amigdas.com

Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora

Tipuri de sigilii pentru ușa din fațăOrice ușă frontală trebuie izolată, mai ales atunci când ușa se îndreaptă spre stradă, de exemplu, în casele de țară. În apartamentele din oraș pot apărea, de asemenea, o miros de miros sau străin de la intrare, iar acesta este un semn că ușa trebuie sigilată.

Etanșeitatea oricărei uși frontale este una dintre principalele cerințe, izolația termică și fonică din cameră depinde de aceasta. O astfel de problemă poate fi rezolvată de un material de etanșare bun, care este așezat pe orificiul de intrare, și apoi face designul mai etanșat și protejat de praf și vânt.

Principalele cerințe pentru sigiliu

Toate sigilii sunt realizate din materiale diferite, dar au o singură funcție - de a sigila ușa astfel încât să nu mai rămână un singur slot. Toate materialele folosite pentru acest lucru trebuie îndeplinesc anumite cerințe.

 1. Calitatea pe care depinde viața benzii de etanșare.
 2. Tightness, această proprietate poate proteja spațiul de locuit de penetrarea mirosurilor străine, a prafului, a curenților, a frigului.
 3. Rezistența la uzură este asociată cu densitatea compoziției materialelor, capacitatea sa de a fi puternic la deteriorarea mecanică.
 4. Conformitate, depinde de cât de mult se poate contracta ușor banda de etanșare și de a-și recupera starea inițială.
 5. Softness, această proprietate ajută la menținerea mai amortizată a ușilor, elimină scârțâiele și atenuează loviturile de pe rama ușii.

Tipuri de sigilii pentru ușa din față

Pentru a sigila profilele, garniturile sunt cel mai adesea folosite din următoarele materiale:

 1. Care sunt sigilii?spumă de cauciuc
 2. silicon
 3. poliuretan
 4. pâslă
 5. Cauciuc.

Toate pot fi produse sub formă de benzi de diferite lățimi și grosimea, culoarea, ele trebuie selectate în funcție de natura golului din ușă.

Bandă de etanșare din cauciuc spongios este cel mai comun și simplu tip. Are un film autoadeziv, arată ca o bandă de spumă, care poate fi de diferite grosimi. Dacă cutia de ușă este confecționată din lemn, atunci materialul de etanșare este fixat pe acesta sau pe marginea finală a ușii cu ajutorul unghiilor de tapet. Usile metalice pot fi atasate cu ajutorul lipiciului.

Acest tip de etanșare nu reușește întotdeauna să facă față sarcinilor, poate trece prin frig și nu are o durată lungă de viață. Este cel mai potrivit pentru etanșarea ușilor interioare.

Un dispozitiv de etanșare universală poate fi numit un produs din cauciuc, se potrivește perfect cu structura ușii din lemn și metal. Există două tipuri de astfel de benzi de etanșare - autoadezive și cele care sunt utilizate cu instalarea unui profil metalic.

Desen autoadeziv poate fi instalat în câteva minute, trebuie să fie apăsat la baza cadrului ușii sau la partea de capăt și va fi blocat. Dacă utilizați cea de-a doua vedere, este necesar un profil, fără acesta, este imposibilă fixarea benzii de etanșare de acest tip. Avantajele etanșărilor de cauciuc sunt costul lor scăzut și o bună etanșare a structurii ușii după folosire. Atunci când cumpărați un sigiliu, trebuie să acordați atenție condițiilor serviciului său, care trebuie specificate în documentația tehnică. După această perioadă, cauciucul își pierde elasticitatea.

Material siliconic foarte asemănătoare cauciucului, dar devine lipicioasă după o anumită perioadă de timp, aceasta duce la inutilitatea sa, începe să se rupă. Garniturile din cauciuc siliconic sunt ecologice, astfel încât acest material este adesea compactat în ușile de intrare din instituțiile medicale și de copii.

Soluția de etanșare din poliuretan poate fi ușor instalată, pe de o parte este echipată cu folie autoadezivă.

Cele mai bune sunt luate în considerare sigilii din elastomeri termoplastici, Pentru că au o înaltă rezistență și elasticitate. Relaționați cu materialele ecologice, rezistați la temperaturi scăzute, au un aspect plăcut și pot servi în mod fiabil până la 20 de ani, cu condiția ca sigiliul să fie instalat conform tuturor regulilor. Dezavantajele acestui tip includ complexitatea instalatiei si costul ridicat al acesteia, insa calitatea si fiabilitatea merita.

Clasificarea produselor

Toate sigilii sunt împărțite în funcție de tipul de construcție și de modul de atașare, ele pot fi:

 • magnetic
 • Samokleyuschemisya
 • Cu mecanism suplimentar de prindere.

Este mai ușor și mai ușor de instalat autocolantul de etanșare, este potrivit pentru ușile de intrare din metal și lemn. Magnetice sunt considerate o opțiune clasică pentru instalarea pe construcții de uși metalice, au fost dezvoltate recent, deci nu sunt atât de populare încă. Dezavantajele sunt atracția puternică a ușii, poate fi dificilă deschiderea acesteia.

concluzie

Cum se instalează un material de etanșareÎnainte de a trece la alegerea benzii de etanșare, este necesar să se cunoască ce lacune acolo între ușă și cadrul pentru a determina cu exactitate dimensiunea, puteți utiliza lut, învelite în plastic și introduceți-l în fanta ușii.

Calitatea materialului de etanșare poate fi evaluată prin modul în care, atunci când se apasă pe acesta, este îndreptată. Bun material literal într-o chestiune de secunde dobândește forma originală.

Cel mai bun dintre toate cumpărați un sigiliu cu o marjă, mai întâi trebuie să determinați numărul de straturi și apoi să măsurați dimensiunile ușii, perimetrul cadrului ușii.

Dacă alegeți o bandă de etanșare numai pentru prag, atunci nu va da rezultatul dorit, dar produsele de contur sunt așezate în mai multe rânduri și se vor potrivi în jurul perimetrului. Un material de etanșare de bună calitate, selectat și instalat corespunzător, va ajuta întotdeauna să protejeze locuința împotriva frigului și zgomotului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din fațăCum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
» » Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora
© 2021 amigdas.com