amigdas.com

Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit

Ideea unui cabinet de baie modernMulți proprietari de apartamente sunt îngrijorați de problema unui loc suplimentar de a găzdui diverse lucruri necesare în viața de zi cu zi. Numeroase containere cu detergenți și produse de curățat, un inventar de săpun și hârtie igienică, servetele, produse de igienă - toate acestea necesită cazare. De regulă, nu există nici un loc în dulapurile de bucătărie pentru aceste lucruri, punerea dulapului în baie este o idee bună, dar de obicei nu există spațiu suficient în această cameră. O opțiune excelentă pentru plasarea acestor lucruri poate fi o toaletă cu un dulap sanitar de mână construit manual.

Dulapul în toaletă nu este dificil de montat, deoarece pentru acest loc de muncă nu necesită prezența competențelor profesionale. Un pic de imaginație, centimetrul exactă a spațiului alocat un dulap, plus a făcut o schita cu dimensiuni listate pe ea - și puteți merge pentru materiale.

Materiale și instrumente

În primul rând, trebuie să determinați locul exact sub dulapul sanitar din toaletă. Ca o regulă, folosiți spațiul din spatele toaletei, deoarece nu există un loc mai potrivit, vezi fotografia. Articolele sanitare instalate corect în toaletă nu numai că fac față sarcinii de a stoca diverse obiecte, ci și voință adăpost pentru toate conductele și contoare de apă, oferind în același timp o abordare liberă.

Alegerea materialului pentru dulap și rafturi, care va fi localizat în el, ar trebui să fie abordată în serios. Fixarea rafturilor ar trebui să devină fiabilă, deoarece greutatea obiectelor poate fi dificilă. Dacă nu intenționați să plasați diferite gravitații în ea, atunci rafturile din placaj cu o grosime de 8-10 mm sunt potrivite. Dar și mai practice sunt rafturile din PAL, pentru că vor rezista oricăror încărcături, vor vedea fotografia.

Pentru a da o toaletă sanitară în toaletă o priveliște frumoasă, pentru fațada sa ia foi de PAL. cabinet de opțiune mai economică în toaletă va fi lustruit folosind plăci aglomerate ieftin, după posibile plăci decorative oblitsevat, potrivite pentru umbra de pereții încăperii. Dulapul sanitar din toaletă ar trebui să ia tot spațiul liber al peretelui din spate, uita-te la fotografie.

Și așa, cu excepția plăcilor din lemn sau placaj Pentru a instala un dulap de baie va trebui:

 1. Profilul unghiului aluminiu, dimensiunile sale fiind de 25 până la 25 mm. Este util pentru rafturi convenabile.
 2. Bucle de mobilă. Numarul acestora depinde de marimea usilor si de numarul acestora.
 3. Magnete de mobilă.
 4. Mânere pentru uși.
 5. Un profil de aluminiu este în formă de U (dacă pe rafturi există găuri pentru țeavă).
 6. Colțuri pentru mobilier.
 7. Pentru a crea cadrul rasterului, fasciculul cu o dimensiune de 30 la 30.

Ordine de instalare

Instalarea cabinetului în baieInițial, trebuie să pregătiți toate detaliile necesare. Dimensiunile trebuie să se potrivească exact cu valorile specificate ale desenului. Dacă maestrul de origine întâmpină dificultăți în ceea ce privește tăierea corectă a materialului, puteți să-l întrebați pe stăpânii companiei în care a fost cumpărat. Aproape orice companie care vinde PAL oferă astfel de asistență.

Pentru a face o dulap în toaletă, tu nu puteți face fără următoarele instrumente:

 1. Ferăstraie și ferăstraie electrice pentru lemn,
 2. ruleta,
 3. nivel,
 4. creion,
 5. șurubelniță,
 6. Exercițiu sau perforator electric.

După ce ați pregătit toate detaliile necesare, puteți continuați cu instalarea dulap în toaletă.

 • Instalarea începe cu fixarea barelor destinate cadrului. Cu ajutorul șuruburilor, găurile pre-marcate sunt forate, apoi diblurile sunt introduse în ele. Marcarea preliminară se face pe un nivel, deoarece poate apărea deranjarea cadrului, ceea ce, la rândul său, implică o ușă înclinată. Când marcați peretele, rețineți că vasul de toaletă nu trebuie să intre în zona cabinetului sanitar.
 • Următoarea etapă de instalare va fi marcarea locurilor de sub rafturi. Am selectat un perete și așezăm rafturile în ordine aleatorie, aici principala este că rafturile sunt situate convenabil. Al doilea perete este egalat, trebuie să vă asigurați că rafturile sunt poziționate orizontal. După aceea, în locurile marcate cu creion, atașăm profilul de aluminiu, care este necesar pentru instalarea rafturilor. Fixarea se realizează cu șuruburi și dibluri cu auto-filetare.

Nuanțe la instalarea rafturilor

Alegerea designului cabinetuluiDacă puneți țevi de apă în dulap, atunci rafturile nu trebuie să le atingă, vezi fotografia. De obicei, țevile nu sunt strict verticale, astfel încât fiecare raft trebuie să fie "procesat" individual. În cazul în care conducta are un diametru mic, găurile din flanșe sunt realizate folosind burghiu stilou, atunci trebuie să ia puzzle și se taie un raft, astfel încât acesta a atins aproape de perete.

Jigsaw taie o gaură pentru țeavă, dar înainte de asta trebuie să găuriți raftul, acest lucru este necesar pentru a trece prin el un fișier jigsaw saw. Este important să determinați dimensiunea orificiului cât mai exact posibil, astfel încât ferăstraiele să fie în locurile lor.

Rafturile strânse la profilul de fixare sunt opționale, deoarece este posibil să aveți nevoie de un loc pentru a stoca obiecte înalte. Se utilizează adesea un raft inferior neatins pentru acces nelimitat la contoare și supapele de pe țevi. Rafturile libere reprezintă cea mai ușoară cale de acces, ceea ce nu necesită instalarea de traverse și uși suplimentare.

Uși și accesorii

Cum se fac rafturi sau dulapuriUșile de pe dulapul din toaletă este mai bine să stea împreună. În primul rând, trebuie să atașați balamalele la ușă, apoi încercați să determinați locația pentru fixarea pe cadru. Puteți folosi bucle de pian, deoarece greutatea ușilor este mică. Instalarea lor nu va provoca probleme, cu ajutorul șuruburilor sunt atașate de ușă și cadru.

Ulterior, ușile sunt livrate cu mânere, după care vine transformarea magneților de mobilier. Lucrarea se face în această secvență, deoarece dacă atașați mai întâi magneții, se dovedește că ușa nu poate fi deschisă.

Toaleta este o premisă de umiditate ridicată, deci aveți grijă de siguranța elementelor din lemn care sunt incluse în design. Ei au nevoie de un strat de protecție de impregnare specială. Un dulap suplimentar, care a apărut în interiorul casei, poate deveni un depozit pentru obiecte care nu au găsit un loc în casă. Capodopera făcută de mâini proprii devine un stimulent excelent pentru implementarea unor noi idei utile.

Mai multe variante de dulapuri în baie
Cum se construiește un dulapDulap pentru toaleteDulap din materiale improvizateDulap confortabil în toaletăLocker în toaletăO modalitate de a ascunde conducteleProiectarea unui cabinet convenabilCum să ascundeți țevile din toaletăDulap pentru dulapCloset în toaletăIdeea unui dulap încorporat
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Jaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzătorJaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzător
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cabinet pentru spălarea setului de bucătărieCabinet pentru spălarea setului de bucătărie
De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?De ce am nevoie de un bideu și cum îl folosesc?
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Dulap uscat cu mâinile propriiDulap uscat cu mâinile proprii
Cazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturiCazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturi
Toalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuriToalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuri
Cabinet, spațiu încorporat sub scări, design fotoCabinet, spațiu încorporat sub scări, design foto
» » Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
© 2021 amigdas.com