amigdas.com

Cazuri-compartimente cu mâinile lor: caracteristici de asamblare și video

Dulapuri și etaje de asamblareDulapul are un design excelent: nu ocupă mult spațiu și în același timp este destul de spațios. Desigur, dulapurile cu ușă glisantă pot fi achiziționate de la orice magazin de mobilier sau comandate pentru personalizare, dar puteți economisi bani prin asamblarea dulapului cu propriile mâini.

Ce trebuie să fie pregătit pentru o astfel de adunare, care sunt opțiunile pentru asamblarea dulapului cu propriile mâini și ce implică acest proces, vom spune în acest articol. De asemenea, există un video de antrenament pe tema asamblării dulapurilor cu uși glisante cu mâinile tale.

Tipuri de dulapuri cu ușă glisantă

Indiferent dacă veți colecta dulapul cu propriile mâini sau îl veți cumpăra în formă gata, asigurați-vă că efectuați măsurători precise, unde va fi instalat. De asemenea, proiectarea viitorului cabinet poate fi gândită și pe cont propriu, pentru ca profesioniștii să taie piesele și să le construiască singuri. În videoclip veți vedea clar în ce ordine și ce trebuie să faceți.

Cazurile-compartimente sunt împărțite în următoarele tipuri:

 • încastrate;
 • unghi;
 • structuri de trecere.

Pentru a construi, trebuie să procedați numai atunci când decideți asupra tipului de viitor cabinet. Dacă nu ați asamblat niciodată mobilierul anterior, este mai bine să alegeți un design prin tip. Un astfel de model este universal și poate fi pus oriunde.

Dulapul cu usi glisante este o solutie excelenta pentru apartamente mici, mai ales acolo unde exista o sala de intrare mica. În astfel de cazuri, ușa deschisă a dulapului va bloca trecerea și nu va mai fi spațiu în cameră. În dulapuri, zona este folosită în detrimentul înălțimii. De asemenea, puteți să-l utilizați cresc vizual spațiul, dacă echipați ușa cu pânzele oglinzii.

Detalii pentru asamblarea cabinetului cu propriile mâini

Accesorii pentru garderobăPentru a oferi designului o nuanță originală, trebuie să găsiți cea mai potrivită opțiune pentru dvs. placi aglomerate din lemn. Peretele din spate este realizat pe bază de plăci pictate. Și în ceea ce privește accesoriile pentru mobilier, atunci alegerea este pur și simplu imensă, astfel că, de cele mai multe ori, veți putea transpune în realitate chiar și cele mai originale idei. Și pentru foaia de ușă puteți folosi aproape orice material, principalul lucru este să îl tăiați corespunzător înainte de asamblare.

Ca regulă, parametrii materialelor pentru asamblarea dulapului sunt după cum urmează:

 • foi de PAL cu grosimea de 16 mm;
 • înălțimea foilor este de aproximativ 2500 mm;
 • lățime - aproximativ 1830 și mai mult;
 • adâncimea de aproximativ 650 mm.

De asemenea, pentru montaj, cu excepția foilor, un autocolant melamină. Detalii privind asamblarea produsului vor necesita următoarele:

 • două pereți laterali;
 • în partea de jos;
 • capacul cabinetului;
 • regimentul este mare;
 • șapte rafturi mici;
 • două partiții;
 • capace;
 • părțile laterale ale subsolului;
 • marginile soclului soclu.

Și spatele peretele alcalin este asamblată din astfel de detalii:

 • detalii detaliate în două compartimente;
 • Îngust pentru unul;
 • partea destinată părții superioare.

Materialul de văzut pentru carcasă pentru părțile potrivite este cel mai bun pentru maestru într-un serviciu special, care este prezent pe baza multor magazine de construcții. Va fi necesar să le dați stăpânului proiectul dulapului și măsurătorile sale exacte. Dacă aveți experiența potrivită, puteți să o faceți singur.

Fata de ușă este, de asemenea, mai bine de încredere de către un profesionist, deși crearea sa va fi foarte costisitoare. Asigurați-vă că specificați parametrii exacți ai deschiderii curățate și numărul de pânze. Deci, dacă plănuiți să comandați o cană de culoare, asemănătoare cu cea a plăcilor din PAL și a ușilor oglinzilor, ar trebui să existe o garnitură, ghidaje și un dop. Toate aceste elemente sunt incluse în kit, asigurând munca de calitate a sistemului fațadelor glisante.

Achiziționarea de accesorii

Pentru a face un produs din interior în mod corect, trebuie să cumpărați pentru asta accesorii speciale. Deci, în acest caz, vom avea nevoie de:

 • Cum se asamblează dulapulșuruburi sau cuie pentru fixarea plăcilor pane;
 • sub-rafturi pentru reglarea rafturilor în înălțime, care sunt plasate în compartimentul din mijloc al dulapului;
 • Confirmări cu parametri de 70 de 5 mm;
 • tije de tije;
 • șuruburi autofiletante 16 cu 4 mm;
 • bara sub umerase este de 775 mm (2 bucăți).

Asamblarea unui dulap usa glisanta: video si etapele de lucru

Când aveți toate piesele pregătite pentru viitorul dulap în mâinile dvs., revedeți din nou videoclipul de antrenament și vă puteți pregăti pentru asamblare.

În faza pregătitoare, noi nevoie de fier. Marginea trebuie atașată la capătul piesei astfel încât partea superioară să fie mai atractivă. Acum mergeți pe marginea fierului fierbinte, asigurându-vă că modul de aburire este oprit.

După ce marginea sa încălzit, trebuie să fie apăsată și bine ștersă, procesând marginile tăiate cu o hârtie de șmirghel. Nu vă grăbiți, deoarece o lucrare de calitate este o garanție că cabinetul va avea un aspect frumos.

Asigurați-vă că vă gândiți la bază. Din părțile sale, asamblați baza podiumului pentru partea inferioară a structurii. În videoclip, puteți vedea în mod clar ce ordine trebuie să efectuați.

Etape de asamblare

Înainte de a lucra, pregătiți următoarele:

 • ruleta;
 • foraj;
 • găuri la 5 și 8 mm;
 • dreptunghi;
 • creion.

Lucrați la asamblarea dulapului cu propriile mâini constă în următoarele etape:

 • Adunarea pas cu pas a dulapuluiPentru a asambla toate părțile într-o singură construcție, folosiți confirmările. Înainte de a începe să lucrați, studiați din nou proiectul și faceți o marcare pe locurile de fixare;
 • Când toate detaliile sunt deja marcate, puteți începe forarea. Pentru a face găuri în plan, trebuie să luați un burghiu de 8 mm în diametru, iar gaura trebuie să treacă. La capete, adâncimea găurilor ar trebui să fie de maximum 60 mm, iar diametrul lor - 5 mm, respectiv. Faceți, de asemenea, pe mai multe niveluri găuri în locurile de instalare a sub-cadrelor. În viitor, acest lucru va permite regimentelor să se mute la un nivel sau altul;
 • va fi extrem de dificilă asamblarea structurii în sine, prin urmare, pentru a îmbunătăți calitatea ansamblului și pentru a reduce timpul, este mai bine să lucrați împreună. Conectați toate detaliile designului și plasați-l în locul selectat. Cabinetul trebuie setat exact folosind nivelul clădirii;
 • începem să stabilim fațada. În acest scop, la marginea capacului structurii, înșurubați ghidajele superioare. Iar ghidajele inferioare sunt fixe, fiind retrase din marginea inferioară la 10 mm. Înainte de a strânge șuruburile, dopurile trebuie introduse în calea de rulare;
 • acum eforturile a doi oameni ar trebui plasate pe fațadă. Unul îl înfășoară în partea superioară a ghidajului, iar al doilea pune roțile în calea corectă. Fațada este reglată cu o cheie hexagonală, șuruburile de reglare sunt situate sub fațada turbării. Pentru ao instala în această poziție sau în acea poziție, cilindrul inferior trebuie coborât sau ridicat. Lucrările de reglare vor trebui repetate deoarece cabinetul este încărcat cu lucruri.

Și așa, lucrările de asamblare sunt finalizate, și ne-am asamblat cu succes și am pus mâna pe un dulap de casă. Bineînțeles, acest lucru este destul de dificil, poate că va dura de mai multe ori să revizuiți videoclipul și să recitiți o mulțime de metodologii în acest sens. Și dacă ați făcut-o o dată, atunci al doilea va fi mult mai ușor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărieCaracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărie
Masă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile propriiMasă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile proprii
Cum să faci o bucătărie acasă cu mâinile tale: instruire pas cu pasCum să faci o bucătărie acasă cu mâinile tale: instruire pas cu pas
Instalarea unei bordură cu chiuveta cu mâinile proprii într-o baieInstalarea unei bordură cu chiuveta cu mâinile proprii într-o baie
Asamblarea mobilierului - instrucțiuni și recomandări, videoAsamblarea mobilierului - instrucțiuni și recomandări, video
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Cazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturiCazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturi
Cum se instalează ușile pentru un dulap cu mâinile taleCum se instalează ușile pentru un dulap cu mâinile tale
Construcția unui dulap din ghips carton cu mâinile propriiConstrucția unui dulap din ghips carton cu mâinile proprii
Cum sa faci propriul dulap pe balcon cu mainile tale: tehnologia de asamblareCum sa faci propriul dulap pe balcon cu mainile tale: tehnologia de asamblare
» » Cazuri-compartimente cu mâinile lor: caracteristici de asamblare și video
© 2021 amigdas.com