amigdas.com

Detașați instalarea video a plafonului cu mâinile tale

Cum să montați independent tavanulTavanul cu rafturi este un design bazat pe plăci din aluminiu, plastic sau metalice (panouri). Între ele sunt conectate prin profiluri speciale și colțuri. Un astfel de sistem de plafoane a devenit pe scară largă, unul dintre motivele popularității este o instalare simplă, ceea ce este destul de posibil să se facă de unul singur.

avantaje

Avantajele plafoanelor:

 1. Greutate redusă. Datorită acestui fapt, încărcăturile mari nu acționează asupra plafoanelor și a plafonului și, prin urmare, cerințele impuse nu sunt prea mari.
 2. Aspect atractiv. Straturile de aluminiu artistite arata frumos si nu necesita ingrijire speciala. Este uneori suficient să ștergeți cu o cârpă umedă din praf.
 3. Cu o instalare corectă, placa de tavan este aproape complet etanșă și, prin urmare, nici o scurgeri în ea nu sunt teribile.
 4. Instalarea unui astfel de sistem de plafon nu necesită aproape nici o lucrare pregătitoare, trebuie să eliminați numai vechea acoperire. Nu este necesar un nou tencuială sau chit. Singurul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când pregătiți - este în camere cu umiditate ridicată, trebuie să tratați tavanul dur cu un compus antifungic.
 5. Durata de viață a straturilor de acoperire este de aproximativ douăzeci și cinci de ani. Datorită acoperirii speciale, plafonul nu rugină, nu arde și rămâne tot timpul ca unul nou.
 6. Un număr mare de soluții de design și color.
 7. Plafoanele Reechnye sunt făcute din materiale incombustibile, și cu încălzire puternică nu emit nici o substanță.
 8. Izolare fonică. În plus față de toate celelalte avantaje, plafonul plafonului nu va lăsa zgomotul în cameră.
 9. Reflexia luminii. Astfel de sisteme de plafoane au o suprafață reflectorizantă. Acest lucru le permite să nu se estompeze, dar, în plus, ele contribuie la iluminarea naturală.
 10. Datorită fiabilității elementelor de fixare din spatele plafoanelor de lagăr, puteți amplasa în siguranță un sistem de ventilație sau cabluri electrice. În caz de nevoie de reparații accesul la ele va fi deschis, în scopul de a demonta un astfel de plafon o chestiune de câteva minute.

Tipuri de material pentru plafonComponentele principale ale plafonului de lamel sunt direct Rafturi, colțuri și profile intermediare. Ele sunt produse la uzină folosind tehnologie de ștanțare la rece. După aceea, acestea sunt vopsite cu vopsele de pulbere sau email, nu numai că oferă un aspect frumos la un astfel de tavan, dar, de asemenea, crește rezistența la diferite efecte.

Montarea profilelor este realizată pe un sistem special de fixare, care constă în suspensii și anvelope. Aceste elemente sunt fabricate din oțel inoxidabil. Particularitatea acestui sistem este că chiar și persoana cea mai lipsită de experiență poate să-și dea seama cum să realizeze independent instalarea în casa lui.

Tavanul pentru rafturi poate fi achiziționat într-o dimensiune standard și poate fi comandat pentru o cameră specifică. Dimensiuni standard: grosime - de la 0,4 la 0,7 mm - latime - de la 5 la 30 cm, lungime maxima - 6 m.

Plafoanele de acoperiș au diferite culori și suprafețe:

 • perforat;
 • neted;
 • mat;
 • textura;
 • lucioasă.

Cel mai adesea Forma rack - dreptunghiulară, dar sunt și ele rotunjite. În funcție de amplasarea șipcilor, există deschise, închise și plafoane care nu au fante. Primul are un decalaj între lamele de cincisprezece milimetri, este închis în continuare de un profil decorativ. Cele închise sunt montate astfel încât rafturile să vină unul după altul. Nu aveți lacune - este un plafon cu șipci, care sunt ajustate una la cealaltă.

Achiziționarea unui plafon

Cum să faci un plafon de lemneÎnainte de a începe instalarea sistemului de plafon, trebuie să cumpărați materiale. Pentru aceasta, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să măsurați cu atenție camera. Dacă acest lucru se face independent, cel mai bine este să obțineți cifrele adăugați trei centimetri. Acest lucru este necesar pentru a vă asigura că șipcile nu sunt mai scurte. Surplusul poate fi ușor de tăiat în timpul instalării, dar nu puteți prelungi șina.

Materialele de comandă sunt cele mai bune în firmele care se specializează în astfel de plafoane. Acest lucru este justificat de faptul că pot produce rafturi pentru o cameră specifică, cu dimensiunile pe care le oferă clientul.

Multe dintre achiziții se îndoiesc de plafonul pe care producătorul este mai bine să îl ia - intern sau străin. De fapt, nu există nicio diferență între plafoanele făcute în Rusia și în străinătate, deoarece acestea sunt fabricate folosind aceeași tehnologie. Citiți însă recenzii despre firme specifice.

Este foarte important atunci când cumpărați să verificați setul complet al bunurilor achiziționate, deoarece absența uneia dintre componente poate deveni critică în timpul instalării.

Montarea plafonului rack-ului

Montarea plafonului rack-uluiVideoclipul vă va permite să organizați totul scris și să efectuați singur instalarea. Prima etapă este plafonul de marcare. Folosind un marcator, trebuie să puneți o marcă pe perete în locul unde va trece noul plafon. În același timp, distanța față de cea veche ar trebui să fie de cel puțin cinci centimetri. Dacă intenționați să instalați corpuri de iluminat încorporate, atunci distanța dintre plafoane nu trebuie să fie mai mică decât lungimea corpului de iluminat. Folosind nivelul, trebuie să mutați marcajul de-a lungul întregului perimetru al pereților, iar pasul dintre puncte nu trebuie să depășească un metru. Când marcajul este gata, trebuie să conectați toate punctele cu o singură linie.

După asta, aveți nevoie măsurați lungimea pereților și tăiați profilul colțului. Dimensiunea sa standard este de trei metri. Profilul este tăiat ușor cu foarfece metalice. Profilul este atașat folosind dibluri de-a lungul liniei. Pasul dintre dispozitivele de fixare este de șaizeci de centimetri. În colțurile profilului exterior este fixat la un unghi de patruzeci și cinci de grade, iar în interior - fund. După ce întregul profil este fixat, trebuie să verificați nivelul de uniformitate al acestuia.

Apoi suspensiile sunt atașate. Primul este la o distanță de aproximativ treizeci de centimetri, urmând la fiecare metru. Toate suspensiile trebuie să fie paralele între ele.

Pe umerase fixarea traverselor (anvelope pentru rulmenți). Între ele trebuie să fie situate la o distanță de cel mult un metru. Ele sunt fixate la același nivel cu profilul unghiular, cu distanța până la acesta - un centimetru, în cazul în care anvelopa nu ajunge, atunci ar trebui să fie prelungită. În acest scop, două pneuri sunt fixate pe spate. Anvelopele la suspensii sunt atașate cu ajutorul unei șurubelnițe. Este foarte important ca această etapă să fie efectuată corect și toate anvelopele să fie fixate la același nivel. Forma finală a plafonului depinde de acest lucru. De fapt, traversa este baza. Dacă undeva va exista cel puțin o eroare mizerabilă, atunci plafonul va fi neuniform.

Acum, când baza este gata, puteți trece la fixarea șinelor. Mai întâi trebuie să fie tăiate de-a lungul camerei. Cultura ar trebui să fie cu o jumătate de centimetru mai mică decât lungimea camerei. Șina este fixată în ghidaj (profil unghiular) și apoi ușor pe toată lungimea este fixată pe suporturile busului de transport. În timpul instalării, înălțimea șinei poate fi ajustată. Dacă este atașat la tavanul vechi, acest lucru se face prin înșurubarea și deșurubarea șuruburilor. În cazul în care se suspendă pe suspensii, atunci au un regulator special.

Fiecare rake ulterior este fixat pe spatele precedentului. Ultimul rake poate fi mai lat decât scaunul rămas. În acest caz, trebuie tăiat. Pentru a face acest lucru, utilizați o riglă și un creion pentru a tăia o linie. Apoi urmați-l cu un cuțit și o îndoiți ușor de-a lungul liniei până se rupe. Dacă grebla este foarte lungă, atunci este mai bine să faceți incizii longitudinale și să le rupeți în bucăți mici. Panoul rezultat este fixat cu bare de lemn sau cu un profil de colț.

Finala tuturor lucrărilor este plinta. El va da imaginii o completitudine generală și va ascunde decalajele dintre perete și șipci. În cazul în care pereții nu sunt foarte uniformi, atunci plinta trebuie luată largă, un astfel de soclu netezește vizual neregulile.

Câteva sfaturi

Ține cont de sfaturile profesioniștilorPlafoanele din rack sunt potrivite pentru orice cameră, deoarece au o rezistență ridicată la umiditate, temperatură și poluare. În plus, acestea sunt ecologice, și, prin urmare, le folosesc în camera copiilor este de asemenea acceptabilă. Nu vă fie teamă să instalați un astfel de tavan în bucătărie, deoarece nu se teme de apă și căldură și, în plus, poate fi ușor curățat cu un burete și apă cu săpun. Înainte de a începe să instalați singur plafonul rack-ului, trebuie să vă amintiți următoarele lucruri.

 1. Plafoanele de acoperiș pot fi nu numai drepte, dar și curbe. Cu ajutorul lor puteți ascunde diferențele de altitudine.
 2. Uneori rafturile sunt poziționate în direcții diferite, ceea ce vă permite să creați o împărțire în zone într-un spațiu nerepartizat prin accentuarea plafonului.
 3. Dacă instalarea are loc într-o încăpere lungă și îngustă, atunci pentru expansiunea vizuală este necesar să localizați șipcile pe tavan.
 4. Demontarea este foarte simplă, o puteți face singur, acest lucru este prezentat în videoclip. Pentru a schimba șina sau a ajunge la comunicații, este necesar să ridicați șina de la o parte și să o scoateți din profilul de susținere.

După cum se poate observa din articol, plafoanele rack-urilor au multe avantaje, iar instalarea nu este dificilă, chiar dacă este produsă independent. Demontarea este, de asemenea, destul de simplă. Dar pentru a vă asigura că sistemul a funcționat mai mult de un an, trebuie să alegeți cu atenție și cu atenție materialele și să efectuați instalarea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Căptușirea tavanului cu panouri din plasticCăptușirea tavanului cu panouri din plastic
Plafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succesPlafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succes
Montarea tavanului cu panouri din plastic din pvc prin propriile mâiniMontarea tavanului cu panouri din plastic din pvc prin propriile mâini
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Cum plafoanele stretch: o examinare video a instalării lorCum plafoanele stretch: o examinare video a instalării lor
Tavane din stuf pentru bucătărie - metode de fixare și fotografieTavane din stuf pentru bucătărie - metode de fixare și fotografie
Finisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâiniFinisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâini
Tavan suspendat fotografie armstrongTavan suspendat fotografie armstrong
Cum să faci plafoane suspendate din carton de gips cu mâinile taleCum să faci plafoane suspendate din carton de gips cu mâinile tale
Instalarea tavanului cu mâinile taleInstalarea tavanului cu mâinile tale
» » Detașați instalarea video a plafonului cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com