amigdas.com

Buck Activator, pregătit de propriile mâini, și analogii lui

Soiuri de activatoriPentru a mări volumul de captură, unii pescari folosesc momeli speciale care atrag prada la locul de pescuit. Aceste fonduri sunt utilizate de ambii pescari - amatori și profesioniști. Adaptările populare au fost activatorii de mușcături (atractanți).

Cum să pregătiți un atractant

Pe piața pescuitului, este larg reprezentat sortimentul de activatori de mâncare din partea producătorilor ruși și străini. Produs sub formă de tablete sau lichide. Ele sunt eliberate pentru a atrage peștele pentru a-și spori apetitul.

În cazul preparării independente a unui agent de atracție, trebuie avut în vedere faptul că acesta conține următoarele ingrediente:

 • Aplicarea activatorilor de mușcăturiuleiuri vegetale;
 • diverse stoarce;
 • arome speciale;
 • aminoacizi;
 • ingrediente de origine animală care sunt selectate în ceea ce privește speciile de pești;
 • condimente.

Când pregătiți activatorul ia în considerare starea sa, pe care depind caracteristicile aplicației:

 1. Produsul sub formă de lichid trebuie să aibă o aromă puternică și stabilă. De obicei, astfel de momeli sunt tratate cu echipament artificial sau adăugate la momeala principală. Volumul optim al produsului este de aproximativ 5% din greutatea totală a momeală.
 2. Activatorii activi în vrac și presați sunt destinați împrăștierii pe suprafața apei.

Pentru dezvoltarea diferitelor specii de pești sunt utilizați activatori de mușcătură, compuși diferiți.

Momeală pentru crap

Amestecul este preparat în mai multe etape:

 1. Cum se utilizează activatorul de mușcăturiPorumbul de porumb este baza produsului. Crupe trebuie să fie fără mucegai și putregai.
 2. Cerealele transferate sunt turnate într-un recipient și turnate cu apă obișnuită, apoi infuzate timp de 3 zile (și mai mult).
 3. Au pus foc și au gătit timp de o oră. Conținutul recipientului trebuie agitat constant.
 4. După o oră, recipientul este scos din foc.
 5. Adăugați o cantitate mică de zahăr sau miere pentru a da gustul dulce dorit.

Porumb pentru crap

Pregătirea momelei pentru crapul crucian are următoarele caracteristici:

 1. Aplicarea activatorului200 ml de apă obișnuită sunt turnate în ustensile de fier, se adaugă câteva picături de aromă pentru a atrage crapul crucian.
 2. Apa este adusă la fierbere.
 3. Grisul se toarnă cu agitare simultană până când se obține o masă uniformă.
 4. Terciul este îndepărtat din foc și gazele de ardere timp de aproximativ 5 minute.
 5. După răcire, pentru a da o consistență mai densă, masa se răstoarnă cu mâinile timp de aproximativ 10 minute.

O altă rețetă pentru a atrage crapul crucian:

 1. Luați un volum de sticlă de cel puțin 0,5 litri.
 2. Se umple cu 50 de grame de orz de perle.
 3. Containerul cu coralii este umplut cu apă clocotită, închisă bine și învelită într-un prosop - aceasta vă permite să mențineți căldura mai mult timp.
 4. Se infuzează timp de 3 ore, timp în care orzul de perle se umflă.
 5. Adăugați la anason capacitate, usturoi, semințe de fenicul zdrobite, rădăcini de trestie de zahăr, pudră de cacao, vanilie si alte ingrediente care au un crap miros nadă.

Activator de pește

Cea mai frecventă atracție, vândută în magazinele de pescuit, este FishHungry. Pentru a lua una dintre pozițiile de lider acest brand a fost ajutat de campanii publicitare active. Dar pe baza opiniilor unui număr mare de pescari cu experiență care au folosit activatorul muscatului de pește, putem trage concluzii:

 1. Care sunt tipurile de activatoriÎntr-o serie de cazuri, Fishhungry a activat cu adevărat muscatura, dar, de cele mai multe ori, utilizarea sa nu a dat rezultate.
 2. FishHungry este poziționat ca un mijloc de atragere a oricărui tip de pește datorită introducerii feromonilor în structura sa, dar acest lucru nu este adevărat, deoarece nu există nici o aromă care să afecteze toate tipurile de pește. Pestii dăunători și comerciali folosesc diferite feromoni atunci când transmit semnale între ele.

Activatorul FishHungry și-a demonstrat eficacitatea sau inutilitatea în diferite cazuri.

Pescarii pregătesc produse similare cu produsul italian pentru atragerea peștilor, folosind insecte, pește prăji, makuhu. Unele ca un aditiv folosesc vanilie sau ulei de anason, care activează pește.

Revizuirea momelilor de pește

Printre alte active de vânzare mijloacelor de producție rusești și străine, merită menționate următoarele:

 1. Activatori ai mușcăturiiAngler. Are multe opțiuni pentru diferitele tipuri de pește.
 2. Mondial-F. Un remediu făcut în Belgia. Se remarcă printr-un preț democratic. Nu este poziționat ca un activator universal, spre deosebire de FishHungry. Prezentat într-o gamă largă.
 3. Sensas este o momeală franceză. Unul dintre lideri printre atractori. Are un preț acceptabil și colectează multe feedback pozitiv de la fani și profesioniști.

Mijloace electronice

O alternativă inovatoare la activatorii de origine vegetală și animală sunt momele electronice care își îndeplinesc cu succes funcțiile. Ele au o serie de caracteristici:

 1. Cum se face un activator de mușcăturiMajoritatea mijloacelor electronice pentru atragerea peștilor diferă în versatilitatea lor: ele sunt eficiente atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Cu ajutorul lor, toate speciile de pești care trăiesc în rezervoare de apă dulce sunt atrași cu succes.
 2. Eficiența ridicată a mijloacelor electronice se explică prin fundalul acustic și vibrațiile speciale create de momeala electronică, viteza de răspândire a acestora în apă. Extracția simte aceste vibrații de către receptorii care se află pe suprafața corpului și selectează direcția sursei zgomotului care îi atrage atenția.
 3. Adâncimea la care funcționează momeala electronică este de aproximativ 30 cm.
 4. Diferitele modele de scule electronice au caracteristici tehnice individuale (domeniul de frecvență și posibilitatea reglării manuale).

Astfel, fenomenul captează oscilațiile propagând de-a lungul apei în domeniul 25-5 520 Hz.

Dacă prada este bream sau crucian, este mai bine să reglați frecvența în intervalul 25-3 850 Hz.

Pentru a atrage roci mari, este necesar să se folosească oscilații de joasă frecvență cu o gamă de 200-500 Hz. Această setare este eficientă pentru prinderea pradă, a cărei dietă include o varietate de reprezentanți ai clasei de crustacee.

Pentru recoltarea efectivă a speciilor de pești predispuși, se recomandă ca intervalul de lucru să fie reglat la o frecvență de 5 000-12 000 Hz - astfel încât să se simuleze vibrațiile sonore ale prăjirii.

Este important să se evidențieze cazurile în care utilizarea mijloacelor suplimentare de stimulare a mușcăturii este necesară pentru a spori mușcătura:

 1. Caracteristicile creării unui activatorVariabilitatea vremii. În astfel de perioade, peștele se oprește în mod activ în hrănire, iar utilizarea diferitelor momeli aromatice și atractanți îi poate stimula apetitul.
 2. Pescuit în timpul iernii. Utilizarea activatorilor în timpul iernii este justificată, deoarece arome care atrag prada sunt mai active în apă rece.
 3. Vecinii pescarilor. De mult timp a fost cunoscut faptul că prezența unui număr mare de oameni pe țărm poate reduce dramatic frecvența mușcăturilor, cu aceeași extracție a mijloacelor aromatice mai puțin atrage atenția asupra acestui fapt.
 4. Vremea caldă este un factor nefavorabil pentru pescuitul reușit. În această perioadă, peștele încearcă să meargă la fund, iar utilizarea aromei de atracție îl poate atrage din adâncime.
 5. Suprasaturarea rezervorului cu alimente. În acest caz, peștele devine selectiv în pupa, sunt necesare tehnici suplimentare pentru a-și activa interesul.

Mijloacele care cresc intensitatea muscării au devenit ajutoare indispensabile în pescuit. Depinde de pescar să pregătească un activator de mușcătură cu propriile mâini sau să dea preferință desenelor sau modelelor industriale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Momeală pentru propriul tău pește pentru o super muscaturaMomeală pentru propriul tău pește pentru o super muscatura
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
» » Buck Activator, pregătit de propriile mâini, și analogii lui
© 2021 amigdas.com