amigdas.com

Caracteristici și plafoane foto din panouri din plastic

Tehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCPlafonul, realizat din panouri din plastic, este considerat opțiunea cea mai simplă și accesibilă pentru finisarea suprafeței. Aceste plafoane sunt instalate în principal în băi și coridoare. Pentru a instala structura este suficient să ai abilități de bază în construcție. Principalul lucru este să faci lucrarea cu exactitate și să folosiți materiale de înaltă calitate.

Avantajele și dezavantajele plasticului

Avantajele panourilor din plastic includ:

 • Tehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCrezistența la umezeală a crescut. Datorită acestei caracteristici, materialul poate fi instalat în siguranță într-o baie și o baie;
 • simplitatea îngrijirii. Îndepărtați murdăria din tavan este foarte simplă. Este suficient să o ștergeți periodic cu un burete umed și o cârpă uscată;
 • versatilitate. Panourile din plastic arată bine nu numai în baie, ci și în coridor, bucătărie și loggia. Puteți aprecia acest aspect prin vizionarea fotografiei;
 • datorită utilizării structurilor de plastic pot ascunde diferitele defecte ale plafonuluiprecum și utilități, inclusiv cabluri și țevi. Mai mult, dacă doriți, puteți instala spoturi;
 • nu mai puțin important este capacitatea de a crea plafoane PVC cu propriile mâini, fără a recurge la ajutorul profesioniștilor.

Tavanele suspendate din plastic prezintă o serie de dezavantaje, și anume:

 • această acoperire, în majoritatea cazurilor, privește bugetul. Pentru a evita acest lucru, trebuie să faceți asta alegeți numai materiale de înaltă calitate cu un design frumos;
 • Cele mai ieftine soiuri sunt destul de subțiri, ceea ce înseamnă că sunt capabile să treacă lumina lămpilor;
 • Cu ajutorul panourilor din plastic, nu va fi posibilă realizarea unei construcții pe mai multe niveluri;
 • plafoanele suspendate similare vor face ca camera să fie mai mică;
 • între panourile individuale de plastic vor fi vizibile cusături.
Plafoane cu panouri din PVC din plastic
Proiectare de plafoane din plasticTehnologia de finisare a plafonului cu panouri din plasticPlafonul din panouri din plastic în baieTehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCProiectare de plafoane din plasticTehnologia de finisare a plafonului cu panouri din plasticPlafonul din panouri din plastic în baieTehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCProiectare de plafoane din plasticTehnologia de finisare a plafonului cu panouri din plasticPlafonul din panouri din plastic în baieTehnologia de finisare a plafonului cu panouri din plasticTehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCProiectare de plafoane din plasticPlafonul din panouri din plastic în baieTehnologia de finisare a plafonului cu panouri din plasticTehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCProiectare de plafoane din plasticPlafonul din panouri din plastic în baieTehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVC

Tipuri de panouri din PVC utilizate pentru finisarea plafoanelor

Plafonul din panouri din plastic în baieO gamă largă de panouri din PVC se află în vânzare. Ele sunt atât perete, adică grele și tavan. Ultima opțiune este considerată fragilă și ușoară. Când se apasă pe suprafața acestui material, poate rămâne o dantură. În consecință, instalarea unor astfel de elemente necesită prudență.

Dacă vorbim despre design, atunci materialul se întâmplă:

 • lucios cu acoperire speciala;
 • mat, considerat cel mai bugetar;
 • colorate sau cu desene.

Producerea panourilor din plastic colorat se realizează în felul următor:

 • imaginea este transferată pe panou din filmul termic;
 • Imprimarea directă este posibilă, datorită disponibilității echipamentului adecvat și oferă imitații de lemn, marmură și alte materiale.

Multe companii moderne creează panouri laminate din PVC care imită lemn, ceramică și metal, precum și diferite nuanțe și texturi. Datorită utilizării unui astfel de material, este posibil să se implementeze soluții neobișnuite de proiectare. Plasticul fabricanților europeni adesea imită pielea de șarpe, bambus și mătase, precum și un plafon de raft. În ciuda acestei diversități, cea mai mare popular este panoul din PVC laminat rezistent la umiditate Nuanțe luminoase și pastelate cu finisaj lucios sau mat.

Pentru plafoane cu iluminare interioara se va aborda policarbonatul transparent, iar soiul de culoare se va potrivi in ​​sala, decorata in stil Art Nouveau. Pentru a face un plafon in oglinda, trebuie sa achizitionati un strat de polistiren puternic cu un film special, astfel incat sa puteti obtine efectul original si o securitate sporita.

Cum de a alege panouri de plastic de înaltă calitate?

 1. Proiectare de plafoane din plasticMai întâi de toate, trebuie să inspectați cu atenție materialul - ar trebui să fie uniform, iar modelul aplicat este uniform. Orice distorsiuni și neregularități sunt inacceptabile.
 2. Elementele de rigidizare situate pe interior nu trebuie să fie vizibile pe partea din față. În plus, se recomandă numărarea numărului acestora. Suspensiile pot fi destul de multe, astfel încât designul tavanului este puternic. De asemenea, este important să se studieze grosimea pereților și a rigidizărilor.
 3. Apoi, trebuie să luați o pereche de panouri din PVC și să le conectați. Docking-ul ar trebui să fie foarte ușor, dar diferențele dintre elemente sunt inacceptabile.
 4. Este necesar să se evalueze rezistența materialului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe panoul. Nu trebuie să se crape sau să se deformeze. Forma se poate schimba ușor, dar produsul trebuie să se potrivească strâns cu alte elemente.
 5. Panourile din plastic trebuie să fie verificate pentru îndoire. Dacă după câteva curburi materialul a supraviețuit, atunci este cu adevărat durabil și durabil.

Calculul cantității necesare de material

Tehnologia de finisare a plafonului cu plastic din PVCDacă intenționați să faceți propriile tale mâini pe plafonul panourilor din plastic, atunci trebuie să calculați cantitatea potrivită de material și dispozitive de fixare.

Mai întâi de toate, este necesar aflați zona exactă a plafonului, și apoi împărțiți numărul obținut în zona unui panou și adăugați 20%. Acest lucru se face luând în considerare reducerile posibile.

Este important să determinați numărul de profile de montare. Pentru a face acest lucru, este necesar să se pregătească o schemă de plafoane cu respectarea dimensiunilor și a scării. Aici se efectuează marcarea fixării profilului. Distanța optimă dintre aceste elemente ar trebui să fie de 50-60 cm.

Pentru a pregăti profilul, trebuie să achiziționați panouri dure UD și să montați bare transversale - panouri CD-uri ușoare.

Nu mai puțin important este calculul elementelor de fixare. Astfel, pentru 0,5 m de profil, va fi necesar 1 diblu și pe 0,5 m de panou din PVC - 1 șurub auto-înțepător, iar pălăria trebuie să fie destul de largă.

În unele cazuri, trebuie să determinați valoarea plăcilor de plafon, cu care veți închide ulterior toate fisurile. Pentru a face acest lucru, perimetrul plafonului ar trebui împărțit în 3 și rotunjim numărul.

Finisarea tavanelor PVC

Proiectare de plafoane din plasticMai întâi de toate, suprafața trebuie să fie curățată de resturi și deturi. În special, vorbim despre vărsare. Pentru diluarea sa, se utilizează un pistol de pulverizare și o spatulă de vopsire simplă. După asta plafonul trebuie să fie uscat cu grijă, care va ajuta la evitarea dezvoltării mucegaiului și ciupercii. Un strat uscat, curat, este pregatit folosind o formula foarte buna.

Tavanul din PVC este finalizat în etape. Pentru a face acest lucru singur, fără a face greșeli, merită să previzualizați videoclipul corespunzător.

 1. Cu ajutorul nivelului clădirii, trebuie să marcați punctele de fixare pentru profilul UD. De la retragerea tavanului la 5-10 cm. Această distanță depinde de curbura acoperirii și de dimensiunile corpurilor de iluminat.
 2. Profilul este fixat cu atenție. Este important să evitați fisurile și golurile.
 3. Pe lamele se montează un profil CD. Apoi profilul de montare este fixat.
 4. După aceasta, este necesar să se pună la dispoziție comunicațiile care vor fi ascunse, precum și să se pregătească găuri pentru corpuri de iluminat.
 5. Instalarea panourilor din PVC pornește de la perete. Materialul este tăiat în lungimile necesare cu ajutorul unui ferăstrău metalic.
 6. Primul panou este introdus în profilul de montare și apoi fixat cu șuruburi. După aceasta, restul elementelor sunt fixate pe șine.
 7. Dacă aveți de gând să terminați cu o placă de plastic, atunci marginile panourilor trebuie introduse în bara în formă de L.

Greșeli comune în finisarea plafonului cu plastic

Plafonul din panouri din plastic în baiePentru a evita apariția unui miros neplăcut într-o baie sau altă cameră, tratați suprafața cu o soluție specială. Acest lucru va ajuta la prevenirea multiplicării ciupercilor sub panouri.

Când finisați tavanul cu propriile mâini, ar trebui să lăsați o mică distanță între material și acoperire. Lipirea plasticului pe beton este strict interzisă.

Înainte de finisare, asigurați-vă calitatea materialului. Dacă economisiți pe panouri din PVC, tavanul își pierde rapid umbra și se deformează, iar când lumina este aprinsă, comunicațiile ascunse vor fi vizibile.

Este foarte important să vă faceți griji în legătură cu cablurile paralele. Verificați toate luminile.

În timpul instalării panourilor din PVC, unii oameni înlocuiesc profilul metalic cu blocuri din lemn, iar șuruburile sunt capsate. Astfel de economii sunt complet nejustificate, pentru că Datorită nivelului ridicat de umiditate, învelișul este deformat, iar întreaga structură este ulterior distrusă.

Dacă intenționați să acoperiți tavanul în baie cu propriile mâini, alegeți panouri de plastic de înaltă calitate. După aceea, rămâne doar să le instalați corespunzător, după ce ați previzualizat videoclipul corespunzător. Dacă faceți totul conform instrucțiunilor, atunci stratul de acoperire va fi durabil și durabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face un plafon de panouri din plastic în baieCum se face un plafon de panouri din plastic în baie
Căptușirea tavanului cu panouri din plasticCăptușirea tavanului cu panouri din plastic
Plafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succesPlafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succes
Finisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâiniFinisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâini
Cum sa faci un tavan intins cu mainile taleCum sa faci un tavan intins cu mainile tale
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografiiCatalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii
Plafoane din panouri pvc cu mâinile propriiPlafoane din panouri pvc cu mâinile proprii
Finisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâiniFinisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâini
Finalizarea baie cu panouri din plastic cu mâinile taleFinalizarea baie cu panouri din plastic cu mâinile tale
» » Caracteristici și plafoane foto din panouri din plastic
© 2021 amigdas.com