amigdas.com

Alegem încuietori ușoare glisante: fotografie

Blocare principală SIBAOrice casă particulară, apartament sau dacha are nevoie de o bună protecție, mai ales dacă proprietarii vor să stea departe pentru o perioadă lungă de timp. Apoi, veniți la uși de salvare, care datorită fiabilității lor pot rezista oricăror hacking.

Casa de gardian al ordinii este una dintre cele mai populare castele pentru ușile metalice. Numele a fost primit datorită plăcilor de sârmă (sovalds) cu arcuri speciale, care asigură confidențialitatea designului.

Revizuirea încuietorilor de blocare

Blochează pârghia METTEMSuitele de la Suvaldnye sunt cunoscute de la începutul secolului al XIX-lea, când au apărut pentru prima dată în Anglia, în curând s-au răspândit peste tot în lume și rămân în continuare în cerere datorită calităților sale incontestabile. În primul rând, ei rezistă bine la efracție, prezintă rezistență la frig și umiditate, sunt fiabile, durabile, nepretențioase și găsesc de asemenea un domeniu larg de aplicare. Perfect simt pe ușa unui garaj, o casă de țară sau un apartament - să acorde o atenție la fotografie.

Varietăți de încuietori de blocare
Castelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este SuvaldCe este blocarea încuietoriiCastelul Suvaldny de încredereCe este Suvald

Descrierea dispozitivului și a principiului funcționării

Aceste dispozitive sunt anti-vandal. Dacă cineva intenționează să deterioreze castelul, nu va funcționa pentru el, deoarece lovirea obiectelor abstracte nu se termină cu o defalcare a sistemului de structură. În plus, în cazul în care blocul este situat deasupra cheii, atunci gunoiul nu afectează deloc funcționarea acestuia. Ceea ce nu se poate spune despre mecanismul cilindrului, care poate fi deteriorat chiar și cu un meci. În plus, pentru a-și face munca neagră într-o casă cu un sistem de protecție a cilindrilor, apropiindu-se de șurub, spărgătorii trebuie doar să înlăture larva. în timp ce Proiectul de construcție are o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică, adică se opune chiar și forării și tăierii.

Cum funcționează mecanismul? Principiul dispozitivului este suficient de simplu. În interiorul castelului se găsesc mulțimi, care pot fi văzute în fotografie. Ele interacționează cu încă un element - rack-ul, care este responsabil pentru mișcarea traverselor mecanismului. Suvalds, luând o poziție închisă, asigură o blocare fiabilă a rack-ului. Cheia este prevăzută cu caneluri speciale care intră în contact cu canelurile pârghiei. Când se rotește, se ridică și ocupă o poziție strict definită. Numai după aceasta, brațele eliberează suportul, ceea ce asigură mișcarea traverselor. Acesta este schema de funcționare a sistemului sistemului.

Avantajele și dezavantajele încuietorii de blocare

Luați în considerare deficiențele și caracteristicile pozitive ale acestui dispozitiv:

Lacăte retractabile recondiționate CISA pentru uși din oțel

 • Dimensiunea cheii este relativ mare, acordă atenție fotografiei.
 • De obicei, există un puț cu un orificiu, vezi fotografia. Ea nu este doar sunete și aer, ci și tot felul de chei și instrumente de rupere a forței.
 • Inconvenientul înlocuirii dispozitivului. De exemplu, dacă pierdeți o cheie, trebuie să schimbați întreaga blocare, deoarece există aproape întotdeauna o relație între pârghie și antrenarea elementelor de blocare.
 • Elementele codului sunt relativ mari. Dacă blocarea nu are mecanisme de protecție suplimentare, puteți deschide sistemul cu o cheie principală. Cu toate acestea, castele moderne sulvate echipat cu un număr mare de soluții, care complică munca de hoți, de exemplu, caneluri false în brațe, protecție împotriva ruperii forțelor, sisteme de pick-and-pick.
 • Proiectele mai complexe sunt echipate cu mecanisme speciale de reprogramare care citesc profilul cheie atunci când intră în gaura de chei, iar ulterior se utilizează pentru a deschide încuietoarea. Vedeți acest dispozitiv în fotografie.
 • Desigur, cu cât castelul are mai mult blocare, cu atât este mai mare intimitatea acestuia. Dar numărul lor este limitat de grosimea totală a dispozitivului. Faptul este că pentru o protecție fiabilă, fiecare trebuie să fie nu mai puțin de o anumită dimensiune. Proporția este astfel încât o creștere a numărului de pârghii duce la o creștere a mărimii blocării. Ca urmare, se pare că proiectarea poate fi instalată numai pe o ușă cu o anumită grosime. În plus, dacă se planifică instalarea unei plăci blindate suplimentare, trebuie luată în considerare dimensiunea acesteia.

În general, încuietorile de blocare sunt considerate una dintre cele mai fiabile. Astfel de produse sunt de obicei mari și grele. modern desenele sunt aproape toate mortise, prin urmare, ele nu au părți proeminente, doar gaura de chei rămâne în vedere. Cazul în sine este puternic, ceea ce oferă o bună protecție împotriva șocurilor.

Alegerea designului potrivit

Blocul caselor de la castelAstăzi, o gamă largă de astfel de dispozitive se află pe piață. Totul depinde de ușă și de aplicarea ei. De exemplu, pentru ușile din oțel, un model greu este potrivit, ignifug pentru țesături rezistente la foc, modele ușoare sunt ideale pentru flapsurile din plastic, pot fi văzute în birouri sau magazine. Încuietori diferă în ceea ce privește partea lor de lucru, adică sunt drepte sau drepte, se aplică fie ca bază, fie ca suplimentară. Sunt vândute complet cu mânere, zăvoare, zăvoare, tracțiune (acest dispozitiv este pentru blocarea verticală).

Cum de a alege o încuietoare de blocare de calitate? Pentru a face o achiziție și apoi nu regretați cumpărarea, trebuie să fiți atenți la specificațiile tehnice. Sistem de blocare fiabil:

 • Are cel puțin șase suvalduri.
 • Rezistența la efracție nu este mai mică decât clasa a treia.
 • Se livrează cu o protecție suplimentară împotriva găurilor sub formă de plăci blindate.
 • Echipat cu șuruburi întărite, protejându-vă de tăiere.
 • Echipat cu o varietate de caneluri false, mecanisme de tampon pentru utilizarea imposibilă a cheilor de schelet.
 • Are chei de înaltă calitate care sunt fabricate cu înaltă precizie (barbe cu atenție îngrijite, cu unghiuri strict drepte).
 • În set există un bloc înlocuibil al blocării sau cheilor pentru conversie.

Castle Guardian 8-Suvaldny în condiții de siguranțăFixarea la desenul de construcție poate fi deasupra capului sau îndoită. Mecanismul de acoperiș este convenabil pentru garaje, este rar folosit pentru apartamente. Instalarea se face în două moduri. Simplul este în bara laterală din afară, atenție la fotografie. Complicată - încorporarea, este utilizată în faza de fabricare a frunzei. În fotografie, încuietoarea este situată în interiorul structurii dintre pânze. A doua metodă de instalare este mai sigură, deoarece cadrul nu este supus unei manipulări inutile, de ce nu există găuri, iar rama rămâne holistică și durabilă.

Liderii recunoscuți în producția de încuietori de blocare sunt companiile Mottura și Cisa. De asemenea, sunt populare companiile: Mul-T-Lok, Abloy, Kale, Securemme. Eliberați încuietori de blocare și mărci interne. Printre cele mai renumite sunt: ​​Kerberos, Mettem, Gerion, Prosam. Costul dispozitivelor este într-o gamă largă și poate ajunge la sute, zeci de mii de ruble sau chiar mai mare. Totul depinde de producător, precum și caracteristici suplimentare și o clasă de rezistență la efracție. Alegerea ar trebui să se bazeze pe raportul dintre preț și calitate a produsului. Luați în considerare valoarea proprietății pe care doriți să o păstrați, nu costul ridicat. Nu vă bazați pe produsele producătorilor chinezi fără nume.

Deci, chiar și odată cu achiziționarea celei mai scumpe și de înaltă calitate a construcției nu există nici o garanție că blocarea nu se va deschide. Dacă comparați blocarea și blocarea cilindrului, primul este mai rezistent la metoda de forță de rupere, dar poate fi frică de cheia master. prin urmare recomandă utilizarea ambelor tipuri de construcții pentru o ușă metalică de încredere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Ferestre din lemn și din lemn pentru cabaneFerestre din lemn și din lemn pentru cabane
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
Alegerea încuietorii de intrare pentru ușile metalice reprezintă o garanție a protecției!Alegerea încuietorii de intrare pentru ușile metalice reprezintă o garanție a protecției!
Alunecare ferestre din aluminiu pe balcon - preț și beneficiiAlunecare ferestre din aluminiu pe balcon - preț și beneficii
Ce blocare a transportului este mai bine să alegi pentru o ușă metalică?Ce blocare a transportului este mai bine să alegi pentru o ușă metalică?
» » Alegem încuietori ușoare glisante: fotografie
© 2021 amigdas.com