amigdas.com

Modalități de a face un mini-burghiu cu mâinile tale

Selectarea unui mini-burghiuToată lumea știe foarte bine că un exercițiu este un instrument util în fermă. Acest dispozitiv este destul de versatil și poate fi utilizat pentru diverse lucrări. Dacă este în casa dvs., atunci nu veți avea dificultăți când trebuie să închideți o imagine pe perete, să reparați mobilierul sau să reparați elementele de care aveți nevoie. Dar dacă nu ai un asistent atât de important în arsenalul tău de unelte, ca un exercițiu?

Mulți sunt inconfortabili să se adreseze vecinilor pentru o exercițiu. Desigur, poate fi achiziționat la magazin, dar acest instrument este destul de scump, și nu toată lumea este gata să cheltuiască bani serioși pentru al cumpăra. Pentru a rezolva problema, este posibil să efectuați anumite activități și să asamblați un mini-burghiu folosind materialele care sunt la îndemână. Cu privire la modul de a face un burghiu compact cu costuri reduse, vor fi discutate în acest articol.

Electric Chuck Drill

Prima variantă de fabricare a unei astfel de unelte necesare pentru menaj, ca foraj, se bazează pe utilizarea unui cartuș electric care, cu siguranță, se găsește la oricine din casă. Dacă nu este, atunci atunci când cheltuiți un pic de bani, îl puteți cumpăra în magazin. Prețul pentru acesta este destul de scăzut, deci deșeurile vor fi justificate, deoarece, folosind-o, vă puteți pune la dispoziție un mini-burghiu bun. Pentru a colecta de pe cartuș un instrument compact pentru crearea de găuri, trebuie să pregătiți următoarele lucruri:

 • cu motor;
 • un borcan de bule de sapun;
 • construcția de cuțite;
 • bandă izolatoare;
 • fierbinte;
 • lămpi de lipit;
 • întrerupător de uz casnic.

Mini-burghiu corp și miez

Cum de a alege un burghiu pentru casa taLucrarea de creare a acestei unități pe baza cartușului trebuie să înceapă cu fabricarea cochiliei. Deoarece se poate folosi o cutie de bule de sapun.

Se face după cum urmează: este necesar să pregătiți capacul din cutie. Apoi, este necesar să încălziți fierul de lipit și apoi să-l utilizați pentru a face o mică gaură în capacul vasului. Diametrul său ar trebui să depășească ușor diametrul bazei burghiului. Apoi trebuie să tăiați complet partea de jos a borcanului, iar apoi puteți continua să lucrați pe miez.

Conectăm cartușul la motor

Atunci când faceți instrumentele potrivite cu propriile mâini, de obicei conducătorii auto iau de la dispozitivele deja folosite. Înainte să continuați la fixarea motorului, trebuie să fie degresat, pentru care ar trebui să utilizați acetonă. Puteți efectua manipulări similare cu privire la cartuș. Totuși, pentru a apărea acetona, această parte a exercițiului viitor nu ar trebui să fie. Destul de normal ștergerea cu o cârpă umedă.

Legarea are loc prin sudare la rece. Dacă acest mod de conectare a pieselor nu este potrivit pentru dvs., puteți utiliza compoziția adezivă la cald. Ar trebui să înțelegeți că cu cât designul va fi mai complex, va avea instrumentul viitor, materialul mai grav va fi necesar pentru dvs. atunci când creați un mini-exercițiu.

Când veți planta piesele pe adeziv, Acțiunile dvs. ar trebui să fie cât mai exacte cu putință, astfel încât totul să se dovedească perfect neted. Dacă permiteți neglijența, atunci nu puteți să vă corectați omisiunea mai târziu.

De asemenea, atunci când fabricați un mini-burghiu dintr-un cartuș, trebuie să țineți cont de astfel de momente:

 • Cum să folosiți un mini-burghiupe cartuș există o gaură într-un anumit loc, care trebuie să fie acoperită înainte de a se alătura pieselor;
 • Ca un chit, obișnuitul lut va servi perfect;
 • Gaura cu acest compus este umplută de sus. Această lucrare trebuie făcută cu atenție, astfel încât să nu existe găuri rămase de sus.

Procesul de fabricație

După ce ați terminat pregătirea corpului și a miezului, puteți merge direct la ansamblul burghiului:

 • Caracteristicile mini-burghiilorÎn borcan, trebuie să plasați un cartuș cu motorul, care este pre-conectat unul cu celălalt. Trebuie să se facă foarte atent, astfel încât firele care ies din cartuș să fie plasate în capacul vasului. După ce cartușul se află complet în bancă, este necesar să se efectueze o fixare sigură. Pentru aceasta, golurile de pe bordurile din borcan sunt umplute cu topitură fierbinte și apoi așteptați până când se prinde;
 • pe capac, trebuie să asigurați comutatorul și apoi conectați firele de alimentare la acesta. Dacă se dorește, poate fi fixat și cu adeziv;
 • în plus, este necesar să conectați toate firele la comutator. În acest caz, este necesar să se procedeze conform schemei standard de conectare. Pentru a asigura acuratețea lucrării în timpul executării acesteia, puteți utiliza un ampermetru;
 • Când firele sunt conectate, este necesar să le izolați. În acest scop, puteți utiliza materialul obișnuit - banda electrică sau alegeți în favoarea adezivului topit la cald. Apoi rămâne să înșurubați capacul la borcan și, pe de altă parte, să fixați burghiul.

Avantajul unei găuri finite, realizat dintr-un cartuș, este faptul că este capabil să lucreze atât la energie electrică, cât și la baterii.

Deci, am considerat opțiunea de asamblare a unui model universal de mini-burghiu. Merită menționat că dacă nu aveți abilități serioase de a lucra cu electricitate, atunci asamblarea unui astfel de instrument pentru dvs. va fi o sarcină extrem de dificilă. Mai jos veți găsi opțiuni asamblarea exercițiilor pentru rezolvarea problemelor mici ale gospodăriei, care se disting prin simplitatea lor de fabricare.

Mini-burghiu pe bază de corp mâner

Cea mai simplă formă de construcție a unui burghiu compact este un dispozitiv în care elementul de bază este un stilou tip convențional. Pentru fabricarea sa este necesară pregătirea următoarelor materiale:

 • cu pix;
 • foraj cu diametrul necesar;
 • fierbinte;
 • Un baston robust care are mânere la capăt, prin care îl puteți roti cu ușurință.

Trebuie acordată o atenție deosebită alegerii mânerului de la care va fi făcut mini-scula. Cazul are o importanță deosebită, deoarece va fi sarcina principală a acestuia atunci când se utilizează un instrument de casă.

Cerințe pentru corpul mânerului:

 • Caracteristicile mini-burghiilorTrebuie să fie suficient de rezistent pentru a rezista sarcinilor care i-au fost aplicate în timpul utilizării sculei.
 • Opțiunea optimă este de a folosi un corp care se face pe baza materialelor de înaltă calitate.
 • Dacă nu aveți un mâner închis metalic în casa dvs., ar trebui să alegeți un accesoriu de scris cu un carcasă din plastic gros.

Procesul de asamblare a unui burghiu de la pixul de tip pixel arată astfel:

 1. Cum să alegeți un set de mini-burghiuPrima acțiune care trebuie făcută este dezasamblarea completă a mânerului, până când acesta lasă numai cazul.
 2. Apoi deșurubați partea de jos, în cazul în care se lipește în mod normal, tijă. În schimb, această parte a insera locuințe semănătoarea, aceasta trebuie să se facă în așa fel încât partea sa de lucru ieșită din partea de jos și partea a doua care urmează să fie introdus într-o gaură, care este prezent în stick-ul. Introduceți bastonul în corpul mânerului în același timp cu mașina de găurit.
 3. Pentru a asigura integritatea construcției burghiului, acesta trebuie să fie fixat pe peretele carcasei, folosind o tavă termoizolantă pentru aceasta. Când rotiți mecanismul pentru mânere speciale, se va roti burghiul. Ca urmare, apăsarea corpului mânerului va face munca de care aveți nevoie.

Mini dinte de foraj pe baza de periuta de dinti

Foarte convenabil de utilizat sunt periuțele de dinți electrice. Cu toate acestea, ele sunt impracticabile, deoarece nu este posibil să se schimbe firele de pe ele atunci când acestea sunt uzate. În plus față de acest dezavantaj al unor astfel de dispozitive este faptul că periuța de dinți electrică este destul de costisitoare. Prin urmare, după uzură completă de la el este necesar să scapi. Cu toate acestea, nu este necesar să trimiteți acest dispozitiv scump în coșul de gunoi atunci când devine absolut necorespunzător pentru curățarea dinților. Puteți face un burghiu compact pe baza corpului periei electrice.

 • Caracteristici de perforarePrimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să luați peria electrică veche și să o tăiați pe coc. Apoi, trebuie să conectați arborele motorului la mașina de găurit, pentru care este folosită garnitura.
 • Atunci când cumpărați o clemă de prindere, este necesar să aflați în prealabil ce diametru este axul motorului. Motoarele care sunt instalate în periuțele de dinți diferă una de alta prin diametrul arborelui de contracție.
 • Achiziționarea unei cleme de prindere nu necesită să cheltuiți mulți bani. Se poate cumpăra cu ușurință pe piața de radio sau într-un magazin specializat pe Internet. Acest dispozitiv include un cartuș, burghie interschimbabile de diferite diametre, care sunt introduse în cartuș.
 • Atunci când fabricați un burghiu compact dintr-o periuță de dinți, cel mai dificil lucru este să puneți clema de prindere pe motorul periei. Cartușul este proiectat pentru un arbore care pornește de la 2 mm și pentru un motor poate fi mai mic. Apoi, trebuie să faceți o manipulare destul de complicată - să mănânci fiecare șurub pentru a-i da o formă conică. În acest caz, va fi posibil să se ajusteze diametrul minim al suportului pentru diametrul arborelui motorului.

Unde să folosiți un minivanDesigur, puteți asambla un burghiu compact, folosind ca bază nu doar o perie sau un mâner vechi. Alte dispozitive vor face. Maeștrii populari vin în mod constant cu alte modalități de a colecta un instrument compact cu propriile mâini din materiale improvizate. Dacă aveți nevoie de un burghiu, atunci îl puteți colecta, utilizând opțiunile propuse în acest articol. Chiar dacă nu aveți experiență într-un astfel de loc de muncă, puteți face față cu ușurință sarcinii și puteți pune la dispoziție un instrument pentru găurirea găurilor.

Procesul de fabricare a materialelor la îndemână dintr-un burghiu compact este destul de simplu. Este suficient să faceți ceva efort și să petreceți puțin timp - și veți avea un înlocuitor bun pentru un exercițiu convențional. Cu ajutorul unui instrument compact, realizat automat, puteți executa găuri de găurire pentru repararea mobilierului și rezolvați alte probleme de uz casnic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să conectați, să transferați și să reparați o priză electricăCum să conectați, să transferați și să reparați o priză electrică
Cum să eliminați un mandrator de acțiune rapidă dintr-o mașină de găuritCum să eliminați un mandrator de acțiune rapidă dintr-o mașină de găurit
Cum să găuriți o gaură într-o țiglă cu atențieCum să găuriți o gaură într-o țiglă cu atenție
Colțar de prindere: descriere, tipuri, sfaturi privind alegereaColțar de prindere: descriere, tipuri, sfaturi privind alegerea
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Fabricarea unei mașini de găurit cu mâinile taleFabricarea unei mașini de găurit cu mâinile tale
Cum să faceți o mână de găurit pentru pământ cu propriile mâiniCum să faceți o mână de găurit pentru pământ cu propriile mâini
Exercițiu manual pentru stâlpi: făcându-ți mâinileExercițiu manual pentru stâlpi: făcându-ți mâinile
Mașină de găurit pentru atelier de lucru la domiciliuMașină de găurit pentru atelier de lucru la domiciliu
Ce este un stand de foraj: auto-asamblarea suportuluiCe este un stand de foraj: auto-asamblarea suportului
» » Modalități de a face un mini-burghiu cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com