scara produselor produse. Conform cerințelor de siguranță ecologică, obiectul pentru fabricarea unor astfel de produse trebuie să fie amplasat într-o zonă suburbană. În apropierea locației nu ar trebui să existe o zonă rezidențială.

Costul chiriei trebuie să fie acceptabil. Ar trebui să fie luată în considerare la închirierea unui obiect, nu numai aria sa, ci și înălțimea acestuia. Acești parametri sunt necesari pentru plasarea echipamentului. Se recomandă să alegeți o cameră cu birouri, astfel încât toți angajații să poată rămâne într-o zonă și să controleze procesul de realizare a plăcilor. Este recomandabil să selectați un obiect situat în apropierea autostrăzilor de transport.

Convulsii de producție

La deschiderea unei noi afaceri, vă puteți confrunta cu anumite riscuri:

 • Producerea de dale de cauciuc ca afacereLipsa de personal calificat. În acest caz, puteți recruta angajați cu recalificarea ulterioară.
 • Cererea sezonieră pentru produse. Orice materiale de finisare pot avea o cerere sezonieră. De obicei, după iarnă, oamenii încep să repare și să înnobileze zonele înconjurătoare. Prin urmare, pentru a obține beneficii maxime, se recomandă începerea unei noi producții cu debutul zilelor calde.
 • Eșecul echipamentului. Alegerea echipamentului pentru producerea produselor este necesară cu mare grijă. Este, de asemenea, necesar să faceți rezervă contactelor tehnicienilor de reparații pentru a evita perioadele lungi de întrerupere.

Sfaturi pentru începători

Cum se produce o plăci de cauciucÎnainte de a deschide cazul, trebuie să colectați toate documentele necesare și să obțineți un certificat pentru produse. De asemenea, este recomandat să găsiți în avans un furnizor de echipamente și materii prime de încredere. În acest caz, puteți spera la întreținerea în funcție de garanție a echipamentului, ceea ce va duce la evitarea perioadelor lungi de timp. De asemenea, este necesar să se contureze posibilele piețe pentru materialul finit. De asemenea, este necesar să se închirieze un teritoriu cu o suprafață suficientă pentru producția și depozitarea produselor. După aceasta, puteți începe să cumpărați echipamente și materii prime, să găsiți personal și să începeți munca.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Așezați plăcile din cauciuc cu propriile mâiniAșezați plăcile din cauciuc cu propriile mâini
Modalități de utilizare a plăcilor de clincher: fotografieModalități de utilizare a plăcilor de clincher: fotografie
Placi de vinil din cuart: caracteristici produse pvc, prețPlaci de vinil din cuart: caracteristici produse pvc, preț
Placi de trotuar cu mâinile lorPlaci de trotuar cu mâinile lor
Cum să puneți în mod independent plăci de pavajCum să puneți în mod independent plăci de pavaj
Montarea plăcilor de beton pe o fundație din betonMontarea plăcilor de beton pe o fundație din beton
Caracteristicile producției și aplicării plăcilor de clincherCaracteristicile producției și aplicării plăcilor de clincher
Chiuvete și chiuvete de bucătărie de la BlancoChiuvete și chiuvete de bucătărie de la Blanco
Tehnologia de producere a plăcilor de trotuarTehnologia de producere a plăcilor de trotuar
Mobilier de bucatarie bun din placi MDF sau MDFMobilier de bucatarie bun din placi MDF sau MDF
» » Echipamente pentru producerea plăcilor din cauciuc cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com