amigdas.com

Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor

Forjarea pe poartăTăvile profilate reprezintă unul dintre cele mai moderne materiale de construcție. Zona de utilizare este destul de largă. Placa ondulată este utilizată atât pentru finisarea exterioară a clădirilor, cât și pentru acoperiș. O astfel de popularitate ridicată a cartonului ondulat a dobândit din cauza proprietăților sale universale. Acest material a fost folosit de mai mulți ani atât în ​​mod privat, în special în zona suburbană, cât și în sectorul industrial.

Principalele avantaje ale cartonului ondulat

Principalele caracteristici tehnice, datorită cărora cartonul ondulat este considerat un material de construcții cu adevărat unic, este posibil să se atribuie:

 1. Nivel ridicat de rezistență la rezistențe mecanice diferite.
 2. Rezistența mare a profilului la influența factorilor de mediu.
 3. Greutate redusă, ceea ce ușurează transportul materialelor.
 4. Asamblarea simplă a foii profilate. Din această concluzie, chiar o persoană departe de construcții o poate face față
 5. Aspect atractiv.
 6. O gamă largă de culori a foilor profilate.
 7. Preț accesibil.
 8. Durată lungă de viață.

Cum sa faci o poarta din carton ondulata cu mainile tale?

Porți și pietre făcute de mâiniUna dintre cele mai convenabile tipuri de porți din carton ondulat este structura glisantă. Acest lucru este posibil nu numai profesioniștilor, ci și masteranzilor. Cu ajutorul instrumentelor și materialelor necesare, într-un timp scurt puteți crea o capodoperă cu adevărat unică și chiar și cu elemente de forjare. Pentru a crea o ușă glisantă, veți avea nevoie de:

 1. Frame. Este realizat dintr-un colț sau țevi metalice.
 2. Mai multe foi de carton ondulat.
 3. Dispozitiv de rotire.

În timpul fabricării porților culisante, respectați acuratețea, și înainte de a se lucra, planificați cu grijă, stabilind dimensiunile exacte ale structurii. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a crea porți glisante este să instalați posturile de susținere la o adâncime de aproximativ 1 metru. După aceea, fundația este turnată. Rețineți că lungimea sa trebuie să fie egală cu jumătate din lungimea porții.

Pentru fabricarea cadrului, cornișele metalice trebuie să fie îmbinate prin sudură eșalonată. Distanța dintre elementele adiacente ar trebui să fie de aproximativ 30 de centimetri. Pe acest design, și vor fi instalate foi de carton ondulat.

Etapa finală a creării de porți glisante este fixarea platformei cu rolele de pe suprafața fundației. Puteți verifica corectitudinea lucrării utilizând nivelul. Dacă doriți, dacă aveți mijloace financiare, designul rezultat poate fi echipat cu un dispozitiv suplimentar. De exemplu, ar putea fi telecomandă.

Porti batante din carton ondulat

Forjarea pe porți și poartaDesignul porților swing presupune prezența a două clape, care se deschid în diferite direcții. Posturile în acest caz sunt stâlpi de metal. Acestea sunt instalate direct în sol la o adâncime de aproximativ un metru și fixate cu beton.

Pentru a crea un cadru se folosesc țevi metalice diametru mic. Pentru rigidizare, colțurile structurii sunt echipate suplimentar cu elemente de fixare. După aceea va fi necesar să atașați colile ondulate la cadrul creat. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de șuruburi de auto-apăsare sau de alte dispozitive similare.

Pentru a deschide porțile basculante, acestea trebuie să fie prevăzute cu balamale. Acestea sunt instalate pe conductele de susținere și pe partea din spate a porții.

Porți din carton ondulat cu elemente de forjare

Pentru astăzi, porțile cu forjare originală sunt foarte populare în rândul populației. În plus față de aspectul convingător, elementele forjate dau, de asemenea, rezistența structurii suplimentare. În plus, astfel de porți sunt destul de accesibile, ceea ce poate fi atribuit și avantajelor acestora.

Montarea elementelor forjate se efectuează prin sudare sau prin șuruburi. Nu durează prea mult și rezultatul va depăși toate așteptările și va decora orice zonă suburbană.

Lacate pentru porti din carton ondulat

Orice poarta, precum și porțile necesită prezența unui mecanism de blocare - doar pentru a vă proteja casa de oaspeții neinvitați. Următoarele încuietori sunt de obicei instalate pe porți și porți din carton ondulat:

 • broaștei;
 • magnetic;
 • scrisoare de trăsură.

Fiecare dintre mecanismele de mai sus are avantaje și dezavantaje. Cel mai important lucru în alegerea dvs. este să acordați atenție calității produsului și fiabilității sale.

Dacă intenționați să instalați o cheie de blocare, va trebui să găuriți o mică gaură cu ajutorul unui șmirghel, în care va fi amplasat mecanismul.

Pentru a instala un tip de blocare deasupra capului va necesita elemente de fixare - ei vor trebui, de asemenea, să creeze găuri mici.

Încărcați din carton ondulat cu propriile mâini

Porțile sunt decorate cu produse forjatePuțin mai multe detalii, poate, merită să locuiți pe calici. Ele sunt, de asemenea, un fel de poarta si le fac pe ele însele, si maestrul de inceput nu va fi dificil. Forma cea mai nepretentioasa a portii, din care aproape orice persoana poate face fata, este dreptunghiulara. Dimensiunea optimă a unui astfel de design este 1 metru lățime și 2 metri lungime.

Mai întâi trebuie să sudați cadrul viitorului pieton. Acest lucru va necesita țevi de profil. După ce este gata, puteți începe fixarea foilor, ca și pentru porțile mari. Etapa finală a lucrării este instalarea construcției poarta de poartă.

Experții recomandă coloanele de susținere din beton pre-beton. Apoi trebuie să sudați balamalele. Numai după aceasta puteți continua instalarea porții și oricărei porți. După finalizarea instalării tuturor componentelor, poarta este echipată cu un mecanism de blocare.

Astfel, independent să facă față porții și pârghia de pe tabla ondulată este destul de realistă. Nu toată lumea își poate permite să se adreseze profesioniștilor, deoarece serviciile lor merită o mulțime de bani. Dar, cu o abordare competentă, planificarea atentă a tuturor lucrărilor viitoare și investirea în ea a unei bucăți din sufletul tău, poți obține un rezultat care să fie complet indistinguizabil față de serviciile maeștrilor. Consumabile, încredere în sine, câteva zile de lucru minuțios, totul trebuie să se întâmple în mod necesar.

Fereastră frumoasă cu elemente de forjare
Porti forjateMateriale pentru productia de portiCum sa faci o poarta de unul singurUsa si poarta turnata din tabla ondulataPorți metaliceUsa si poarta turnata din tabla ondulataProduse forjate pe poartăPorti si garduri cu elemente de forjareElemente forjate pe gard și poartaDesign frumos al porțilorCum sa faci o poarta cu mainile tale
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi culoarea potrivita pentru acoperis si gardCum sa alegi culoarea potrivita pentru acoperis si gard
Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografieWicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie
Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile taleConstruirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale
Acoperiți acoperișul cu o foaie de profilareAcoperiți acoperișul cu o foaie de profilare
Acoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulatăAcoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulată
Caracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilateCaracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilate
Profilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalareProfilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalare
Caracteristicile și greutatea foii profilate, masa 1 m2Caracteristicile și greutatea foii profilate, masa 1 m2
Tăvile profilate: tip, greutatea 1m2, proprietățile profilului și tabelul parametrilorTăvile profilate: tip, greutatea 1m2, proprietățile profilului și tabelul parametrilor
Caracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulateCaracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulate
» » Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com