amigdas.com

Crearea unei incinte pentru câini cu mâinile lor

Cuștile și volierele cu mâinile lorO celulă pentru un câine poate provoca deseori asociații negative - restricționând libertatea de mișcare. Cu toate acestea, este necesar în timpul transportului rasei expoziționale, de exemplu, cu mașina. O incintă dintr-un apartament pentru un câine va funcționa ca o cabină pentru un animal, fie pe teritoriul unui câine în care mănâncă și doarme. În articol vom examina tipurile de celule, vom da sfaturi cu privire la modul de a antrena animalul în cușcă și cum să facă o pisică pentru câine cu propriile mâini.

De ce este necesară o cușcă pentru un câine

Înainte de a vă gândi cum să faceți o pisică cu propriile mâini, este necesar să înțelegeți de ce este necesară o celulă pentru un animal de companie. Motivele pentru acest lucru sunt multe. Când câinele trăiește în curte, atunci are nevoie de o incintă. În unele cazuri, pentru amenajarea sa nu există suficient spațiu pe amplasament și uneori nu este viabil din punct de vedere economic din punct de vedere economic. Mai ales când este o dachă în care proprietarii trăiesc abia în vară. Înlocuiți vavirul poate o cușcă mare pentru câine și, dacă se adaugă acest design, acesta poate fi înlăturat iarna până în anul următor.

În timp ce în apartament un câine de vânătoare grav sau câine de pază, din motive de siguranță, este nevoie să se limiteze libertatea animalului. Acești elevi sunt instruiți în aptitudini profesionale: un câine de vânătoare - pentru a obține un joc, un câine de pază - pentru a proteja casa. În cazul în care oamenii necunoscuți intră în apartament, atunci câinele, percepând-o ca o amenințare, îi poate ataca. În acest caz, animalul este cel mai bine închis într-o cușcă.

Atunci când un copil este în casă, atunci relația cu câinele nu este întotdeauna bună, mai ales dacă este o rasă gravă. Există pietre, nu iubesc, dacă încep să urce copii. Copilul este greu de îmblânzit pentru faptul că nu trebuie să atingeți animalul. Pentru copil este o jucărie moale, pufoasă și mare. De asemenea, animalul poate răspunde inadecvat copilului când îl atinge. O cușcă pentru câini poate restricționa comunicarea între acești membri ai familiei. Dar trebuie să fie aleasă astfel încât copilul să nu poată pune piciorul sau mâna înăuntru.

Celulele sunt de neînlocuit pentru câini în timpul transportului de animale de companie. Acest lucru este valabil mai ales pentru rasele expoziționale, deoarece acestea trebuie să fie transportate tot timpul la diferite concursuri și expoziții, unde câinii expoziționali trebuie uneori să rămână câteva zile. În acest caz, celulele joacă rolul casei câinelui. Adesea, în același timp cu un suport pentru un câine confortabil.

O transportare este convenabilă pentru excursii la natură. Poți să cumperi o copertă sau să o faci singur, pentru a închide cușca. În acest caz, animalul poate obține o cutie în care să se odihnească. În plus, capacul protejează împotriva intemperiilor și a căldurii.

Cum să ridici o cușcă pentru câiniCage pentru un câine va fi spațiul ei personal - un loc în care se poate simți în siguranță. Cu atât mai important este siguranța raselor expoziționale. Prin urmare, este necesar să obișnuim animalul de la o vârstă fragedă. Că pentru un mic cățeluș nu era stres, este necesar să știm cum să obișnuim animalul în cușcă. Când un catel este plantat, este necesar să-l obișnuiți imediat la o nouă locuință în care el va fi în absența proprietarului și să doarmă. Deci te poți proteja de la surprize și pizde catelusi când nu este nimeni acasă.

Achiziționarea celulei rezolvă problema ridicării animalului. Majoritatea câinilor reacționează destul de viguros la vizitele vizitatorilor. Unii se limitează la lătrat, alții preferă să sară pe oameni. Într-o transportare deschisă, animalul poate observa pur și simplu ceea ce se întâmplă și oaspeții nu vor fi deranjați. Ulterior, câinele poate fi eliberat, oaspeții nu vor începe să atragă o mare parte din atenția ei, deoarece ea se va obișnui cu prezența lor.

Beneficiile celulelor

Principalele avantaje ale celulelor sunt următoarele:

 • Cuști pentru câiniun palet metalic sau plastic retractabil face posibilă menținerea locuinței câinilor în stare curată, este ușor de curățat, nu rattlează, astfel încât să nu-l deranjeze pe animalul de companie;
 • Cusca poate fi realizată cu ușurință manuală, fără a folosi orice unelte speciale;
 • Pentru confortul transportului, transportarea este prevăzută cu mânere, iar pentru carcasele mari - cu roți;
 • Balamalele și încuietoarele sunt concepute astfel încât să împiedice deschiderea arbitrară a ușii;
 • purtătorii sunt echipați cu picioare cu o acoperire din cauciuc, deoarece nu alunecă sau nu strică acoperirea;
 • există 6 mărimi de transport, după a treia mărime, sunt echipate cu două uși.

Există multe tipuri de transportare. Ele diferă în mărime, scopul și materialul de fabricație. Poți să cumperi o transportare gata sau poți să o faci singur.

Tipuri de celule

Pentru ca animalul să fie confortabil în timpul transportului, este necesar să se aleagă tipul și dimensiunea corectă a cuștii, aceasta fiind determinată de sarcinile pentru care va servi.

Transportul este obligatoriu să fie mici în dimensiune, dar câinele în el ar trebui să fie destul de spațioase.

Când un animal este pus într-o cușcă pentru o lipsă de timp a gazdei, dimensiunea acestuia trebuie să permită:

 • este convenabil să se ia o poză;
 • lungimea trebuie să fie suficientă pentru a se asigura că câinele se poate întinde la înălțimea sa maximă;
 • în timpul rafturii, în înălțimea totală până la tavanul pe care catelul nu ar trebui să îl primească.

Dacă luăm în considerare dimensiunile specifice, acestea vor depinde de mărimea câinelui. Dimensiunile celulei trebuie să corespundă dimensiunii animalului: cu cât este mai mic, cu atât mai puțin spațiu este necesar.

Conform materialului de fabricație, celulele sunt împărțite în:

 • lemn;
 • din plastic;
 • metal.

Construirea unei incinteCuștile metalice pentru transportul animalelor sunt cele mai convenabile, dar sunt destul de grele. Sunt potrivite pentru transportul cu mașina și pentru păstrarea cîine a casei. De regulă, ele constau dintr-un palet de plastic care servește ca o podea pentru un animal de companie și o cușcă metalică. În un set poate conține o canapea.

Sârmă purtătoare trebuie să fie fiabilă și puternică, astfel încât animalul să nu-l poată gălească, să-și deterioreze dinții sau ghearele. Câinii mari sunt făcuți pentru câinii mari care transportă mari dimensiuni, echipate cu două uși.

Unul dintre avantajele unei structuri metalice este prețul său, de regulă, acestea sunt modele ieftine. Este recomandabil să cumpărați cuști de metal cu un palet de plastic, deoarece metalul este rece în timpul mai rece și face mult zgomot.

Pentru rasele expoziționale mai bine cort tip pliere cort. În acest design este nu numai convenabil să transportați un câine cu mașina, ci și să vă protejați animalul împotriva vremii, poate ajuta la păstrarea aspectului și va fi o casă pentru timpul concursurilor sau expozițiilor. Principalul avantaj al transportului de date este că acestea sunt ușor și rapid dezasamblate, ceea ce este destul de convenabil pentru călătoria cu mașina. Cu toate acestea, ele sunt mai scumpe, dar din cauza confortului, acestea sunt de neînlocuit pentru rasele expoziționale.

Cărucioarele pentru transportul în mașinile raselor ordinare și expoziționale sunt de diferite tipuri: sub formă de valize, saci și rucsaci. Realizați pentru confort mișcările sunt echipate cu roți. În plus, ele pot fi echipate cu canapele, alimentatoare, băutori și alte echipamente suplimentare.

Cum să înveți câinele în cușcă?

Pentru ca animalul să se simtă confortabil în cușcă, trebuie învățat din puppy să fie într-un spațiu limitat. Nu este necesar să forțați un câine să intre în cușcă în violență, o va sperie, va fi stresată când se află într-un spațiu închis.

Pentru instruirea animalelor la celula este necesar să se respecte astfel de reguli:

 • Cum se construiește o incintăÎnainte de a plasa animalul în noua lui casă, este necesar să scoateți îmbrăcămintea și gulerul de la câine pentru a preveni rănirea animalului;
 • în interiorul dvs. trebuie să puneți un șervețel moale sau așternut, aranjați jucăriile preferate de animale;
 • pentru transportul în mașină trebuie să alegeți o cușcă optimă în mărime, deoarece un câine foarte mare se poate răni;
 • că animalul se simte el însuși protejat, este necesar să nu se așeze pe partea de sus nu un țesut translucid;
 • animalul, fiind într-un spațiu limitat, obișnuit să păstreze curat, câinele nu se va răscoli în locul în care el doarme și va cere să fie luată pentru o plimbare;
 • celule animale ar trebui să fie instalat într-un loc unde cainele va fi confortabil, nu ar trebui să fie instalat în apropierea aparatelor de încălzire sau într-un proiect: frigul, precum și supraîncălzirea dăunătoare pentru sănătatea animalului tau de companie.

Instruirea unui animal la "bârlog" este de a efectua astfel de acțiuni:

 • Construirea unei incinteAlegerea unui loc în care să fie întotdeauna cusca, cățelușul trebuie să fie ademenit în el cu ajutorul unei jucării sau a unui tratament.
 • Obișnind câinele într-o casă nouă, nu trebuie să închideți ușa când a fost pusă înăuntru. Dacă animalul pleacă, aduceți-l înapoi, dați un tratament și laudă, dar numai atunci când câinele este în cușcă.
 • Câinele trebuie mai întâi să fie adus în cușcă, astfel încât să poată intra singur, și să-l lase să iasă din ea în orice moment, lăsând ușa deschisă.
 • La început, nu este necesar să lăsați animalul în cușcă mai mult de câteva ore, este necesară o creștere treptată a timpului.
 • Atunci când câinele începe să bea și să urle, dacă îl puneți într-o cușcă, atunci nu este nevoie să vă grăbiți animalul. Mergând la câine ocazional, nu o obișnuiți cu cusca.
 • Nu ar trebui să pui animalul în transport, să-l pedepsi, așa că câinele nu va mai avea încredere în tine.

Crearea unei celule cu mâinile tale

Când un animal nu se potrivește celulele standard sau aveți dorința de a face acest lucru personal și materialul adecvat, trebuie să găsiți un desen gata sau să veniți cu propriul desen, să pregătiți instrumentele necesare și să începeți asamblarea produsului.

Materiale și instrumente

Pentru a construi o transporta cu propriile mâini, trebuie să pregătiți următoarele instrumente și materiale:

 • tije din oțel sau plasă metalică;
 • 12 bare;
 • muchia din plastic;
 • balamale pentru mobilier;
 • mașină de sudat;
 • capsator de construcții.

În cazul în care casa are o rețea veche din pat, plăci, atunci le puteți folosi pentru a construi o casă pentru câine cu propriile mâini. Numărul de materiale necesare va depinde de dimensiunea animalului de companie.

Etape de construcție

Întreaga procedură de construcție Celula cuprinde următoarele etape:

 • Cum se construiește o incintăMăsurați animalul pentru a determina dimensiunea celulei: lungimea, lățimea și înălțimea.
 • Apoi trebuie să vă gândiți cum va arăta celula, să deseneze desenele.
 • Rama este realizată din 12 bare. Dimensiunea lor este luată ținând cont de măsurătorile efectuate anterior.
 • Când scheletul este pregătit, acesta trebuie acoperit cu o plasă. Plasa trebuie luată cu secțiunea transversală a celulelor, luând în considerare dimensiunea animalului. Grila nu ar trebui să aibă segmente mobile care să vă poată răni animalul. Potrivit pentru garduri, care are o acoperire din plastic.
 • Este necesar să se prevadă ca celula să fie ușor dezasamblată. Pentru ce este construit cadrul din bare, care trebuie să vă conectați unul cu celălalt cu balamale de mobilier. Ușile sunt de asemenea instalate folosind balamale.
 • Rețeaua de grinzi trebuie să fie fixată cu un capsator de construcție. Puteți fixa plasa cu unghii îndoite. Și este necesar să se asigure că unghiile barei nu sunt complet pătrunse, deoarece câinele se poate prinde cu lână sau se poate răni.
 • Muchiile superioare ale ochiului de plasă trebuie să fie bine fixate cu o margine de plastic.
 • Pentru a proteja câinele, este recomandabil să cumpărați o plasă specială care să aibă o acoperire din plastic de sus, ceea ce împiedică rănirea câinelui.

Puteți face o plasă metalică, prin analogie cu plasa din fabrică. Pentru ce vor fi necesare tije de oțel și o mașină de sudare pentru conectarea lor. Dacă faceți o cușcă fără a utiliza o mașină de sudură, atunci nu va fi puternic.

După construirea celulei, trebuie verificată cu atenție absența șuruburilor de dimensiuni reduse, a spărturilor metalice și a părților metalice ruginite. Puneți întotdeauna o pătură în cutie, puneți boluri cu mâncare și apă în jurul acesteia. Un animal nu trebuie să se simtă ca într-o închisoare, să o organizați cu cel puțin puțin confort.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casăCum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Cât costă un dihor acasă?Cât costă un dihor acasă?
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pasAviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas
Cum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile taleCum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile tale
Cage de acasă în casă de câineCage de acasă în casă de câine
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
» » Crearea unei incinte pentru câini cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com