amigdas.com

Arce înălțate în loc de ușile la bucătărie: fotografie

arcUn loc liniștit și confortabil în care putem să ne adăpostim și să ne odihnim de la țesătura lumii exterioare este casa noastră. Prin urmare, încercăm tot ce putem pentru a-l decora și a face cât mai confortabil pentru șederea noastră. Carcasa interioară depinde inițial de dimensiunea, locația și forma spațiilor din care este compusă. Și apoi de la materialele de finisare, iluminat și finisare cu mobilier selectat cu îndemânare. Unul dintre cele mai interesante elemente ale interiorului și, în același timp, necomplicat în ceea ce privește construcția, este arc

.

Anterior, sub acest cuvânt, însemnau exclusiv deschideri de stradă în pereții diferitelor clădiri. Astăzi ele sunt din ce în ce mai folosite în crearea designului interior al casei. După ce ați citit acest articol până la ultimul punct veți învăța o mulțime de util și interesant despre arcele construite în locul ușii la bucătărie. Admirați-le fotografiile și, poate, după un timp, veți putea contempla o minune arhitecturală similară la domiciliu în bucătărie.

Cum să faci un arc în locul unei uși la bucătărie

Arcul clasicPuteți să o faceți singur, dacă, bineînțeles, mâinile tale vor ieși din locul potrivit. Dar chiar dacă ați decis să nu vă deranjezi și să încredințați această problemă profesioniștilor, va trebui să vă familiarizați cu elementele de bază ale acestui proces. Cel puțin pentru faptul că ați putut să înțelegeți și să nu vă bâjbâi să explicați comandantului ce tip și ce material doriți să vedeți arcul din bucătărie.

Întregul proces de apariție poate fi împărțit în cinci etape principale, și anume:

 1. pregătirea deschiderii;
 2. alegerea arcului;
 3. fabricarea sa;
 4. montare;
 5. clearance-ul.

Pregătirea porții

Fără acest proces nu se poate face, deoarece deschiderea standard nu depășește 2 metri. Dacă montați arcul într-o ușă nepregătită, atunci, ca rezultat, unii oameni vor trebui să se aplece. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să eliminați o parte a partiției. Facem acest lucru încet și cu exactitate, de preferință cu ajutorul unui bulgar. Ca rezultat, rămân și felii. Este posibil și un ciocan, dar atunci va fi necesar să se ajusteze marginile cu mortar de ciment.

Arcul elegantArcul în interiorArcul mare pentru bucătărieArc de ghips

Selecția arcului

Pentru a alege corect, trebuie să aveți o idee despre tipurile de arcuri care există și care sunt cele mai potrivite pentru trecerea în bucătărie. Deci, sunt cunoscute opt tipuri de arcuri:

 • Arcul în loc de ușătradițional (clasic);
 • Art Nouveau;
 • romantism;
 • pe mai multe niveluri (complex);
 • ajurata;
 • portal;
 • gotic;
 • poluarka.

Puteți alege orice, așa cum se spune, maestru - maestru. Dar cel mai adesea, pentru utilizarea în bucătărie tradițional, modern și romantic. Tradițional este numit într-un alt mod clasic, este ușor de recunoscut, este sub forma unui semicerc. Nu are tranziții vizibile de la linii drepte până la zone rotunjite. Montați atât în ​​deschideri largi cât și înguste. Dezavantajul este consumul optic al înălțimii deschiderii. Prin urmare, nu se recomandă instalarea în încăperi slab și slab proiectate.

Arcul modernismului Arcul modernismului nu inferior celui care predomină în popularitate. O trăsătură distinctivă a acesteia este o tranziție vizibilă de la linii drepte la linii rotunjite. Cu alte cuvinte, există unghiuri mici. Avantajul arcului este acela că nu mănâncă spațiu, ci dimpotrivă face camera vizibil mai mare.

romantic Excelent pentru deschideri de dimensiuni mari și medii. Caracteristica acestui arc este prezența colțurilor rotunjite.

Arhitectura

Înainte de a începe procesul de fabricație, trebuie să faceți două lucruri. Efectuați măsurători ale deschiderii bucătăriei și determinați materialul. Cel mai frecvent utilizat:

 • gips-carton;
 • plăci din fibre de lemn (DVP);
 • placaj;
 • PAL (PAL).

Arcul de stejarDe asemenea, ei folosesc lemn natural, stejar sau pin. Acest material, după cum îl înțelegeți, va fi mai scump și va fi folosit pentru spații interioare. Puteți utiliza alte materiale, chiar metalice, cărămidă și beton. Dar, în acest caz, produsul va fi foarte greu și fără o cușcă de armare și pereții puternici pur și simplu nu pot face.

După cum se știe în practică, materialul cel mai folosit pentru arc la bucătărie este ghipsocardon. Producția sa din acest material este mai rapidă, mai ieftină și mult mai ușoară. La vânzare există o placă de ghips cu arce specială, cu o grosime de 6,5 sau 8 mm. Ce material să utilizați depinde de dvs. și numai de dvs.

Dacă vă decideți să faceți singuri un arc pentru bucătărie, cel mai bine este să alegeți un ghiulea practică și practică. Iar în rezultatul dvs. veți obține următoarele avantaje:

 • capacitatea de a modela cu ușurință forma;
 • greutatea redusă a structurii finite;
 • realizarea unui arc de ghips va dura nu mai mult de trei ore;
 • este mult mai ușor și mai rapid.

Arhitectura decorativa

Puteți face fără această etapă pur și simplu lipit tapet sau tencuite. Dar puteți crea o mică capodoperă în bucătărie, folosind unul dintre următoarele materiale de finisare. Poate fi:

 • Arch într-o bucătărie modernăpiatră decorativă, naturală sau artificială. În primul rând, pare foarte atractivă și, în al doilea rând, este practic. Piatra, după cum știți, este un lucru solid și este necesar doar pentru arc în locul ușii la bucătărie. La urma urmei, bucătăria este considerată locul cel mai vizitat al locuinței noastre.
 • finisaj de lemn, se consideră că se potrivește stilului clasic.
 • poliuretan finisaj, este foarte popular astăzi. Arată excelent și bogat, se uită la ea și veți crede că la un preț va fi mai ieftin decât altele.
 • cărămizi de fațadă, acest finisaj este cel mai potrivit pentru finisarea deschiderii bucătăriei.

Decât să faci un arc acasă în locul unei uși la bucătărie, trebuie să ții minte o regulă de aur, fără de care nu poți să faci. Tipul arcului și decorarea acestuia ar trebui să fie alese numai pe baza interiorului general al cuibului tău. Și apoi fiecare detaliu al interiorului caselor va deveni un întreg unic și unic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Proiectarea de perdele pentru o fereastră cu ușă de balconProiectarea de perdele pentru o fereastră cu ușă de balcon
Fotografie a bucătăriilor din clasa economică: alegeți o bucătărie frumoasăFotografie a bucătăriilor din clasa economică: alegeți o bucătărie frumoasă
Design de bucătărie în stil clasic: exemple de design și fotografieDesign de bucătărie în stil clasic: exemple de design și fotografie
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Tavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografieTavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografie
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Instalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendateInstalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendate
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Camera de zi într-o casă privată: fotografie interioarăCamera de zi într-o casă privată: fotografie interioară
» » Arce înălțate în loc de ușile la bucătărie: fotografie
© 2021 amigdas.com