amigdas.com

Stretch tavan în baie: materiale și fotografii

Stretch tavan pentru baieToată lumea care decide să repare baie vrea să se gândească cu atenție la toate detaliile și să găsească materialele potrivite. În același timp, mulți vor să economisească spațiu și bani.

Destul de ciudat, dar cel mai dificil din acest punct este plafonul. Crezi că e complicat? La urma urmei, e suficient doar să o pictezi sau să o lipiți și e gata! Dar nu. La urma urmei, vreau ca totul să fie perfect. Deoarece poate fi o completare a designului general al camerei sau, în general, să devină un punct culminant al spațiului.

În acest articol, vom examina diferite finisaje care vă pot ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru plafonul din baie.

Cea mai economică opțiune din punct de vedere financiar și din punctul de vedere al ușurinței implementării este, desigur, pictura standard și lipirea cu tapet de vinil. Care sunt avantajele acestei metode?

Stretch tavane în baie
Plafonul din plastic se întinde în baieProiectarea tavanelor în baiePlafonul din baie se întinde frumosStretch tavan pentru baieProiectarea tavanelor în baiePlafonul din baie se întinde pe roz palPlafonul din plastic se întinde în baieProiectarea tavanelor în baieStretch tavan pentru baiePlafonul din plastic se întinde în baieProiectarea tavanelor în baiePlafonul în baie se întinde albastruPlafonul din plastic se întinde în baieProiectarea tavanelor în baieStretch tavan pentru baiePlafonul în baie se întinde albastruPlafonul din plastic se întinde în baieProiectarea tavanelor în baiePlafonul în baie se întinde albastruStretch tavan pentru baie

Vopsea și tapet

Proiectarea tavanelor în baie

Aceasta este opțiunea cea mai accesibilă pentru prețul unei băi. Avantajele pot fi atribuite faptului că vopseaua poate fi aplicată rapid, iar tapetul nu este greu de lipit. Este important doar să știți asta Este necesar să achiziționați vopsea acrilică de calitate, deoarece numai este potrivit pentru o baie. Tapetul trebuie să fie vinil. Acest tip de înveliș este caracterizat de rezistența la umiditate, acestea fiind acoperite cu un film sintetic special pe exterior. Fotografii despre cum să pictezi în mod corespunzător plafonul pot fi vizualizate pe Internet.

Nu este necesar să decorați tavanul cu o singură culoare. Folosind culori diferite puteți crea modele interesante pe plafon și se va dovedi destul de plictisitor. Fotografii cu opțiuni similare pot fi văzute în rețea. Și tapet de vinil puteți oricând repopula în culoarea potrivită.

În ceea ce privește dezavantajele acestei metode, trebuie remarcat faptul că vopseaua este plasată în mod ideal numai pe o suprafață plană. Deci, dacă acest lucru nu este valabil pentru baie, atunci înainte de a începe repararea, va trebui să aliniați placa de tavan.

Următorul moment negativ - în timp ce vopseaua va începe să se prăbușească, după ce toate aceste premise diferă umiditatea ridicată. În același moment se va atinge imaginea de fundal. Acest nivel de umiditate va arăta inegalitate sau se va umfla apoi.

Panouri din plastic

Acesta este cel mai practic material de finisare. Pentru baie din plastic este o opțiune foarte bună. Ea are proprietăți care permit să nu cedeze la atacul de umiditate și apă, și să rămână timp de mai mulți ani în forma sa originală. Raportul prețului și al calității acestui material poate fi numit "media de aur".

Într-un astfel de plafon, puteți instala cu ușurință un iluminat interesant, iar panourile în sine arata foarte elegant și modern. În plus, îngrijirea pentru ei nu va necesita mult efort.

Pe internet, puteți găsi cu ușurință o mulțime de fotografii cu interiorul băncilor, care au folosit panouri din plastic. Ca urmare, suprafața va fi netedă și netedă, și este instalat cu ajutorul panourilor înguste care se potrivesc "de la capăt la capăt".

Un alt avantaj incontestabil îl reprezintă ușurința instalării. Cel mai probabil, orice om poate efectua independent instalarea panourilor. Editarea fotografiilor și a videoclipurilor pentru astfel de panouri poate fi vizualizată pe Internet. Dar, dacă vă petrece manipularea neglijent și slab, se poate observa că plafonul nu este un design monolitic și „acoperite cu“ bucăți separate de PVC.

Stretch tavan în baie: fotografie

Plafonul din plastic se întinde în baie

Aceasta este o versiune foarte luminată și la modă a designului. În acest fel, probabil, cel mai potrivit pentru acei oameni care visează să transforme baia de soia, o fac modernă și elegantă. Un astfel de plafon este realizat prin întinderea țesăturii sau a lenjeriei din plastic. În acest caz, ca și în cazul panourilor din plastic, nu trebuie să aliniați suprafața originală.

Avantajele stretcher:

 • în primul rând, plafonul stretch, spre deosebire de tavanul suspendat, nu "fură" o cativa centimetri de la înălțimea camerei. Această structură de tensiune "mănâncă" doar două sau trei centimetri din cameră pe verticală;
 • poate ascunde comunicările inutile pentru ochi;
 • în cazul în care suprafața originală nu este perfect plat, pentru modelul de tensiune a plafonului nu este absolut înfricoșător și materialul va crea o suprafață perfect plană;
 • În ciuda temerilor unor oameni despre caracterul practic al acestei soluții, tavanul stretch din baie nu se teme de umiditate ridicată. Nu va înghiți și, în plus, va proteja camera de inundații de sus. Stofa stretch poate rezista la aproximativ 200 de litri de apă pe metru pătrat;
 • nu există nici o lipsă de texturi și culori la țesăturile întinse. Cu aceasta, puteți crea orice design de plafon și chiar puteți comanda un desen individual;
 • datorită caracteristicii plafoanelor stretch, ele pot fi instalate în orice mod convenabil pentru dvs. (numai nu alegeți lămpi prea puternice, altfel tensiunea se poate topi.

Stretch tavan pentru baieÎn cazul în care camera dvs. nu diferă dimensiuni mari, este mai bine să alegeți un plafon lucios stretch. Suprafața sa "reflectorizantă" va crește vizibil spațiul din jur. În ceea ce privește gama de culori, Puteți alege absolut orice culoare. Poate fi o nuanță clasică de zăpadă albă, dar puteți și, dimpotrivă, preferați o pânză neagră lucioasă. Foarte "apetisant" arata culoarea unei cirese suculente. Astfel de tavane întinse în fotografia de baie pot fi vizualizate în rețea.

Desigur, această opțiune va costa ceva mai mult decât versiunile anterioare, dar vă va plăcea foarte mult rezultatul și veți fi mulțumiți de baie. Confirmați acest lucru va fi o mulțime de fotografii de tavane întindere în baie cu interioare similare pe care le puteți găsi cu ușurință în interior.

Pentru a face un tavan întins în baia dvs., va trebui să vă adresați specialiștilor. Independent de a emite o suprafață de un plafon, din păcate, nu puteți.

Plăci din ghips

Dacă spațiul permite, puteți alege pentru repararea plafonului o astfel de opțiune ca gips-carton. "El o va fura" cu aproximativ 10-15 centimetri înălțime. Acest material va ajuta la a face plafonul absolut de orice fel și formă. Cu el poți pentru a realiza orice fantezie de design și, dacă înălțimea permite, puteți construi chiar și o structură pe mai multe niveluri.

Deodată vom sublinia faptul că materialul obișnuit pentru acest lucru nu va funcționa. Nu uitați că această cameră este foarte umedă. Pentru a repara baia trebuie să achiziționați numai un material special rezistent la umiditate. Acest lucru este ușor de distins de obicei - are o culoare verde. Această placă de gips are o suprafață mai dură decât o cârpă normală și, prin urmare, nu va permite ca umezeala să treacă.

Avantajele plafonului de gips carton

 • el nu își va pierde calitățile și aparența în timp;
 • are profile diferite. Puteți alege o scândură dintr-un cadru metalic sau din lemn și puteți crea un plafon oglindat;
 • orice design și orice formă. Toate acestea sunt posibile numai cu astfel de materiale;
 • un astfel de plafon nu va avea nevoie de detergenți speciali;
 • în cazul scurgerilor, foaia poate fi îndepărtată fără dificultate și suprafața de gips carton nu se deteriorează;
 • acest decor arata foarte bine si rafinat;
 • în el puteți instala orice corpuri de iluminat și astfel puteți crea o atmosferă specială în această cameră.

Rack Tavan

Stretch tavan pentru rack baieAcest plafon vă va servi cu credincioșie pentru o lungă perioadă de timp, deoarece este durabil.

Acesta tolerează perfect umezeala și este pur și simplu creat pentru astfel de camere umede. Faceți-l din aluminiu sau din oțel inoxidabil. În plus, fiecare "rake" este acoperit suplimentar cu un strat de nichel sau crom. Prin urmare, acest material este atât de rezistent la umiditate ridicată.

Rack Tavan exterior atractiv datorită unui strat de lac, care sunt acoperite cu panouri. Partea exterioară poate fi netedă sau texturată. Acest lucru vă va permite să alegeți tipul de material de construcție care se potrivește cel mai bine ideii dvs. de design.

Uitați-vă la fotografiile unor astfel de băi pe Internet și veți vedea cât de frumos poate fi tavanul. În plus, plafonul rack este o soluție universală, deoarece este potrivit pentru orice tip de interior.

Nu va fi inutil să rețineți că într-un astfel de plafon, ca în tensiune, puteți ascunde comunicațiile.

Instalarea unui astfel de plafon nu este dificilă, așa cum este cazul panourilor din PVC. Fiecare mai mult sau mai puțin un reprezentant economic al bărbatului va face față acestei sarcini și va dura literalmente câteva ore.

Astfel de reparații vor costa mai puțin decât dacă preferați o țesătură stretch, dar mai scumpă decât în ​​cazul panourilor din plastic.

În ceea ce privește proiectarea materialului în sine, există o alegere de culoare mare matt racks, în plus, puteți cumpăra o versiune în oglindă. Există panouri cu o linie dreaptă și una curbată.

Nu este necesar să se oprească pe un tip de șine. Puteți experimenta mai multe materiale simultan. De exemplu, dacă aveți o baie extinsă, utilizați un gips-carton împreună cu un plafon stretch.

Aici, poate, și toate variațiile majore ale tavanului în baie. După ce luăm în considerare toate deciziile, putem concluziona că pentru o cameră mică tavanul stretch lucios. El și spațiul vor crește vizibil și pentru el nu are nevoie de o stare inițială ideală a suprafeței.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să lipiți un tavan pe un tavan de tensiuneCum să lipiți un tavan pe un tavan de tensiune
A fi sau nu a fi un tavan întins în baie: comentarii utilizatorilorA fi sau nu a fi un tavan întins în baie: comentarii utilizatorilor
Desene și fotografii pe tavane întinse: tipuri și caracteristiciDesene și fotografii pe tavane întinse: tipuri și caracteristici
Fotografie de diferite modele de plafoane în camera de ziFotografie de diferite modele de plafoane în camera de zi
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Cum sa faci un tavan intins cu mainile taleCum sa faci un tavan intins cu mainile tale
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Fotografie de tavane întinse în baieFotografie de tavane întinse în baie
Stretch tavan `cerul înstelat` (fotografie)Stretch tavan `cerul înstelat` (fotografie)
Design modern de plafoane intinseDesign modern de plafoane intinse
» » Stretch tavan în baie: materiale și fotografii
© 2021 amigdas.com