amigdas.com

Cum de a lega un covoraș din polietilenă

Proprietățile funcționale ale unui covor din pachete din polietilenăNoțiunea de "mâini cu pricepere" înseamnă că o persoană poate crea un lucru frumos și util însuși, mai degrabă decât să o cumpere într-un magazin. Cazul în care lucrurile vechi servesc ca material pentru crearea unei capodopere este de două ori valoros. Unul dintre elementele non-lichide sunt pungile de plastic vechi. Plăcile originale de baie de diferite forme și culori sunt făcute cu plăcere de către femei de diferite vârste și moșii prin mâinile lor.

O combinație de culori pentru un covor din pachete de polietilenăUn covoraș din pungi de polietilenă este util în baie, unde pulverizarea apei se scurge constant. Polkuhni, contaminate la prepararea alimentelor, pot fi, de asemenea, decorate cu un produs original. În hol matul trebuie curățat din când în când din murdărie și praf, astfel încât polietilena este cea mai potrivită.

Problema utilizării polietilenei, care are o perioadă foarte lungă de descompunere și, prin urmare, provoacă daune ireparabile mediului, este destul de gravă pe ordinea de zi. Suntem obișnuiți cu pachetele de unică folosință necesare pentru a aduce produsele din magazin în casă și, fără ezitare, le trimiteți la depozitul de deșeuri.

Pentru multe femei de ac, articolele de tricotat din pachetele acumulate inutile cu mâinile lor devin o adevărată descoperire. Pentru prima dată încercând să lege produsul, încep să-l îmbunătățească, folosind diverse inovații, ornamente și modele. Sacoșele de polietilenă se transformă într-un covor moale, confortabil și versatil.

Ce este convenabil pentru un covor din saci de polietilena?

Pentru ca un lucru să se potrivească strâns în viața unei persoane, trebuie să aibă calități operaționale ridicate.

 1. Produsul sub picioarele tale va da un sentiment de căldură, moale și confort. Polietilenă, care și-a schimbat suprafața plană tradițională în panglici și plexuri, poate deveni un covor confortabil pentru picioarele obosite.
 2. Sub covorașul de pe podea nu se va umple niciodată, chiar dacă vă udați pe picioare, lăsând dușul. Friabilitatea și prezența mai multor lumeni Permite podelei să se usuce in vivo, iar materialul însuși nu este supus umezelii.
 3. Pentru curățare, aplicați o cantitate mică de detergent și clătiți cu apă. Se scurge rapid și se usucă. Permise să se spele în mașină și să se rotească. Culoarea rogojinei nu va fi afectată și va rămâne luminată.
 4. Produs foarte rezistent și rezistent la uzură.
 5. Culoarea poate fi selectată sub interiorul băii sau sub seturi de prosoape.
 6. Forma poate fi rotundă, ovală, sub formă de stea sau pătrat și dreptunghiulară, totul depinde de spațiul liber de pe podea.

Procesul de fabricare a unui covor din pachete din polietilena

Selectarea materialului ambalat

Selectarea densității sacului pentru covorExistă o mare varietate de pachete disponibile. Producătorul de pe ambalaj prezintă parametrii produsului. Primul parametru este capacitatea pachetului, exprimată în litri. Pentru lucrul cu acel indicator acest indicator este important din punct de vedere al măsurării cantitative a materiilor prime. Al doilea indicator de pe pachet indică densitatea pachetului.

Dacă vorbim despre confortul și moaleitatea fundației viitoare pentru picioare cu mâinile noastre, atunci Este de preferat să alegeți pachetele cu o densitate medie. O figură înaltă amenință să-ți dai un covor tare și dur. Dar, în acest caz, se poate ieși din situație prin faptul că firele sunt tăiate subțiri.

Încercând să legați produsul de ambalaje cu densități diferite, puteți învăța foarte repede să distingeți calitatea firelor viitoare. Pachetele cu densitate scăzută pentru covoare nu sunt foarte bune deoarece nu pot ține forma și sunt întinse din când în când.

Pregătirea firelor prin prima metodă

Lucrările se desfășoară în următoarea ordine:

 • Pachetul este netezit și pliat frumos de-a lungul lungimii. Alinierea acesteia de-a lungul margini și de jos și alinierea mânerelor este netezită. Tăiați linia inferioară a sacului și mânerul cu o linie dreaptă;
 • din rezultatul gol tăiați benzi transversale paralele lățimea de aproximativ 2,5 cm. Imediat toate pachetele nu sunt folosite, mai întâi trebuie să încercați să legați o mostră din firele obținute, pentru a determina cu exactitate lățimea benzilor;
 • încercați să tăiați mostre de aceeași lățime, astfel încât produsul să aibă o grosime uniformă. În viitor, puteți să strângeți câteva pungi unul peste altul și să tăiați cu un truc. Toate benzile tăiate trebuie să fie desfăcute și legate între ele;
 • Panglica rezultată este pliată pe jumătate și combinăm capetele. Un nou ringlet este trecut simultan prin cele două capete pliate ale celei anterioare. Și din nou adăugăm și combinăm marginile. Luăm următoarea bandă și facem același lucru. Se dovedește un fir dublu magnific pentru tricotat, pe care trebuie să îl rostogolești într-o minge arbitrară;
 • Puteți conecta capetele benzii îndreptate unul cu altul folosind noduri îngrijite. Se pare un singur fir cu noduri de-a lungul întregii lungimi. Knitarii experimentați știu asta prezența nodurilor nu este suficientă pentru a împiedica tricotarea, trebuie doar să învățați să le lăsați pe partea greșită a locului de muncă.

Fabricarea firelor în al doilea rând

Pentru această metodă, nu este nevoie să legeți bucățile de benzi în nici un fel.

 1. Desfășurăm pachetul și îl deschidem, ca și în cazul ambalajelor. Foarfecele încep taie un pachet într-o rundă spirală, scufundând mai jos și mai jos până ajungem în partea de jos.
 2. Legarea reciprocă va avea numai fire din două pachete diferite. Pentru a obține fire volumetrice, tăiați cu benzi de cel puțin 5 cm, deoarece firul este obținut singur.
 3. Această metodă este potrivită pentru tăierea pachetelor de înaltă densitate.

Efectuăm o probă de testare pentru calcul

Tricotarea unui câmp de testare este necesară pentru a determina densitatea viitorului produs, poate fi necesar să tăiați fire mai largi. Introducem pe cârlig un lanț de 20 de bucle plus unul pentru ridicare. După ce ne întoarcem spre cealaltă parte, am tricotat cu modelul ales pentru produs. Trimitem o înălțime de 10 cm.

Firul este fixat și tăiat. Proba este ușor călită prin țesătură cu un fier cald. Acum puteți calcula câte balamale pentru produs. Măsurăm lățimea eșantionului și presupunem că, dacă este vorba de 20 de centimetri din 20 de bucle, este necesar un calcul simplu pentru a stabili, de exemplu, cele 60 cm din baza covorului. Împărțim șaizeci de centimetri cu numărul X și înmulțim rezultatul cu 20 de bucle. Obțineți numărul dorit de bucle pentru lățimea covorului selectat de 60 cm.

Un calcul similar poate fi făcut de-a lungul lungimii, dacă tricotarea are loc în culori diferite. Apoi, inserțiile colorate nu se dovedesc a fi alungite în lungime sau, invers, plate.

Tricotarea unui covor dreptunghiular

Tehnologie croșetoare din pungi de polietilenăUtilizați numărul de cârlig 3 sau respectiv 4 pentru fire subțiri și groase. Colectăm numărul corect calculat de bucle și tricotate în funcție de modelul selectat al modelului. Pentru începători, poate fi recomandabil să tricotați rândurile din față și din spate cu coloane fără croșetat sau cu cusături de croșetat.

Se pare o tesatura uniforma, elastica, care păstrează perfect forma și are un aspect decent. Pe perimetrul matului se recomandă să legați stâlpii fără o croșetare în două rânduri, cu un fir de culoare contrastantă, care va îndrepta neuniformitatea tranziției dintre rânduri și va da produsului un aspect finalizat.

Tricotarea unui covor rotund

Pentru a face acest lucru, un lanț de trei bucle este cusut și se închide cu începutul lanțului prin introducerea cârligului în prima legătură. Tricotarea este continuată de-a lungul cercului cu modelul selectat.

Între barele pentru uniformitatea propagării adunării circulare elemente adiționale tricotate, inserând cârligul de două ori în aceeași legătură în rândul anterior. Pentru a reduce densitatea de tricotat, puteți lega o buclă de aer în loc să legați bastoane suplimentare. Această metodă va oferi un covor de pungi de plastic de aerisire.

Pentru a spune câte adăugiri de făcut în fiecare rând este imposibil de realizat, totul depinde de densitatea tricotării și de grosimea firului. Recomandat după fiecare rând întindeți tricotat în avion și urmăriți, cât de mult este necesar să se extindă un covor pe un cerc care nu a fost tras împreună și nu a făcut valuri. Creșteri intense se fac în centru, cu atât mai aproape de margine, cu cât mai puține coloane suplimentare.

Cămăși frumoase cu mâinile lor într-un cerc sunt obținute atunci când tricotat cu cercuri colorate, care ar trebui să se potrivească cu culoarea.

Exemple de combinații avantajoase de culori

Chiar și pentru un produs atât de mic ca un covoraș din polietilenă, trebuie să alegeți culori care sunt plăcute ochiului și nu dau disconfort vizual.

Asemenea combinații moi

Culori din polietilena rosie va arata bine in tandem cu nuanță roz și violetă, portocaliu și galben-ou vor accentua căldura culorii. Culoarea galbenă se va scălda în nuanțe de culori verzi și salate și se va potrivi cu portocaliu. Verdele va fi reprezentat favorabil în cadrul albastru sau în culoarea valului mării. Violet umbra va necesita un cartier cu flori albastre, roz și violet.

Un joc pentru cei care iubesc contrastele

Roșu combinat cu verde va adăuga minute plăcute. Luminozitatea culorii portocalii va accentua umbra valului mării. O culoare albastră calmă va fi umbrită cu o nuanță galben strălucitoare. Solar-galben va juca în contrast cu culoarea liliac strălucitoare. Culoarea salatelor este perfect combinată cu o nuanță roz luminos.

Alte tipuri de covoare

Tehnologia de tăiere fire pentru tricotat un covorMăștile fabricate din pompoane sunt fabricate din polietilenă în același mod în care sunt fabricate din fire obișnuite. După aceasta, pomponii sunt strâns legați de plasa de plasă de construcție pentru tencuială, care servește drept bază pentru covor. Este recomandat să luați o plasă groasă astfel încât să nu se ridice, dar pom-poms fac mici, așa că nu se blochează prea mult.

Covoarele de terasă sunt realizate din benzi scurte de polietilenă, care sunt așezate în rânduri pe baza țesăturii. Marginile sunt tratate cu o coacere oblică.

Efectuarea de covoare din pachetele inutile este foarte interesantă și utilă. După ce ați învățat să tricotați produse simple, puteți merge la saci și pălării de plajă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plasticCaracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plastic
Cum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile taleCum sa faci un covor de tricouri si lucruri vechi cu mainile tale
Efectuați o saltea de baie pentru propriile mâiniEfectuați o saltea de baie pentru propriile mâini
Produse din polietilenă de joasă presiune sau pdd, ce este?Produse din polietilenă de joasă presiune sau pdd, ce este?
Cum sa faci o baie de drumetii cu mainile taleCum sa faci o baie de drumetii cu mainile tale
Cum sa dati podelele de baie cu mainile proprii?Cum sa dati podelele de baie cu mainile proprii?
Articolele originale din unelte la îndemână cu mâinile lorArticolele originale din unelte la îndemână cu mâinile lor
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Master-clasa de tricotat covor de la saci de gunoiMaster-clasa de tricotat covor de la saci de gunoi
Varietăți și instalarea unei șafe pe o țeavă de polietilenăVarietăți și instalarea unei șafe pe o țeavă de polietilenă
» » Cum de a lega un covoraș din polietilenă
© 2021 amigdas.com