amigdas.com

Glisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcție

Pereți între camereAstăzi, există multe metode care permit zonarea spațiului în incintă. Cea mai obișnuită opțiune implică utilizarea cărămizilor și a plăcilor de ipsos. Are un dezavantaj serios - aceasta duce la o scădere a suprafeței utilizabile. Cu toate acestea, astăzi există o modalitate mai eficientă, bazată pe utilizarea partițiilor glisante. Aceste structuri sunt foarte convenabile, deoarece pot fi mutate și trecute, dacă este necesar, și în orice moment, când sunt necesare, este posibilă oprirea. Prezența unui număr mare de divizoare de cameră și explică de ce mai des în ultima vreme despre instalarea lor în apartamentul lor, proprietarii se gândesc.

Funcțiile partițiilor glisante

Decizia de a instala un element în apartament, cum ar fi partițiile permite proprietarului profită de avantajele lor:

 • Prezența unui astfel de design în cameră vă permite să uitați de lucrările de reamenajare și construcție;
 • Datorită designului ușor și a greutății reduse, procesul de instalare a acestor structuri necesită un timp minim. Aspectul lor a fost promovat de dezvoltarea tehnologiei, care a fost larg răspândită în Asia de Sud-Est, unde ușile s-au făcut de mult timp sub formă de partiții;
 • Datorită prețului redus, fiecare consumator are posibilitatea de a alege modelul adecvat, în conformitate cu capacitățile sale financiare,
 • Compartimentele culisante oferă o varietate de opțiuni de design, care vă permit să alegeți un design care să poată decora interiorul încăperii;
 • Utilizarea partițiilor face posibilă utilizarea spațiului de locuit mai rațional, fără a crea probleme atunci când se deplasează în cameră;
 • Modelele individuale sunt capabile să treacă prin lumină și, în același timp, să demonstreze aceeași rezistență ca ușile convenționale.

Tipuri de structuri glisante

Partițiile glisante oferite astăzi pot fi împărțit în mai multe tipuri în funcție de tipul de atașare / mișcare al pliantelor:

 1. Ce tip de partiții glisante ar trebui să aleg?Cu șina - această opțiune asigură montarea pe suprafața podelei și a plafonului a șinelor de ghidare utilizate pentru deplasarea cu ajutorul rolelor de pliante, care formează împreună o pătură;
 2. Fără prag - în această versiune, profilul plafonului este locul unde sunt fixate ușile. Suprafața podelei este utilizată pentru a seta steagul care împiedică oscilarea lamei;
 3. Vedere îndoită - această opțiune este realizată sub forma unei uși de acordeon. Aceasta implică instalarea pe suprafețele podelei și tavanului. Principala sa caracteristică este faptul că aripile sunt legate între ele atunci când construcția începe să se deschidă, plierea unul după celălalt pe perete. O variantă similară a partițiilor glisante este de preferat deoarece necesită mai puțin spațiu pentru a instala structura. În primul rând, va fi apreciat de către proprietarii de apartamente cu o cameră și apartamente de studio;
 4. Glisante înclinate - este indicat să se dea un exemplu cu ușa laterală a microbuzului "Gazelle". În mod similar, această versiune de partiții funcționează: mai întâi trebuie să o împingi și apoi să o mutați în lateral până când se oprește. Aceste modele sunt foarte etanșe și, pe fundalul unor proprietăți excelente de izolare fonică, aceste pereți despărțitori au o structură mobilă.

Material de fabricație

Din ce material fac partițiileDeși în aceste scopuri pot fi folosite orice materiale, dar cel mai adesea partiții glisante din sticlă. Opțiunea nu este atât de atrăgătoare în comparație cu acestea fiind partițiile dintr-un copac întreg, deoarece acestea nu numai că au o mare greutate, dar nu lasă lumina să treacă prin ele însele.

Acest fapt a contribuit la difuzarea largă a sticlei uși glisante la o mare varietate de premise: continuă să îndeplinească funcția sa principală, astfel de structuri permit oamenilor să vadă ce se întâmplă în spatele lor.

Tipuri de structuri

O atenție deosebită merită un astfel de element de partiție glisante, ca un cadru care poate fi creat bazat pe o varietate de materiale:

 1. Ce tip de partiție este cel mai bunRame dintr-un profil de aluminiu. Printre meritele acestor modele se numără greutatea redusă, rigiditatea și durata de viață suficient de lungă. Dacă rama lemnului "conduce" adesea ca urmare a contactului cu umiditatea, atunci structurile de aluminiu nu au un astfel de dezavantaj. Acestea vă permit să le decoreze cu un decor diferit, inclusiv sipci de lemn care nu conduc la structura de ponderare, și în același timp, atunci când atingeți suprafața lemnului va fi simtit. Un material similar cu cel aluminiu a devenit foarte răspândit: adesea, ramele de aluminiu cu inserții de sticlă sunt instalate în birouri și case.
 2. Rame din MDF. Pentru finisajele lor se poate utiliza furnir de fag sau stejar, iar aceste modele pot fi realizate în diferite culori și culori, au un aspect foarte respectabil. Este demn de remarcat faptul că aceste produse, pe fundalul caracteristicilor lor, păstrează un design simplu și au un preț scăzut.
 3. plastic. Pentru partițiile moderne de consum și de interior ale acestui material poate fi o alegere bună, care se datorează meritelor lor. În plus față de greutate redusă și rezistență ridicată, ele fac posibilă realizarea decorarea folosind diverse materiale, inclusiv lemn, sticlă și așa mai departe. Aceste produse sunt arata destul de armonios în interiorul studio și în același timp un preț accesibil.
 4. Cadre interioare fără rame. Ele se bazează pe sticlă călită, care are o grosime de 8-13 mm. Datorită rezistenței și rigidității sale, nu produce zgomot neplacut în timp ce conduce. Astfel de pereți despărțitori s-au răspândit în birouri și case. În primul rând, această opțiune va arăta excelentă pentru separarea băii. Cu toate acestea, atunci când este folosit în această rezervare, proprietarul trebuie să fie pregătit pentru căderea lor, dar nu creează probleme în îngrijire și are un profil din oțel inoxidabil ca cadru. Partițiile interioare de sticlă de astăzi sunt foarte solicitate în comparație cu alte structuri. Și folosesc sticlă, care poate avea o varietate de performanțe. Design-urile cu sticlă mată sunt prezentate sub formă de produse cu nuanță de culoare verzui sau de argint abia vizibile, care completează efectiv modelele și culorile.

Sunt disponibile și modele de vânzare cu sticlă solidă mată, Abilitatea de a concura în termeni de stil de design. Vitraliul din sticlă este un produs care nu este disponibil pentru toată lumea datorită prețului ridicat. Ca element principal folosesc ochelari multicolori, din care se formează o imagine a unei anumite nuanțe. Datorită cantității limitate de decor, acestea sunt destul de scumpe, pe lângă faptul că nu în fiecare interior aceste modele pot fi potrivite.

Parțial opțiune de mat va fi o soluție rezonabilă numai dacă această procedură este supusă întregii suprafețe de sticlă sau a unei părți din aceasta.

Dezavantajele partițiilor de sticlă

Dacă vorbim despre principalele dezavantaje inerente partițiilor interioare ale sticlei, este marșul și neputința de a se repara. Astfel, în cazul constatării unor eventuale fisuri pe suportul de sticlă trebuie să fie pregătite pentru înlocuirea completă său, și că, având în vedere prețurile ridicate ale întregului sticlă, necesită costuri destul de mari.

Caracteristicile instalației

Care este caracteristica partiției glisanteDacă decideți să vă decorați interiorul cu o partiție glisantă, proprietarul ar trebui să-și amintească nuanțele instalării sale. Și în acest sens, aceste produse diferă de instalarea ușilor convenționale.

Primul lucru trebuie să estimați deschiderea, unde vor fi instalate partiții interioare. Efectuați aceste lucrări vor fi posibile numai cu condiția să existe suficient spațiu pentru a acoperi ușile. Dar chiar dacă deschiderea dimensiunea acesteia nu este potrivit pentru partiția selectată, proprietarul are întotdeauna posibilitatea de a dobândi structura necesară pentru comandă, care nu este numai perfect intră în deschidere, dar va decora, de asemenea, camera.

Pentru a vă asigura că după instalarea partițiilor glisante nu există deficiențe, este necesar să vă amintiți următoarele nuanțe:

Un parametru important este grosimea de strângere, care se referă la înălțimea de la podea la tavan în locul ales pentru plasarea structurii.

Mai ales trebuie să fie atenți atunci când trebuie să se ocupe cu pereți interiori voluminoase: pentru lățimea deschiderii de 1 metru este permisă, în cazul în care plafonul nu este aceeași paralelă cu podeaua nu mai mult de 1-2 milimetri. Cu o lățime de deschidere mai mare, de exemplu, de 3 metri, este necesar să eliminați această eroare prin alinierea ramei sau a podelei la punctul de recepție.

În procesul de lucru, este necesar să se ia în considerare greutatea compartimentelor. Cele mai mari dificultăți pot apărea cu produsele din sticlă care cântăresc prea mult. Există astfel de modele, ale căror greutatea poate ajunge la 50 kg. Trebuie avut în vedere faptul că sarcina exercitată de greutatea compartimentului va cădea pe perete sau pe plafon. În cazul în care materialul peretelui de susținere este din cărămidă sau beton, proprietarul va fi obligat să consolideze deschiderea prin instalarea unui cadru de oțel în el.

Există situații în care proprietarul decide să efectueze o instalare de partiție în jurul zidurilor false sau a plăcilor de ipsos. În astfel de situații, este necesar să fixați șina, care servește ca suport pentru peretele despărțitor, între pereți. Ar trebui să se renunțe la utilizarea pentru a instala structura plăcii de gips. Există două opțiuni posibile: un perete puternic portant, având o caramida sau o bază de beton sau o construcție robustă care susține ghidajele.

Prețul pereților despărțitori de sticlă într-un apartament

Costul partiționăriiÎnainte de a lua o decizie finală, este necesar să se ia în considerare o serie de factori, inclusiv prețurile pentru structurile finite. Astfel de produse poate costa diferit, care este determinată de următorii factori:

 • Tipul de partiție;
 • Dimensiunile și configurația produsului;
 • Număr de panouri;
 • Tipul de sticlă folosit;
 • Utilizarea decorului;
 • Nivelul de execuție a mecanismelor și a accesoriilor.

Dacă comparați construcția de sticlă cu produse de gips carton, prima va necesita costuri mari. Diferența aproximativă a prețului va fi de aproximativ 50-70%. Cu toate acestea, acest lucru este pe deplin compensat de calități funcționale superioare.

În medie, partițiile din clasa economică, care asigură un geam simplu și o ușă, fără înregistrare va costa 1500-2000 de ruble. pentru 1 pătrat. m. Și aici este necesar să se ia în considerare doar costul partiției în sine, fără a ține seama de instalare.

Construcțiile care reprezintă clasa de mijloc a partițiilor care au un decor de lux sunt oferite la un preț de 2500-3500 ruble pe km 1. m.

Costul produselor de elită începe de la 5000 de ruble la 1 km2. m.

Dacă instalați în apartament glisante partiții de sticlă, atunci cu ajutorul lor puteți transforma cu ușurință camera într-o adevărată capodoperă, cu condiția ca designul va fi alocat un loc potrivit, și ea va lua în considerare caracteristicile camerei. Popularitatea unor astfel de modele este în mare măsură legată de caracteristicile sticlei folosite în ele. Din acest motiv, se poate aștepta ca, în viitorul apropiat, astfel de partiții să devină și mai solicitate.

concluzie

Sunt reprezentate partiții interioare glisante un mod excelent de zonare pentru orice cameră. Având o greutate redusă și simplitate în instalare, ele permit fiecărui proprietar să organizeze mai eficient spațiu atât în ​​birou, cât și în camera de zi. Pentru a profita de toate avantajele unor astfel de modele, este important nu numai să se determine materialul adecvat, ci și să se aleagă locul în care vor fi instalate și, de asemenea, să se determine dimensiunile optime ale produsului. În acest caz, astfel de partiții vor putea aduce proprietarului, din zi în zi, plăcerea de a le folosi.

Spații de alunecare interne
Cum se atașează mecanismul ușii glisanteMecanism de uși glisant sau oscilantCum se instalează partiția de sticlăCum se face o partițieUsi speciale și partițiiDesign de usi intre camereFuncția ușii glisanteCum se instalează un perete de partițieTipuri de partiții glisanteSelectarea partițiilorAlunecare partițieSepară în apartamentUsi cu elemente de sticlaMecanismul de ușă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși glisante cu autopropulsie pe roleUși glisante cu autopropulsie pe role
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Proiectare bucătărie 16 m2 în stil modernProiectare bucătărie 16 m2 în stil modern
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Design bucatarie sufragerie zona de 20 de metri patrati. MDesign bucatarie sufragerie zona de 20 de metri patrati. M
» » Glisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcție
© 2021 amigdas.com