amigdas.com

Verandă pentru o casă privată - caracteristici, fotografie

Intrarea verandaFiecare proprietar al unei conacuri de țară sa gândit cel puțin odată la ce să aleagă un proiect pentru pridvor, astfel încât să se armonizeze cu stilul arhitectural general al casei și, în plus, să ofere confort atunci când urcă.

Dacă vizitați diferite resurse de pe Internet, puteți găsi o mulțime de fotografii care arată cât de variate sunt porțile casei.

Diferite idei, raționale și practice, demonstrează ce poate fi o abordare a sarcinii de a construi un pridvor. Cu toate acestea, o astfel de abundență de opțiuni pune proprietarul unei case într-o stupoare, pentru că nu știe ce să aleagă. El nu-l ajută cu alegerea pridvorului unei fotografii de casă privată. Prin urmare, în acest articol, vom spune în detaliu despre tipurile de aripi existente. Vom încerca, de asemenea, să găsim un răspuns la întrebarea a ceea ce ar trebui să fie un pridvor ideal.

Condiții obligatorii

Dacă vorbim despre verandă în detaliu, atunci, în esența sa, acesta este un loc de joacă, la care se învecinează o scară. Dacă te uiți la fotografiile de la aripi în case private, ele pot fi împărțite în mai multe tipuri:

 • Sunt construite, care sunt prevăzute în faza de proiectare a casei din lemn și sunt alcătuite dintr-o singură unitate;
 • Sunt atașate, care sunt create de mâinile lor după ridicarea casei;
 • Porturile de consolă în cantileu diferă în detaliu.

Indiferent de etapa în care a fost construită casa de lemn, este necesar să se știe că panta de 23-45 grade este optimă pentru scara verandei. Dacă panta este mai mare, va fi o scară. Dacă gradul de înclinare este mai mic, atunci acesta este rampa.

Desigur, atunci când se construiește un verandă din lemn, este necesar se concentreze pe stilul arhitectural structură, la care este anexată. De asemenea, este necesar să se acorde atenție unor astfel de momente, cum ar fi siguranța și confortul. În plus, pridvorul care trebuie construit trebuie să îndeplinească toate cerințele proprietarilor.

Dar în primul rând, pridvorul din lemn, construit pentru casă, trebuie să îndeplinească cerințele ergonomiei. Și aceasta înseamnă că trebuie să fie de așa natură încât este convenabil să fie pe ea. În plus, trebuie să fie practic.

Cerințele SNiP

Verandă a unei case de țarăSNiP reglează parametrii principali ai construcției pridvorului din lemn. În special, ele conțin că adâncimea treptei, care oferă cea mai mare ușurință atunci când se ridică, ar trebui să varieze în intervalul 270-300 mm. În ceea ce privește înălțimea, acest parametru ar trebui să fie cuprins între 120-180 mm. În concordanță cu aceasta, dimensiunile treptelor și șanțurilor trebuie să fie de 450 mm.

O singură persoană putea să meargă confortabil și să urce pe scara din lemn, lățimea ei ar trebui să fie de 600-900 mm. Cei doi oameni se pot dispersa cu ușurință pe o scară, este necesar ca în lățime să ajungă la 1200-1450 mm. Dacă există mai mult de 3 etape în compoziția pridvorului din lemn, experții recomandă înființarea unei șine de protecție cu balustrade. Înălțimea lor ar trebui să fie de 90-200 milimetri. Dacă pridvorul este amenajat într-un proprietar privat, înălțimea gardului poate fi oricare.

Cerințe pentru zona verandei superioare

Când lucrați la construcția unui verandă din lemn, trebuie acordată o atenție deosebită construcția platformei superioare. În ceea ce privește pragul ușii de intrare, acesta trebuie amplasat mai jos cu 50 mm. O caracteristică similară în crearea site-ului se datorează cerințelor reglementărilor privind incendiile. În ceea ce privește adâncimea recomandată a amplasamentului, ar trebui să fie de o dată și jumătate mai mare decât lățimea structurii ușii.

Cu toate acestea, experiența practică arată că majoritatea proprietarilor neglijează acest criteriu. Un alt punct important este lățimea podiumului superior. Se limitează numai la locul din fața casei private. Adesea, proprietarul casei, rezolvând problema cu lățimea site-ului, își desfășoară activitatea numai din preferințele sale. Prin urmare, mărimea acesteia poate fi diferită. Poate fi fie un patch mic, fie o terasă spațioasă, care înconjoară clădirea de-a lungul perimetrului.

Forma, mărimea și caracteristicile de proiectare

Cum sa alegi un pridvorMerită spus că tehnologiile moderne care au apărut în industria construcțiilor în ultimii ani, permit în acest moment pentru a construi un verandă din lemn cele mai diverse forme. Acest element de construcție poate fi dreptunghiular, având o formă semi-circulară de raft. De asemenea, pridvorul poate fi curbil, cu linii netede. Nu este neobișnuit atunci când un verandă este deschisă în formă de un polyhedron.

După aranjarea unui verandă a formei semicirculare, este posibilă întinderea colțurilor și liniilor drepte. Etapele unui astfel de inel oferă o intrare confortabilă în locuință, indiferent de ce parte intră o persoană. Spectacular aspect și au atașat la porches casa de formă dreptunghiulară, din caramida sau beton. Principalul punct de atracție în astfel de facilități este pasul inferior, care este prevăzut într-un semicerc.

Pentru a echilibra dimensiunile clădirii, se introduc treptele trapezoidale. Proprietarul le aranjează astfel încât să se extindă pe măsură ce se ridică și se deplasează la platforma superioară. O formă pătrată sau dreptunghiulară poroasă dobândește un aspect solid.

În funcție de dimensiunea platformei superioare veranda poate fi:

 • terasă - este o zonă deschisă cu o balustradă, care este foarte spațioasă;
 • terasă - un loc de joacă cu baldachin pe stradă. În majoritatea cazurilor, nu are un gard;
 • veranda - această clădire este similară cu o terasă, dar spre deosebire de aceasta din urmă este o construcție de tip închis cu geam;
 • O clădire mică, care asigură protecția intrării în casă din praf și precipitații.

Rețineți că de multe ori în construcția de case, zona verandei este construită la altitudine mare. Erecția unor astfel de structuri poate fi este condiționată de mai multe criterii:

 • Cum se construiește o pridvorÎn primul rând, proiectul prevede construirea unui etaj tehnic;
 • În al doilea rând, este amenajat datorită caracteristicilor climatice ale locației casei. În regiunile în care iernile sunt însoțite de zăpadă puternică, un astfel de pridvor înalt este pur și simplu necesar;
 • În al treilea rând, prezența unui teren complex pe amplasament. Dacă grămezile sunt folosite ca bază pentru construirea extensiei, acestea pot fi amplasate la înălțime mare de la sol. Acest lucru face posibilă aranjarea acestora chiar și pe terenuri cu teren neuniform. În acest caz, excluderea necesității de a efectua lucrări de excavare, care implică un cost mare al forței de muncă. Uneori, comportamentul lor nu este adecvat.

Dacă vorbim despre amplasarea scărilor în raport cu șantierul principal, se pot alătura perpendicular pe partea din față a casei particulare, înconjoară locul sau se apropie una sau ambele părți.

Dacă nu există suficiente locuri în fața casei private, atunci acest element au o fațadă, și uneori recurg la dispozitivul scării inverse. Există, de asemenea, un terasă-site, situat la diferite nivele.

Pentru extensiile înguste, cea mai bună opțiune este scara, situată pe fiecare parte a celor două laturi ale site-ului. Construcția unor astfel de structuri este justificată dacă nu există practic spațiu liber în fața casei. În acest caz, puteți crea o extensie îngustă pentru a asigura o intrare confortabilă pe scări, pentru mai multe persoane.

Este convenabil să utilizați scările atunci când scările sunt aranjate într-un cerc de pe platforma principală. Atunci când se construiește un mic pridvor și în același timp este necesar să se asigure o convenabilă urcare spre site din 3 laturi, Această metodă este cea mai des utilizată.

Folosind crearea de verticale de soluții originale ajută la revitalizarea stilului arhitectural al casei private. Una dintre cele mai reușite soluții - când veranda este situată sub același acoperiș cu casa. Cu toate acestea, dispozitivul său ca extensie separată nu este posibil. Cel mai adesea, o versiune similară a pridvorului este creată atunci când se construiesc case în stil finlandez, în cazul în care ieșirea este situată pe o parte. De obicei, acest pridvor este combinat cu o verandă și o terasă. În acest caz, grupul de intrare obține un aspect solid. Aceasta este o soluție destul de practică pentru casele situate pe o zonă mică.

Materiale pentru pridvorul dispozitivului

Stilul pridvorului unei case de casăÎn timp ce dezvoltați stilul verandei pentru proprietatea privată, puteți folosi aproape orice material care este potrivit pentru munca în aer liber. Cel mai important punct este acela că ei ar trebui să ecou designul structură.

În majoritatea cazurilor, următoarele materiale sunt folosite pentru a construi porțile:

 • copac;
 • piatră;
 • structuri metalice și beton;
 • forjare.

Ele nu acționează numai ca decorațiuni la domiciliu, ci sunt adesea elemente tehnice ale prelungirii. Ca exemplu viu, puteți aduce un verandă cu șine forjate și o consolă pentru baldachin.

Deseori, priveliștea spectaculoasă a pridvorului este dobândită dacă sunt folosite mai multe stiluri în construcția sa. Ca urmare, arhitecturale, care oferă o intrare convenabilă în casă și, în același timp, este remarcabilă pentru caracterul său practic. De exemplu, dacă folosiți materiale cum ar fi un bord brut și o piatră neagră atunci când construiți un inel, veți obține o verandă cu aspect solid, care arată destul de originală. La o astfel de recepție au recurs, atunci când construiesc porți în case în stilul unei cabane. Pe teritoriul țării noastre, această metodă este cea mai populară.

În stil mediteranean

Caramida casa verdeUn alt stil care este destul de popular este cel mediteranean. Este adesea folosit pentru a rezolva probleme legate de designul caselor particulare, iar fotografia porții confirmă doar interesul pentru ea. Vorbind despre el, să notăm două dintre principalele sale tipuri.

Privind la pridvorul de fotografii, se poate observa că aici predomină elementele culturii grecești și romane. O caracteristică caracteristică a acestui stil este curtea de piatră, care completează pașii multi-nivel. Finisajul este realizat din gresie. Împreună cu ele, elementele metalice sunt folosite și pentru decorare.

Al doilea tip de stil mediteranean este o sinteză a mai multor culturi - italiană, spaniolă și franceză. În zonele de coastă, unde parcelele nu au flatuitatea reliefului, acestea recurg adesea la un astfel de proiect în construcția pridvorului. Dacă vorbim despre aspectul clădirii, atunci reprezintă o terasă deschisă pe care se află mai multe niveluri.

Situl este acoperit cu pietre, sau ca material de clincher. Între terase sunt legate prin scări, pentru construcția căreia se utilizează piatră. Pardoseala acționează ca un material pentru podelele de pe punte lângă casă. Pentru protecția de la soare, este amenajat un baldachin, pentru reținerea coloanelor care sunt ridicate. Balustrele de beton cu aspect masiv sunt utilizate pentru a închide terasa de-a lungul întregului perimetru. De asemenea, în plus față de acestea sunt aranjate șine de mare lățime. Toată această splendoare este completată de altele elemente decorative - fântâni, cadă de flori, sculpturi. Și este destul de ușor de înțeles de ce există o mulțime de fotografii cu un astfel de pridvor dintr-o casă privată.

concluzie

Dacă credeți că stilul arhitectural al proprietății dvs. privat este neterminat, puteți aranja o verandă pentru a da plinătatea. Există destul de multe specii ale acestor structuri, astfel încât să puteți alege cele potrivite în funcție de caracteristicile casei dvs. Alegerea soluției de stil optimă, puteți utiliza diferite materiale pentru proiectarea pridvorului. După realizarea unui design unic în timpul lucrărilor, puteți crea o clădire convenabilă și practică pentru intrarea în locuință, care, în plus, va face aspectul casei dvs. unic.

Veranda unei case particulare
Îmbrăcăminte de parapetProiectarea unui verandă frumoasăMateriale de finisaj pentru pridvorCum de a alege un design verandăAlegerea pridvorului spre casăCum de a decora o pridvor frumosDecoratiuni de wicketCum arata pridvorul unei case particulare?Traseu neobișnuit de decizieVerandă în casăCum de a proiecta un pridvorMobilier din verandăVerandă acasă și dispunerea eiConstruirea unui verandă pentru o casă de vacanță
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casăCum să vă construiți propriile mâini o pridvor de lemn la casă
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Decorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de designDecorarea pridvorului unei case de țară: fotografie de opțiuni de design
Cum de a construi un verandă din lemn cu mâinile taleCum de a construi un verandă din lemn cu mâinile tale
Grupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografiiGrupuri de intrare pentru o casă privată: proiecte, materiale, fotografii
Facem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemnFacem verandă cu mâinile noastre cu pași de lemn
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Veranda si terasa de policarbonat cu mainile proprii (fotografie)Veranda si terasa de policarbonat cu mainile proprii (fotografie)
Montarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâiniMontarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâini
» » Verandă pentru o casă privată - caracteristici, fotografie
© 2021 amigdas.com