amigdas.com

Arch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografie

Vedere modernă a arcurilorCând facem reparații, într-adevăr dorim să existe un anumit stil, a existat o împărțire în zone, astfel încât să existe o oarecare certitudine care să dea exclusivitate locuințelor noastre. Toate acestea pot oferi un arc în apartament, design-ul fotografiat pe care îl vom prezenta în acest articol.

Arcul este un element arhitectural arhitectural al interiorului. Este un arc curbat între două suporturi care pot suporta sarcina.

Funcția principală este de a oferi apartamentului un spațiu extins, împărțirea acestuia în zone și, bineînțeles, o decorare exclusivă a interiorului.

Tipuri de arcade

Diferite modele de arcadePrin construcția sa sunt împărțite în simple și complexe. De cele mai multe ori, apartamentele simple sunt folosite în apartamente, care îndeplinesc fără nici o problemă funcțiile care le sunt atribuite. Dar, uneori, designul unui apartament necesită un design mai complex.

Ele pot fi realizate din plăci de ipsos, tencuială, poliuretan, lemn, MDF și PAL. Elemente utilizate frecvent - mulaje de ipsos, piatră decorativă și pereți de perete. Desigur, prima opțiune este cea mai solicitată, deoarece nu limitează designerul în zborul fanteziei. Avantajele plăcilor din gips-carton în ceea ce privește instalarea simplă, ușurința și versatilitatea designului. Produsele din lemn pot fi destul de puternice și durabile, însă acestea diferă în funcție de greutate și preț scump. Un proces foarte laborios de a face un arc de piatră.

Uneori în designul interior este folosit vopsite decorativ sau venețian. Cu toate acestea, aici, cel mai probabil, va fi necesar să atrageți specialiști. Cele mai neobișnuite pentru astăzi este tapetul lichid care vă va ajuta să creați arcul strălucitor și original.

În forma arcului se întâmplă:

 • rotunde;
 • dreptunghiular;
 • parabolic;
 • lanțetă;
 • trei lame;
 • Limbi;
 • oblică;
 • segmentara.

Poate fi folosit în orice cameră în care doriți să extindeți spațiul: cameră de zi, dormitor, hol, bucătărie hol, cameră pentru copii.

Utilizarea arcurilor în stiluri moderne

Cum se utilizează arcadeDeoarece arcul este o parte integrantă a designului interior al apartamentului, ar trebui să se încadreze armonios în stilul său general. Să le analizăm în detaliu cu cele mai bune fotografii, preluate într-o rețea.

Stilul clasic - aici va fi mulajul de stuc sau alt material aproape de compoziție. În centrul arcului, este preferabil să se utilizeze un element decorativ. Formularul poate fi orice - parabolic, rotund, dreptunghiular - cel mai important design. Apropo, puteți folosi aici coloane și sculpturi.

modern - avangardă adecvată, cu forme neobișnuite, de exemplu, o elipsă sau oblică, târâtoare. Acesta va arata grozav cu vitralii vopsite. Pictura peste arcul arcuit sau drapul cu țesătură va crea un aspect unic al camerelor dvs.

Stilul gotic - arătată cu un unghi ascuțit la cel mai înalt punct.

Stilul rustic - este folosit din materiale naturale, inclusiv piatra sau lemn.

Poate că aplicația cea mai ambiguă a designului este folosită în stilul de înaltă tehnologie. Dar aici puteți să o faceți și într-o formă greșită, să vopsiți această deschidere în culoarea zidurilor și să folosiți atributul obligatoriu - lămpi încorporate, oglinzi acrilice, materiale lucioase moderne.

Caracteristici de utilizare în apartament:

 1. Un exemplu de arc frumosO metodă populară este de a conecta o cameră și o loggie, pentru a mări spațiul. Deoarece fasciculul transversal nu poate fi complet demolat, prezența unui arc va rezolva această problemă pentru dvs.
 2. Când conectați bucătăria și camera de zi, așa-numitul. studio, folosit pentru delimitarea zonelor și extinderea spațiului. Arcul cu un contor de bar este utilizat pe scară largă în astfel de încăperi. Simularea vatra va adauga, de asemenea, o atingere pentru interiorul dumneavoastra.
 3. Cu stilul țării, o soluție de design interesantă este de a închide capota cu ajutorul unui arc.
 4. În coridor vă permite să desenați și să deschideți spațiu. De asemenea, va arăta grozav într-o cameră unde nu există suficientă iluminare.
 5. Foarte des, atunci când se proiectează apartamente, ușile sunt înlocuite cu designul corespunzător care se suprapune.
 6. O soluție interesantă este utilizarea unui arc cu o nișă. Se poate încadra armonios în interiorul grădiniței sau în camera de zi.
 7. În grădiniță, cu ajutorul arcului, este posibilă separarea într-o zonă de joacă și o zonă de odihnă.
 8. Prezența unui arc în proiectare ajută la ascunderea deficiențelor aspectului. Deci, ești fără probleme, puteți ascunde diferite conducte, plafoane, grinzi, fire și alte obiecte.
 9. Interiorul va fi revigorat de prezența corpurilor de iluminat. Cel mai probabil, acesta va fi încorporat în lămpi cu aspect diferit și becuri de putere.
 10. Rar, dar uneori arcul este încă făcut în baie. Astfel de preferințe există în stilul oriental.

Cu toate acestea, este posibil să spunem, istoria antică a originii arcilor, este totuși o decorație universală minunată pentru proiectarea apartamentelor moderne pentru fiecare gust.

Design arcuri în apartamente
Ideea construcției arculuiTipuri de arcade diferiteDecoratiuni interioare cu arcArcuțele frumoase din interiorAnsambluri de ghips în bucătărieVedere modernă a arcurilorArcul în apartamentBucătăria este decorată cu un arcDiferite forme de arcDecor de pereți în camera de ziStilul arculuiInterior cu o arcadăArch în interiorul apartamentuluiIdeea de a decora o ușăO ușă pe coridorArhitectură modernă în interiorCum de a decora un interior apartament
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Șemineu decorativ în apartamentul orașului - design fotoȘemineu decorativ în apartamentul orașului - design foto
Idei și fotografii de reparare bucătărie în HrușciovIdei și fotografii de reparare bucătărie în Hrușciov
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Proiectarea zonei de luat masa din bucătărie - opțiuni de design și fotografiiProiectarea zonei de luat masa din bucătărie - opțiuni de design și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Grinzi de gips-carton: design și fotografieGrinzi de gips-carton: design și fotografie
Caracteristici de bucătărie colț în stil modern și fotografie interioarăCaracteristici de bucătărie colț în stil modern și fotografie interioară
Apartamente pe două nivele - idei de fotografie și de design pentru amenajăriApartamente pe două nivele - idei de fotografie și de design pentru amenajări
Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatrăDecorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră
» » Arch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografie
© 2021 amigdas.com