amigdas.com

Poarta din profil metalic: instalare și fotografie

Materialele și instrumentele necesareCel mai adesea, porțile din metal sunt folosite pentru echiparea parcelelor. Desigur, există motive pentru acest lucru. Profilul metalic este un material de înaltă calitate și practic, este utilizat în casele de finisare și în construcții. Alegerea configurației necesare nu va fi dificilă. Pozele pot fi văzute mai jos.

Dezavantaje și avantaje ale profilului metalic

Acest material este foarte popular, este disponibil în comerțul cu amănuntul. Să luăm în considerare toate neajunsurile și avantajele porții din profilul metalic.

dezavantaje:

 • Se poate dezvolta coroziune dacă stratul exterior este deteriorat.
 • În cazul în care cusăturile nu sunt etanșate, apa trece prin ele.

avantaje:

 • Poarta poate fi făcută cu forjare, va da originalitate.
 • Materialul este suficient de puternic și durabil, structura asigură rigidizări.
 • Un bun plus este un preț bun scăzut.
 • Pentru lucrare veți avea nevoie de instrumente care se găsesc în fiecare casă.
 • Protecție bună față de mediul înconjurător.
 • La vânzare puteți găsi materiale de diferite culori.

Cum se monteaza o poarta dintr-un profil metalic?

Primul lucru care va trebui făcut este de a determina ornamentarea elementelor decorative și a elementelor de forjare. Cu ajutorul desenelor dvs., puteți calcula cu ușurință cantitatea de material necesar.

Materiale și instrumente necesare:

 1. Cum sa alegi o poarta pregatita pentru o resedinta de varaundercoat
 2. vopsea
 3. voal
 4. castel
 5. Lichid anticoroziv
 6. Profilul conductei
 7. Țeavă sau profil metalic
 8. bulgară
 9. Filet din nailon
 10. Plumb bob
 11. sudura electrica
 12. Foarfece metalice
 13. schilodi

Montare de stalpi

După cum știți deja, poarta din profilul metalic este întotdeauna fixat pe stalpi. Acestea trebuie să fie instalate destul de rigid, în timp ce dimensiunea structurii ar trebui luată în considerare. În primul rând, în locul în care ați decis să puneți poarta, trebuie să faceți o marcare și să instalați polițele. Pentru aceasta, este necesar să excavăm două gropi cu o adâncime de cel puțin un metru și un diametru mai mare decât polul în sine cu zece centimetri.

Apoi, este necesar să tăiați materialul după cum doriți, folosind o roată de tăiere și un bolgar. lichid coroziune Acum, suprafața trebuie să fie degresate, lăsați să se usuce și ștergeți placa albă rezultată. Apoi, gaura ar trebui să fie pus în poli și se acoperă cu pietriș, apoi se face o soluție de ciment și nisip, pentru a umple cavitatea, așteptați pentru uscare în timpul zilei.

Câlpi de cărămidă

Pentru unele clădiri, stalpii din cărămizi sunt cei mai buni. Ele vor face construcția mai puternică, arata mai frumos. Iată cum lustruiți corect pilonii cu cărămizi:

 • Reguli de instalare a porțiiEste necesar să se facă mortar pentru cărămizi - atunci când se adaugă apă este necesar să se țină cont de faptul că amestecul ar trebui să fie adus la densitatea de smântână. Cel mai bine este să folosiți nisipul montan.
 • Acum trebuie să luați o mistrie și să puneți caramida. Grosimea cusăturii trebuie să fie de cel puțin un centimetru.
 • Atunci când faceți o zidărie, trebuie să acordați atenție paralelismului față de pământ - aceasta poate fi verificată folosind un nivel.
 • Când totul este gata, puteți instala capace metalice sau decorative.

Pregătirea și crearea cadrelor

Corectitudinea pregătirii, desigur, va afecta toate calitățile produselor. Din acest motiv, munca trebuie luată foarte serios. Ei bine, dacă aveți masă de sudură specială, dar dacă nu, atunci este destul de ușor să o faci. Este necesar să alegeți o platformă egală și să răspândiți canalul pe acest site - aici și locul este gata.

Când totul este gata, poți începe să faci flapsuri. Cu ajutorul șlefuitorului trebuie să tăiați profilul cu dimensiunile pe care le-ați indicat în desen. Asigurați-vă că aspectul trebuie să fie în locul pregătit, în timp ce se confruntă cu îmbinările prin sudare.

Acum trebuie să faceți o măturică a sudurilor. Apoi, trebuie să potriviți distanțierele, acestea vor da o rigiditate porții. În acest caz, dacă decideți să faceți o poartă în poarta, trebuie să faceți un cadru pentru ao instala. Trebuie să vă amintiți că trebuie să verificați constant diagonala porții din profilul metalic.

Când ați făcut designul, ar trebui încercați la blocare și lagăre. Apoi, trebuie să curățați afluxul de sudură și să manipulați metalul cu anticoroziv, suprafața metalului ar trebui să fie măcinată, să se usuce și să se vopsească.

Instalăm poarta din profilul metalic

Instalați profilul metalic în mănuși, deoarece foile de pe muchie sunt foarte ascuțite și vă puteți răni pe mâini. Ordinea de instalare a porții:

 1. Porti si garduri din metalEste necesar să tăiați foile în funcție de dimensiunea dorită.
 2. Apoi, foaia trebuie așezată pe foaie și să găsească găuri pentru elementele de fixare.
 3. Montajul trebuie realizat cu șuruburi autoportante.
 4. Acum trebuie să sudați vălul în locurile potrivite.
 5. Când totul este gata, este necesar să ridicați poarta și să sudați vălul.

Datorită acestui articol veți putea instala poarta din profilul metalic. Prin același exemplu, puteți pune o poartă în garaj.

Porți moderne din metal
Caracteristici la instalarea porțiiCare ar trebui să fie porțile din casăCererea de la poarta principală spre casăMecanism al porții glisantePorti si poarta pentru case particulareCaracteristicile porților metalicePorți metaliceForma și dimensiunile porțilorDesign frumos al porțilorProfile metalice pentru fabricarea portilorCe mecanism de poartă este mai bunPorți și porți într-o casă privatăConstrucția porților din profil metalicVase personalizateDin ce material sunt porțile făcuteCum de a alege o poartă pentru a da
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi o poarta pentru o casa privataCum sa alegi o poarta pentru o casa privata
Cum de a alege tipul și dimensiunea metalului pentru construcțiiCum de a alege tipul și dimensiunea metalului pentru construcții
Prețul pentru geamurile de balcoane și balcoane cu profil de aluminiuPrețul pentru geamurile de balcoane și balcoane cu profil de aluminiu
Profile metalice pentru gips-carton: tipuri și dimensiuniProfile metalice pentru gips-carton: tipuri și dimensiuni
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Porți și porți din metal: montaj și fotografiePorți și porți din metal: montaj și fotografie
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Facem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și deseneFacem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și desene
Profilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalareProfilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalare
Caracteristici și aplicații ale panourilor din profile metalice liniareCaracteristici și aplicații ale panourilor din profile metalice liniare
» » Poarta din profil metalic: instalare și fotografie
© 2021 amigdas.com