amigdas.com

Cum să ascundeți țevi în toaletă: modalități de coasere a țevilor și a fotografiilor

Cum să faci o cutie în toaletăOrice toaletă în apartament - concentrația de toate tipurile de țevi, care diferă în scop și diametru. Are o canal de canalizare, o conductă de alimentare cu apă rece și caldă și, uneori, o conductă de încălzire. În plus, țevile sunt tot felul de macarale, contoare și filtre care nu dau interiorului general o cameră de farmec deosebit.

Pentru a scăpa de țeava acestor țevi și dispozitive sanitare nu reușește, din simplul motiv că în toaletă sistemele de comunicații, cel puțin, interferează cu locuitorii locuinței. Cu toate acestea, aceste intricaciuni ale sistemelor de comunicare pot face apel la un fan extraordinar de exotic. În același timp până în prezent există multe moduri, cum să ascundeți țevile din toaletă.

Selectarea materialelor pentru ascunderea țevilor în toaletă

Caracteristici de coasere canalizare în toaletă

Când începeți să rezolvați problema - cum să închideți țevul în toaletă, trebuie mai întâi de toate să decideți despre materialul potrivit. În același timp, concentrarea doar asupra componentei estetice este greșită. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că materialul utilizat la finisarea toaletelor și a băilor trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici:

  • trebuie să se obțină construcția materialului cât mai ușor și mai compact posibil, pentru a nu distruge spațiul deja limitat;
  • materialul nu trebuie să fie susceptibil de coroziune și efectele reactivilor chimici utilizați pentru menținerea igienei în toaletă;
  • Când temperatura se schimbă sau nivelul de umiditate crește, materialul nu trebuie să deformeze sau să modifice structura.

Dar chiar și având în vedere criteriile stricte de selecție, există o mulțime de materiale pentru finisarea sau construcția diferitelor structuri în toaletă. Pentru toaletă, panouri din plastic, plăci de gips-carton rezistente la umiditate sau placaj, plăci decorative MDF și multe altele sunt grozave. În cele din urmă, atunci când alegeți materialul, este necesar să se amestece armonios în interiorul general al toaletei.

Opțiuni de coasere canalizare și conducte de apă în toaletă
Cum să închideți țevile în toaletăCum să faci o cutie în toaletăCum să închideți țevile în toaletăCaracteristici de coasere canalizare în toaletăTehnologia placării pereților din toaletă cu daleCum să faci o cutie în toaletăTehnologia placării pereților din toaletă cu daleCum să închideți țevile în toaletăCaracteristici de coasere canalizare în toaletăTehnologia placării pereților din toaletă cu daleCum să faci o cutie în toaletăCum să închideți țevile în toaletăMateriale pentru confecționarea țevilor în toaletăCaracteristici de coasere canal de canalizare în toaletă Caracteristici de cusut canal de canalizare în toaletăMateriale pentru confecționarea țevilor în toaletăTehnologia placării pereților din toaletă cu daleCum să faci o cutie în toaletăCum să închideți țevile în toaletăMateriale pentru confecționarea țevilor în toaletăCum să faci o cutie în toaletă

Folosind panouri din plastic pentru a ascunde țevi în toaletă

Instalarea panourilor decorative din plastic este considerată una dintre cele mai comune metode, pentru a ascunde tevile în toaletă. În acest caz, această opțiune are următoarele avantaje:

  • panouri decorative din plastic sunt destul de ieftine;
  • ele sunt ușor de montat;
  • toate elementele decorative sunt interschimbabile;
  • cea mai largă gamă de panouri din plastic este pe piața construcțiilor.

Cum să închideți țevile în toaletăDacă vorbim despre instalarea unui astfel de material, acesta este produs pe o structură prefabricată dintr-un profil metalic, care este construit în jurul conductelor de comunicație din toaletă. Pe acest cadru se plac panourile decorative din plastic. Pentru cadru se recomandă utilizarea unui profil galvanizat, care nu se teme de umiditate.

La perete, la șuruburile de auto-filetare a carcasei se atașează o bară de pornire și se introduc în mod alternativ în prealabil tăiate într-o lungime corespunzătoare a panoului. Este important ca următorul panou să se așeze cu densitate mare în marginea blocării unui element deja instalat.

În cazul în care designul este mare, este recomandabil în partea centrală a acestuia panouri fixe suplimentare cu ajutorul șuruburilor cu auto-filetare. Dar pentru aceasta, membrii intermediare trebuie să fie prezenți în cadru.

Închideți țevile din toaletă cu plăci de ghips

Pentru toaletă sau baie, este adecvată numai o plăcuță de ipsos rezistente la umiditate. Acest lucru se datorează creșterii umidității în spațiile de acest tip. În același timp, o astfel de structură pentru ascunderea dezavantajelor estetice ale țevilor din toaletă are următoarele avantaje:

  • materialul este mai durabil decât panourile din plastic;
  • designul este extrem de rigid și de fiabil;
  • tapet pentru finisarea gips carton tapet de utilizare, faianta, vopsea sau orice alt material de finisare care subliniază stilul general al camerei.

Procedura de construire a unei structuri de gips carton este complet analogă instalării panourilor din plastic. Singura diferență este puterea carcasei, care trebuie construită cu un număr mare de poduri transversale, deoarece placa de gips groasă decât cea din plastic Panouri.

Cum să ascundeți țevile din toaletă cu jaluzele sau rulouri?

Cum să faci o cutie în toaletăUtilizarea jaluzelelor sau obloanelor este interesantă deoarece acestea oferă acces liber la sistemele de comunicații. Însă pentru instalarea lor va fi necesar să se construiască fie un perete fals, fie o cutie de plastic sau o structură de gips carton, care va fi baza. În plus, va dura tăiate în construcții de nișă pentru instalarea de jaluzele sau rulouri.

De asemenea, este important materialul din care sunt fabricate jaluzelele sau rulourile. În majoritatea cazurilor, se utilizează sisteme de aluminiu mai scumpe, deoarece acestea sunt rezistente la umiditate și coroziune. În plus, dacă se utilizează un sistem motorizat, motorul trebuie să fie într-o incintă închisă.

Închideți conductele din toaletă - o construcție dreaptă și oblică a zidurilor false

Cea mai fundamentala solutie pentru camuflarea conductelor sanitare in toaleta este constructia unui perete fals. În etapa finală, acest design poate fi finalizat cu materialul care a fost folosit pentru a repara spațiile, dând aspectul finisat interiorului.

Pentru a construi o astfel de structură pe pereții opuși faceți un marcaj. În același timp, distanța de la perete, de-a lungul căreia se află sistemele de comunicații, ar trebui să fie suficientă pentru a ascunde cea mai îndepărtată conductă de ea. Conform marcajului rezultat, folosind dibluri și șuruburi, fixează profilul de ghidare, în care sunt introduse jumperi cu incrementări de 60 cm. După aceea, plăcile din tablă de gips, tăiate anterior la lățimea dorită, sunt atașate structurii primite.

Construcția înclinată a peretelui fals este construită, precum și analogul direct. Singura diferență este că unul dintre marginile sale se retrage din zidul de capital de distanța conductelor de comunicații, iar celălalt - apropiat de el. Tevile de închidere cu acest design sunt utile atunci când comunicațiile din toaletă sunt colectate într-un rând lângă colț. O falsă directă într-o astfel de situație fură un spațiu util, care este deja puțin în toaletă.

Cutie pătrată pentru ascunderea țevilor în toaletă

Caracteristici de coasere canalizare în toaletăConstrucția unei astfel de construcții este benefică atunci când se concentrează toate tuburile într-o singură grindă. Tehnologia de aranjare a cutiilor patrate se aseamana cu instalarea peretilor falsi. Din profile metalice zincate creează un cadru în formă de pătrat, care înconjoară țevile din toaletă în jurul perimetrului.

În acest caz, pentru construirea unei cutii nu este necesar să se utilizeze profile metalice, și le puteți înlocui cu blocuri de lemn, care sunt tratate în prealabil cu substanțe rezistentă la umiditate. După formarea cadrului pe el, prin analogie cu peretele fals, placa de ghips este cusută.

La colțuri, structura este protejată de colțurile metalice, care stau pe chit. Ca finisaj decorativ, orice material utilizat în interiorul toaletei, care subliniază stilizarea globală, este potrivit.

Utilizând o cutie cu mai multe niveluri

Ansamblul unei construcții pe mai multe niveluri este similar cu construcția unei cutii. De fapt, nu se formează una, ci mai multe cutii, care sunt aranjate în serie. Dar această opțiune este mai interesantă din punct de vedere al designului camerei. Datorită cutiilor cu mai multe niveluri, este posibil să se construiască nișe care ulterior vor fi folosite pentru a găzdui rafturi.

Ascundeți de ochii umani, canalele și conductele de apă - o recepție de design care a câștigat o mare popularitate printre proprietarii de apartamente. Aranjament falshsten și cutii, utilizarea de obloane și rulouri sau alte structuri, sistem de comunicare ascuns vă permite să transforme spațiul într-un dulap, făcându-l un unic și atractiv prin ascunderea toate defectele sale.

Abordând problema cu imaginația și cu puțin efort, puteți face o frumoasă coloană decorativă din vechiul canal de canalizare, care a tăiat tubul cu mozaic. Nișa rezultată din cutii de mai multe niveluri pot fi utilizate pentru construirea de rafturi sau aranjarea unei dulapuri pentru bunurile chimice de uz casnic. Principalul lucru este că o astfel de construcție accentuează stilizarea generală a spațiilor și apoi toaleta va încânta chiriașilor apartamentului cu confort și confort.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ascundeți țevile în baie?Cum să ascundeți țevile în baie?
Cum se instalează o toaletă în casă?Cum se instalează o toaletă în casă?
O cutie de ipsos în toaletă: cum să ascundeți conducta?O cutie de ipsos în toaletă: cum să ascundeți conducta?
Cum să ascundeți conductele în toaletă - căi și recomandăriCum să ascundeți conductele în toaletă - căi și recomandări
Cum pot ascunde tevi în baie sub plăci?Cum pot ascunde tevi în baie sub plăci?
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Cum să cureți toaleta acasăCum să cureți toaleta acasă
Cum să eliminați obstrucția din conductele de canalizareCum să eliminați obstrucția din conductele de canalizare
Toaleta era înfundată: ce să facă dacă ar exista o astfel de problemăToaleta era înfundată: ce să facă dacă ar exista o astfel de problemă
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
» » Cum să ascundeți țevi în toaletă: modalități de coasere a țevilor și a fotografiilor
© 2021 amigdas.com